Homepagina » Mens en Dier » Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen: ‘Dit heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt’
huisarts

Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen: ‘Dit heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt’

Huisarts Rob Elens behandelde aan het begin van de coronacrisis 10 coronapatiënten met onder andere hydroxychloroquine. Zij waren allemaal binnen 4 dagen beter. “Mijns inziens kan dat geen toeval zijn,” zegt Elens, die onlangs getuigde voor de buitenparlementaire onderzoekscommissie. De inspectie vertelde hem echter ‘dat hij moest ophouden met deze kwalijke zaak’.

Elens legde aan de inspectie uit dat hydroxychloroquine cellen van zink voorziet. Zink remt een enzym dat nodig is voor virusvermenigvuldiging. De inspectie bleef bij haar standpunt. “Het is mij niet officieel verboden om dit geneesmiddel te gebruiken. Ik heb alleen in juridische zin een dreigbrief ontvangen,” licht hij toe.

Ik vraag mij af of Big Pharma hier achter zit

Volgens huisarts Elens is er meer aan de hand. “De ziekenhuisopnames met corona zijn aan het afnemen. Het aantal positieve testen stijgt echter. Dat is onlogisch. Er is sprake van een zogenaamde casedemic.”

“Ziekte is een verdienmodel. Ik insinueer dat er ontzettend veel geld wordt verdiend aan deze epidemie. Ik vind het opmerkelijk dat bepaalde microbiologen verbonden zijn aan bepaalde laboratoria en geld verdienen aan het testbeleid. Ook aan vaccins wordt veel geld verdiend. Ik probeer te begrijpen waarom ik van de inspectie mijn therapie niet mag gebruiken. Ik vraag mij af of Big Pharma hier achter zit. Ik vraag me ook af waarom er een vaccin nodig is voor een virus dat gewoon behandelbaar is met therapie. Minister De Jonge zegt al sinds maart dat een eventueel vaccin de enige mogelijke therapie is. Ik denk dat er helemaal geen vaccin nodig is.”

Burgerlijke ongehoorzaamheid

“Ik heb nog nooit van mijn leven meegemaakt dat ik werd afgestraft voor het genezen van mensen,” zegt de huisarts. “Ik probeer de motivatie hierachter te ontdekken.”

“Ik hoop dat alles snel teruggaat naar normaal en dat er burgerlijke ongehoorzaamheid ontstaat. Ik zie weinig protest in Nederland. Daarover maak ik mij een beetje zorgen,” verzucht Elens. De maatregelen moeten nu echt ophouden.”

Bekijk hier de getuigenis van huisarts Rob Elens.

4.7 223 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 maanden geleden

Wij hebben gewoon een ander protocol nodig zonder leugens en belangenvermenging.Mijn broer woont in Brazilië en verteld net hetzelfde Hydr…genomen vanaf de eerste symptomen doet de job binnen de 48u. Iedereen met een beetje geld heeft het ginder gewoon op zak. Natuurlijk verklaard men hier Bolsonaro voor gek.

Rob
Rob
Reactie op  Ron
3 maanden geleden

We moeten helemaal geen protocollen meer hebben. Dat is allemaal onderdeel van controle. Elke opgeleide mens is slechts een macht positie in het macht systeem. Zo ook dokters. Niemand kan een ander genezen. Genezen is een proces, net als wanneer een wond geneest. Dat doet het lichaam zelf. Dat kan omdat er bewustzijn is. Als we in deze wereld willen genezen dan moet je het leven in eigen lichaam versterken en dat is het proces. De hele zorg heeft wat dat betreft dan in feite niets met genezing te maken. Geen dokter, chirurg, of wat dan ook is met het leven bezig, alleen met het lichaam. Waar de mens uiteindelijk van moet genezen is de impact van de wereld van macht op het leven. En dat is een puur persoonlijk proces waarvoor je je eigen leven moet doorleven. Het genezen van lichamelijke wonden is lichamelijke ervaring, het genezen van de vernietigende effecten van de wereld van macht is menselijke ervaring in het leven, iets waar meestal angst voor is omdat het ego de ook de controle heeft in de wereld van macht.

