Binnenland

FDF-voorman over RIVM en stikstofminister Van der Wal: ‘Leegvegen die hele toren!’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

Er blijkt opnieuw een fout te zitten in een lijst van het RIVM met de top 100 van bedrijven die het meeste ammoniak zouden uitstoten, de zogenoemde piekbelasters. Stikstofminister Van der Wal zegt er ‘enorm’ van te balen.

In april kwam ook al naar buiten dat het RIVM een fout had gemaakt in de lijst. Dit keer heeft de fout betrekking op de emissie die is toegewezen aan varkens- en pluimveestallen. Door de fout zijn bedrijven onterecht op de lijst gekomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Je zou zeggen: een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen,” reageert voorzitter van Farmers Defence Force Mark van den Oever. “Onze minister Van der Wal en het RIVM doen dat rustig nog een keer.”

Helemaal niks

Er ‘klopt geen bal’ van die hele top 100, zegt hij in een vlog. “Niet hier en daar een foutje. Nee, helemaal niks. Die hele lijst ligt in de prullenbak. Dat gaat natuurlijk wel consequenties hebben in politiek Den Haag.”

“Die hete aardappel moet toch een keer door iemand geslikt worden,” benadrukt Van den Oever. “En wie is de hoofdverantwoordelijke? Juist, mevrouw Van der Wal zelf. Wie heeft ook die lijst verstuurd? Mevrouw Van der Wal.”

De stekker eruit

“Dat het hele RIVM voor geen meter klopt, daar waren wij natuurlijk allang achter. En dat er van dat hele zootje daar helemaal niks klopt, dat weten wij ook allang. En we weten ook de oplossing. Leegvegen! Leegvegen die hele toren!” benadrukt hij.

“Ze zitten daar allemaal op hun pluche te zitten en ze kunnen nog geen lijstje van twee A4 maken dat klopt. Niks kunnen ze. Er klopt helemaal geen zak van.”

Volgens de FDF-voorman wordt het misschien tijd om ‘de hele stekker eruit te trekken’.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eveline
Eveline
1 jaar geleden

Helemaal eens met FDF

Tom Poes
Tom Poes
1 jaar geleden

Trek de stekker maar uit Rutte en zijn hele boevenbende, zich noemende regering!

Chero
Chero
1 jaar geleden

Mark van de Hove heeft zelf ook al 2x zijn kop gestoten. Hij zou niet met die lui gaan praten maar wat doet hij tot 2x toe, toch met die lui praten. Het wordt tijd dat ze een keer de hooi vorken op gaan pakken en de gierwagens gaan vullen.

mister nexit
mister nexit
1 jaar geleden

Iedereen kan de plannen van het WEF en de bijbehorende kliek lezen. Corona is een les gehoorzamen als voorloper op het sociale paspoort. Boeren moeten ruimte maken voor gelukszoekers en we moeten allemaal aan de gemanipuleerde soja. Wake up dom volk ! Het is geen complot of theorie het ie een uitgewerkt beleid !

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x