CoronaBinnenland

Nijmeegs ziekenhuis bomvol wegens onverklaarbaar veel spoedopnames, hoe kan dat?

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het Radboudumc in Nijmegen is overvol en moet operaties afzeggen wegens onverklaarbaar veel spoedopnames. Geplande operaties worden uitgesteld omdat het ziekenhuis opvallend veel acute opnames te verwerken krijgt. De ic ligt op een vrije spoedplek na vol.

Wegmoffelen

Het bericht maakt veel reacties los. “Onverklaarbaar. In de doofpot dan maar? Afdeling onbeantwoorde vraagstukken? Dus snel wegmoffelen. Niets te zien, mensen. Gewoon doorlopen,” twittert Luce.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen vraagt: “Is er een medicus in de zaal die het wél kan verklaren?”

“Onverklaarbaar, maar spoedoperaties zijn in ieder geval niet door Covid-19. Dan moet het wel climate change zijn,” schrijft Viruswaarheid-kopman Willem Engel.

“Heeft sowieso niets met het coronavaccin te maken,” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons sarcastisch.

Corona kan het niet zijn

Professor Chantal Bleeker-Rovers van het Radboudumc wijst erop dat het woord ‘onverklaarbaar’ in de kop sommigen doet denken aan vaccinatieschade. “Er zijn vaker drukke periodes met veel acute zorg. Een combinatie van veel acute zorg deels door hitte, Covid en drukte in de stad plus vakantie en hoog ziekteverzuim zorgt nu voor een capaciteitsprobleem,” claimt ze.

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra stelt echter: “Corona kan het niet zijn, want in de regio Nijmegen zijn maar 11 corona-opnames in één week tijd. Samen met het Canisius [Wilhelmina Ziekenhuis] bijna 2000 bedden, dus ook dat kan geen probleem zijn.”

Hij werd vervolgens door Bleeker-Rovers geblokkeerd.

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Onverklaarbaar dat hoogopgeleide artsen dit onverklaarbaar vinden!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Onverklaarbaar veel spoedopnames ??

Pfizer documenten vrijgegeven: Pfizer documenten die de FDA probeerde te verzegelen tot 2097 zijn vandaag vrijgegeven ma. 18 juli 2022.

Mokum
Mokum
10 maanden geleden

Immuun systeem aan pan misschien? En de herfst en winter komen er nog aan. Begrafenisondernemers gaan een gouden eeuw tegemoet!

PSA
PSA
10 maanden geleden

Natuurlijk vaccinatieschade, kennis Gevaccineerd hartinfarct 3 x omleiding i.v.m. dichtslippen=bloedprop artsen liegen. Ik heb een informant in het Radboud ik zal die benaderen.

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x