Homepagina » Het Complot » Dodelijk ebolavirus gemaakt in een laboratorium?
Dodelijk ebolavirus gemaakt in een laboratorium?

Dodelijk ebolavirus gemaakt in een laboratorium?

Complottheorieën over ebola verspreiden zich sneller dan het dodelijke virus zelf. Volgens sommigen is het een biowapen van de CIA en anderen denken dat het virus is gemaakt om ‘cannibalistische rituelen’ te verdoezelen.

Woeste menigtes in Afrika houden buitenlanders verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus. In april moest Artsen Zonder Grenzen een behandelcentrum in Guinee verlaten vanwege dreigend geweld. In Sierra Leone, waar het grootste aantal ebolagevallen is gemeld, protesteerden duizenden mensen buiten een behandelcentrum in de oostelijke stad Kenema, waar de politie de menigte uit elkaar dreef met traangas.

De betoging volgde op een gerucht dat de ziekte werd gebruikt als dekmantel voor ‘cannibalistische rituelen’ die in het ziekenhuis werden uitgevoerd. Dr. Leonard Horowitz, een internationale autoriteit op het gebied van volksgezondheid, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de herkomst van aids en ebola. Hij twijfelt openlijk aan uitspraken dat het gaat om virussen die van aap op mens worden overgedragen.

In zijn boek Emerging Viruses onderzoekt hij de mogelijkheid dat de virussen in een laboratorium zijn gemaakt en al dan niet bewust via besmette heptatitis- en pokkenvaccins zijn overgedragen op mensen. Dr. Horowitz doet ook onderzoek naar CIA-projecten in Afrika als reactie op de vermeende dreiging van het communisme, zwart nationalisme en opkomende derdewereldlanden.

UNICEF zegt dat de geruchten de verspreiding van het ebolavirus in Afrika alleen maar bevorderen. “Sommige mensen ontkennen nog altijd dat de ziekte echt is,” zei Manuel Fontaine van UNICEF. “Anderen geloven dat het ebolavirus niet hoeft te worden behandeld.”

In 2000 stierven in Oeganda 224 mensen aan ebola, maar patiënten renden vaak weg voor ambulances of verstopten zich toen gezondheidsmedewerkers naar ze op zoek gingen. In 2003 was er grote angst voor ‘Euro-Amerikanen’ die in organen zouden handelen.

Het ebolavirus verspreidt zich razendsnel en moordt dikwijls een hele gemeenschap uit waarna het vaak spoorloos verdwijnt. Het is onbekend waar het virus blijft als er geen uitbraak is, dus ook hoe het zich buiten de mens intact houdt. Er zijn tot nu toe vier ebolasoorten gevonden.

[Daily Mirror]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • redice schreef:

  past helemaal in de kraam van de elite die bezig is de wereldbevolking te decimeren, overal breken oorlogen uit,de derde staat op punt te beginnen tegen Rusland waardoor heel de wereld in vuur en vlam gaat staan en daar bovenop een paar leuke virusjes en klaar!!
  ik wordt echt moedeloos van deze wrede wereld, deze wrede realiteit! dit kan toch niet meer wat er allemaal gebeurd heden ten dagen?
  ik haat echt om hier in deze tijd te vertoeven…

  14 likes
  • erik schreef:

   Ik heb je commentaar gelezen en ik begrijp je. Je zit op dezelfde lijn als ik. Toch wil ik je een hoopvolle boodschap meegeven! Dit is de tijd van de destructie en wederopstanding, noem het de tijd van Shiva of van de Fenix. Je menselijke lichaam mag het misschien begeven, maar je ziel niet. Je bent onsterfelijk, want tijd bestaat in hogere dimensies niet. Met andere woorden: jij (je ziel) bent niet je stoffelijke lichaam. Je staat op het punt om te ascenderen naar een hogere dimensie, mits je een bewustzijn hebt dat hoog genoeg is. Alle deeltjes maken onderdeel uit van het oerbewustzijn en jij en ik zijn al heel ver gevorderd in deze derde dimensie. Uiteindelijk gaan we op in het oerbewustzijn, mits we onszelf voldoende ontwikkeld hebben. Velen hebben niet het juiste bewustzijn en daarom is deze planeet (Malkoet in de Joodse mystieke leer, ofwel de Kabbala) het voortdurende onderwerp van strijd. Je komt deze gedachte tegen in vele oude transcendentale wijsheidsbronnen overigens, waaronder de Bhagavad Ghita, etc). Hier moet strijd geleverd worden; strijd tussen het lichamelijke ofwel het stoffelijke enerzijds en het geestelijke anderzijds. Hermes voorspelde reeds dat in de eindtijd de krankzinnigen als wijs bestempeld zouden worden en vice versa. Mijn advies is derhalve dat je je niet met deze wereld moet vereenzelvigen, maar dat je je moet voorbereiden op een nieuw soort bewustzijn. Een bewustzijn waar niet iedereen klaar voor is, maar die voorbehouden is aan enkelen zoals jij en ik.

