Homepagina » Buitenland » Bij de VN werken 3300 pedofielen die in 10 jaar tijd 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd. Ex-functionaris luidt de noodklok
Bij de VN werken 3300 pedofielen die in 10 jaar tijd 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd. Ex-functionaris luidt de noodklok

Bij de VN werken 3300 pedofielen die in 10 jaar tijd 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd. Ex-functionaris luidt de noodklok

Een voormalige hooggeplaatste VN-functionaris heeft een pedonetwerk van ongekende omvang ontmaskerd waar duizenden medewerkers van de internationale organisatie bij betrokken zijn.

Uit een dossier dat is opgesteld door de ex-functionaris blijkt dat VN-medewerkers in het afgelopen decennium 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd.

In het dossier wordt geschat dat op zijn minst 3300 pedofielen werkzaam zijn binnen de VN. Het werkelijke aantal ligt naar alle waarschijnlijkheid veel hoger.

Talloze kinderen

Onder het mom van hulpverlening hebben de medewerkers van de Verenigde Naties in de afgelopen jaren talloze kinderen verkracht in landen over de hele wereld.

Het loopt zo erg uit de hand dat oud-VN-functionaris Andrew MacLeod heeft besloten de noodklok te luiden.

Hij heeft de verzamelde bewijzen overhandigd aan de Britse oud-minister van Ontwikkelingssamenwerking Priti Patel.

Mond gesnoerd

Naast de 3300 pedofielen werken er nog eens duizenden andere ‘roofzuchtige’ verkrachters die via de organisatie toegang hopen te krijgen tot kwetsbare vrouwen en kinderen.

MacLeod merkte op dat er al meer mensen zijn geweest die hebben geprobeerd de noodklok te luiden. Zij werden ontslagen en de mond gesnoerd.

Professor MacLeod lichtte toe dat het misbruikschandaal ongeveer even groot is als dat rond de katholieke kerk, misschien nog wel groter.

Tienduizenden

“Er zijn wereldwijd tienduizenden hulpverleners met pedofiele trekjes, maar als je een t-shirt van UNICEF draagt, stelt niemand vragen,” zei hij. “Je kunt doen en laten wat je wilt.”

Zoals vaker blijkt, worden deze roofdieren nooit verantwoordelijk gehouden voor hun daden. Enkel zij die deze praktijken ontmaskeren worden ontslagen.

Haïti

In Haïti werd vorig jaar nog een pedonetwerk blootgelegd waar blauwhelmen van de VN en hooggeplaatste functionarissen bij betrokken waren. Niemand belandde in de gevangenis.

Jarenlang reisden ‘vredestroepen’ van de VN en hun commandanten af naar Haïti om seks te kunnen hebben met jongens en meisjes van amper 12 jaar oud.

[TheBlaze via The Sun]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Leuk… Weer zo’n beeld dat ik liever niet mee in mijn hoofd heb.
  Waarom zijn deze mensen toch zo sadistisch?

  11 likes
  • eksegese schreef:

   Waarom zijn deze mensen toch zo sadistisch?
   @Arwijn, simpel weg omdat de negatieve energie die daarbij vrij komt wordt genuttigd als was het snoep. hoe jonger, onschuldiger en maagdelijker, hoe beter en waardevoller zij de energie vinden die bij dit soort misselijkmakende praktijken vrijkomt. Dit zijn de grootste vijanden van de menselijkheid, dit zijn o.a. de roofdieren die ons laag in energie brengen en houden. Zij doen dit in grote getale in heel de wereld. Als dit een halt toegeroepen zou kunnen worden zou dit een enorme klap zijn voor onze vijand. zij zijn afhankelijk van dit soort energieën, zij voeden zich ermee en houden zich staande en in hun negatieve energie. In onze onwetendheid werken we er ook nog vrijwillig aan mee, omdat zij schuil gaan achter goede doelen-organisaties en overheden en bijbehorende macht. Neem de 180 Graden-regel ter hand (draai alles precies andersom) en kijk eens goed om je heen. Wat je dan ziet komt heel wat dichter bij de werkelijkheid dan het 8 uur journaal !

   36 likes
   • Sara schreef:

    Is het genoeg om een organisatie aan te pakken?

    Volgens onderzoek is 1 op de 10 mannen actief pedofiel.

