BuitenlandCorona

‘Paniek rond corona eist meer levens dan het virus zelf’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De paniek rond corona begint levens te eisen. Zo pleegde een Italiaanse verpleegster afgelopen zondag zelfmoord uit angst dat ze anderen had besmet met het virus, schrijft RT.

Daniela Trezzi (34) werkte op de intensive care-afdeling van het San Gerardo-ziekenhuis in Monza in de regio Lombardije.

Trezzi is niet de eerste Italiaanse verpleegster die zich van het leven heeft beroofd.

Soortgelijk incident

De Italiaanse vereniging van verpleegsters liet weten dat ‘zich een soortgelijk incident heeft voorgedaan in Venetië, om dezelfde reden’.

In Londen maakte een jonge verpleegster eveneens een eind aan haar leven. In het ziekenhuis waar ze werkte, waren acht coronadoden gevallen.

Het zijn niet alleen zorgmedewerkers die zelfmoord plegen omdat ze bang zijn anderen te besmetten.

De 19-jarige verpleegster Emily Owen deed eerder deze maand een zelfmoordpoging. Ze raakte in coma en afgelopen weekend besloot haar familie de beademing stop te zetten.

Owen had tegen familieleden gezegd dat ‘ze zich opgesloten voelde’ vanwege de coronamaatregelen.

Video’s over het coronavirus gebingewatcht

“Er zullen meer mensen overlijden door zelfdoding dan het coronavirus,” zei ze enkele dagen voordat ze zelfmoord probeerde te plegen tegen haar familie.

De 50-jarige K. Bala Krishna uit de Indiase deelstaat Andhra Pradesh kreeg afgelopen maand last van griepachtige verschijnselen.

Krishna plaatste zichzelf in quarantaine en kreeg een depressie nadat hij video’s over het coronavirus had gebingewatcht.

Hij dacht dat hij besmet was met corona en hing zichzelf op.

300 procent meer telefoontjes

Het is niet bekend hoeveel mensen inmiddels zelfmoord hebben gepleegd als gevolg van de coronapandemie.

Wel liet de Amerikaanse zelfmoordlijn weten dat er sinds de afkondiging van de quarantainemaatregelen 300 procent meer telefoontjes binnenkomen.

President Trump waarschuwde eerder deze week dat er ‘duizenden zelfmoordgevallen’ te betreuren zullen zijn als de Amerikaanse economie voor langere tijd wordt stilgelegd.

Er zullen in dat geval veel meer zelfmoorden zijn dan coronadoden, aldus Trump.

Afstand houden redt ongetwijfeld levens, maar verwoest ook levens.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
2 jaren geleden

Deze belachelijke lockdown moet stoppen. NU!
Daarna de verantwoordelijken van deze propagandaoorlog ter verantwoording roepen en keihard straffen.

IIS
IIS
2 jaren geleden

Zodra de zuidelijke junk landen hun honderden miljarden binnen hebben zal de hysterie rond deze hoax al sneeuw voor de zon verdwijnen. Alleen komt dan de volgende fase in de discussie zal hoe diep de reëele economie kapot gesloopt en afgebroken is en hoeveel honderden of duizenden miljarden hiervoor vrij grmaakt moeten worden.

Hoe dan ook de zuidelijke landen zullen in alles krijgen wat ze willen, vooral als ze maar hard genoeg blèren, drammen en janken. Met deze maffioso chantage hebben de noordelijke landen schijnbaar geen probleem en betalen ze graag, want anders stapten ze, net als GB, wel uit de zio nazi EU.

IFF
IFF
2 jaren geleden

Als ik de laatste berichten lees kan ik enkel concluderen dat de toestand ronduit dramatisch is, eerst het virus, straks de naweeën, oa een totaal gesloopte economie. Dit gaat nog vele levens eisen. Twee weken geleden heeft een familielid van midden vijftig er al een einde aan gemaakt… De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat de persoon invalide was en zeer angstig was om hetgeen nu aan het gebeuren is. Dit was het duwtje…

rop
rop
2 jaren geleden

Ook dat valt onder zwakke mensen.,,zelfmoord. ook een soort virus..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x