Buitenaards

Documenten Snowden bevestigen buitenaards contact

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit stukken die door ex-NSA-medewerker en klokkenluider Edward Snowden zijn gelekt blijkt dat het Amerikaanse beleid al sinds 1945 wordt beïnvloed door buitenaardsen.

Dat meldt het Iraanse persbureau Fars. In de Verenigde Staten is een buitenaardse schaduwregering actief die opereert vanuit Nevada.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het persagentschap bericht over honderden onderzeeërs die tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd, veel meer dan men met de beschikbare technologie kon bouwen. Dit is bewijs dat een buitenaards ras de nazi’s heeft gesteund, aldus Fars. Na de oorlog gebruikten deze buitenaardsen de VS als uitvalsbasis.

Nordics

Snowden zou de documenten hebben overgedragen aan de Russische staatsveiligheidsdienst FSB. De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft de stukken bestudeerd en heeft bevestigd dat de informatie klopt, aldus het persbureau. Hellyer zei tijdens het programma SophieCo van Russia Today dat buitenaardsen de aarde al duizenden jaren bezoeken en dat verschillende van hen samenwerken met de Amerikaanse luchtmacht in Nevada.

Volgens het persbureau zijn de Russische autoriteiten bezorgd over het feit dat de VS in het geheim wordt bestuurd door de ‘tall whites’ of Nordics, dezelfde buitenaardsen die de nazi’s in de jaren dertig aan de macht hebben geholpen.

Ontmoetingen

De documenten bevestigen dat de Nordics in 1954 ontmoetingen hebben gehad met de Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower om te spreken over het ‘geheime regime’.

The Washington Post wijst erop dat Fars de berichtgeving volledig baseert op Whatdoesitmean.com, een complotsite van Sorcha Faal waar nieuwsartikelen worden geplaatst met sensationele koppen en een laag waarheidsgehalte. Het Iraanse persbureau doet er verstandig aan alleen te verwijzen naar betrouwbare bronnen.

Het nieuwsbericht wordt inmiddels ook verspreid door grote Amerikaanse persbureaus.

Bron: Farsnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nature
nature
10 jaren geleden

Ik geloof niets meer.
Als er iets te weten valt, merken we dat wel.

Aad
Aad
10 jaren geleden

“Het persagentschap bericht over honderden onderzeeërs die tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd, veel meer dan men met de beschikbare technologie kon bouwen. Dit is bewijs dat een buitenaards ras de nazi’s heeft gesteund, aldus Fars”Dit is onderbouwing.let op: Het persagentschap bericht over honderden onderzeeërs die tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd, veel meer dan men met de beschikbare technologie kon bouwen. Dit is bewijs dat de geesten van overleden nazi’s de nazi’s heeft gesteund, aldus Aad.
Met andere woorden hier word geen bewijs geleverd maar hier word wat gesuggereerd

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Er zal gerust een samenwerking zijn maar ik ben er ook van overtuigd dat de NAZI’s de oorlog gewonnen hebben op ons het volk. Zoals Richard Hoagland al zei zijn de Masons de goede en de NAZI’s de slechte. Het nadeel is dat niemand het woord NAZI in de mond durft te nemen door de grote manipulatieve werking die daarachter zit. Als je als zeer kleine groep de gehele wereld populatie kan manipuleren moet jezelf eens afvragen wie zijn wij en zij die dan kunnen. Welke dimensie zitten zij en wij zodat dit mogelijk is. Naar mijn mening zijn de Kazaren de NAZI’s die het Joodse geloof hebben aangenomen en die nu de wereld leiden. Als een DNA test zou mogen, zouden we zeker gaan zien dat we erg verschillend zijn qua menselijke eigenschappen wat in het dagelijks leven al zichtbaar is.

Hier een leuk filmpje met veel info: http://www.youtube.com/watch?v=MliWcu0GoxM

John
John
10 jaren geleden

Een artikel geschreven door Sorcha Faal…
lol, dat zegt toch al genoeg..

Het is best erg genoeg dat er uberhaubt aandacht wordt besteed aan dat artikel..

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x