Buitenland

‘Laptop uit de hel’ van Hunter Biden betekent ondergang voor ‘misdaadfamilie Biden’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Compromitterende e-mails van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, die net voor de Amerikaanse verkiezingen van 2020 opdoken op een laptop, zijn inderdaad authentiek, schrijft The New York Times.

De e-mails hebben betrekking op een periode waarin Hunter Biden goed geld verdiende als adviseur voor bedrijven in onder meer Oekraïne en China. Toen het nieuws naar buiten kwam, pasten de sociale media grootschalige censuur toe.

Keihard schandaal

“De New York Post berichtte over het schandaal rondom Hunter Biden en Oekraïne. Vervolgens werd die krant verwijderd van Twitter,” merkt Kamerlid Martin Bosma (PVV) daarover op. “D66’ers Kees Verhoeven en Jan Paternotte stonden toen te juichen. ‘Eindelijk wordt het nepnieuws aangepakt’. Nu blijkt: de berichtgeving van de Post klopte!”

In de Kamer zei Bosma eerder: “Er is een laptop in een repairshop aangetroffen die vol zit met informatie over Hunter Biden, zijn zoon, en het feit dat hij betaald wordt door China en heel veel andere landen. Dit is een keihard schandaal. Er wordt door de firma Twitter dus keihard ingegrepen in de verspreiding van een cruciaal schandaal.”

Politiek adviseur Peter Schweizer kreeg de laptop als één van de eersten onder ogen. Hij zei op Fox News dat de familie Biden miljoenen, in sommige gevallen tientallen miljoenen dollars heeft ontvangen van machtige individuen die banden hebben met de Oekraïense, Russische en Chinese overheid. Wat de laptop onthult, is dat China macht heeft over Joe Biden, aldus Schweizer.

Dit betekent het einde

Politiek columnist Benny Johnson van Newsmax reageert: “De laptop uit de hel van Hunter Biden is echt en betekent de ondergang voor de misdaadfamilie Biden. Dit betekent het einde.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Kiezers die Joe Biden confronteren met de feiten worden door hem uitgemaakt voor leugenaar:

(Video verwijderd? Klik hier...)

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
4 maanden geleden

Hunter en Joe Biden zijn het schuim der aarde.

Jos Schurink
Jos Schurink
4 maanden geleden

Zeer zorgelijk. Derde wereldoorlog kan gevolg zijn van paniekreacties van hoofdrolspelers

Pieter1
Pieter1
4 maanden geleden

D66’ers Kees Verhoeven en Jan Paternotte zijn dus WEF tuig.

rengade mind
rengade mind
4 maanden geleden

biden satanishe helhonden familie

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x