UFO

Veteranen sturen Amerikaanse Huis brief over UFO’s boven kerninstallaties

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Republikeinse Afgevaardigde Peter King ontving afgelopen maand een brief over UFO’s die in de zeventiger jaren kernraketten zouden hebben uitgeschakeld.

De ondertekenaars willen weten waarom de commissie Binnenlandse Veiligheid in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden verklaringen van zeven luchtmachtveteranen blijft negeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De gepensioneerde vliegeniers zijn geen vreemden voor het Capitool. In september 2010 spraken ze in de National Press Club in Washington D.C. openlijk over hun ervaringen. CNN deed live verslag van de persconferentie. De Amerikaanse luchtmacht weigerde de beweringen van de veteranen te weerleggen en bleef vasthouden aan een overzicht dat voor het laatst in 2005 is bijgewerkt.

Getuigen

Eén van de ondertekenaars van de brief is oud-kapitein bij de Amerikaanse luchtmacht Robert Salas. In 1967 was hij werkzaam op vliegbasis Malmstrom toen 10 kernwapens werden uitgeschakeld en UFO’s boven de basis werden waargenomen.

Salas schreef aan voorzitter King dat UFO’s het kernwapenarsenaal tot op de dag van vandaag in de gaten houden. Hij zegt luchtmachtpersoneel te kunnen laten getuigen voor de commissie over 50 raketten die in 2010 werden uitgeschakeld op een basis in Wyoming.

Druk

“We willen alleen maar dat hij zijn werk doet als voorzitter van de commissie Binnenlandse Veiligheid,” zegt Salas. “We zijn bereid onze getuigenverklaring te geven en we blijven hem onder druk zetten. Als hij niet reageert zoeken we contact met andere commissieleden.”

“We zijn niet onder de indruk van het antwoord van King,” zegt Victor Viggiani van Zland Communications en één van de ondertekenaars. “Als het een piloot zou zijn geweest die met een Cessna over een installatie was gevlogen zou het voorpaginanieuws zijn.”

UFO-disclosure

Auteur van het boek UFOs and Nukes Robert Hastings zegt dat het weinig zin heeft om brieven te sturen aan de overheid. Hij heeft in totaal meer dan 120 luchtmachtveteranen geïnterviewd over hun ervaringen met UFO’s en organiseerde de genoemde persconferentie in Washington in 2010.

“Als het volk wil dat het Amerikaanse Congres actie onderneemt om de UFO-disclosure te bespoedigen moet iemand een manier zien te vinden hoe de grote corporaties daar geld aan kunnen verdienen, omdat ze de meeste beleidsmakers hebben omgekocht,” stelt Hastings. “Ik probeer zelf zo veel mogelijk mensen via het internet en op andere manieren op de hoogte te brengen van UFO’s en de interesse die de inzittenden hebben in kernwapens, zoals blijkt uit geopenbaarde documenten en getuigenissen van militairen.”

“Kennis is macht en op een bepaald moment bereiken we een omslagpunt,” aldus Hastings. “Dan wordt het pas echt interessant.”

Bron: Heraldtribune.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sneaky
sneaky
11 jaren geleden

grappig, in het ene bericht wordt er gemeld dat de Amerikaanse overheid buitenaards leven ontkent en in dit stuk zegt hun militaire deel dat er weldegelijk UFO’s zijn… betekend dat dan dat die UFO’s van de Amerikanen of andere aardlingen zijn? of gewoon weer dat de overheid van Amerika liegt of zelfs van niks weet
pfff wat een gedoe *gooit handen in de lucht van frusty*

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

#1 Sneaky: Door het indienen van een petitie aan het Witte Huis over het wel of niet bestaan van UFO,S zijn normaal 10.000 handtekeningen nodig,en dan heeft het witte huis zichzelf de plicht gesteld de vraag te beantwoorden.In het geval Ufo petitie moesten dit er plots 25.000 handtekeningen worden en kreeg men het antwoord NEE te horen.En inderdaad als op persconferentie,s piloten astronauten dokters politieagenten bereid zijn onder ede te verklaren wat zij hebben gezien,wordt dit in de kiem het liefst gesmoord.Welke conclusie trek je dan al gauw?Ik wordt voor het lapje gehouden.En dit is ook zo, maar dan wel het lapje van het WITTE HUIS.Er gaan zelfs verhalen dat Kennedy e.e.a bekend wilde maken maar werd vermoord!!

O. Westerman
O. Westerman
11 jaren geleden

[quote name=”sneaky”]grappig, in het ene bericht wordt er gemeld dat de Amerikaanse overheid buitenaards leven ontkent en in dit stuk zegt hun militaire deel dat er weldegelijk UFO’s zijn… betekend dat dan dat die UFO’s van de Amerikanen of andere aardlingen zijn? of gewoon weer dat de overheid van Amerika liegt of zelfs van niks weet
pfff wat een gedoe *gooit handen in de lucht van frusty*[/quote]

Zowel Amerika als Aliens hebben de ufo antigravity craft. Amerika heeft bij crashed craft gevonden en de technologie gebruikt om zo’n ding te back engeneren. Beide dingen worden geheim gehouden.

Debb3
Debb3
11 jaren geleden

Het komt allemaal wel dit is er 1 van zovele mensen die nu eindelijk hun verhaal willen doen van wat ze hebben gezien en het worden er zoveel dat ze dat niet meer kunnen negeren. Geduld is een schone zaak bij alles in het leven. Namasté

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x