Great ResetBuitenland

Klaus Schwab is zojuist de nieuwe president van Argentinië geworden

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Politieke nieuwkomer Javier Milei heeft de Argentijnse verkiezingen gewonnen. De libertaire outsider heeft 56 procent van de stemmen gekregen.

Tijdens de campagne viel de 53-jarige Milei op door onder meer op bijeenkomsten te verschijnen met een kettingzaag. Hij wil een aantal publieke diensten afschaffen, net als de ministeries van Volksgezondheid, Onderwijs en Milieu. Verder is hij tegen abortus en wil hij het kopen van wapens makkelijker maken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Geen wonder

Milei zal zich zeker niet aansluiten bij de BRICS, waar Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika in zijn verenigd. Amerika en Israël krijgen er een vriend bij. Hij beloofde een stokje te steken voor het BRICS-lidmaatschap als hij tot president wordt verkozen, schreef Eric van de Beek voor De Andere Krant. Dat is omdat hij van landen als Brazilië, China en Rusland niets moet hebben, zo heeft hij herhaaldelijk duidelijk gemaakt. “Ik verdedig de vrijheid. China, Poetin en Lula doen dat niet. Ik sluit geen deals met communisten,” zei hij.

De nieuwe Argentijnse president heeft ook banden met het World Economic Forum. Journalist Ernst Wolff zegt daarover: “Hij staat aan de kant van de Israëlische en de Amerikaanse regering. Geen wonder dat Milei bijdraagt aan het WEF.”

Did it again

De twee verpleegkundigen van het X-account De nachtzuster(s) schrijven: “Klaus Schwab en het World Economic Forum did it again.”

In 2017 zei Schwab tijdens een lezing bij de Harvard Kennedy School: “Waar we heel trots op zijn, is dat we met de jonge generatie – premier Trudeau, de president van Argentinië, enzovoorts – de kabinetten penetreren.” Op dat moment was Mauricio Macri president van Argentinië.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.4 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guerilla
Guerilla
3 maanden geleden

Gefeliciteerd allemaal…Nou Rutte nog als opvolger in de NAVO of de EU en het feest is compleet. Overigens is het ook erg stil rond Kagedis. Ze broeden allemaal hun eieren uit in de grotten van Davos.

Hamala
Hamala
3 maanden geleden

Toch rechts maar slim gespeeld verbonden met WEF!! Wat een leugenaar zelfde Rutte

naamloos
naamloos
3 maanden geleden

Dit is wel heel kort door de bocht en erg eenzijdig .. Heb deze oud voetballer een aantal keer gehoord in interviews en komt duidelijk met een plan om Argentinië uit het slop te trekken. Natuurlijk zijn er punten die verbetert kunnen worden maar deze Libertarian is er wel voor het volk en tegen de meeste agenda punten van het WEF. iets beter je huiswerk doen volgende keer.

IFF
IFF
3 maanden geleden

Wij willen toch ook geen deals met communisten. Het net dat wat Schwab in de EU wil invoeren. Of zie ik het fout?

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x