Homepagina » Buitenaards » ‘Obama gaat zeggen dat we zijn bezocht door buitenaardsen’
Obama gaat zeggen dat we zijn bezocht door buitenaardsen

‘Obama gaat zeggen dat we zijn bezocht door buitenaardsen’

Activist Jim Garrow zei tijdens het radioprogramma van Fox News-columnist Erik Rush dat president Obama zal proberen zijn populariteit een boost geven door te stellen dat wetenschappers hebben gecommuniceerd met buitenaardsen.

Rush en een andere gast, Nancy Smith van de nieuwsshow ‘Politichicks’, zeiden niet verrast te zijn door de uitspraken van Garrow.

“Ik heb van een aantal andere bronnen precies hetzelfde vernomen,” aldus Smith. Garrow, die een Amerikaanse oud-inlichtingenofficier beweert te zijn, zegt te vermoeden dat Obama het plan spoedig in werking zal stellen.

CIA-agent

“Wat we binnenkort gaan zien is de onthulling dat we zijn bezocht door en in contact staan met afgezanten van beschavingen die niet van de aarde komen,” legde Garrow uit.

Ruim 30 jaar geleden zou een CIA-agent aan Garrow hebben verteld over het plan. Garrow denkt dat het plan, Operation American Spring geheten, snel in werking zal treden omdat de agent enkele maanden geleden om het leven zou zijn gebracht in Hong Kong.

Echtheid

Garrow beweert verder dat het plan onderdeel is van ‘de grote misleiding’, maar John Podesta, de nieuwe adviseur van president Obama, is ervan overtuigd dat de aarde wel degelijk is bezocht door buitenaardse wezens.

In 2002 riep Podesta de federale regering op alle documenten over UFO-onderzoeken te openbaren. “Het is tijd dat de overheid stukken vrijgeeft die wetenschappers zullen helpen de echtheid van dit fenomeen vast te stellen,” zei hij. “Het is tijd voor de waarheid. De Amerikanen – en mensen van over de hele wereld – willen het weten en kunnen de waarheid aan.”

Bron: Rightwingwatch.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. dat gaat die zeker nooit doen!
  de helft van de wereldbevolking, vooral het Midden-Oosten, gaan hem uitlachen als hij zoiets zou zeggen, ook al is het waar

  1 likes
 2. Kom maar op !!!

  0 likes
 3. OF Operation Bluebeam?

  0 likes
 4. Nee. Buitenaardse beschavingen gaan voorlopig geen contact leggen met ons.
  Als je het journaal aanzet weet je ook misschien direct waarom…

  0 likes
 5. Dit jaar worden in Amerika de Congresverkiezingen gehouden. Alle 435 zetels van het huis van afgevaardigden en 33 van de 100 zetels van de senaat zijn dan weer verkiesbaar. Het zou dus kunnen dat Obama de democratische partij aan meerderheden wil helpen, door opening van zaken betreffende de ET’s te geven.Disclosure dus! Ik kan me voorstellen dat deze bekentenis kan leiden tot een grote overwinning van de democratische partij ten opzichte van de republikeinen.

  0 likes
 6. Is nog het minste wat Obama kan doen; wordt de hoogste tijd!

  0 likes
 7. Vooral niet vergeten:
  Carol Rosin over de uitsrpaken van
  Werner von Braun:
  http://www.youtube.com/watch?v=P9E3Z08Wdq0
  “the last card”

  De voorlaatste kaart (nu gepeeld) is “buurlanden die moeilijk doen…”

  0 likes
 8. Niet echt wereldnieuws, aangezien de meeste mensen dit allang weten.
  Eerst zien dan geloven..!!

  0 likes
 9. Dit jaar? Obama heeft nog 4 jaar om president te blijven…

  0 likes
 10. ‘Ike’ Eisenhower zou destijds ontmoetingen met buitenaardsen hebben gehad en Dmitri Medvedev heeft nog niet zo lang geleden gezegd dat er al buitenaardsen op onze planeet zijn. Ik ben er klaar voor, laat Barack Obama maar zijn zegje doen over de buitenaardsen. Het wordt de hoogste tijd!

