Homepagina » UFO » Bevindt zich bij deze dam in Engeland een ondergrondse UFO-basis?
Bevindt zich bij deze dam in Engeland een ondergrondse UFO-basis?

Bevindt zich bij deze dam in Engeland een ondergrondse UFO-basis?

De Scammonden Dam in Engeland is een ware UFO-hotspot. Afgelopen week nog spotten een moeder en haar dochter daar een UFO in de lucht. “Vreemd genoeg vroeg mijn dochter me wat buitenaardsen en oneindige universa zijn,” zei de moeder.

“Ik dacht dat ze maar wat bazelde en schonk er verder geen aandacht aan,” ging ze verder. “Het was een heldere avond en pikkedonker. Plotseling zag ik recht boven ons een zeer helder licht. Schijfvormig, met groene en rode lichten, hoog boven onze auto.”

“Mijn dochter zag ook twee blauwe lichten aan de rand van het vliegende object,” zei ze. “Het vaartuig draaide langzaam rond. We waren in shock. Het verplaatste zich over de vallei richting de snelweg. Terwijl we toekeken verdween het ineens in een oogwenk.”

Driehoeken

Het is niet voor het eerst dat er ongeïdentificeerde vliegende objecten zijn gespot in het gebied. Sue Hill, die claimt in 2010 ontvoerd te zijn, zegt UFO’s te hebben gefilmd bij Scammonden. Een ander zegt een object boven de dam te hebben gezien dat 10 minuten later in de dam afdaalde.

Verschillende mensen hebben in het gebied vliegende driehoeken gezien die geruisloos door de lucht vlogen. De objecten schoten vervolgens weg in het niets.

Ondergrondse basis

Een stelletje zag een driehoekig object de dam binnengaan en vervolgens een vliegende schotel uit de dam tevoorschijn komen. Kort daarna ontstond er uit het niets mist, waarna ze plotseling op een andere weg reden. In de maanden daarna is het stel gaan denken dat ze zijn ontvoerd.

Mark Gibbons van UFO Magazine zag naar eigen zeggen ook een zwevende driehoek. “Het object bewoog niet en hing stil in de lucht. We bleven 20 minuten kijken en besloten toen weg te gaan. Het vaartuig begon ons te volgen. Uit het niets verscheen een grote wolk waar het schip in verdween. Er is iets aan de hand bij Scammonden, of het nu aliens zijn of militaire projecten. Ik ben er zeker van dat zich bij de dam een ondergrondse basis bevindt.”

[Examiner]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Predator
Predator
4 jaren geleden

Kijken of ik het vrouwtje zo ver krijg een leuke vakantie te kunnen genieten bij de Scammonden Dam…?

GertJ
GertJ
4 jaren geleden

Ik kijk ook vaak genoeg naar boven maar zie nooit iets anders dan een blauwe, grijze of bewolkte lucht met al dan niet wat overvliegende vogels. Soms, wanneer ik héél véél geluk heb, een Chinees wensbalonnetje. 🙁 Wat een bofkonten daar bij die Scammonden Dam.

dimmer
dimmer
Reactie op  GertJ
4 jaren geleden

Je moet ook goed kijken want ik heb er 1 bij Rotterdam weg zien schieten en sins dien weet ik ook dat er meer is want mensen hadden dat niet overleefd.

Teun
Teun
4 jaren geleden

Over de dam loopt de M62, verbinding tussen Manchester en Leeds. Behoorlijk druk, dus zou je eigenlijk veel meer waarnemingen verwachten. Tevens staan er vlak bij de dam woningen, maar die zullen wel bewoond worden door militairen, of aliens.

Quasimodo
Quasimodo
4 jaren geleden

Het is niet logisch dat UFO’s, die onzichtbaar willen blijven, met lichten aan zichzelf zichtbaar gaan maken.
Bovendien, indien ze nog steeds licht nodig hebben om hun weg te vinden, dan zijn ze de duisternis nog niet ontstegen en hebben wij weinig aan ze.

Alkaseltz
Alkaseltz
4 jaren geleden

Hallo,

Ik ben van de planeet Alkaselt en leef bij jullie onder het water onder de Scam Monden Dam. Als je mij wilt zien, dan moet je met de pink van je linkerhand een gat van 2 meter diep graven aldaar. Dan kom ik je op die Scam dam mijn groet brengen. Tot Sams!

x

Check Also

osterhaus

Ab Osterhaus noemt dodelijke bloedstolsels door AstraZeneca-vaccin ‘bijwerkingen’: ‘Doorprikken!’

In Duitsland is gisteren besloten om mensen ...

vrouw

Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis

Een Britse vrouw is opgepakt door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x