CoronaBuitenland

Dit is ‘m dan: de moeder aller onthullingen over de massale sterfte

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Liz Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, heeft ‘schokkende informatie’ naar buiten gebracht. Ze spreekt op haar kanalen van de ‘moeder aller onthullingen’.

Gunn heeft data onder ogen gekregen waaruit blijkt dat er tienduizenden mensen zijn overleden door de prikken. Ze voegde daar aan toe dat de data afkomstig zijn van slechts één Nieuw-Zeelandse site die dergelijke informatie opslaat. “We weten niet hoeveel databases er in het land zijn.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Als je alles bij elkaar optelt, kom je uit op een onvoorstelbaar aantal dode en zieke Nieuw-Zeelanders.

Ze heeft donderdag alle informatie naar buiten gebracht in een video van ruim een uur. Bekijk ‘m hieronder:

Nieuw-Zeeland is een plaats delict

Het team van Gunn deed nog een opmerkelijke ontdekking: in de data zagen ze grote clusters sterfgevallen. Het gaat daarbij om mensen die op dezelfde dag naar dezelfde vaccinatielocatie gingen, een prik kregen en vervolgens stierven.

Zo werden op één dag op dezelfde locatie 30 mensen gevaccineerd. Ze zijn inmiddels allemaal overleden, vlak na elkaar. “Dat zijn 30 mensen die plotseling zijn gestorven.”

Gunn eist een strafrechtelijk onderzoek. “De onderste steen moet boven. Nieuw-Zeeland is een plaats delict.”

Volledig op de hoogte

Ze beschikt ook over bewijs dat de overheid volledig op de hoogte was van elke afzonderlijke bijwerking voordat de vaccins werden uitgerold.

Gunn benadrukte nog eens dat er ontzettend veel levens verloren zijn gegaan. Ze zag 13 kinderen op één van de lijsten die ze zelf heeft geanalyseerd. “Sindsdien slaap ik slecht.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 277 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Levy Baruch
Levy Baruch
2 maanden geleden

the smoking gunn…?

Jef
Jef
2 maanden geleden

Ik denk dat deze onthullingen pas over een heel lange tijd geopenbaard worden. Waarschijnlijk onder het mom van een ”veilig vaccin”. Er valt niemand meer te vervolgen, want die zijn al lang op 100 jarige leeftijd overleden in een hemelbed, omringt door familieleden, die zeiden dat ie het goed bedoeld had. Jammer; ik maak het niet eens meer mee. Ik laat me derhalve dan ook maar cremeren, opdat ik niet door dezelfde wormen wordt opgevroten.

Johan Duinkerken
Johan Duinkerken
2 maanden geleden

De schattingen van de verzekeringsmaatschappijen zijn dat er tussen de 17 en 20 miljoen mensen zijn overleden aan de gevolgen van de vaccinaties. Dat is dus ruim drie keer meer dan dat er Joden en andere tegenstanders van de Nazi’s in WWII zijn vermoord.

Bomans
Bomans
2 maanden geleden

Je zal maar pech hebben dat je zo’n slechte en dodelijke batch van inspuiting krijgt! In welke wereld leven wij wie kan men nog vertrouwen?

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x