Buitenaards

Doofpot rond aliens blijft niet lang meer dicht. Dit zei een lucht- en ruimtevaartingenieur hierover op tv

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand was in het Vlaamse avondprogramma Gert Late Night aandacht voor het onderwerp buitenaards leven. Dat naar aanleiding van de populaire documentaire Unacknowledged, die sinds kort op Netflix is te zien.

Voor Karen van de Belgische meidengroep K3, die de film ook bekeek, is het nu zonneklaar dat aliens bestaan en de aarde hebben bezocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Ze riep in het programma iedereen op de documentaire te bekijken en vindt dat we hier niet meer lacherig om moeten doen.

Geen onderzoek
Doofpot rond aliens blijft niet veel langer dicht. Dit zei een lucht- en ruimtevaartingenieur hierover op tv
Dr.ir. Coen Vermeeren (Gert Late Night)

Lucht- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren vertelde in Gert Late Night dat de wetenschap hier geen onderzoek naar mag doen.

Hij merkte op dat één van de belangrijkste UFO-waarnemingen in de recente geschiedenis in België is gedaan. Dat was de UFO-golf van 1989-1991.

“Ik heb zelf contact opgenomen met voormalig luchtmachtgeneraal Wilfried De Brouwer en hij zei dat het een zeer serieuze waarneming was en dat vele tienduizenden Belgen het hebben gezien,” zei Vermeeren.

Nooit achterhaald

“Er is zeer serieus onderzoek naar gedaan, ze zijn er met F-16’s achteraan gevlogen, hebben er radarbeelden van en ze hebben nooit achterhaald wat het is geweest,” voegde hij toe.

De Brouwer wilde dat universiteiten hier onderzoek naar zouden doen, maar dat gebeurde niet, aldus Vermeeren.

Volgens de lucht- en ruimtevaartingenieur gaat de documentaire alles veranderen en is het een gamechanger van de eerste orde.

Doofpot

“Maar er zijn heel veel belanghebbenden die dat gewoon niet willen,” lichtte hij toe.

Zo heeft de deep state waarover de laatste tijd veel wordt gesproken er geen belang bij dat mensen meer te weten komen over onze buren in het heelal.

Vermeeren denkt echter dat de doofpot niet lang meer dicht kan blijven.

Bekijk de aflevering hier terug.

[VIER]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maarten V
Maarten V
6 jaren geleden

Tot nu toe hebben de “buitenaardsen” zelf niet het initiatief genomen om zich officieel kenbaar te maken. En als ze bestaan lijkt het mij ook verstandig dit ook zo te houden. Want de mensheid lijkt mij weinig betrouwbaar en dus ook een gevaar voor hun samenleving indien ze zich kenbaar maken. Zie als voorbeelden: conflicten, oorlogen, vernielingen, vervuiling, wapenhandel, botsende religieuze en niet-religieuze dogma’s, dualisme, ziekten, …

Dus het zal weinig uitmaken of er documenten naar buiten komen (die vast met veel zwarte lijntjes de inhouden van de teksten verbergen, waardoor men de teksten gaat herinterpreteren). Vaak zijn het pessimistische gepensioneerden die het niet moeten hebben van hun vroegere werkgever of afvallige “hoge” functionarissen die ermee naar buiten komen. Het gaat in de meeste gevallen over “van horen zeggen” of creatieve complottheoretici die er roem in zien. Of in het ergste geval om het bewust doorgeven van Fake News om andere feiten te verbergen. Die eerder vaak om politiek, economisch of militaristisch redenen worden verborgen.

Oh… ja… er zijn “miljoenen” getuigen van ontvoeringen of ufo-zieners (en er zijn miljarden religieuze getuigen). En er zijn miljoenen onwetenden, waaronder ikzelf. Nu ja. Ik geef toe dat ik het niet weet. Ik ben een mengeling van het atheïsme en de agnost(-isme), met een snuifje spiritualisme. Het wil niet zeggen dat ik niet geloof dat er buitenaards leven bestaat die mogelijk verder staan dan wij.

Hoe-dan-ook. Zoals ik in mijn eerste zin omschreef: ik denk niet dat buitenaardse wezens zich officieel kenbaar willen maken, omwille van hun eigen veiligheid. De mensheid zou trouwens verder nog meer in chaos verkeren. Want wat als onze eeuwenoude geloofsovertuigingen en kennis plots van dag op dag naar overboord gegooid en wie zou dat willen?

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Wij moeten de äliens hier
als onze scheppers ontvangen.

koloth
koloth
6 jaren geleden

Er is in 30 jaar tijd nog niets verandert, toen hadden we dezelfde verhalen en vage foto’s. Oftewel ik geloof er totaal niet in.

Pieter
Pieter
6 jaren geleden

Er heeft nog nooit een buitenaardse een voet op de aarde gezet.
Dat kan ook niet, simpel omdat de afstanden gewoon te groot zijn.
Time-warp, andere dimensie’s, het zijn theorieën meer niet.
De waarnemingen van UFO,s zijn er wel, maar ze zijn altijd wazig en niet scherp.
Volgens mij, zijn het gewoon experimenten de de USA doet met technieken die met vliegwielen te maken hebben. Deze houden ze liever onder de pet en doen dit door het verhaaltje van Aliens in de wereld te helpen. Te scherpe foto,s worden gecensureerd, (dan kan je die vliegtuig-motor zien) staatsbelang !

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x