Binnenland

Door het afbraakbeleid van de regering moeten mensen in hun rolstoel slapen: ‘Ik vind dit echt enorm shocking’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Ongehoord Nederland-presentatrice Arlette Adriani ging samen met PVV-Kamerlid Fleur Agema langs bij Gert-Jan, die door het afbraakbeleid van de regering in zijn rolstoel moet slapen.

Hij krijgt niet de hulp die hij nodig heeft door ernstige personeelstekorten in de zorg en wordt aan zijn lot overgelaten.

“Ik vind dit echt enorm shocking,” zegt Adriani in een reportage die ze maakte. “Je moet dus gewoon in je rolstoel slapen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is toch geen menselijk bestaan meer

Het komt door de bezuinigingen, licht Gert-Jan toe. “Ze willen wel, maar ze kunnen niet. Door de bezuinigingen van de overheid zitten wij gewoon vast aan alle kanten.”

Het zorgpersoneel staat af en toe met de handen in het haar en de tranen in de ogen, vertelt hij. “Ik trek dit af en toe niet meer. Dit is toch geen menselijk bestaan meer op zo’n manier? Dit is gewoon geen houdbare situatie meer. Die hele zorg niet.”

Ongelofelijk dat we hier zijn aanbeland

“Onmenselijk,” reageert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). “Ondertussen maakt Nederland miljarden over naar Oekraïne voor een zinloze oorlog die niet de onze is, worden boeren voor tientallen miljarden onteigend en honderden miljarden verspild aan absurd klimaatbeleid.”

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix zegt: “Het Nederland dat we ooit kenden, wordt al jaren afgebroken. Op weinig plekken zijn de gevolgen zichtbaarder dan in de zorg. In je rolstoel slapen. Ongelofelijk dat we hier zijn aanbeland.”

“Vreselijk dat dit gebeurt in Nederland,” schrijft Adriani op X.

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Hadden ze gerekend op een nog grotere sterfte door de prik?

Annette
Annette
3 maanden geleden

WAT EEN SCHANDE!!!

Andere woorden zijn er niet te vinden voor deze méér dan onmenselijke situatie.

Natuurlijk past dit PRIMA in het afbraakbeleid van de demissionaire regeringspartijen, met D66 voorop.

Jullie weten wel: diezelfde partij, waarbij leden onomwonden ZEGGEN, dat oude mensen BETER een euthanasiepil kunnen nemen.

Nu…. met die woorden in gedachten is het niet meer dan logisch, dat het leven van oude mensen ZO onleefbaar wordt gemaakt, dat er genoeg zullen zijn, die GRAAG het tijdelijke voor het eeuwige willen verwisselen.

En waar ik mij dan helemaal kwaad over maak, is, dat de jongere generaties dit schijnbaar allemaal geen probleem vinden.

WAAR is de solidariteit gebleven tussen de verschillende generaties?

Die WAS er echt wel hoor. Dat kan ik zeggen uit eigen ervaring.

Eén ding is voor mij zo klaar als een klontje:

Nu wordt het helemaal duidelijk, waarom “ze” zo verschrikkelijk graag Ongehoord Nieuws van de buis willen hebben.

ZIJ leggen alle misstanden op een duidelijke manier bloot.

En DAT blijkt dus meer dan noodzakelijk te zijn.

DANK JULLIE WEL, fantastische mensen van Ongehoord Nederland, voor het geven van een stem aan de allerzwaksten van Nederland!!!

tray de pum
tray de pum
3 maanden geleden

Rutte de emphatieloze MP roept om de haverklap “vreselijk” en “verschrikkelijk”ingefluisterd door een spindoktor,deze “man”interesseert het gene ene moer,heb de aflevering gezien,intens triest,Rutte SCHAME on YOU!!!!

Sandokan
Sandokan
3 maanden geleden

De enige die hier wat aan kan doen zijn WIJ, de mensen wij zijn met velen… wij zijn de nachtmerrie van het establishment, als WIJ opstaan en niet op onze luie reet blijven zitten is er heel snel een einde van dit terreur… Blackrock, Streetvieuw en Vanguard worden ook aangestuurd… en daar zitten maar een handvol psychopaten achter… dit kankergezwel moet aangepakt worden anders zijn wij gedoemd om in de Hunger Games saga te eindigen (alhoewel dat eindigd met de overwinning op het kwaad)

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x