   14 likes
 • Richie Cunningham schreef:

  Ik blijf het apart vinden hoe mensen zich zo cool kunnen houden.
  Ebola outbreak. Ebola komt op plaatsen waar het nog nooit is voorgekomen.
  Amerikaanse doktoren infected door ebola. Meer dan 1400 mensen hebben het opgelopen.
  Het worden er meer en meer.
  Een unstoppable epidemic.
  En wij maar doen alsof er helemaal niets aan de hand is.
  Vaag

  12 likes
 • Huisheks schreef:

  Hoe handig zijn chemtrails. Voor dit soort evenementen kun je die makkelijk gebruiken, geen haan die er naar kraait. En Ebola wordt “door de lucht “verspreidt. Hahaha, simpel toch.
  Laten we kijken naar andere per lucht verspreidende epidemische ziekten.
  Nemen wij bv. MERS, ook per lucht of wat te denken van de opeens voorkomende builenpest (of die ook per lucht gaat ben ik niet zeker van) Maar builenpest was toch een middeleeuwse ziekte ?
  Nou, kies maar….. misschien tbc ook nog, keuze zat. Per luchtpost bezorgd.

  9 likes
 • koekje schreef:

  staat me zoiets bij van HIV, AIDS, rare complotters.

  6 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Waarom nu weer smijten met termen als complotters!? Complotten worden constant gesmeed. Kijk maar naar een episode van [vul random reality show afvalrace in] en het is al goed raak op dat vlak. Waarom in hemelsnaam er door de massa aangenomen wordt dat complotten iets super zeldzaams zijn!?

   Trouwens heeft AIDS tig verschillende definities dat is op z’n minst vreemd te noemen. Als je het voluit schrijft (vertaald) verworven immunodeficiëntiesyndroom moet je toch eigenlijk direct opvallen dat de term zo’n beetje aan elk ziektebeeld gehangen kan worden, ook weer vreemd/makkelijk. Dan heb je nog dat het per land kan verschillen of je de stempel hiv positief meekrijgt na erop getest te zijn, dit is voor geen enkele andere ziekte het geval. Oh en dan is er ook nog dat dingetje wbt hiv tests waarbij er dus niet 1 bestaat die daadwerkelijk uitsluitsel kan bieden. In Afrika volgt hiv diagnose vaak adhv een interview zonder überhaupt iets te testen. En dan heb je nog de geldstromen rondom hiv/aids. Zo staat het dus bol met idioterie rondom hiv/aids (zie ook House of Numbers). Met geopende ogen is de conclusie toch wel duidelijk lijkt me.

   1 likes
 • pietje schreef:

  Natuurlijk zijn al die ziektes gemaakt ! Anders gaan we te oud dood ! Kijk in de middeleeuwen hadden we de pest die werd veroorzaakt door slechte hygiene en ratten (zeggen ) ze maar misschien hadden we toen ook al de kennis om dit soort dingen uit te vinden wie weet ! Ik vertrouw niets meer alles is voor mij bedrog ook alle nieuwe ziektes zoals Ebola, Sars etc. allemaal gemaakt in een laboratorium ! Gooi een buisje in de metro of trein of vliegtuig en ja hoor……daar heb je een nieuwe ziekte ! Die zich heel gezellig gaat uitbreiden ! Ze hebben ( Duitsland) 2 Patienten met Ebola naar Duitsland laten komen dus……binnenkort hebben we het ook lekker in Europa wat een goede daad van de medici ! Ik ben er echt misselijk van dus mensen kijk uit ! Farma heerst !

  7 likes
 • pietje schreef:

  Ja Brsoomx dat andere vliegtuig van Malysian airways had 20 wetenschapper aan boord die een of ander nieuw wapen hadden uitgevonden en nu zij zgn. dood zijn krijgt jaja…Rotschildt het patent ! Dat zijn die leuke mensen die nu ook boren naar olie in oorlogsgebied ! Ik snap niet dat de mensheid het allemaal nog allemaal niet begrijpt ????? Dat is voor mij een raadsel!

  6 likes
 • Nobel schreef:

  Hopla…. en weer is een complottheorie geboren.
  Ik heb gehoord dat de CIA achter de b.t.w. verhoging zit in Nederland, en dat deze nog hoger moet worden.
  Van de CIA moet er ook in elke supermarkt minimaal 3 soorten pindakaas aanwezig zijn.

  4 likes
 • barsoomx schreef:

  Hoop niet dat er binnenkort een vliegtuig neerstort met befaamde Ebola onderzoekers,
  zoals zojuist is gebeurd met MH – 17, waarin 100 (!!) gerenommeerde AIDS wetenschappers
  is gebeurd -AIDS is volgens de theorie ook in datzelfde gebied begonnen, namelijk….

  2 likes
 • krull schreef:

  Alle ziektes zijn bwust gemaakt door die zielloze verotten demonen. Maar winnen zullen ze niet maar branden in de hel. Laat alleen je nooit chippen of een barcode tot je nemen. Geeft iedereen liefde en ga niet met de golf mee. Bereid je ziel voor.

  2 likes
 • A.S schreef:

  Ik zou zeggen kijk naar de filmpjes van rick simpson en zet die hennep olie klaar!!
  er is op zijn tijd altijd wel hulp, is het niet in je aardse lichaam zal het zeker er buiten zijn..

  dont worry…. be happy;)

  1 likes
 • EllenB schreef:

  Ik denk dat George Soros hierachter zit.
  Het virus zou in het laboratorium voor biowapens ontwikkeld zijn, dat hij financieert.
  Je kunt het gewoon op Google vinden, maar hier vast een link om mee te beginnen:

  http://www.theeventchronicle.com/study/connecting-dots-george-soros-ebola-bioweapons-lab-death-spokesperson-glenn-thomas-ukraine/

  1 likes
 • x

  Check Also

  freek de jonge

  Freek de Jonge in ‘Volendam’: ‘Ze heffen het glas bij het RIVM als er weer een dode is’

  Tegenwoordig deugt Freek de Jonge. Zo stond ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >