Mededelingen

NineForNews getroffen door fikse DDoS-aanvallen

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De website van NineForNews is de afgelopen weken meerdere keren getroffen door fikse DDoS-aanvallen. Ook vandaag was het weer raak. Bij zo’n aanval krijgen servers van een website opeens veel data te verwerken. Daardoor wordt de site moeilijker bereikbaar voor bezoekers. We hebben tijdelijk de DDoS-beveiliging ingeschakeld. Die geeft automatisch een melding op het moment dat je onze site bezoekt. Excuses voor het ongemak. Het is onduidelijk wie verantwoordelijk zijn voor de digitale aanvallen.

Onze website is goed beveiligd en beschermd, maar we moeten het zekere voor het onzekere nemen. Mede daarom is het belangrijk dat je onze pushberichten aanzet. Tienduizenden mensen hebben dit al gedaan. Als je ze hebt aangezet, ontvang je na publicatie van ieder artikel een melding. Het voordeel hiervan is dat je geen Facebook- of Twitter-account hoeft te hebben. Aanmelden is makkelijk, geheel gratis en 100 procent anoniem. Er wordt geen informatie gedeeld. Aanmelden kan hier.

Daarnaast hebben we een Telegram-kanaal aangemaakt. Dit kanaal is nog vrij klein, maar groeit gestaag. Word hier lid van ons Telegram-kanaal.

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
2 jaren geleden

Ik zou zeggen geen ongemak wat je DDOS melding betreft, zo weten wij ook dat we save zijn.

Heb al gemerkt de laatste weken dat er momenten zijn waarop de site zeer langzaam opstart, dan weet ik alvast ook wel genoeg.

Maar dankzij die aanvallen, weet je als site ook dat je het goed doet, dat er gevoelige snaren worden geraakt.

Nico
Nico
2 jaren geleden

Denk dat het de russen zijn 🙂

salvar
salvar
2 jaren geleden

er zijn lui die houden niet van de waarheid.
lekker doorgaan met die hap.

Alex
Alex
2 jaren geleden

They are getting scared, it’s obvious. Maybe I’m to blame, posting this website on every available social media platforms wherever I see fit. Nah, just kidding, I’m not kidding about the posting though.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x