Buitenland

Wauw! Acting Senior Sergeant Krystle Mitchell spreekt zich uit en stapt op bij de Australische politie

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een politieagente uit de Australische deelstaat Victoria kan zich niet vinden in het coronabeleid van premier Daniel Andrews en is opgestapt. Acting Senior Sergeant Krystle Mitchell kondigde haar vertrek aan in een interview met het onafhankelijke mediaplatform Discernable.

Al maanden kijkt de wereld lijdzaam toe hoe politieagenten betogers in Victoria te lijf gaan tijdens vrijheidsprotesten. Agenten mogen zich niet uitspreken tegen de politieorganisatie en ook mogen ze geen politieke denkbeelden uitdragen.


Mitchell zei ook dat al haar vrienden bij de politie grote moeite hebben met de coronaregels en dat de overgrote meerderheid er niet in gelooft en niet wil handhaven.

Ze zei dat het belachelijk is om demonstraties ‘verboden’ te noemen. “De enige reden dat demonstraties verboden zijn, is omdat Daniel Andrews daarvoor heeft gezorgd. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de toename van geweld. Door demonstraties te verbieden, heeft Andrews het geweld laten escaleren.”


De politieagente zei daarnaast dat collega’s zich ‘schamen’ en ‘ongemakkelijk voelen’ bij het handhaven van de coronamaatregelen.

Mitchell zei dat ze samen met honderden andere leden van een verzetsbeweging binnen de politie een rechtszaak gaat aanspannen tegen de vaccinatieplicht.

[Rebel News]

4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chef
Chef
1 jaar geleden

Goed bezig! Zij doet het juiste!! Keep in the good work!!

Steven
Steven
1 jaar geleden

Die wordt natuurlijk straks weer door de hele media & politiek verketterd!

Habanero
Habanero
1 jaar geleden

Top! Dat zouden er meer moeten doen,en dan wereldwijd!

Locke
Locke
1 jaar geleden

Het is niet voor niks dat de Aboriginals zich niet meer voortplanten en bewust laten uitsterven, de wereld zit vol met zieke geesten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x