    In de hele wereld zijn dat er dus 375 miljoen.
    Dat is 21x het aantal inwoners van Nederland.

    Bijna al deze actieve mannen zijn op een of ander manier actief in een netwerk.
    Actief zijn betekent obsessief zijn.
    Stel dat jij een obsessie hebt voor chocolade, Kijk je er dan alleen naar?
    Nee, en zo houd je de enorme chocolade industrie levendig in al zijn facetten.

    Pedofiele bespreekbaar maken.
    Het gebeurd in bijna geen enkele familie maar het zou wel moeten gebeuren wil er iets veranderen.

    Heb je een familie waar meer dan 7 mannen in zitten, dan zit daar statistisch gezien een pedofiel bij (wel of niet actief).

    Is het genoeg als de vrouwen de koppen bij elkaar steken? Nee
    Is er iemand die er weerstand tegen heeft dan is dat “opmerkelijk” want veel vrouwen weten van het misbruik dat hun partner pleegt.

    Kinderen die misbruikt worden, kunnen het meestal niet tegen hun ouders zeggen, en het komt zelfs niet in hun op. Ze zijn “gekweekt” door hun misbruiker en worden altijd mond dood gemaakt.
    Door dat het getraumatiseerde kind de ervaring ontkent, is het onbewust in hen en komt het niet zelden voor dat de misbruiker hun lievelings oom is.

    Is er een man die dat “gezalfde” heeft dan weet ik zeker dat hij wat onder de gordel houd.
    Er zijn ook veel mannen die hun geaardheid verborgen houden, dat wil niet altijd zeggen dat zij pedofiel zijn zoals zo vaak gedacht word. En er is ook nog zo iets als vreemd gaan. Al met al zijn er veel geheimen Maar ook “familie code,s”, die code,s dienen allemaal gekraakt te worden.Dat is een heel proces.

    De rede dat actief pedofiel erg zelden maar dan ook echt heel erg zelden zijn daden toegeeft als je hem confronteert, is omdat er een angst in hem huist die hij niet durft te voelen en niet onder ogen kan komen.
    Hij heeft een web van leugens, fantasie en zelfs een identiteit gecreëerd waar hij gedeeltelijk zelf in gelooft. Daar komt je niet doorheen. Niet zelden is god zijn getuige dat hij onschuldig is.

    Dit alles geeft aan dat een kind in de familie niet veilig is. En er zijn kinderen die niet veilig zijn in hun gezin.
    In een kindertehuis is ook van alles mis.
    Laat staan hoe kinderen er voorstaan die geen verzorgers hebben.

    Is er een vermoeden, laat dat je waarheid zijn.
    Laat nooit je kind alleen, ook niet voor even.
    De meeste “contacten” zijn maar “even”en een kind heeft aan “even” genoeg om levenslang te krijgen.

    Kindermisbruik is de grootste onbewuste schandvlek die er is in de wereld. Als dat opgelost was dan, waren ALLE maatschappelijke problemen die wij kennen opgelost.

    3 likes
 • mike schreef:

  Het feit dat deze mensen niet worden vervolgd kan alleen maar betekenen dat hen de hand boven het hoofd wordt gehouden door hogere functionarissen.

  Zou me niks verbazen als deze hogere functionarissen precies hetzelfde zijn of anders wel betrokken zijn bij netwerken van mensensmokkelaars die fasciliteren voor figuren die nog hoger staan op de ladder. Vergeet wat dat betreft de berichten over pizzagate ook niet.

  Onthoud goed dat als de mensen aan de werkelijke top er iets aan wilden veranderen, het al lang was opgelost. Zij hebben MSM, politie en leger tot hun beschikking om een wereldwijde klopjacht te organiseren en toch gebeurt het nog steeds maar mondjesmaat. Er wordt af en toe een individu van de straat geplukt en openlijk aan de schandpaalgenageld, maar meer dan dat is het niet.

  Dat geeft te denken… (maar we weten best wat er speelt). We zijn alleen nog steeds niet mans genoeg om deze praktijken wereldwijd eens echt een halt toe te roepen… met een paar miljoen mensen!

  35 likes
  • Willie schreef:

   @Mike: daarom ben ik zeer zeer somber gestemd en geloof niet dat het echt aangepakt gaat worden. Ja, een eenvoudige “boerenl.l” zal flink aangepakt worden als “doekje voor het bloeden” maar de echt notoire vuillakken niet.

