Homepagina » Natuur en Milieu » Rockefellers beschuldigd van klimaatcomplot
Rockefellers beschuldigd van klimaatcomplot

Rockefellers beschuldigd van klimaatcomplot

De Rockefellers zijn het meesterbrein achter een klimaatcomplot tegen Exxon Mobil. Dat stelt het grootste oliebedrijf in de VS althans zelf.

De olie- en gasreus heeft nu de aanval geopend op de nazaten van John D. Rockefeller, die in 1870 Standard Oil oprichtte. Dat bedrijf zou uiteindelijk Exxon Mobil gaan vormen.

De familie Rockefeller, die eerder dit jaar plotseling aankondigde uit olie en gas te stappen, is in de ogen van Exxon Mobil de ware samenzweerder.

Doelwit

Het blijkt dat het meeste onderzoek naar het klimaatbeleid van de oliereus is gefinancierd door de liefdadigheidsinstellingen van de familie Rockefeller.

Journalisten die schreven dat Exxon Mobil de dreiging van klimaatverandering bagatelliseerde, blijken te zijn betaald door de Rockefellers.

De oliereus zegt het doelwit te zijn van ‘een goed gefinancierd en politiek gemotiveerd complot’.

Gefinancierd

De journalistieke organisaties die het bedrijf onderzochten werden in ieder geval gedeeltelijk gefinancierd door de Rockefellers.

De steenrijke familie heeft ook andere groepen betaald die kritisch schreven over het bedrijf, waaronder Greenpeace en 350.org.

Gelinkt

Woordvoerder van Exxon Mobil Alan Jeffers zei dat iedere aanval tegen het bedrijf kon worden gelinkt aan het Rockefeller Brothers Fund of het Rockefeller Family Fund.

Die twee organisaties maakten in maart bekend fossiele brandstof af te zullen zweren.

In een opiniestuk in de Wall Street Journal en op de websites van de Daily Caller en Breitbart is het ‘complot’ verder uitgediept.

[New York Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kapitein Biff schreef:

  Gewoon de ‘Pluk ze’ wetgeving toepassen op Soros, Rockefellers, Rotschilds etcetera. Winst uit criminele activiteiten afnemen. Dan is meteen alle staatschuld op aarde afgelost.

  ook kielhalen natuurlijk

  23 likes
 • Jaya schreef:

  De ROCKEFELLERS moeten hun rijkdom onder de armen verdelen.

  8 likes
 • Jaya schreef:

  De Rockeffers financieren een nep aliens invasie.

  6 likes
 • War on Error schreef:

  Wat gebeurt hier n? Het web is volgestort met dit fake-nieuws. Laat u zich niet misbruiken, laat staan misleiden. Wat doen roofkapitalisten doorgaans? Markten manipuleren! Verspreid onzin, wacht op de Pavlov reacties, en – sla toe. Rockefeller’s handtekening is geweld en misdaad. Rassenleer de levensovertuiging van de dynastie. ‘Planned Parenthood’ sturen ze nu de staten op in anti-Trump rellen.

  Iedereen zou een minimum aan gezond verstand moeten gebruiken. Geloof niet alles klakkeloos. Rockefeller zou geven om . . . . het milieu?
  Dan zou je toch meteen nattigheid moeten voelen; tenzij je al helemaal hersendood bent – in de matrix.

  Mensen, klimaatbeleid gaat überhaupt niet echt om het milieu, ook niet om het klimaat.
  Het is gekozen omdat iedereen met dit thema wel in een angstpsychose is te brengen – ‘we verdrínken’,

  Het doel is ‘klimaat’tax te heffen. Veel, wáánzinnig veel. ‘Tobin Tax’, e.d.. Dat gaat naar de VN.
  En die besteedt het naar eigen goeddunken. lees ‘Agenda 2030’,
  de zgn. ‘post democratic era’, Global USSR.
  onder het codewoord ‘duurzaamheid’ pompt de VN onze welvaart naar de gebieden die de VN nu aan het ontvolken is. Nou, dan snap je het wel – toch!

  Deze documentaire toont goed aan hoe de globalisten de USSR stichtten, Europa veroverden, miljoenen ombrachten, continu de planeet plunderen en onderwerpen, COP21,22 soevereiniteit bij de landen weghaalt, en ‘Global USSR’ verder volmaakt:
  The Collectivist Conspiracy and One World Government :
  https://www.youtube.com/watch?v=cb_ugbg_mUk

  ter herinnering:
  ** Figueres is no stranger to controversial statements when it comes to climate change.
  The UN official previously described the goal of the UNFCC as “a complete transformation of the economic structure of the world.”
  She has also repeatedly said that a Chinese style communist dictatorship is better suited than the U.S. constitutional system to fight “global warming.”
  Kamervragen!! over deze tsunami van fake-news via Bloomberg, Newsweek, NYT, WSJ, eva.

  4 likes
 • densie schreef:

  weet je….’t is gewoon te zien, als je maar kijken wilt, echt kijken…
  mensen die het goed voor hebben met zichzelf en “anderen” zien er zo niet uit op hun oude dag….
  die stralen van innerlijke wijsheid, hartewarmte….Liefde…
  dit zijn gewoon monsters van lelijkheid.. hebberigheid en killing thoughts….
  simpel…
  heel eenvoudig…

  namaste

  7 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Wat een KOP. Dan wil je toch in hongerstaking?

  Vanzelfsprekend, zij zitten overal achter waar de mens onder te lijden heeft.

  3 likes
 • Gezinusk schreef:

  Criminele familie pur sang. De criminele activiteiten zit de Rockefeller familie in het bloed. Ze leven boven de wet en zijn onschendbaar. Als je het voor elkaar krijgt om een paar jaar voor de tweede wereldoorlog de patenten van tetra-ethyllood via Rockefeller Standard Oil New Jersey aan Nazi Duitsland te verkopen, waardoor de Luftwaffe in staat was om met de slag om Engeland London plat te gooien met meer dan 40.000 doden van dien, zou je misschien denken dat het een vergissing betrof, maar er is meer.

  David Rockefeller meldde aan de New York Times in deze periode dat Amerika er alles aan zou doen om de Engelse bevolking te beschermen! Echter leverde het Rockefeller complex de gehele tweede wereldoorlog, tot aan het einde van 1945 olie aan de nazi’s in dermate grote hoeveelheden dat de bevolking in Amerika op rantsoenbonnen moest. De olie werd met tankers onder Panamese vlag in het geheim voor de kust in Spanje overgetankt naar Duitse onderzeeërs.

  Duitsland had zelf geen olie en zodoende droeg het Rockefeller imperium bij dat onder meer de blitzkrieg om Nederland, België, en Frankrijk in een mum van tijd met pantservoertuigen te veroveren een doorslaand succes. De Opel ‘blitz’ truck speelde hier ook een belangrijke rol. Het is allemaal gedocumenteerd en eerder op Duitsland 1 uitgezonden onder de naam

  Hitlers Amerikanische Geschäftsfreunde,

  https://www.youtube.com/watch?v=eJSe1ubjhNI

  3 likes
 • x

  Check Also

  NPO

  NPO waarschuwt dat zeespiegel steeds sneller stijgt: ‘Dat is pertinent onwaar’

  Weerman Gerrit Hiemstra mocht gisteravond aanschuiven in ...

  tucker carlson

  Tucker Carlson gaat los op Gates en ‘corrupte’ WHO: ‘Dit is pure oplichting’

  Eerst kregen we te horen dat alles ...

  >