Buitenland

Door prik beschadigde vrouwen brengen video uit om aandacht te vragen voor bijwerkingen

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep vrouwen wier leven overhoop is gehaald door de experimentele coronaprik heeft onlangs een video gemaakt om aandacht te vragen voor de bijwerkingen.

“Hallo Pfizer. Hallo Moderna. Hallo AstraZeneca. Hallo Johnson & Johnson. Hallo CDC. Hallo FDA,” zeggen de vrouwen voor de camera. “Wij zijn beschadigd, ons leven is veranderd en wij hebben hulp nodig. Artsen zijn naarstig op zoek naar antwoorden en wij hebben dringend hulp nodig.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wij willen ons leven terug

“Deel onze verhalen zodat onze stem kan worden gehoord. Help ons de medische gemeenschap bijeen te brengen zodat we de hulp kunnen krijgen die we zo hard nodig hebben,” zeggen de vrouwen. “Wij zijn echt, wij zijn hier en wij willen ons leven terug.”

Ze gebruiken de hashtag #RealNotRare, die door Instagram werd gelabeld als ‘misinformatie’. Het techbedrijf verbergt veel berichten die voorzien zijn van deze hashtag. Het is dus volstrekt onduidelijk hoeveel van deze berichten er op het sociale medium zijn verschenen.

De mond gesnoerd

De vrouwen willen dat politici erkennen dat de vaccins bijwerkingen hebben. “Ons wordt al bijna een jaar de mond gesnoerd. Stop de censuur!” Ze willen ook dat er onderzoek wordt gedaan naar de bijwerkingen en dat de prikplicht wordt teruggedraaid.

[Infowars]

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Equalizer
Equalizer
2 jaren geleden

Mijn advies aan deze vrouwen: richt je met je uitingen alleen maar op onafhankelijke media en zamel geld in voor het plaatsen van advertenties als dat nodig is om nog meer lezers te bereiken. Doe dit alles ook buiten de VS. Veel succes! ❤

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

duidelijk genoeg

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Hallo Hugo ! Hallo Mark ! Hallo al die stumpers die in de rij staan voor de volgende giftige injectie ! De wereld kijkt mee !

Willem1
Willem1
2 jaren geleden

Ja dat willen we allemaal wel maar ze doen het gewoon niet, einde verhaal. We moeten onze eigen boontjes doppen en dat valt niet mee na jarenlang gepamperd te zijn en gehersenspoeld.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x