Stay Positive
Stay Positive
3 maanden geleden

Je bent fout volgens het cartel als je mensen kan beter maken tegen een vergoeding die zelfs een zwerver kan betalen. Dit gaat natuurlijk in tegen de agenda. Op mijn verwijderde youtube account kon ik met geen woord reppen over hydroxychloroquine. Dan sloeg de cencuur genadeloos toe.

Nee alles gaat om het creëren van doden en zieken. Dat hoort bij het bangmaken. Als er iets is wordt men positief, maar dat mag niet. Het gecreëerde beeld is dood & verderf. Bah.

Edward
Edward
3 maanden geleden

Het is een grote zwendel en deze partijen werken er volledig aan mee VVD, CDA, D66, CU, PvdA, GroenLinks, SP, SGP, 50PLUS.

Chello
Chello
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

Op wie moeten we nog stemmen volgend jaar?

Poris Djonsen
Poris Djonsen
Reactie op  Chello
3 maanden geleden

Op de man of vrouw met de kleinste neus?

Gustav
Gustav
Reactie op  Chello
3 maanden geleden

PVV

Bert
Bert
3 maanden geleden

Ik begrijp al jaren niet dat artsen hun vak nog met eer en geweten kunnen beoefenen.
Hebben ze daarvoor ooit een eed afgelegd?
Al jaren staan ze onder controle van het regiem, de zorgverzekeringen die exact bepalen wat ze mogen uitschrijven en hoeveel tijd ze aan een patiënt mogen besteden.
Als ze het er niet mee eens zijn kunnen ze oprotten.
Mijn arts heeft al zo’n beetje toe gegeven dat ie heel veel niet meer zelf mag bepalen in zijn praktijk.
Mijn vertrouwen in artsen is tot een minimum gedaald inmiddels.

Je betaald ruim 100 euro per maand aan de verzekering, maar je mag alsnog alles zelf betalen tot dat je daar 385 euro aan kwijt bent.
Dan moet je toch wel vrij ziek zijn wil je aan dat bedrag komen per jaar.
Ik kom er nooit aan.
Daarna gaan ze wel kijken of ze het verder nog zullen vergoeden.
Je reinste oplichting is dat.

hans
hans
Reactie op  Bert
3 maanden geleden

kijk eventjes de eed van hippocrates eropna en zie bij wie zij zweren

Bert
Bert
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Dat moet je mij niet vertellen maar die artsen die zich braaf aanpassen aan hun baas, de zorgverzekeringen, de regering, de “noodwet.
Help ze maar herinneren dat ze die eed afgelegd om de patient te helpen en daar hun uiterste best voor zullen doen.
En dat doen er nog maar weinig tegenwoordig, anders krijgen ze straf.

hans
hans
Reactie op  Bert
3 maanden geleden

ik denk dat ik me wat neutraal heb uitgedrukt ik ben het nl helemaal met u eens

elisabeth
elisabeth
Reactie op  hans
3 maanden geleden

dat is goeie Hans

hans
hans
Reactie op  elisabeth
3 maanden geleden

dank u

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  hans
3 maanden geleden

apollo en wie is dat!snap hem.

Cindynl68
Cindynl68
Reactie op  Bert
3 maanden geleden

Ben diabeet. Ik ben die 385 in januari al kwijt.

Jani
Jani
Reactie op  Cindynl68
3 maanden geleden

Niks moet, ik geef ongevraagd slechts een tip…: In mijn omgeving een 45 jarige kerel, Aardig overgewicht echter nul klachten. Was bij de huisarts voor een kleine klacht. Huisarts meet ook glucose. Veeeeel te hoog. Krijgt tabletjes mee en krijgt te horen dat hij maar een beetje op moet letten wat hij eet.
Echter, meneer wenst geen patiënt te zijn. Gaat naar een diëtiste. Stroopt internet af. Binnen één jaar 30 kilo afgevallen en voor de huisarts diabetisch patiënt af!!!
Mijn conclusie: we kunnen heel veel zelf als wij daartoe in de gelegenheid zijn natuurlijk. En voor de helderheid: ik geeft slechts een tip!!!

Bert
Bert
Reactie op  Cindynl68
3 maanden geleden

Klopt, ik weet het van andere die iets mankeren wat niet zomaar even over gaat.
Het komt er op neer dat je gestraft wordt omdat je ziek bent.
385 euro is ongeveer 2/3 van je vakantie geld als je een uitkering heb.
Waar je dus niks meer voor kan kopen.