  0 likes
 11. Hoe kan ik een man geloven die tot nu toe alleen maar leugens verkocht aan “zijn” landgenoten, de hele wereld voorliegt dat ze niet worden afgeluistert en de Duitse Merkel hackt.
  De vrijheid van “zijn” landgenoten beperkt en een ware terreur uitoefent onder het mom van terrorisme.
  Hoop dat de wereld begrijpt dat ook deze man gewoon leugens verteld om zichzelf de hemel in te prijzen.

  0 likes
 12. Project Bluebeam ?

  0 likes
 13. IK ZIT ER HELEMAAL KLAAR VOOR,JULLIE OOK??

  In Lak’ech

  0 likes
 14. Interessante youtube. Buitenaardsen bekend gemaakt in Canada door ministerie van defensie:
  2 dagen geleden:
  http://www.youtube.com/watch?v=KK6I8DpR9EA

  0 likes
 15. Volgens mij heeft Obama wel andere dingen aan zijn hoofd op dit moment! B.v de aankondiging van de R.V en her nieuwe geld systeem gebaseerd op de goudreserve en edele metalen .welvaartsfondsen inclusief Discloser.

  0 likes
 16. Zeu zeu, dus Oboema gaat de wereld vertellen dat de laatste kaart is getrokken.

  Whe shall see!

  0 likes
 17. Eindelijk. Hoogste tijd…

  0 likes
 18. Altijd leuk dit soort berichten… “Ja maar nu gaat-ie het ECHT doen”.
  Geloof je het zelf? Obama heeft net als iedereen hier nog nooit een alien gesproken of gezien, laat staan dat-ie weet waar ze vandaan komen. Dat laatste is interessant, want dan kunnen onafhankelijke astronomen de planeet traceren, gericht radiogolven luisteren, zodat het ook ècht geloofwaardig kan worden.

  Ik voorspel dat er niks gebeurt.

  0 likes
 19. Het is geen Nieuws meer, in Canada via een Senator allang mee bezig in het openbaar bekendheid te maken….
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/161392/Must_SEE_Defense_Minister_of_Canada_Tells_Of_Proof_of_ETs_amp_UFOs_RT_News_12302013/

  0 likes
 20. ik kijk elke avond naar de hemel en wat zie ik?
  niets!
  wat Obama zegt maakt niets uit.
  ze zijn al onder ons!
  wij zijn niet alleen!
  ik wil ze graag ook ontmoeten, wie niet?

  0 likes
 21. Zolang de mensheid niet in staat is om gezamenlijk de wereld uit de klauwen van hebzucht en verspilling te bevrijden, houden de aliens zich lekker op de achtergrond.Zoals ze (de aliens)dat altijd al hebben gedaan.
  Zoals de Romeinse keizers het volk koest hielden met “brood en spelen”, zo lijkt de belofte van een “disclosure” of “the main event” een moderne variant te zijn van dit “brood en spelen”-principe.

  0 likes
 22. [quote name=”days of our lives”]Altijd leuk dit soort berichten… “Ja maar nu gaat-ie het ECHT doen”.
  Geloof je het zelf? Obama heeft net als iedereen hier nog nooit een alien gesproken of gezien, laat staan dat-ie weet waar ze vandaan komen. Dat laatste is interessant, want dan kunnen onafhankelijke astronomen de planeet traceren, gericht radiogolven luisteren, zodat het ook ècht geloofwaardig kan worden.

  Ik voorspel dat er niks gebeurt.[/quote]

  Radiogolven? Ik zou zeggen verdiep je wat meer in het UFO fenomeeen en je zult ontdekken dat de beschavingen geen radiogolven gebruiken.

  0 likes
 23. Al helemaal niet belangrijk of Obomba, de koning(in) of de paus Disclosure geeft, als je daar op zit te w8ten loop dan aub door naar de eerste beste boerderij en ga gras happen bij de andere schapen.
  Er is meer in de kosmos, ga daar maar van uit.. maar zolang *we* elkaars hoofd nog afsnijden en atoom bommen hebben denk ik niet dat ze interesse in ons hebben, dus zullen ze kiekeboe blijven spelen tot we wakker worden. Of op ze minst is een keer *AFGELOPEN NU* zeggen tegen de zogenaamde leiders. Obama, laat me niet lachen, alles wat uit die man ze waffel komt is een leugen of een halve waarheid, die is te druk bezig met Empire building, en *National security* en raket schilden in de wereld. Brengt veel meer geld op als disclosure en *free* energy.

