Straling

“Loket dat de burger antwoord geeft op vragen over straling van mobieltjes en wifi-apparaten is criminele organisatie”

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al tientallen jaren is bekend dat elektromagnetische velden door bijvoorbeeld draadloze communicatie gezondheidsschade aanrichten bij mensen, dieren en planten.

Talloze mensen, naar schatting zo’n vijf procent van de bevolking, worden mede hierdoor chronisch ziek en krijgen vervroegd neurodegeneratieve aandoeningen zoals Alzheimer, Parkinson en ALS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Daarnaast is een relatie aangetoond tussen het mobielgebruik en hersentumoren aan de kant waar de mobiele telefoon wordt gehouden tijdens het bellen.

Onder de pet

Onze overheid is er, via door haar gefinancierde constructen zoals het Kennisplatform EMV, jarenlang in geslaagd de verontrustende berichten over gezondheidsschade door elektromagnetische velden onder de pet te houden of tegen te spreken.

Het belang voor de overheid om zo’n standpunt in te nemen is evident: een aantal jaren geleden werden de UMTS-frequenties verkocht aan de telecombedrijven voor zes miljard euro. De telecombedrijven eisten daarbij dat er geen gedoe zou komen over de toen reeds bekende gezondheidseffecten en gaven aan in geval van gedoe over die effecten de betaalde zes miljard terug te vorderen en daar bovenop nog eens een schadevergoeding van zes miljard euro te eisen.

Deze maand is de derde fase van het betreffende Kennisplatform ingegaan. Dit ondanks het feit dat de staatssecretaris die de vorige fase financierde nadrukkelijk beloofde dat het Kennisplatform EMV na 31 december 2014 niet verder zou worden verlengd.

Negeren, ontkennen en tegenspreken

Er is nu zo’n één miljoen euro aan financiering toegezegd door de overheid, telecombedrijven en elektriciteitsbedrijven om het succesvolle werk van het kennisplatform voort te zetten.

Tot op heden hield dit vooral in het negeren, ontkennen en tegenspreken van de verontrustende berichten over de gezondheidseffecten door elektromagnetische velden en er is geen reden om aan te nemen dat dit in de toekomst anders zal zijn.

Saillant detail is nog dat de financiering van het kennisplatform vanaf nu gaat lopen via een recent in het leven geroepen Stichting Onafhankelijk Fonds Kennisplatform. Dit moet de suggestie wekken dat de financiers geen invloed hebben op het werk van het Kennisplatform EMV en dat hier geen sprake is van ongeoorloofde staatssteun.

Criminele organisatie

Volgens de Stichting Kennisplatform Elektromagnetische Straling is hier sprake van een criminele organisatie, die als doel heeft ten koste van vele slachtoffers, ten behoeve van geldelijk gewin en tegen beter weten in de schadelijke effecten van elektromagnetische velden te ontkennen en te verzwijgen.

Deze criminele organisatie wordt overigens geleid door de burgemeester van Den Bosch, mr. dr. Rombouts, aldus de stichting.

Spreekbuis van de industrie

Het Kennisplatform EMV werd in 2012 tijdens een uitzending van Zembla een spreekbuis van de telecomindustrie genoemd. “Het kennisplatform heeft een enorme kans laten liggen om serieus mee te praten over hoe om te gaan met de risico’s. Met dit soort conditionering als het steeds uitgeven van geruststellende reacties, gedraagt het kennisplatform zich als een spreekbuis van de industrie,” klonk het.

[Kennisplatform Elektromagnetische Straling]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Franss
Franss
8 jaren geleden

Was het weer tijd voor Peter van der Vleutens wekelijkse persbericht?
Die man moet nog oppassen met wat hij beweert, hij eindigt straks nog als Micha Kat.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x