Ik ben jaar dit al meer dan 600 euro kwijt geweest aan eigen bijdrage.
Ik had de pech om vorig jaar half december vrij ziek werd, wat ik pas moest betalen in 2020.
Een paar foto’s in het ziekenhuis en wat pilletjes komt al op zo’n 400 euro neer, dus tel maar uit.
Plus wat er inmiddels is bij gekomen dit jaar voor en paar pilletjes.

rop
rop
3 maanden geleden

Zieke mensen brengen nu ook eenmaal geld in het laatje, er gaat miljarden in om, en dat plaatje houden ze hoe dan ook graag in stand, zieke mensen hebben medicijnen nodig, ten misten dat word dan ook sterk aangeraden om een zieke te voorkomen of te bestrijden, mensen willen nu eenmaal niet ziek zijn maar daar zorgt de samenleving wel voor dat men zich ziek ,beroert, gestrest enzv voelt, dat is natuurlijk een heel zorgelijk iets, de hele samenleving bestaat uit een zekere Zorg, zorg voor dit zorg voor dat dat geeft allemaal zoveel zorgen, dat men door al dit zorgen ,een Zorg maatschappij is ontstaan, met zoveel zorg erin dat de zorg op alle gebied zoveel zorg nodig heeft en word toegedekt met een Middel ,de medicijn, waardoor deze zorgelijke kwaal kan worden verminderd maar dat alles is een schijn, het is niet gebaseerd op bestrijden ,maar gebaseerd om het te onderhouden, het hele zorg programma, houd zijn eigen programma in stand, en dat is een zeer zorgelijke toestand.

Rob
Rob
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Al die zorg is extern en niemand doet aan eigen interne zorg. Over samenleving kun je niet praten wan niemand leeft zijn eigen interne leven. In plaats daarvan is iedereen naar buiten gericht bezig. Dat wordt je al an kinds af aan aangeleerd. Dan kun je net zo min over samenleving praten als de EU een samenwerkingsverband in zou houden. De EU is geen samenwerking maar centrale macht. En zo wordt je van kinds af aan ook aangeleerd om onderdeel van een macht systeem te worden. Dat door je aan de buitenwereld aan te passen. Dan leef je alleen niet meer je eigen leven en kun je ook nooit samen leven. En zo worden er woorden gebruikt die niet inhouden wat ze zouden moeten inhouden. In de wereld van macht worden woorden gebruikt die het leven inhouden terwijl de wereld van macht juist vernietigend op het leven werkt. In de wereld van macht bestaat geen samen, alleen macht posities. Er bestaat ook geen waarheid, alleen leugen, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding enz. Zo wordt je dus ook misleid door de woorden die er misbruikt worden, woorden van het leven terwijl het allemaal macht is wat er gaande is.

Jani
Jani
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Een huisarts zit denk ik ook onder de plak van Big-Pharma. Voor elke klacht een medicijn. Kassa!!!

E.Polak
E.Polak
3 maanden geleden

iedereen zou deze getuigenis moeten bekijken! De man is een held

Martin
Martin
Reactie op  E.Polak
3 maanden geleden

We moeten Rob Elens bijstaan in z’n strijd tegen deze corrupte overheid. En dan niet alleen, zoals nu, met de pen. Het wordt tijd voor andere acties.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  E.Polak
3 maanden geleden

Ik zou eigenlijk hetzelfde verwachten van iedere huisarts.
Elens is geen held, die andere artsen, zijn onbetrouwbare schijthuizen

Henk R
Henk R
3 maanden geleden

Natuurlijk hcq is erg goedkoop en daar verdient de farmaceutische industrie niets mee . Toen kwam het verschikkelijk dure remdesivier en was natuurlijk heel lang prima ,alleen de mensen genezen er niet van. Het mag immers ook niet werken, want dan is er geen reden om ons langer deze vrijheids beperkende maatregelen af te dwingen, met als kroon op het werk van Hugo de Jonge, de algehele vaccinatie. Wie nu nog niet snapt ,dat het niet om onze gezondheid gaat en dit allemaal is voor de great reset, met als toetje ,de agenda 21 , ligt nog een beetje te slapen. Nee de meeste mensen worden nog niet in hun portemonnee geraakt en met al die vrije dagen vinden ze het wel prima. Daarom zijn de meeste mensen nog niet zo aktie bereid. Ik geloof echt ,dat we zo die namaak cyber aanval krijgen op de energie voorzieningen en wanneer we dan weer onze energie terug krijgen zien we een totaal ander internet. Als Chinees model ,leuke filmpjes van je huisdieren toegestaan, maar kritisch zijn op de overheid natuurlijk niet.

