Natuur en Milieu

MIT-wetenschapper vergelijkt mensen die in global warming geloven met sekteleden

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klimaatalarmisten zijn te vergelijken met fanatieke sekteleden. Dat stelt hoogleraar meteorologie dr. Richard Lindzen van het gezaghebbende Massachusetts Institute of Technology. Mensen die in global warming geloven worden steeds hysterischer, zegt hij.

Hij trok een parallel met sektes: “Als de verhalen die een sekte vertelt niet meer kloppen, geven ze niet toe dat ze ernaast zaten, maar worden ze alsmaar fanatieker. Nu krijg je te horen dat je gered kunt worden door op je CO2-voetafdruk te letten.”

MIT-wetenschapper vergelijkt mensen die in global warming geloven met sekteleden
Richard Lindzen (Cato)

De 74-jarige Lindzen verwees naar een rapport van NASA waaruit blijkt dat 2014 het warmste jaar ooit gemeten is. Hij wees erop dat de klimaatwetenschappers van NASA die deze uitspraak hebben gedaan, er slechts 38 procent zeker van zijn dat dit klopt. “Zeventig procent van de aarde bestaat uit oceanen, we kunnen die temperaturen niet goed meten,” zei hij.

Dr. Lindzen was hoofdauteur van hoofdstuk zeven van het Third Assessment Report van het IPCC over klimaatverandering. Hij sprak zich kritisch uit over het IPCC omdat de organisatie in zijn ogen onterecht de mens de schuld geeft van de opwarming van de aarde, die de laatste decennia alleen maar koeler lijkt te zijn geworden.

Ook heeft het IPCC de tragere opwarming volgens Lindzen verdoezeld. Het nieuwste rapport van het IPCC is volgens hem erg onsamenhangend. Dinsdag zei president Obama dat klimaatverandering ‘de grootste uitdaging is waar toekomstige generaties mee te maken zullen krijgen’.

[MailOnline, Breitbart]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy
Willy
7 jaren geleden

Manmade CO2 15 ppm demonstration

https://www.youtube.com/watch?v=hRqvPaX9Q0Y

De antwoorden zijn altijd wel aanwezig .

trackback
Ghehe: MIT-wetenschapper/hoogleraar vergelijkt mensen die in global warming geloven met sekteleden | JDreport.com
7 jaren geleden

[…] Lees verder via NineForNews.nl. […]

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wat is het probleem van een sekte? Sommige sektes hebben veel goeds voortgebracht.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

De enige man-made Climate Change die deze planeet kent is het gevolg van Geo Engineering! Gun de plantjes hun adem zo zij er ons zuurstof voor terug geven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x