Het Complot

Hoe de Nederlandse koninklijke familie en Shell de oorlogsmachine van de nazi’s draaiende hielden. Wat je nog niet wist over onze geschiedenis

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Westerse multinationals hadden de Tweede Wereldoorlog op ieder moment kunnen stoppen, zo blijkt uit de documentaire JFK to 9/11: Everything is a Rich Man’s Trick.

Duitse gevechtsvliegtuigen waren namelijk volledig afhankelijk van de import van tetra-ethyllood (TEL), een stof die werd gebruikt om brandstof klopvaster te maken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Standard Oil, het Amerikaanse oliebedrijf dat werd uitgebouwd door miljardair John D. Rockefeller, bleef de stof gedurende de hele oorlog op grote schaal via het neutrale Zwitserland leveren aan nazi-Duitsland.

Invasiemacht

Dankzij prins Bernhard, de vader van prinses Beatrix, gaf oliereus Shell de Duitsers miljoenen vaten ruwe olie voor niets, aldus de commentaarstem.

De Nederlandse koninklijke familie hield de Duitse invasiemacht, die Nederland binnenviel, op deze manier draaiende. De royals hielpen de nazi’s zo hun eigen land te plunderen.

Auschwitz

De westerse industriëlen hadden al lang hun zinnen gezet op het Poolse plaatsje Oswiecim, waar extreem grote hoeveelheden mineralen in de bodem zaten, met name steenkool.

Deze magnaten, die Adolf Hitler aan de macht hadden geholpen, bouwden bij het plaatsje een concentratiekamp, Auschwitz, om zo de productiekosten flink te drukken.

Hoe deze magnaten Hitler aan de macht hielpen wordt nader uitgelegd in dit uitgebreide artikel op de website van de Britse krant The Guardian.

Reusachtige omvang

Slechts weinigen zijn zich bewust van de reusachtige omvang van het netwerk van concentratiekampen, die enkel en alleen werden gebouwd om de rijken nog rijker te maken, vertelt de voice-over.

Om die reden werden gouden horloges, tanden en vullingen ingenomen en omgesmolten. Tot op de dag van vandaag liggen in de kluis van de Bank of England nog goudbaren met daarop de swastika.

Bekijk de documentaire hieronder:

[Everything Is A Rich Man’s Trick]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
6 jaren geleden

de ?nederlandse? ´koninklijke familie´ ZIJN nazi´s.
ze waren nazi getrouwe en nazi getrouwde.

wat is hier het vraagstuk!!

fff

Nobiru
Nobiru
6 jaren geleden

Zelfs een deel van de gewone bevolking steunde de Nazi’s.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Corporatisme kan het ergste naar boven halen. Voormalig VS president George Herbert Walker Bush sprak ooit van een Nieuwe wereld orde waar niet de wetten van de jungle gelden, echter creëerden ze er velen.

Onderzoeksjournalist Jim Marss had de bedrijven die hierbij betrokken waren tijdens een lezing al eens op scherm geplaatst,

https://ibb.co/jY3nXQ

Professor Antony Sutton onderzocht onder meer de connecties tussen Amerikaanse commerciële Banken en multinationals die zaken deden met Adolf Hitler. Sommigen bedrijven waren begin jaren 30 al nauw betrokken en een aantal ondersteunden de nazi’s tot einde oorlog in ’45. Zonder deze bedrijven had Hitler nooit zo’n sterk leger kunnen hebben en met alle gevolgen van dien. Over de Amerikaanse elite schrijft Sutton;

”For most of the twentieth century the Federal Reserve System, particularly the Federal Reserve Bank of New York (which is outside the control of Congress, unaudited and uncontrolled, with the power to print money and create credit at will), has exercised a virtual monopoly over the direction of the American economy.

In foreign affairs the Council on Foreign Relations, superficially an innocent forum for academics, businessmen, and politicians, contains within its shell, perhaps unknown to many of its members, a power
center that unilaterally determines U.S. foreign policy. The major objective of this submerged — and obviously subversive — foreign. policy is the acquisition of markets and economic power (profits, if you will), for a small group of giant multi-nationals under the virtual control of a few banking investment houses and controlling families.

Through foundations controlled by this elite, research by compliant and spineless academics, “conservatives” as well as “liberals,” has been directed into channels useful for the objectives of the elite essentially to maintain this subversive and unconstitutional power apparatus.”

– Antony Sutton, Wall Street and the Rise of Hitler. (*pdf-bestand)

https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf

Interessant hierbij is dat de landen die volgens de Amerikaanse neoconservatieve denktank ’the Project of the New American Century’ (PNAC) aangevallen diende te worden, waaronder Libië, en Syrië, de zelfde netwerken – multinationals en Banken achter schuilgaan. Hetzij dat een aantal bedrijven door de loop van jaren zijn gefuseerd en een andere naam dragen. Echter de connecties zijn het zelfde inclusief leden die afkomstig zijn van geheime genootschappen waaronder Skull and Bones. Ze opereerden altijd als twee handen op een buik te samen met de Rockefeller familie en de Rotsschild.

luna
luna
6 jaren geleden

Shell = de achterzijde van de zo karakteristieke achterkant van b e a .. heur kapseltje is haar logo
het zijn rare tijden en niets is wat het lijkt, maar dit is wel degelijk waar, ” ze ” staan allemaal met elkaar in verbinding, 1 grote reptiel kuil, met gespleten tongen ( logo n a s a ), groen of blauw bloed door de ad(d)ers die rijkelijk stroomt.. sissen doen ze als ze de beste als hun zin niet kan worden doorgedreven, doodeng die lui want ze gaan allemaal over lijken en hun ” pionnnen in den haag net zo goed
las ergens dat ” prinses meebeltje kritiek had op de grote blonde boze man die een trompet speelt dat iedereen bijna denkt : wat speelt die man v a l s ssssss.. niets is minder waar: hij is een hologram, het zal nog wat worden de komende tijden, gezien met de ” formatie ” die uit louter wanhoop nu schuilt in een bos.. ze dekken allemaal hun eigen belang, schijt aan het volk, schijt aan de STEM van het volk, daarom zijn die billenberger-party’s, want dan kunnen ze allemaal zogenaamd ” zich zelf zijn onder mekaar zonder wat uit te leggen aan de ” pers “”)
gelukkig gaan steeds meer mensen ZELF nadenken in wat voor een idiote wereld we leven met die reptiles die denken dat deze prachtige planeet hun toe behoren zou.. of.. zou de aarde ooit verhandeld zijn net als wat we nu in de ” EU ” meemaken?? We zijn toch echt wel verhandeld, een soort handelsruil met de ” vluchtelingen” …. vul verder zelf in.. Nederland is echt naar de kloten als er niet iets heel snel aankomt met een drastische draai met de juiste aanvoerder aan kop die NIET ALTIJD LACHT … fijne week
kom op mensen, we gaan er toch niet weer in trappen ??

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x