Wilhelmina
Wilhelmina
Reactie op  Henk R
3 maanden geleden

Zou het dan toch om de Farmaceutische industrie gaan wat achter uit gaat ,omdat veel mensen zelf een middel hebben gevonden om minder ziek te worden .? Als een arts een goedkoop middel aandraagt ,dan snap ik niet dat het niet uitgeprobeerd wordt ?????

Piet
Piet
3 maanden geleden

Petitie van Forum van Democratie creert een grote eenheid tegen de maatregelen. Nu al 175.000 mensen of zo getekend.

Demonstraties organiseren met deze mensen is een stap dichterbij.

Bert
Bert
Reactie op  Piet
3 maanden geleden

Omdat?
Al de vorige petities en demo’s zo’n geweldig effect hadden op elke regering?
Of om een gezellige dag te hebben met ze alle en het idee dat je nuttig bezig bent geweest.

Piet
Piet
Reactie op  Bert
3 maanden geleden

175.000 is eem hele grote mensenmassa..

Waarom argumenten zoeken of tegenwerpingen geven voor iniatieven die daadwerkelijk verandering geven?

Ga maar NOS kijken dan als je verborgen agenda is om ales tegen te houden…

Bert
Bert
Reactie op  Piet
3 maanden geleden

Ik hou het niet tegen, ga vooral je gang, maar vraag mij af of het ook zinnig is.
Tot op heden hebben ze zich er nog nooit iets van aangetrokken.
dus waarom nu wel.
Noem mij er 1 op die effect heeft gehad, ik ben voortaan overal bij.

Jean-Marie
Jean-Marie
3 maanden geleden

Het is tijd om helemaal niet meer mee te werken aan deze idioterie. Burgerlijke ongehoorzaamheid is dringend en ESSENTIEEL!

Raymond
Raymond
3 maanden geleden

Meneer Elens heb geduld. Nederlanders is een nuchter volk. Als hier eenmaal de vlam in de pan slaat dat moet je opletten. Het kook punt nadert. En niet alleen hier maar wereldwijd.

Reint
Reint
Reactie op  Raymond
3 maanden geleden

De nuchterheid van de Nederlanders moet blijken op 17 maart Raymond……

Wake up
Wake up
Reactie op  Reint
3 maanden geleden

17 maart word het gewoon weer Rutte. (Helaas) zorgen ze wel voor door de stemcomputers te manipuleren.

Carolina
Carolina
Reactie op  Wake up
3 maanden geleden

Inderdaad.
Hoe lang is het geleden, dat Emiel Roemer,PS, heel hoog stond in de peilingen.
Bij de verkiezingen was daar in eens niets meer van over.

Barry
Barry
Reactie op  Carolina
3 maanden geleden

Achteraf gelukkig maar, de SP is ook een gewone meelopers kliek.

Wake up
Wake up
Reactie op  Carolina
3 maanden geleden

Inderdaad, moet je nagaan hoelang wij als bevolking al bedonderd worden.

Desiree
Desiree
Reactie op  Carolina
3 maanden geleden

Maar Roemer heeft daar nooit tegen geageerd en als beloning is hij nu waarnemend burgemeester van de gemeente Alkmaar geworden.

Het kartel ….

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Wake up
3 maanden geleden

Er moet paal en perk worden gesteld aan het aantal termijnen die iemand mag hebben als minister-president. Doe maar net als de VS, maximaal twee keer.

Barry
Barry
Reactie op  Raymond
3 maanden geleden

Voorlopig zie ik weinig nuchterheid in de supermarkt, heb er niet veel vertrouwen in.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Raymond
3 maanden geleden

Nuchter volk? Met mondkapjes op? De hatelijke blikken die je krijgt als je gewoon normaal doet? Sorry maar ik heb weinig nuchterheid bij het volk kunnen ontdekken dit jaar.

x

Check Also

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

116
0
We lezen graag je reactie!x