Buitenaards

‘Obama gaat zeggen dat we zijn bezocht door buitenaardsen’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Activist Jim Garrow zei tijdens het radioprogramma van Fox News-columnist Erik Rush dat president Obama zal proberen zijn populariteit een boost geven door te stellen dat wetenschappers hebben gecommuniceerd met buitenaardsen.

Rush en een andere gast, Nancy Smith van de nieuwsshow ‘Politichicks’, zeiden niet verrast te zijn door de uitspraken van Garrow.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik heb van een aantal andere bronnen precies hetzelfde vernomen,” aldus Smith. Garrow, die een Amerikaanse oud-inlichtingenofficier beweert te zijn, zegt te vermoeden dat Obama het plan spoedig in werking zal stellen.

CIA-agent

“Wat we binnenkort gaan zien is de onthulling dat we zijn bezocht door en in contact staan met afgezanten van beschavingen die niet van de aarde komen,” legde Garrow uit.

Ruim 30 jaar geleden zou een CIA-agent aan Garrow hebben verteld over het plan. Garrow denkt dat het plan, Operation American Spring geheten, snel in werking zal treden omdat de agent enkele maanden geleden om het leven zou zijn gebracht in Hong Kong.

Echtheid

Garrow beweert verder dat het plan onderdeel is van ‘de grote misleiding’, maar John Podesta, de nieuwe adviseur van president Obama, is ervan overtuigd dat de aarde wel degelijk is bezocht door buitenaardse wezens.

In 2002 riep Podesta de federale regering op alle documenten over UFO-onderzoeken te openbaren. “Het is tijd dat de overheid stukken vrijgeeft die wetenschappers zullen helpen de echtheid van dit fenomeen vast te stellen,” zei hij. “Het is tijd voor de waarheid. De Amerikanen – en mensen van over de hele wereld – willen het weten en kunnen de waarheid aan.”

Bron: Rightwingwatch.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
StefanZ
StefanZ
10 jaren geleden

Kom maar op !!!

Redice
Redice
10 jaren geleden

dat gaat die zeker nooit doen!
de helft van de wereldbevolking, vooral het Midden-Oosten, gaan hem uitlachen als hij zoiets zou zeggen, ook al is het waar

Me
Me
10 jaren geleden

OF Operation Bluebeam?

menk
menk
10 jaren geleden

Nee. Buitenaardse beschavingen gaan voorlopig geen contact leggen met ons.
Als je het journaal aanzet weet je ook misschien direct waarom…

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x