Homepagina » Buitenaards » Achterkleindochter president Eisenhower: “Veganistisch dieet is beste manier om ruimtewezens aan te trekken”
Achterkleindochter president Eisenhower: "Veganistisch dieet is beste manier om ruimtewezens aan te trekken"

Achterkleindochter president Eisenhower: “Veganistisch dieet is beste manier om ruimtewezens aan te trekken”

Het is bekend dat het eten van veganistisch voedsel goed is voor onze planeet. Maar kan het ook het hele universum beïnvloeden?

Laura Magdalene Eisenhower, de achterkleindochter van president Dwight D. Eisenhower, zegt dat eten en drinken op deze planeet in belangrijke mate bepaalt of we in contact kunnen komen met ruimtewezens.

In een interview met Vice News legt Eisenhower uit dat de zogeheten ‘luchtwezens’ zich kunnen voordoen als aliens, UFO’s, feeën, gidsen en zelfs engelen. “Omdat we allemaal verschillend zijn, verschilt ook onze perceptie over buitenaards leven.”

Meerdere factoren

“We moeten begrijpen dat we multidimensionale wezens zijn en dat we afhankelijk van onze frequentie, perceptie en ons trillingsniveau verschillende dingen gaan zien,” legt Eisenhower uit. “Het zullen niet altijd dingen zijn die andere mensen ook kunnen zien.”

Ze is naar eigen zeggen altijd al geïnteresseerd geweest in de manier waarop voedsel de reactie van de mens op de omgeving beïnvloedt. Eisenhower runde zelfs een bedrijfje dat biologisch voedsel afleverde bij mensen die zo gevoelig waren voor chemicaliën dat ze hun huis niet uit konden.

“Ik heb ontdekt dat er meerdere factoren zijn – zoals bijvoorbeeld je emotionele, fysieke en mentale reacties – en dat we op alle niveaus worden beïnvloed,” zegt Eisenhower. “Het draait daarbij niet alleen maar om je dieet.”

Verdrag

Of je buitenaardse levensvormen kunt waarnemen hangt volgens haar onder andere af van je dieet. “Conventionele voedingsproducten bevatten mogelijk ‘giftige energieën’ die zich kunnen ‘verbinden met een kunstmatige intelligentie’, terwijl vegetarisch en veganistisch voedsel een ‘meer schone en pure energie’ produceren.

“Als we groenten eten zijn we lichter en kunnen we gemakkelijker in contact komen met hogere wezens,” legt ze uit. “Je hoeft geen vegetariër of veganist te zijn om luchtwezens te kunnen zien, maar het is wel handiger.”

Eisenhower zegt dat het belangrijk is om je voedsel altijd te zegenen. Op die manier eer je de ‘heilige energieën van het voedsel’. Hoewel haar theorieën niet zijn bewezen, gaan er geruchten dat president Eisenhower in 1953 een verdrag heeft gesloten met buitenaardse wezens.

[Fox News]


Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. zelden zo gelachen.
  Bedank weer.
  Duidelijk dat Veganisme je hersenen aantast.

  7 likes
  • Beste Emka,
   Dat je het gestelde door mevrouw Eisenhower niet zomaar op wilt pakken is begrijpelijk, maar veganisme als oorzaak voor hersenbeschadiging aanduiden getuigt niet van kennis.

   6 likes
   • Sterker nog, eet maar eens een tijdje geen vlees en verder alleen groente en fruit en dan bij voorkeur rauw en uiteraard dan ook even geen alcohol. Ik heb het zelf een tijd ervaren, het lucht zeer op in je hoofd. Je wordt er een ander mens door, lichter en minder negatief. Een weekje is al voldoende om het te voelen.

    6 likes
 2. Die eerste zin is natuurlijk al onzin, net alsof onze planeet een bedoeling heeft. Het zal onze planeet worst wezen als alle levende wezens uitgeroeid worden of niet, die draait heus wel door hoor. Dat het eten van veganistisch voedsel goed is voor de levende wezen en planten enzo op aarde dat geloof ik best. Maar voor de planeet maakt dat geen ene reet uit.

  5 likes
  • LoL ben jij nou echt te dom om te snappen dat planeten ook een ziel hebben ?

   2 likes
   • Jeetje wat zou het onze planeet koud hebben gehad tijdens de ijstijden, en nu maar hopen dat onze planeet geen astma heeft want tjonge wat zou onze planeet benauwd zijn geweest tijdens grote meteoriet inslagen met al die stof.

    Maar laten we even van jouw hersenspinsel uitgaan dat onze planeet een ziel heeft, dan weet jij nog niet wat de bedoeling is van onze planeet. Misschien is het dan nog steeds de bedoeling dat onze planeet alleen maar rondjes draait.

    4 likes
    • ik zal je ff helpen herinneren wat de bedoeling was, is en altijd zal zijn van het universum.

