Buitenland

‘Laptop uit de hel’ van Hunter Biden betekent ondergang voor ‘misdaadfamilie Biden’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Compromitterende e-mails van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, die net voor de Amerikaanse verkiezingen van 2020 opdoken op een laptop, zijn inderdaad authentiek, schrijft The New York Times.

De e-mails hebben betrekking op een periode waarin Hunter Biden goed geld verdiende als adviseur voor bedrijven in onder meer Oekraïne en China. Toen het nieuws naar buiten kwam, pasten de sociale media grootschalige censuur toe.

Keihard schandaal

“De New York Post berichtte over het schandaal rondom Hunter Biden en Oekraïne. Vervolgens werd die krant verwijderd van Twitter,” merkt Kamerlid Martin Bosma (PVV) daarover op. “D66’ers Kees Verhoeven en Jan Paternotte stonden toen te juichen. ‘Eindelijk wordt het nepnieuws aangepakt’. Nu blijkt: de berichtgeving van de Post klopte!”

In de Kamer zei Bosma eerder: “Er is een laptop in een repairshop aangetroffen die vol zit met informatie over Hunter Biden, zijn zoon, en het feit dat hij betaald wordt door China en heel veel andere landen. Dit is een keihard schandaal. Er wordt door de firma Twitter dus keihard ingegrepen in de verspreiding van een cruciaal schandaal.”

Politiek adviseur Peter Schweizer kreeg de laptop als één van de eersten onder ogen. Hij zei op Fox News dat de familie Biden miljoenen, in sommige gevallen tientallen miljoenen dollars heeft ontvangen van machtige individuen die banden hebben met de Oekraïense, Russische en Chinese overheid. Wat de laptop onthult, is dat China macht heeft over Joe Biden, aldus Schweizer.

Dit betekent het einde

Politiek columnist Benny Johnson van Newsmax reageert: “De laptop uit de hel van Hunter Biden is echt en betekent de ondergang voor de misdaadfamilie Biden. Dit betekent het einde.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Kiezers die Joe Biden confronteren met de feiten worden door hem uitgemaakt voor leugenaar:

(Video verwijderd? Klik hier...)

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
1 jaar geleden

Hunter en Joe Biden zijn het schuim der aarde.

Jos Schurink
Jos Schurink
1 jaar geleden

Zeer zorgelijk. Derde wereldoorlog kan gevolg zijn van paniekreacties van hoofdrolspelers

Pieter1
Pieter1
1 jaar geleden

D66’ers Kees Verhoeven en Jan Paternotte zijn dus WEF tuig.

rengade mind
rengade mind
1 jaar geleden

biden satanishe helhonden familie

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x