Het Complot

“Donald Trump onthult rol familie Bush bij 9/11”

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een debat tussen de Republikeinse presidentskandidaten bekritiseerde Donald Trump de voormalige president George W. Bush en diens reactie op de aanslagen van 11 september 2001.

“George Bush was fout,” zei Trump. “We maken allemaal fouten, maar dit was een fraaie. Ze logen. Ze zeiden dat er massavernietigingswapens waren en die waren er niet.” Hij wees erop dat de oorlog die op de aanslagen volgde de Amerikanen miljarden dollars en duizenden levens heeft gekost.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vliegscholen

“9/11 was een staatsgreep, een inside job, een geheime operatie, een false flag-aanslag, hoe je het maar wilt noemen,” reageerde dr. Kevin Barrett op de uitspraken van Trump. “Uitgevoerd door ingewijden die samenwerkten met de Israëli’s om in het Midden-Oosten een oorlog uit te lokken met de vijanden van Israël.”

Volgens de Amerikaanse analist was presidentskandidaat Jeb Bush rechtstreeks betrokken bij 9/11. Hij wijst op het onderzoek van Daniel Hopsicker waaruit zou blijken dat Jeb naar de vliegscholen in Florida vloog, die in werkelijkheid door de CIA zouden zijn gebruikt voor drugssmokkel.

Zout

“Jeb Bush is lid van dezelfde drugssmokkelbende als zijn broer en vader,” legde dr. Barrett uit. “Dit zijn de mensen die het World Trade Center hebben opgeblazen om de VS mee te sleuren in een eindeloze oorlog tegen de vijanden van Israël.”

“Donald Trump blijft tijdens debatten met Jeb Bush steeds zout in de wonden strooien,” besloot de oprichter van het Scientific Panel for the Investigation of 9/11. “Ik hoop dat Trump de komende periode verder uit de doeken gaat doen wat er echt is gebeurd op 11 september 2001.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Trump is ‘going all the way’.

Eli020
Eli020
8 jaren geleden

Als ik het zo lees onthult Trump vooral de rol van Bush NA 9/11. Tactisch geef ik hem hierin groot gelijk omdat het WMD verhaal volledig ontkracht is maar bij het onthullen van 9/11 zelf je te maken hebt met onzichtbare krachten die achter de schermen opereren waardoor je al snel het “complotters” stempel krijgt opgedrukt.

ST
ST
8 jaren geleden

Hij zegt nergens dat ze achter 9/11 zitten.

AngelWarrior
AngelWarrior
8 jaren geleden

Controle the Opposite. The best way is to lead it…

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x