Buitenland

Samenzweringstheorie over samenwerking tussen Rusland en Trump zakt als kaartenhuis in elkaar. Dit is wat je moet weten

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de media verschijnen dagelijks vele negatieve berichten over de Amerikaanse president Donald Trump. Toch heeft hij goede weken achter de rug, stelt Amerikadeskundige David Neyskens.

Hij kreeg drie dingen voor elkaar waarvan je volgens hem de belangrijkheid niet mag onderschatten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een nieuwe strategie voor de nationale veiligheid, de belastingverlaging en de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël.

Kaartenhuis

“Daarnaast lijkt het er steeds meer op dat de samenzweringstheorie over de samenwerking tussen Rusland en de Trump-campagne als een kaartenhuis in elkaar zakt,” schrijft Neyskens voor vrtnws.be.

“Het schandaal verhuist steeds meer naar de schoot van de FBI, waar mensen een ‘verzekeringspolis’ hadden tegen de overwinning van Trump,” voegt hij toe.

Maandag lichtte Trump zijn nationale veiligheidsstrategie toe in een toespraak.

Opgelegd

De nieuwe strategie gaat vooral over de bescherming van de grenzen en neemt afstand van het idee dat de rest van de wereld ‘democratisch’ moet zijn en dat dat desnoods maar moet worden opgelegd met wapens.

De nieuwe belastingwet is een grote overwinning voor de president, maar ook voor de werkende Amerikanen, die al vanaf februari meer zullen overhouden aan het einde van de maand, aldus Neyskens.

Kerstcadeau

“In tegenstelling tot wat men overal leest, is er naast de verlaagde vennootschapsbelasting een belastingverlaging voor de gewone Amerikaan,” merkt hij op.

“Het gaat toch snel over enkele duizenden dollars per Amerikaan per jaar. Een mooi kerstcadeau,” klinkt het.

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[VRT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
6 jaren geleden

Trumo is the great divider, hij is onderdeel van hetzelfde beest, de hegalian battle. Hij speelt zwart en blank tegen elkaar uit in Amerika, creëert met zijn Jerusalem beslissing een nieuw kruidvat in het Midden Oosten nu de kaart van isis is uitgespeeld. Gaat een handelsoorlog aan met China en negeert de klimaatveranderingen, ongeacht of de mens hier nu wel of niet schuldig aan is. Geeft het volk een droog koekje met zijn belasting verlagingen maar geeft de elite een volledige taart. Trump is een puppet van de zionisten en hun doel is het creëren van groot Israël. Alle seinen staan op groen voor een volgende grote false flag aanval op Amerika en Iran of Noord Korea gaan hier de schuld van krijgen, niks nieuws aan de horizon. Ontwaak o slapers, er komt een storm aan.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Het lijkt er misschien op maar ondertussen dendert de agenda van de Amerikaanse schaduwregering, de Deep State, onverminderd voort. Het volgende teletekstbericht heeft daar van alles mee te maken;

”De Verenigde Staten gaan Oekraïne voorzien van ‘versterkte defensieve mogelijkheden’ .Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington is die steun volstrekt van verdedigende aard. ABC News meldt op basis van anonieme bronnen dat het gaat om de verkoop van antitankwapens. Dit moet nog wel worden goedgekeurd door het Congres. Eerder deze week stond de VS al de verkoop van lichte wapens toe door Amerikaanse bedrijven. Dat leidde al tot een veroordeling van Moskou. Rusland ondersteunt de strijd in het oosten van Oekraïne van separatisten.”

Ja, ja, van verdedigende aard. Dat heb ik vaker gehoord maar kwam meestal niks van terecht.

Toen David Rockefeller en Henry Kissinger in de koude oorlog een deal sloten met de voormalige Sovjet Unie om een gigantisch fabriekscomplex aan te leggen in Rusland, de Kama- rivierfabrieken. Werd strikt vastgelegd dat deze fabrieken alleen landbouwvoertuigen mochten produceren. Echter rolde na een paar jaar de eerste pantservoertuigen de loopband af. Tanks en dergelijke die verkocht werden aan onder meer Noord-Vietnam die Amerika een paar jaar later de oorlog verklaarde! Daarom niet verbazingwekkend dat een Amerikaans legerofficier tijdens de Vietnamoorlog in zijn dagboek schreef dat de tanks van de Vietcong wel erg veel op de onze leken.

Link;
https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/rockefeller_file/rockefeller03.htm

YouTube; Gary Allen – the Rockefeller file,
https://www.youtube.com/watch?v=qjcFB-U2AUs

Quote;
”The Kama River factory will produce 150,000 heavy trucks and 150,000 heavy engines per year. This output is greater than the combined production of such trucks by all factories in the United States. The Soviets are going to put up 10 % of the cash for the project, while David Rockefeller’s Chase Manhattan Bank and the Export-Import Bank will each advance 40 – 50 %.”.

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Bert S, het is niet je beste argument om met klimaatverandering te komen, Trump negeert dat terecht. Het is heel normaal dat voor- en tegenstanders van een kwestie argumenten zoeken die hun eigen visie onderstrepen, ik doe dat ook. Ik ga hier dus geen welles-nietesspelletje met je aan.

Wat ik wel wil zeggen, als je een schaal maakt met wat er aan informatie beschikbaar is, tot en met de hoogste technologieën en buitenaardse contacten, dat een Amerikaanse president erg laag op die schaal scoort. Ik ben pro-Trump, zuiver op intuïtie en de dingen die ik zie, de positieve zaken en het op een impopulaire manier durven aanpakken van kwesties die nodig zijn. Waarna de spin doctors van de tegenpartij daar toch wel weer mee aan de haal gaan. Een beetje als Pim Fortuyn hier die racisme werd verweten. Mensen die te lui zijn om dieper naar de waarheid op zoek te gaan haken daar graag op aan.
Desondanks zijn er zaken die mij ook niet bevallen, je hoeft het ook niet in alles met elkaar eens te zijn. Het punt is dat degene die het hoogst op de integriteitsladder scoort het voordeel van de twijfel verdient.

Op dit moment, ook aan jou Genizusk, is er ook nog iets anders dat voortdendert, het achter de schermen oprollen van de corruptie, de human trafficking, de verschrikkingen die op grote schaal de kinderen worden aangedaan. De Saudische prinsen (Bus/Clinton/Obamavriendjes) die een tijdje geleden werden gearresteerd vormden een financiële pijler voor hele nare zaken, van het financieren van die human trafficking tot en met het mogelijk maken van 9/11 en de Vegas-shooting. Zij bezaten het hotel van waar “de” schutter (de enige die in de schijnwerpers werd geduwd) zijn aandeel in die aanslag uitvoerde.
Via het helikopterplatform op het hotel werden de wapens binnengebracht.
Zoals ik het begrijp is er een coup bezig, niet tegen Trump, maar met hem, om dit alles, pijler voor pijler om te zagen.

Misschien heb je gelijk Bert S, maar laten we allebei niet te hoog van de toren blazen en de tijd laten uitwijzen hoe dit verder gaat verlopen. Als ik zo kijken naar mensen als Trump, zijn openbaar aanklagers Trey Gowdy en Jason Chaffetz, naar iemand als Nigel Farage in Europe, en ik kijk naar hoe deze mensen worden zwartgemaakt en door wie, dan heb ik goeie hoop. We zullen zien.

Peter
Peter
6 jaren geleden

alsof de VS democratisch zijn…. de VS zijn een BV… een bedrijf…

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x