Gezondheid

Opa geneest van ‘ongeneesbare’ kanker door dieetaanpassing

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een grootvader die van artsen te horen kreeg dat hij aan een ongeneesbare vorm van kanker leed, werd vier maanden later kankervrij verklaard nadat hij zijn eetpatroon had veranderd.

Artsen zeiden Allan Taylor dat ze niets meer voor hem konden doen. De 78-jarige gaf echter niet op en zocht op internet naar alternatieve behandelmethoden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Na het bestuderen van verschillende websites besloot hij om zijn dieet drastisch te veranderen. Hij ontdekte al snel dat hij er op vooruit ging.

Abrikozenpitten

Taylor is woonachtig in het Engelse Middlesbrough en werkte jarenlang voor een boorplatformbouwer. Hij zette rood vlees en zuivelproducten opzij en at iedere dag 10 porties rauwe groente en fruit.

Hij consumeerde onder meer gerstegras, kerrie, abrikozenpitten en seleniumsupplementen. Hij veranderde zijn eetpatroon nadat hij op 30 april jongstleden een brief had gekregen waarin stond dat het geen zin meer had om de chemotherapie door te zetten.

Gerstegraspoeder

“Ik was vastbesloten om positief te blijven en mijn eigen remedie te vinden,” vertelde Taylor aan de Sunday Mirror. “Op 6 augustus kreeg ik een brief van het ziekenhuis met daarin de boodschap dat een scan had uitgewezen dat mijn kanker was verdwenen, de ‘abnormaliteit was niet langer zichtbaar’.”

In februari werd Taylor gediagnosticeerd met darmkanker. Hij onderging chemotherapie, maar rond april was inmiddels ook zijn dunne darm aangetast. Hij begon te zoeken op internet en won advies in bij zijn lokale natuurwinkel.

Hij is van mening dat een theelepel gerstegraspoeder in heet water iedere ochtend en avond cruciaal was voor zijn genezing. “Voor mij is er geen twijfel over mogelijk dat mijn dieet mijn leven heeft gered,” zei Taylor. “En het kostte nog geen 40 euro per week.”

Bron: Dailymail.co.uk Foto: Sunday Mirror

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
itanimulli.com
itanimulli.com
11 jaren geleden

Echt vet!

Gerard
Gerard
11 jaren geleden

Een gevalletje “erna dus erdoor”. Ik neem aan dat de redactie het boekje “101 drogredenen voor dummies” reeds gelezen heeft.

Niet overtuigend. Helaas.

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
11 jaren geleden

Mischien is het handig om een groot artikel te schrijven over hoe je mogelijk kanker kunt genezen met dit zoort hulpmiddelen.
Mocht ik ooit kanker krijgen, dat ik dan gelijk naar het artikel kan gaan op ninefornews.nl 🙂

Ik bedoel ik lees hier en daar artikelen over hoe je kans maakt om het te genezen. Waarom niet een groot artikel schrijven waar iedereen profeit van heeft 🙂

Maarja, tis maar een ideetje;)

magdalena
magdalena
11 jaren geleden

Tja als nu iedereen alleen gezond voedsel tot zich kan nemen roeien we meteen alle kanker uit toch.Alleen jammer dat de illuminatie dit standpunt niet deeld.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x