Homepagina » Binnenland » Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden
Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Het proces over de MH17 wordt een politiek showproces over de ruggen van de nabestaanden.

Inmiddels is ondubbelzinnig duidelijk geworden dat de Nederlandse regering zowel het onderzoek naar de oorzaak van de ramp als de rechtsgang, vooraf bewust kapotmaakte.

Rechtskundige adviezen werden niet alleen genegeerd, maar zelfs misbruikt om het tegenovergestelde uit te voeren.

Politiek spel

Wat wellicht een vergissing of zelfs een ongeluk was, is door de Nederlandse regering vanaf het vroege begin een politiek spel geworden met Poetin als beoogd dader.

Dit spel wordt nietsontziend gespeeld over de ruggen van de nabestaanden en kan tot geen enkele veroordeling leiden.

Ondertussen heeft het Rusland voor de geschiedenis als dader aan de gebeurtenis geketend.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Was het niet gewoon een politieke offer om door te gaan met Oekraïne(agenda)?

  18 likes
 2. En om de bevolking tegen Rusland op te zetten , op termijn zal er een oorlog komen , de voorbereidingen zijn al in volle gang , als je ziet wat van oorlogs materieel de Amerikanen naar Polen verschepen , Rusland is met gemak ook practisch omsingeld ,,, voor het geval de Russen aanvallen ,,, Ja ja

  Hilary Clinton was zich een paar jaar voor deze valsevlag operatie nog rot geschrokken toen ze in Nederland was , ze vond dat de bevolking veel te veel respect had voor de Russen

  16 likes
 3. Er zullen er wel veel meer zijn, die handel blijven drijven met Rusland, zoals onze oosterburen en onze grootste vriend, terwijl die het zogenaamd ook niet mogen. Het was in de oorlog al zo dat Amerikanen stierven voor de vrijheid en andere Amerikanen, maar ook sommige bekende Nederlanders stinkend rijk werden van handel met de Duitsers. Wij hebben nieuwe geschiedenisboekjes nodig. Niet met de geschiedenis van de gewone man en hoe die onderdrukt werd en wordt, want dat is koren op de molen van socialistische illusionisten met hun snelle afleidende en verdeeldheid zaaiende handbewegingen, maar we moeten boekjes hebben over o.a. de ondergang van de Titanic met anti-FED bankiers en al, de ondergang van de Lusitania, de waarheid over Pearl Harbor, het Tonkin incident, de financiering van de Duitse oorlogsmachine niet alleen door Krupp of IG Farben, maar vooral door Londense en New Yorkse bankiers en het eerste bombardement op een stad Mönchen Gladbach (niet Rotterdam) door de “oorlogsheld” Churchill. Guernica laat ik even buiten beschouwing.
  Het braafste jongetje van de klas zal goed zijn best doen en de boekjes ademloos uitlezen, steekt daarna zijn middelvinger op, zegt fuck you en gaat lekker puh tegen zijn pa zeggen dat die zijn landbouwproducten gerust aan Rusland kan verkopen, want leugens, leugens en nog eens leugens.

  12 likes
 4. @elise
  misschien wel want ze gaan over lijken.
  het spel wat gespeeld wordt daar hebben wij als burger niets in te brengen omdat wij niets betekenen.

  de lachende MP kan acteren als de beste maar onder die schuilt een super gemeen iemand.

  10 likes
 5. Je kunt het neerhalen van de MH17 ook niet los zien van de MH370. Het spel gaat dus om de Zuid-Chinese zee

  9 likes
 6. Het is een ongehoord dom spel van het kabinet , laat ik onlangs nog gelezen hebben dat de Oekraïne achter de schermen zaken doet met Rusland . Gewoon wat internationaal nieuws volgen..Geld stinkt nergens ..Bij gebrek aan creatieve visie, zitten ze hier in een tunnel visie. En ach niemand in Den Haag maakt zich druk om welk slachtoffer dan ook…Allemaal naar de Haagse komedie geweest…

  8 likes
 7. Ha Louise, goed bestuur is wishful thinking. Alle kennis is uit Nederland geplunderd: Lips, Stork, Fokker, ga zomaar door. Volgens mij is de situatie niet meer omkeerbaar. Oppositie hebben we niet in Nederland, ik ben er van overtuigd dat er met de verkiezingen fraude gepleegd wordt.
  de overheid liegt en bedriegt zonder enige schaamte en doen ook nog eens in ieders aanzicht, want er kan ze toch niets gebeuren. Echt het is al kwart voor een en niet vijf voor twaalf.

  6 likes
 8. hoe is het met medemoordrnaar camiel eurlings?

  fff

  5 likes
 9. Word tijd dat er weer Mensen in de kamer komen te zitten,
  dit zijn beesten..Keer op keer weer..

  3 likes
 10. Hoi Henk Azië , natuurlijk heb je gelijk, daarom hebben we ook geen politici nodig. Wat een Land nodig heeft is een goed bestuur om de financiën goed te verdelen en voor goede basis voorzieningen te verzorgen, bv zorg, onderwijs,etc……….Verder moeten ze zich niet bezig houden met onze manier van leven.Nu laat de politiek zien wat er gebeurt als de neuzen allemaal dezelfde kant op gaan, niks, nada, …..Bedrijven zijn geïnternationaliseerd ook uit eigen belang, en de huidige politici vullen hun zakken door zoveel mogelijk belasting uit de portemonnee van de burger te halen. Erger nog het geld wordt totaal verkeerd besteed, bv idiote subsidie en andere eigen belangen of speeltjes……….Nog erger iedere idioot kan daar gaan werken voor een riant inkomen…….We gaan eraan failliet met de tijd……

  2 likes
 11. @Louise, begin jaren ‘80 was ik mijn schip in Tripoli, achter en voor ons lagen Israeliche schepen, kon je zien aan de overgeschilderde opgelaste namen, die via Cyprus ( waar de papieren werden omdewisseld en scheepsnamen werden overgeschilderd) naar Haifa vv voeren. Jaren terug was ik in Taiwan waar de COSCO schepen ( mainland China) na zons ondergang binnenkwamen en voor zons opgang weer weg waren.
  In Dubai, kwam men eind jaren ‘80 een sinasappel met een joodsa sticker erop tegen, groot probleem toen. Dit kwam omdat de importeur vergeten had er een politiek verantwoorde sticker overheen te plakken.
  Al met al dit soort praktijken hebben altijd al plaatsgevonden, handel blijft handel zolang er maar geen ruchtbaarheid aan gegeven wordt.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...

ollongren

Ollongren: Rusland stookt in Nederland over corona. Zo reageert Twitter

Er is sprake van ‘voortdurende (online) Russische ...