   0 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Kleine herschrijving van de eerste zin om de context wat beter te krijgen:
  “Een voormalige hooggeplaatste VN-functionaris heeft een pedonetwerk van ongekende omvang ontmaskerd waar duizenden medewerkers van de internationale organisatie bij betrokken zijn.”

  Zou moeten zijn

  “Een ontslagen functionaris beschuldigd zijn oud-werkgever ongegrond, onbewezen en ongefundeerd in niet traceerbaar of verifieerbaar kladje dat hij dossier noemt van het zijn van een pedonetwerk van ongekende omvang waar duizenden medewerkers van de internationale organisatie bij betrokken zijn.”

  9 likes
  • eksegese schreef:

   Ja @Sebastiaan, dat riepen ze jaren geleden bij de Katholieke kerk ook. Niets van aan ! geen spaan bewijs ! En zie wat er van kwam. Vergoedingen in geld moet hun geweten sussen, de slachtoffers een pleister op de wonden bieden als ze nog leven. En nog is het geen halt toegeroepen, nog steeds komen misstanden aan het licht. Nog steeds verdwijnen er jaarlijks miljoenen kinderen wereldwijd waar niemand van weet waar ze gebleven zijn. Iedere dag worden er piepjonge levens voor het leven verminkt en op gruwelijke wijze beëindigd. Zo velen vielen al door de mand, zovelen zullen hen nog volgen, totdat iedereen er helemaal klaar mee is. Het enige gevaar dat er schuilt is dat mensen er gewend aan raken, aan dit soort smerige, afgrijselijke misstanden. Dat er mensen zijn die het op de lange duur bijna gewoon gaan vinden dat dit soort dingen voorkomt.Daar moet een weldenkend mens toch niet aan denken.

   21 likes
 • Gladiator schreef:

  Tja,

  Wat moet ik hier nu nog over zeggen…..????

  Allereerst moet ik toch even kwijt dat ik altijd een luchtje ruik aan zaken welke in de media gebracht worden en dan beginnen met het getal 33(00, maar nullen tellen niet mee!!!!).

  En dan komt er wederom een “voormalig hooggeplaatste VN medewerker die…….” iets de ruimte intoetert en dan net als vorig jaar de Blije Bankier, die ook overal van wist en er een hele hoop kende, niets zegt, en dus ook weer GEEN ENKELE NAAM NOEMT…….waardoor het allemaal gewoon weer zijn gangetje kan blijven gaan, toch!!??

  Trap hier nu aub niet alweer met grote voeten in.

  Ik vraag u hier gewoon op dit blog…….

  Stel u komt erachter dat een tiental bekenden VAN UZELF vreselijke smerige gore rotpedofielen zouden zijn……

  Wat ZOU U DAN DOEN!!!???

  Nou, IK weet wat ik zou doen en wel heel erg snel, want anders zou ik het zelf graag oplossen met als gevolg dat dit TIENTAL het met zeer grote zekerheid NOOIT MEER ZOU DOEN,

  Capiche,

  Dit mensen, en niets anders zou er moeten gebeuren, echter telkens weer dit soort koekoeksklok verhalen met het alom bekende resultaat…..nothing happens after all…..

  En dan nog even dit……..

  Kijk eens eventjes naar het “jaarlijkse feestje” (25 oktober 2018) van ons aller bekende (satanische organisatie) UNICEF!!!!!

  Geheel ZONDER WOORDEN……(bah bah bah, en dan vragen zich nog steeds de meeste mensen af waarom dit systeem nu zo kei- en keihard tegen de muur zal lopen!!!)
  Kijk en huiver….

  https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/inside-unicefs-bizarre-2018-masquerade-ball/

  Deze ratten moeten o.a. voor in nood geraakte kinderen ZORG DRAGEN…..en dat wil niet zeggen ze naar hun paleisjes ontvoeren, ze daar gebruiken op de meest gruwelijke manieren en ze dan OPSOUPEREN!!!

  Mijn God in wat voor een klote wereld zijn wij terecht gekomen….wordt tijd dat er een einde aan komt!!!!!

  En geloof me, IK zou hier het liefst vandaag nog mee beginnen!!!

