Mens en Dier

Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen: ‘Dit heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Rob Elens behandelde aan het begin van de coronacrisis 10 coronapatiënten met onder andere hydroxychloroquine. Zij waren allemaal binnen 4 dagen beter. “Mijns inziens kan dat geen toeval zijn,” zegt Elens, die onlangs getuigde voor de buitenparlementaire onderzoekscommissie. De inspectie vertelde hem echter ‘dat hij moest ophouden met deze kwalijke zaak’.

Elens legde aan de inspectie uit dat hydroxychloroquine cellen van zink voorziet. Zink remt een enzym dat nodig is voor virusvermenigvuldiging. De inspectie bleef bij haar standpunt. “Het is mij niet officieel verboden om dit geneesmiddel te gebruiken. Ik heb alleen in juridische zin een dreigbrief ontvangen,” licht hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Ik vraag mij af of Big Pharma hier achter zit

Volgens huisarts Elens is er meer aan de hand. “De ziekenhuisopnames met corona zijn aan het afnemen. Het aantal positieve testen stijgt echter. Dat is onlogisch. Er is sprake van een zogenaamde casedemic.”

“Ziekte is een verdienmodel. Ik insinueer dat er ontzettend veel geld wordt verdiend aan deze epidemie. Ik vind het opmerkelijk dat bepaalde microbiologen verbonden zijn aan bepaalde laboratoria en geld verdienen aan het testbeleid. Ook aan vaccins wordt veel geld verdiend. Ik probeer te begrijpen waarom ik van de inspectie mijn therapie niet mag gebruiken. Ik vraag mij af of Big Pharma hier achter zit. Ik vraag me ook af waarom er een vaccin nodig is voor een virus dat gewoon behandelbaar is met therapie. Minister De Jonge zegt al sinds maart dat een eventueel vaccin de enige mogelijke therapie is. Ik denk dat er helemaal geen vaccin nodig is.”

Burgerlijke ongehoorzaamheid

“Ik heb nog nooit van mijn leven meegemaakt dat ik werd afgestraft voor het genezen van mensen,” zegt de huisarts. “Ik probeer de motivatie hierachter te ontdekken.”

“Ik hoop dat alles snel teruggaat naar normaal en dat er burgerlijke ongehoorzaamheid ontstaat. Ik zie weinig protest in Nederland. Daarover maak ik mij een beetje zorgen,” verzucht Elens. De maatregelen moeten nu echt ophouden.”

Bekijk hier de getuigenis van huisarts Rob Elens.

4.7 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

Wij hebben gewoon een ander protocol nodig zonder leugens en belangenvermenging.Mijn broer woont in Brazilië en verteld net hetzelfde Hydr…genomen vanaf de eerste symptomen doet de job binnen de 48u. Iedereen met een beetje geld heeft het ginder gewoon op zak. Natuurlijk verklaard men hier Bolsonaro voor gek.

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Je bent fout volgens het cartel als je mensen kan beter maken tegen een vergoeding die zelfs een zwerver kan betalen. Dit gaat natuurlijk in tegen de agenda. Op mijn verwijderde youtube account kon ik met geen woord reppen over hydroxychloroquine. Dan sloeg de cencuur genadeloos toe.

Nee alles gaat om het creëren van doden en zieken. Dat hoort bij het bangmaken. Als er iets is wordt men positief, maar dat mag niet. Het gecreëerde beeld is dood & verderf. Bah.

Edward
Edward
3 jaren geleden

Het is een grote zwendel en deze partijen werken er volledig aan mee VVD, CDA, D66, CU, PvdA, GroenLinks, SP, SGP, 50PLUS.

Bert
Bert
3 jaren geleden

Ik begrijp al jaren niet dat artsen hun vak nog met eer en geweten kunnen beoefenen.
Hebben ze daarvoor ooit een eed afgelegd?
Al jaren staan ze onder controle van het regiem, de zorgverzekeringen die exact bepalen wat ze mogen uitschrijven en hoeveel tijd ze aan een patiënt mogen besteden.
Als ze het er niet mee eens zijn kunnen ze oprotten.
Mijn arts heeft al zo’n beetje toe gegeven dat ie heel veel niet meer zelf mag bepalen in zijn praktijk.
Mijn vertrouwen in artsen is tot een minimum gedaald inmiddels.

Je betaald ruim 100 euro per maand aan de verzekering, maar je mag alsnog alles zelf betalen tot dat je daar 385 euro aan kwijt bent.
Dan moet je toch wel vrij ziek zijn wil je aan dat bedrag komen per jaar.
Ik kom er nooit aan.
Daarna gaan ze wel kijken of ze het verder nog zullen vergoeden.
Je reinste oplichting is dat.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x