CoronaBinnenland

Nijmeegs ziekenhuis bomvol wegens onverklaarbaar veel spoedopnames, hoe kan dat?

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Het Radboudumc in Nijmegen is overvol en moet operaties afzeggen wegens onverklaarbaar veel spoedopnames. Geplande operaties worden uitgesteld omdat het ziekenhuis opvallend veel acute opnames te verwerken krijgt. De ic ligt op een vrije spoedplek na vol.

Wegmoffelen

Het bericht maakt veel reacties los. “Onverklaarbaar. In de doofpot dan maar? Afdeling onbeantwoorde vraagstukken? Dus snel wegmoffelen. Niets te zien, mensen. Gewoon doorlopen,” twittert Luce.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen vraagt: “Is er een medicus in de zaal die het wél kan verklaren?”

“Onverklaarbaar, maar spoedoperaties zijn in ieder geval niet door Covid-19. Dan moet het wel climate change zijn,” schrijft Viruswaarheid-kopman Willem Engel.

“Heeft sowieso niets met het coronavaccin te maken,” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons sarcastisch.

Corona kan het niet zijn

Professor Chantal Bleeker-Rovers van het Radboudumc wijst erop dat het woord ‘onverklaarbaar’ in de kop sommigen doet denken aan vaccinatieschade. “Er zijn vaker drukke periodes met veel acute zorg. Een combinatie van veel acute zorg deels door hitte, Covid en drukte in de stad plus vakantie en hoog ziekteverzuim zorgt nu voor een capaciteitsprobleem,” claimt ze.

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra stelt echter: “Corona kan het niet zijn, want in de regio Nijmegen zijn maar 11 corona-opnames in één week tijd. Samen met het Canisius [Wilhelmina Ziekenhuis] bijna 2000 bedden, dus ook dat kan geen probleem zijn.”

Hij werd vervolgens door Bleeker-Rovers geblokkeerd.

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
28 dagen geleden

Onverklaarbaar dat hoogopgeleide artsen dit onverklaarbaar vinden!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
28 dagen geleden

Onverklaarbaar veel spoedopnames ??

Pfizer documenten vrijgegeven: Pfizer documenten die de FDA probeerde te verzegelen tot 2097 zijn vandaag vrijgegeven ma. 18 juli 2022.

Mokum
Mokum
28 dagen geleden

Immuun systeem aan pan misschien? En de herfst en winter komen er nog aan. Begrafenisondernemers gaan een gouden eeuw tegemoet!

PSA
PSA
28 dagen geleden

Natuurlijk vaccinatieschade, kennis Gevaccineerd hartinfarct 3 x omleiding i.v.m. dichtslippen=bloedprop artsen liegen. Ik heb een informant in het Radboud ik zal die benaderen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

145
0
We lezen graag je reactie!x