  0 likes
 24. Leuk allemaal!
  Maar nu nog een buitenaardse vinden die ook maar een voet op aardse grond wil zetten met dit complete incompetente en corrupte zooitje hierzo!
  Als ikzelf een buitenaardse geweest was had ik toch ff lekker op een planeetje verderop gaan kijken!
  Buiten dat alles om is Afleiding nogsteeds de grootste boosdoener van al het kwaad! Zodra de mensheid zich druk gaat maken over buitenaards leven na de bekend making, kan de Amerikaanse regering en overige regeringen (veeg Nederland niet uit) gewoon weer allerlij regels aanpassen en wetten invoeren zonder dat wij achterlijke mensenheid er ook maar iets van door hebben!
  In technolegie loopt Amerika al tientallen jaren vooruit en hebben ze zelfs al buitenaardse voor hun werken onder een universum contract die ons gehele melkwegstelsel dekt! Laat hem dan dat ook direct vertellen en alles open op tafel gooien. Laat hem dan ook direct vertellen dat we al ruim 50 jaar worden gecontroleerd en dom worden gehouden door de gehele wereld bevolking te brainfucken. Wederom een Fals flag maar nu in de vorm van deze aankondiging! Kijk wat er gaat gebeuren wereldwijd als deze mededeling bekend zal worden! Er komt een nieuwe hype en binnen de kortste keren zien wij de buitenaardse als wereld verlossers en dan zal de echte verwarring en het voor opgezetten end game echt beginnen! Het is een groot in elkaar vooraf bedachte list om de wereld bevolking weer een nieuwe poot uit te draaien! Waarschijnlijk zal er uit dit bezoek een doodelijke ziekte als virus ontstaan die zogenaamd niet aards is, maar uiteindelijk gewoon weer bedacht en gemaakt is om de mensheid verder uit te roeien!
  Verwarring is de grootste Deceptie!
  Voor een ieder een liefdevol en gezond 2014 toegewenst!
  GOD bless.
  Mvg,
  Mr.X

  0 likes
 25. Het belangrijkste is volgens mij niet wat hij gaat vertellen, al zullen vele mensen de ogen worden geopend. Maar zovelen weten het al lang.
  Het belangrijkste zal zijn een gevoel van saamhorigheid. Niet dat Obama dat als prioriteit heeft misschien, maar daar gaan veel gevolgen aan vastzitten die ook verklaringen behoeven. Bijvoorbeeld vrije energie.

  0 likes
 26. [quote name=”menk”]Nee. Buitenaardse beschavingen gaan voorlopig geen contact leggen met ons.
  Als je het journaal aanzet weet je ook misschien direct waarom…[/quote]
  Het journaal aanzetten? Als er een ding is wat ik niet mis sinds de jaren zonder tv, is het wel het journaal. Wat wordt jij daar wijzer van, als ik vragen mag?
  Hebben zij het bijvoorbeeld over de grote mensonterende behandeling van Palestijnen door Israel? Hebben zij het eindelijk over de grote leugen van global warming? Hebben zij het over de mensonterende maatregelen tegen werklozen in Engeland en Amerika? Hebben zij het over de mensonterende maatregelen tegen daklozen in de UK en de US?
  Vertel!

  0 likes
 27. ‘Obama gaat zeggen dat we?? zijn bezocht door buitenaardsen’
  In ieder geval we min 1.

  0 likes
 28. Toen Obama voor het eerst een schotel uit de lucht zag komen vroeg hij aan de aliens die er uit stapten; can you actually FLY that thing? en het antwoord van de aliens was; YES WE CAN !

