Buitenaards

Achterkleindochter president Eisenhower: “Veganistisch dieet is beste manier om ruimtewezens aan te trekken”

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is bekend dat het eten van veganistisch voedsel goed is voor onze planeet. Maar kan het ook het hele universum beïnvloeden?

Laura Magdalene Eisenhower, de achterkleindochter van president Dwight D. Eisenhower, zegt dat eten en drinken op deze planeet in belangrijke mate bepaalt of we in contact kunnen komen met ruimtewezens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In een interview met Vice News legt Eisenhower uit dat de zogeheten ‘luchtwezens’ zich kunnen voordoen als aliens, UFO’s, feeën, gidsen en zelfs engelen. “Omdat we allemaal verschillend zijn, verschilt ook onze perceptie over buitenaards leven.”

Meerdere factoren

“We moeten begrijpen dat we multidimensionale wezens zijn en dat we afhankelijk van onze frequentie, perceptie en ons trillingsniveau verschillende dingen gaan zien,” legt Eisenhower uit. “Het zullen niet altijd dingen zijn die andere mensen ook kunnen zien.”

Ze is naar eigen zeggen altijd al geïnteresseerd geweest in de manier waarop voedsel de reactie van de mens op de omgeving beïnvloedt. Eisenhower runde zelfs een bedrijfje dat biologisch voedsel afleverde bij mensen die zo gevoelig waren voor chemicaliën dat ze hun huis niet uit konden.

“Ik heb ontdekt dat er meerdere factoren zijn – zoals bijvoorbeeld je emotionele, fysieke en mentale reacties – en dat we op alle niveaus worden beïnvloed,” zegt Eisenhower. “Het draait daarbij niet alleen maar om je dieet.”

Verdrag

Of je buitenaardse levensvormen kunt waarnemen hangt volgens haar onder andere af van je dieet. “Conventionele voedingsproducten bevatten mogelijk ‘giftige energieën’ die zich kunnen ‘verbinden met een kunstmatige intelligentie’, terwijl vegetarisch en veganistisch voedsel een ‘meer schone en pure energie’ produceren.

“Als we groenten eten zijn we lichter en kunnen we gemakkelijker in contact komen met hogere wezens,” legt ze uit. “Je hoeft geen vegetariër of veganist te zijn om luchtwezens te kunnen zien, maar het is wel handiger.”

Eisenhower zegt dat het belangrijk is om je voedsel altijd te zegenen. Op die manier eer je de ‘heilige energieën van het voedsel’. Hoewel haar theorieën niet zijn bewezen, gaan er geruchten dat president Eisenhower in 1953 een verdrag heeft gesloten met buitenaardse wezens.

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

EHM… okay…

Squenzy
Squenzy
8 jaren geleden

Meer groene plantjes roken of hallucinerende plantjes. Dan zien we die monstertjes vanzelf wel.

VE
VE
8 jaren geleden

Die mevrouw heeft een heel interessant verhaal te vertellen… Helaas is deze het niet zo. Google haar eens…

pietje
pietje
8 jaren geleden

Ik geloof eerlijk dat beestjes eten niet goed is ik doe dat al jaren niet meer! Voel me goed erbij ! trots op mijzelf dat ik het niet nodig heb er is zoveel meer om te eten! Moet eerlijk zijn af en toe gebruik ik wat spekkies die is door groenten heen doe maar niet vaak ! Voor de rest voel ik me heel goed l zegt mijn kind dat ik er slecht uitzie maar zo voelt het niet ! Maar ja ieder zijn keus !

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x