CoronaBuitenland

Patholoog woest: iedere arts die hieraan heeft meegedaan, moet de gevangenis in

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Is het tijd om te vergeven en vergeten? Die vraag legde Robert Vaughan van Just Right Media voor aan patholoog Roger Hodkinson. “Absoluut niet,” antwoordde Hodkinson, die vol wraakgevoelens zit.

“Het is niet de tijd om sorry te zeggen, het is tijd om deze schoften in de gevangenis te gooien,” zei de patholoog, die spreekt van ‘het grote sterven’. “We zijn getuige geweest van de grootste sterfte uit de geschiedenis van de geneeskunde.”

Hoe kun je zoiets doen?

Die sterfte is volgens hem rechtstreeks het gevolg van de maatregelen die de idioten hebben ingevoerd. Niet alleen de politici, maar vooral de artsen zijn de hoofdschuldigen omdat zij de patiëntenzorg uit handen hebben gegeven aan de overheid. “Dat is nog nooit eerder gebeurd.”

Ten eerste, geen kwaad doen en geïnformeerde toestemming, zei hij, verwijzende naar de artseneed. “Hoe kun je zoiets doen?” aldus een woeste Hodkinson. “Hoe kun je tegen een zwangere vrouw zeggen dat dit experimentele product veilig is? Hoe kan een arts zoiets doen? Iedere arts die dit heeft gedaan, moet de gevangenis in.”

Tsunami van sterfgevallen

De patholoog was tot voor kort lid van het College of American Pathologists. Ze besloten hem eruit te werken wegens het verspreiden van ‘misinformatie’. Hij waarschuwt voor een tsunami van sterfgevallen omdat het immuunsysteem van veel mensen naar de gallemiezen is.

4.8 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herwigio
Herwigio
4 maanden geleden

Amen.

Christien leden van dit kabinet
Christien leden van dit kabinet
4 maanden geleden

Dit is het verschil tussen Geneeskunde of medicijnen studeren.

Laten we de Natuurgeneeskunde weer in eren herstellen.

Maar het grootste schandaal vind ik dat ze hun eed vergeten zijn.
Onvergeeflijk.

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Roep ik de hele tijd al: wanneer worden de medeplichtige artsen juridisch aangepakt?
Het zijn niet de politici, het is niet de media, het is niet de rechtelijke macht die de gifprikken hebben toegediend (wel gelegitimeerd) maar het zijn de artsen die de gifspuiten hebben toegediend terwijl de patiënt de arts onvoorwaardelijk zou moeten kunnen vertrouwen.

Voor mij heeft deze beroepsgroep het volledig afgedaan, al zijn er wel goede artsen, maar daarvan zijn er veel en veel te weinig. Probeer ze maar eens te vinden.

O, wacht, die zijn door de rechter in het openbaar veroordeeld. Oké R Elens is gelukkig vrijgesproken. Wel heeft hij een berisping gekregen om reden: geef mij portie maar aan fikkie.

Fran
Fran
4 maanden geleden

Als ze hier aan de deur durven te komen nou

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x