  0 likes
 29. En als Obama verteld dat er buitenaards leven is, wat dan ???
  Dan nog geloven mensen hem niet, de meeste Amerikanen zullen zeggen : If I can’t see it, than it doesn’t exists.
  Dus wat moet Obi doen, hij moet iemand bij zich hebben die echt een Alien is maar naar wie gaat dan de meeste aandacht uit?
  Alleen al de journalisten hebben tienduizenden verschillende vragen voor hem en de mensheid een miljoen.
  Hebben jullie gratis energie, hebben jullie een middel tegen alle kankers etc.. etc.. , dus dan zouden we antwoorden krijgen op vragen waarvan we de helft al lang zelf kunnen produceren.
  I Don’t need them.
  Van buiten onze atmosfeer heb je in een week door hoe de wereld werkt.
  Een stelletje bewust onderontwikkelde wezentjes die verslaafd zijn gemaakt aan geld, suiker, hero, coke etc..
  Vervolgens doen ze er alles voor, en dan ook alles, oorlog voeren, moorden, liegen.
  Een groepje satanistische rugridders die vanaf begin af aan de drugshandel en slavernij in handen hadden zijn nu de moneymakers.
  Aan die gasten zou ik als eerst iets doen eer ik ook maar iets met die slaafjes van doen wil hebben want die kan ik immers alles voorleggen want ze zullen mij zien als een god en geloven mij blindelings.
  Dus eerst de bad guys pakken en dan pas die dompies bijbrengen dat er meer is dan alleen moeder aarde doormiddel van kenniscentra’s bouwen over de hele wereld in alle talen, laat ze een paar jaar pruttelen en u heeft een wel doordacht/intelligent en vooral ” zelfstandig volkje” die heel best zelf space in kan, voila !!
  Maar goed, ik ben weer aan het doordraven.
  Feit blijft dat Obama zelf een schoothondje is van de Elite hetgeen toch niet meer hoeft bewezen te worden gezien de bailouts etc.. etc..
  Dus er gaat alleen maar meer onzin en vooral leugens uit die man ze mond komen.

  0 likes
 30. [quote name=”nature”][quote name=”menk”]Nee. Buitenaardse beschavingen gaan voorlopig geen contact leggen met ons.
  Als je het journaal aanzet weet je ook misschien direct waarom…[/quote]
  Het journaal aanzetten? Als er een ding is wat ik niet mis sinds de jaren zonder tv, is het wel het journaal. Wat wordt jij daar wijzer van, als ik vragen mag?
  Hebben zij het bijvoorbeeld over de grote mensonterende behandeling van Palestijnen door Israel? Hebben zij het eindelijk over de grote leugen van global warming? Hebben zij het over de mensonterende maatregelen tegen werklozen in Engeland en Amerika? Hebben zij het over de mensonterende maatregelen tegen daklozen in de UK en de US?
  Vertel![/quote]

  En hoe weet jij de bovenstaande dingen allemaal zonder TV ?
  Van het internet dus, en je weet ook dat de zaken die jij opnoemt gewoon uit berichten komen afkomstig van AP en Reuters ?
  Is global warming a scam !!
  Heb ik menig maal voorbij zien komen op de MSM, ook op het journaal maar alleen als de topic hot is, ze gaan niet elke dag hetzelfde uitzenden, dat kost kijkers.
  1 million palestinians are held captive in Gaza ghetto.
  Ehm, Al Jazeerah, RT (russia today) zenden dat gewoon uit, en ook wederom het Journaal en wederom omdat het op dat moment een hot topic is en vaker niet, ze moeten onpartijdig blijven anders heb je Israel op je dak in dit geval.
  Wil je meer weten, dan ga je naar het internet zoals jij en ik en velen hier op Niburu.

  Maar ik ben het eens dat de Nederlandse Journaals wel heel karig zijn, vroeger was het 30 minuten, tegenwoordig 15 minuten en dan het weerbericht en reclame van 7 minuten tot half negen rond, tja, wat kan je allemaal vertellen in een kwartiertje, beetje binnenlands nieuws en 1 buitenlands onderwerp.

  Maar ik begrijp wat Menk bedoeld en ben het met hem eens !!

  0 likes
 31. Zolang de mensheid nog in een stenen tijdperk leeft zal er geen contact worden gelegd door hogere beschavingen. Eerst moet de vijandschap die in de mens is verweven op communicatie niveau worden terug gebracht. Daarnaast moet het materialisme tot 0 gebracht worden. De waardering van flora en fauna die ons voed stoppen deze te vernietigen. Pas dan zal de mensheid bereid zijn om ander leven te accepteren…

  0 likes
 32. [quote name=”Harm”]
  Radiogolven? Ik zou zeggen verdiep je wat meer in het UFO fenomeeen en je zult ontdekken dat de beschavingen geen radiogolven gebruiken.[/quote]

  Ik heb me juist erg verdiept in het UFO fenomeen, en omdat er nul bewijs is voor een buitenaardse herkomst is jouw verklaring volkomen kolder. Het heelal produceert enorme hoeveelheden radiogolven en onze apparatuur ook, dus het is wel degelijk een optie.

