Het Complot

Dodelijk ebolavirus gemaakt in een laboratorium?

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Complottheorieën over ebola verspreiden zich sneller dan het dodelijke virus zelf. Volgens sommigen is het een biowapen van de CIA en anderen denken dat het virus is gemaakt om ‘cannibalistische rituelen’ te verdoezelen.

Woeste menigtes in Afrika houden buitenlanders verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus. In april moest Artsen Zonder Grenzen een behandelcentrum in Guinee verlaten vanwege dreigend geweld. In Sierra Leone, waar het grootste aantal ebolagevallen is gemeld, protesteerden duizenden mensen buiten een behandelcentrum in de oostelijke stad Kenema, waar de politie de menigte uit elkaar dreef met traangas.

De betoging volgde op een gerucht dat de ziekte werd gebruikt als dekmantel voor ‘cannibalistische rituelen’ die in het ziekenhuis werden uitgevoerd. Dr. Leonard Horowitz, een internationale autoriteit op het gebied van volksgezondheid, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de herkomst van aids en ebola. Hij twijfelt openlijk aan uitspraken dat het gaat om virussen die van aap op mens worden overgedragen.

In zijn boek Emerging Viruses onderzoekt hij de mogelijkheid dat de virussen in een laboratorium zijn gemaakt en al dan niet bewust via besmette heptatitis- en pokkenvaccins zijn overgedragen op mensen. Dr. Horowitz doet ook onderzoek naar CIA-projecten in Afrika als reactie op de vermeende dreiging van het communisme, zwart nationalisme en opkomende derdewereldlanden.

UNICEF zegt dat de geruchten de verspreiding van het ebolavirus in Afrika alleen maar bevorderen. “Sommige mensen ontkennen nog altijd dat de ziekte echt is,” zei Manuel Fontaine van UNICEF. “Anderen geloven dat het ebolavirus niet hoeft te worden behandeld.”

In 2000 stierven in Oeganda 224 mensen aan ebola, maar patiënten renden vaak weg voor ambulances of verstopten zich toen gezondheidsmedewerkers naar ze op zoek gingen. In 2003 was er grote angst voor ‘Euro-Amerikanen’ die in organen zouden handelen.

Het ebolavirus verspreidt zich razendsnel en moordt dikwijls een hele gemeenschap uit waarna het vaak spoorloos verdwijnt. Het is onbekend waar het virus blijft als er geen uitbraak is, dus ook hoe het zich buiten de mens intact houdt. Er zijn tot nu toe vier ebolasoorten gevonden.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koekje
koekje
7 jaren geleden

staat me zoiets bij van HIV, AIDS, rare complotters.

Richie Cunningham
Richie Cunningham
7 jaren geleden

Ik blijf het apart vinden hoe mensen zich zo cool kunnen houden.
Ebola outbreak. Ebola komt op plaatsen waar het nog nooit is voorgekomen.
Amerikaanse doktoren infected door ebola. Meer dan 1400 mensen hebben het opgelopen.
Het worden er meer en meer.
Een unstoppable epidemic.
En wij maar doen alsof er helemaal niets aan de hand is.
Vaag

redice
redice
7 jaren geleden

past helemaal in de kraam van de elite die bezig is de wereldbevolking te decimeren, overal breken oorlogen uit,de derde staat op punt te beginnen tegen Rusland waardoor heel de wereld in vuur en vlam gaat staan en daar bovenop een paar leuke virusjes en klaar!!
ik wordt echt moedeloos van deze wrede wereld, deze wrede realiteit! dit kan toch niet meer wat er allemaal gebeurd heden ten dagen?
ik haat echt om hier in deze tijd te vertoeven…

Huisheks
Huisheks
7 jaren geleden

Hoe handig zijn chemtrails. Voor dit soort evenementen kun je die makkelijk gebruiken, geen haan die er naar kraait. En Ebola wordt “door de lucht “verspreidt. Hahaha, simpel toch.
Laten we kijken naar andere per lucht verspreidende epidemische ziekten.
Nemen wij bv. MERS, ook per lucht of wat te denken van de opeens voorkomende builenpest (of die ook per lucht gaat ben ik niet zeker van) Maar builenpest was toch een middeleeuwse ziekte ?
Nou, kies maar….. misschien tbc ook nog, keuze zat. Per luchtpost bezorgd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x