  But no worries, onze Premier heeft een BOKKEKOP met grote horens op ZIJN kantoor in het TORENTJE hangen, zomaar een kadootje van Jan Peter bij zijn afscheid…..en niemand die het ziet….IN PLAIN SIGHT!!!!!

  Slaap zacht en vooral SWEET DREAMS….

  Wenst jullie

  Gladiator

  22 likes
  • Jade schreef:

   Had… beste Gladiator.
   Film waar de baphomet in te zien was, is van 29-01-2012.
   Laat je je poppetje nu los in het torentje op google earth,
   zijn dat beelden van 2013, en is er geen spoor meer te bekennen
   van satanisch gedoe. Is dat gedoe dan nu ineens voorbij?
   Nee! Waarschijnlijk heeft Rutte hem boven z`n bed gehangen.

   2 likes
  • Calqoon schreef:

   Ja, je weet wat je zou doen…
   En wat zou je doen als ze dreigen je hele familie te vermoorden? Zou je dan nog namen noemen? Ik denk het niet…

   0 likes
 • weg met ons schreef:

  Verbaast mij niet. Pedofielen zijn vooral chantabel en daarmee stuurbaar en worden zeer zeker geplaatst op hoge posities. Rechters, politici, royals zijn bij uitstek de ‘perfecte’ pedofieien voor de maffia of echte machthebbers. Even in het geheim een foto organiseren met een pedofiel bovenop een kind en men krijgt alles gedaan. Hele landen kunnen oo deze wijze worden gechanteerd of zelfs ten ondergaan. Bedenk maar eens welke macht de maffia heeft als ze wat foto’s weten te bemachtigen met bijv. daarop een koning of president die zich vergrijpt aan een kind. Dan is het “bingo” en kun je het land en z’n inwoners wel afschrijven. Dan is een hele natie rijp voor de sloop.

  9 likes
 • Aradhel schreef:

  Ook heel fijn dat deze exVN’er er 10 jaar ermee gewacht heeft om dit wereldkundig te maken, want nu werkt hij er niet meer, dus dan kan hij nu dan ‘eindelijk zijn ei kwijt’, de slapjanus. Doe dat potvolblommen eerder als je een beetje ballen hebt, want het gaat hier dus niet om een mislukte picknick hè, maar om f*cking 60.000 verkrachtingen, en wie weet wat ze nog meer voor smeerlapperij met deze slachtoffers hebben uitgevroten. Deze man-/vrouwspersoon verdient niets meer of minder dan wat diegene die zich hier aan schuldig hebben gemaakt, verdienen….aan de hoogste bomen ermee!

  5 likes
 • ster schreef:

  Je weet nu al dat er niks gebeurt en dat men weer gewoon ermee doorgaat. Dit is gewoon ook een kul bericht want geen namen en ook geen plaats namen geen filmpjes, niks,,,

  3 likes
 • H.J. schreef:

  Blijf maar gewoon in Nederland, ook daar is podofielenrook.
  Men probeert het vuurtje af te schermen, maar dat afschermen lukt niet altijd.
  Alhoewel de media best wel, twee oogjes dicht wil knijpen.

  3 likes
 • Willie schreef:

  Een aantal van 3300 (precies)? Hm.

  2 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ja bizar zo bericht. Wat te denken van de katholieke kerk er en haar leden. Openbaar ministerie zit er ook vol mee.
  Een vergif wat niet uit te roeien is naar het schijnt. Laten we beginnen met de politieke partijen, want daar zit aardig wat van deze gestoorde hufters. Laat de pers er flink over publiceren, wacht dat doet helemaal zij helemaal niet. Het zegt eigenlijk genoeg.
  Dit gif zit in alle sectoren van de samenleving. Kunt u het verhaal van rechter Stolk nog herinneren op het Haagse gerecht. Liet zich op de rechtbank door massamoordernaar Koos H pijpen. Dat zijn zulke schoften op die rechtbanken daar is alleen een volkstribunaal voor van toepassing.

  2 likes
 • pietjepuk schreef:

  Macht is een krachtige stimulator voor hen met te weinig zelfvertrouwen…

  1 likes
 • x

  Check Also

  huisarts

  Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is

  Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde ...

  oud-huisarts

  Oud-huisarts legt in 11 minuten uit wat ze met je van plan zijn

  Het aantal mensen dat sterft aan het ...

  >