  En ik vind het teleurstellend dat je aan cherry-picking doet, want zo’n planeet kunnen we wel observeren als we precies weten waar we het moeten zoeken. Waarom negeer je dat?

  0 likes
 33. [quote name=”Peter”]Toen Obama voor het eerst een schotel uit de lucht zag komen vroeg hij aan de aliens die er uit stapten; can you actually FLY that thing? en het antwoord van de aliens was; YES WE CAN ![/quote]
  Sometimes We can’t (Weekend)

  0 likes
 34. Na dertig jaar komt die fantast met een dergelijk verhaal op de proppen?? en ondertussen is de de betrokken agent naar gene zijde geholpen,??? kweet niet , maar ik resoneer niet met dit bericht!!!

  0 likes
 35. wordt het niet tijd dat de leiders /regeringen gewoon de waarheid vertellen????
  ipv dat klokkenluiders als snowden en wikileaks en de andere media ons van deze gegevens moeten voorzien
  en
  dat we daar gewoon recht op hebben,
  zij zijn door ons gekozen en wij betalen belasting in vertrouwen aan hun.
  ipv al deze leugens en bedrog.

  petitie

  http://www.change.org/en-GB/petitions/the-world-s-leaders-tell-us-the-truth-in-2014?share_id=GpxPtlywxN&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

  0 likes
 36. Stel dat Obama het zou zeggen en stel dat we ze zien vliegen, zijn ze dan buitenaards of zijn ze aards? Met aards bedoel ik area 51 projecten waarin ze zich voordoen als buitenaardsen. Uiteraard zich vijandig opstellen waardoor de hele wereld 1 gezamenlijke vijand krijgt dus 1 globale kliek….. Nieuwe hoax voor de totale controle?

  0 likes
 37. Je bedoelt operatie bluebeam,Les, dat gevaar zit ein!! , maar vele mensen zijn al op de hoogte! van deze operatie!!!!

  0 likes
 38. @Emile: Nice observation.

  Na jaren studie en sensibiliseringscampagnes allerlei hebben we geleerd dat het eigenlijk niet écht uitmaakt wie wat geloofd. Doe gewoon je eigen ding. Daar waar je jezelf oke bij voelt en volg nooit iemand ‘blindelings’. Ga vooral zélf op onderzoek uit. De ervaring, hoelang het ook duren mag, is meer malen waardevoller.

  Obama, UFO’s van ‘hier’ of ‘ginder’, manipulaties allerlei, vrije energie, etc… keeping the flock busy.
  Wanneer ‘t zover is zullen we ‘t gewoon als een vanzelfsprekendheid ervaren. Net zoals we van een gigantische computerkamer ogenschijnlijk naadloos in het tijdperk beland zijn van de ‘quantum-chips en -computers met ultrahoge rekensnelheden én opslagcapaciteiten ter grootte van een microbe.
  Geen Star-Trek…gewoon “alles op zijn tijd”, by design.

  Tilme will tell, we will just don’t be that surprised anymore when it does. Guided and orchestrated, but eventually told.

  0 likes
 39. [quote name=”Les”]Stel dat Obama het zou zeggen en stel dat we ze zien vliegen, zijn ze dan buitenaards of zijn ze aards? Met aards bedoel ik area 51 projecten waarin ze zich voordoen als buitenaardsen. Uiteraard zich vijandig opstellen waardoor de hele wereld 1 gezamenlijke vijand krijgt dus 1 globale kliek….. Nieuwe hoax voor de totale controle?[/quote]
  Dit bestrijden van de vijand kom je op heel veel vlakken tegen: De gelovigen die tegen de duivel vechten, new agers die met licht tegen de Cabal of NWO strijden.
  Degenen die deze tegenstellingen verzinnen tussen “licht” en “duister” trekken daar hun voordeel uit.
  “Verdeel en heers”..die uitdrukking bestaat niet voor niets.

  Iaw Abraxas

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

baudet

Ik ben hier gekomen om jullie te verslaan. Kijken: Baudet zet zich af tegen machtige elites

In Nederland en alle andere ontwikkelde democratieën ...

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.