CoronaMens en Dier

Dit schimmige clubje hield zich bezig met bestrijding ‘desinformatie’ over de frikandellen

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!

Na de uitrol van de coronavaccins werd er een groepje met vier ‘experts’ opgezet dat zich specifiek ging richten op de prikken. Dat blijkt uit vrijgegeven Wob-stukken die zijn geanalyseerd door data-analist Cees van den Bos.

Op woensdag 9 december 2020 stuurde een medewerker van het Radboudumc in een e-mail over de COVID-19-vaccinatie: “Mogelijk gaat hier nog een extra team opgezet worden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans vraagt zich af: “Wie zit er namens het Radboudumc in dit Hugo de Jonge-elite-clubje over vaccin-desinformatie? Ik vraag dit voor een volgende pandemie.”

Toenmalig coronaminister Hugo de Jonge wilde zelf bovenop ‘desinformatie’ over de frikandellen zitten, blijkt uit de documenten. Een ambtenaar van het ministerie van VWS schreef op 21 oktober 2020: “Probleem is dat Hugo hier bovenop wil zitten, dus als je dit in Denktank houdt, wordt dat opeens de denktank van Hugo.”

Ook deze operatie is dus clandestien

En ziedaar het ontstaan van een nieuwe subgroep met de illustere naam ‘Expertgroep Desinformatie COVID’. Van den Bos ontdekte dat dit groepje even schimmig opereerde als de Denktank Desinformatie. Op 30 oktober 2020 werd er een e-mail verstuurd vanuit het ministerie van VWS: “We hebben momenteel vijf personen die we geschikt achten om deel te nemen aan de expertgroep desinformatie COVID-19. Ik zou graag zo snel mogelijk een start maken met deze groep. Eerst was het idee om de minister hier een besluit over te laten nemen, maar [zwartgelakt] en ik vroegen ons af of dat wel noodzakelijk is en of we in verband met de snelheid niet een start kunnen maken? […] De input kan echter niet vanuit binnen de overheid komen (na overleg met Binnenlandse Zaken).”

Van den Bos: “Ook deze operatie is dus clandestien.”

RIVM

Uiteindelijk kwamen er vier mensen in de ‘Expertgroep’ ‘Desinformatie’ COVID, die dus niet onder het Ministerie van Waarheid mocht vallen.

Eén van de Mitarbeiter van de groep blijkt voor het RIVM te werken en ook in de Denktank Desinformatie te zitten: “Voor wat betreft aanpak desinformatie COVID-19: de Expertgroep zijn andere personen dan de Denktank (behalve [zwartgelakt] van het RIVM). Er is behoefte aan een kleine groep om snel mee te schakelen.”

hi

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

Om te beginnen wil ik nog eens OPNIEUW mijn grote waardering uitspreken voor data-analist Cees van den Bos.
Hij is een echte pitbull, maar dan natuurlijk in de beste zin van het woord. Hij bijt zich zodanig vast, dat hij niet meer loslaat.
Ik vind dat zonder meer ongelooflijk knap, omdat hij dit uiteraard doet om die smerige beerput zoveel als mogelijk is leeg te zuigen.

En met resultaat, want wij weten inmiddels, na de vele onderzoeken, dat wij met z’n allen vreselijk in de maling zijn genomen.
Trouwens, niet met z’n allen, want gelukkig zijn er velen, die vanaf het begin een gezonde achterdocht hadden en NOOIT ergens aan hebben meegedaan, waaronder ondergetekende en haar man.

En er wordt altijd maar weer gesproken over die zogenaamde EXPERTS, wat helemaal geen experts waren en zijn, maar niets anders dan een stelletje jaknikkers, die alleen maar voor het geld (the root of all evil, zegt het bekende spreekwoord en in dit verband héél duidelijk) en precies datgene wauwelden, dat hun was opgedragen.

GEHOORZAAMHEID aan de oppermachtigen achter de schermen was een absolute vereiste. Niet noodzakelijk was om de nodige kennis te hebben. Dat was eerder een minpuntje.

Al met al één grote freakshow met veel te veel slachtoffers. En…. “ze” zijn nog steeds niet klaar. Ik las vanochtend op Telegram, dat Hugo de Jonge (begrijp eerlijk gezegd niet, waar HIJ zich nu weer mee bemoeit. Hij zit toch op Volkshuisvesting?), dat “corona” (wat is dat?) weer terug is van weggeweest.

Het beste dat wij kunnen doen, is onze ogen dichtdoen, onze oren afsluiten en roepen: LALALALALA!

RECTIFICATIE: Ik heb abusievelijk de naam Hugo de Jonge vermeld. Dat moet zijn Ab Osterhaus. Ik had de klok wel horen luiden, maar had de verkeerde klepel!

Joost is anders....
Joost is anders....
4 maanden geleden

Het zijn allemaal stiekeme personen die als de dood zijn ontmaskert te worden, en het stiekeme clandestiene beleid gaat maar door. Deze mensen moeten toch weten dat dit verkeerd is! Een Parlementaire Enquête is toegezegd, nu nog uitvoeren en consequenties aan verbinden. Woedend ben ik, zachtjes uitgedrukt!

Frits
Frits
4 maanden geleden

Voor de komende regering moeten niet alleen de foute ministers allemaal verdwijnen van het toneel, maar ook al die ambtenaren die meewerkten aan die misselijkmakende propaganda. Zij werken op de achtergrond maar zijn net fout als hun “bazen”. Dus er moet een grote schoonmaak komen. Minder beleidsmakers scheelt weer in de staatskas. Laten zij maar vast ergens anders gaan solliciteren.

hoogtijd
hoogtijd
4 maanden geleden

Dit schimmig clubje is een vuile, vieze club van LIST EN BEDROG met die de jonge en die kuipers in de hoofdrol. STELMISDADIGERS ZIJN HET DIE DE MENSHEID KAPOT WILLEN , .DIE HELEMAAL OPGAAN AAN HET WEF MET HUN DUIVELSE PLANNEN.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x