     Moeder aarde is de – energie. Vader zon is de + energie.
     Het Universum is het alomvattende energie. deze 3 wezens zijn levend en zitten in ons wat ons mens maakt, sterker nog wij vertegenwoordigen hun in levende wijzen in de vorm van een lichaam man(+) & vrouw(-). wij hebben allen een diepe persoonlijke relatie met hun 3 en werken samenwerkend in harmonie met elkaar. in het grotere plaatje zijn we allemaal multi dimensionale wezens met een ziel. de bedoeling is dus om jezelf weer te herinneren wie je bent in essentie. hier in dit universum op aarde. vele zijn het namelijk aardig goed vergeten wie ze zijn in essentie. ik heb het dus niet over jouw naam, gedachten, of het ik zijn, of jouw bewustzijn en of jouw lichaam. denk er maar eens aan over wie je werkelijk bent in essentie. we zijn namelijk zo veel meer dan we ons kunnen voorstellen in onze 3D brillen perceptie. maar goed, als je deze informatie realiseert weet je heel goed wat de bedoeling is. we willen letterlijk en figuurlijk weer bij elkaar komen gewoon om te genieten van het leven met elkaar.

     2 likes
     • atomnics,

      je maakt het wel heel simpel, enkel zon aarde en universum

      er zijn miljarden sterrenstelsels en miljarden x miljarden zonnen en miljarden x miljarden x miljarden planeten

      volgens mij is het toch wel iets gecompliceerder dan jouw voorstelling hoor

      2 likes
     • Dank je wel dat je een uitleg heb willen geven. Echter ik zie het niet zo, of laat ik het zo zeggen dit is niet mijn eerste theorie waar ik aan denk waarom het Universum er is en wat het nut er van is. Ik ken deze theorie wel, maar dit is alleen gebaseerd op natte vinger werk en nergens op deze wereld is er ook maar enig bewijs die deze theorie hard maakt. Persoonlijk weet ik het niet waarom dit alles zo is zoals het is, en ga ik er vanuit zolang er geen bewijs voor is dan is het er ook niet. Al zou het best een mooi gegeven zijn als jij gelijk hebt.

      1 likes
     • Ik wil nog even reageren op het feit dat je het Universum allesomvattende energie is, want ik ben daar het zeker niet mee eens. Want in mijn optiek is het Universum positieve energie, en wat we niet kunnen zien waar het Universum van gemaakt is negatieve energie. Ik zal het even simpeler weergeven. Stel je bent op het strand en je gaat een gat graven, dan krijg je een bult en je hebt een gat. Die bult is het Universum(oerknal) en het gat hetgeen waar het Universum van gemaakt is, want er kan niet iets ontstaan zonder dat er ergens anders energie verloreb/omgezet wordt. Dus dan kan je stellen dat het Universum positieve energie is en het andere(wat buiten het Universum is) negatieve energie is. En op die manier is het in evenwicht.

      0 likes
    • zeker je hebt ook helemaal gelijk.

     in iedere dimensie is er zoiets als dualiteit alleen de densiteit wordt lichter/extremer hoe lager hoe extremer de densiteit.

     buiten dit alles jij bent het levende bewijs. dat is het mooie eraan alle antwoorden liggen in jezelf.

     zwart op papier wordt het echt niet beter op. en wat nog eens beperkend is. maar goed.

     0 likes
 3. EHM… okay…

  11 likes
 4. Meer groene plantjes roken of hallucinerende plantjes. Dan zien we die monstertjes vanzelf wel.

  11 likes
 5. Ik geloof eerlijk dat beestjes eten niet goed is ik doe dat al jaren niet meer! Voel me goed erbij ! trots op mijzelf dat ik het niet nodig heb er is zoveel meer om te eten! Moet eerlijk zijn af en toe gebruik ik wat spekkies die is door groenten heen doe maar niet vaak ! Voor de rest voel ik me heel goed l zegt mijn kind dat ik er slecht uitzie maar zo voelt het niet ! Maar ja ieder zijn keus !

  3 likes
  • planten leven ook – het is jammer dat leven niet kan blijven bestaan zonder ander leven te vernietigen

   4 likes
  • Sorry Pietje, maar dat vind ik echt slap geouwehoer. Of je eet wel vlees of jr eet het niet. Soms is wel. Of vindt je ook dat iemand die soms iemand vermoordt geen moordenaar is?

   Het neemt echter niet weg dat het heel goed is dat je nog nauwelijks vlees eet, hulde daarvoor.

   0 likes
 6. Als ras echte vleeseter eet ik sowieso alles wat er anders uit ziet dan een mens. Misschien Aliens ook, mits zij er goed uit zien en goed smaken.
  Zouden ze dat aanvoelen? Dieren vluchten ook voor mensen.

  2 likes
 7. Niet de dochter van Eisenhower, niet de kleindochter van Eisenhower, maar de achterkleindochter van Eisenhower. Wat heeft President Eisenhower daar nog mee te maken? Gewoon een vergezochte manier om het imago van Laura Magdalene op te vijzelen.

  Hé, ik ben achterachterachter(x100 of zo)kleinzoon van Ceasar of iets dergelijks. Gaan jullie mijn reacties nu meer waarderen? 😉

  2 likes
 8. Die mevrouw heeft een heel interessant verhaal te vertellen… Helaas is deze het niet zo. Google haar eens…

  1 likes
 9. Peter je bent echt op gang hee? Ik ben blij dat ik niet meer hele biefstukken eet maar af en toe wat spekkies ! Waarom die kritiek ????? Ben op het goede pad (volgens mijzelf ) weet ook niet wat jij doet misschien eet jij wel 3 biefstukken per dag dus…..jouw kritiek is waardeloos ! Stik erin !

  0 likes
 10. Belijk de nieuwe Fitatu calorieapp. Download deze gratis vanaf de AppStore of Google Play.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

tragedies

Eén van de grootste tragedies van de 20e eeuw waar u nog nooit van hebt gehoord

Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog ...