CoronaBuitenland

Patholoog woest: iedere arts die hieraan heeft meegedaan, moet de gevangenis in

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Is het tijd om te vergeven en vergeten? Die vraag legde Robert Vaughan van Just Right Media voor aan patholoog Roger Hodkinson. “Absoluut niet,” antwoordde Hodkinson, die vol wraakgevoelens zit.

“Het is niet de tijd om sorry te zeggen, het is tijd om deze schoften in de gevangenis te gooien,” zei de patholoog, die spreekt van ‘het grote sterven’. “We zijn getuige geweest van de grootste sterfte uit de geschiedenis van de geneeskunde.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoe kun je zoiets doen?

Die sterfte is volgens hem rechtstreeks het gevolg van de maatregelen die de idioten hebben ingevoerd. Niet alleen de politici, maar vooral de artsen zijn de hoofdschuldigen omdat zij de patiëntenzorg uit handen hebben gegeven aan de overheid. “Dat is nog nooit eerder gebeurd.”

Ten eerste, geen kwaad doen en geïnformeerde toestemming, zei hij, verwijzende naar de artseneed. “Hoe kun je zoiets doen?” aldus een woeste Hodkinson. “Hoe kun je tegen een zwangere vrouw zeggen dat dit experimentele product veilig is? Hoe kan een arts zoiets doen? Iedere arts die dit heeft gedaan, moet de gevangenis in.”

Tsunami van sterfgevallen

De patholoog was tot voor kort lid van het College of American Pathologists. Ze besloten hem eruit te werken wegens het verspreiden van ‘misinformatie’. Hij waarschuwt voor een tsunami van sterfgevallen omdat het immuunsysteem van veel mensen naar de gallemiezen is.

4.8 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herwigio
Herwigio
1 jaar geleden

Amen.

Christien leden van dit kabinet
Christien leden van dit kabinet
1 jaar geleden

Dit is het verschil tussen Geneeskunde of medicijnen studeren.

Laten we de Natuurgeneeskunde weer in eren herstellen.

Maar het grootste schandaal vind ik dat ze hun eed vergeten zijn.
Onvergeeflijk.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Roep ik de hele tijd al: wanneer worden de medeplichtige artsen juridisch aangepakt?
Het zijn niet de politici, het is niet de media, het is niet de rechtelijke macht die de gifprikken hebben toegediend (wel gelegitimeerd) maar het zijn de artsen die de gifspuiten hebben toegediend terwijl de patiënt de arts onvoorwaardelijk zou moeten kunnen vertrouwen.

Voor mij heeft deze beroepsgroep het volledig afgedaan, al zijn er wel goede artsen, maar daarvan zijn er veel en veel te weinig. Probeer ze maar eens te vinden.

O, wacht, die zijn door de rechter in het openbaar veroordeeld. Oké R Elens is gelukkig vrijgesproken. Wel heeft hij een berisping gekregen om reden: geef mij portie maar aan fikkie.

Fran
Fran
1 jaar geleden

Als ze hier aan de deur durven te komen nou

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x