Buitenland

Bij de VN werken 3300 pedofielen die in 10 jaar tijd 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd. Ex-functionaris luidt de noodklok

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalige hooggeplaatste VN-functionaris heeft een pedonetwerk van ongekende omvang ontmaskerd waar duizenden medewerkers van de internationale organisatie bij betrokken zijn.

Uit een dossier dat is opgesteld door de ex-functionaris blijkt dat VN-medewerkers in het afgelopen decennium 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het dossier wordt geschat dat op zijn minst 3300 pedofielen werkzaam zijn binnen de VN. Het werkelijke aantal ligt naar alle waarschijnlijkheid veel hoger.

Talloze kinderen

Onder het mom van hulpverlening hebben de medewerkers van de Verenigde Naties in de afgelopen jaren talloze kinderen verkracht in landen over de hele wereld.

Het loopt zo erg uit de hand dat oud-VN-functionaris Andrew MacLeod heeft besloten de noodklok te luiden.

Hij heeft de verzamelde bewijzen overhandigd aan de Britse oud-minister van Ontwikkelingssamenwerking Priti Patel.

Mond gesnoerd

Naast de 3300 pedofielen werken er nog eens duizenden andere ‘roofzuchtige’ verkrachters die via de organisatie toegang hopen te krijgen tot kwetsbare vrouwen en kinderen.

MacLeod merkte op dat er al meer mensen zijn geweest die hebben geprobeerd de noodklok te luiden. Zij werden ontslagen en de mond gesnoerd.

Professor MacLeod lichtte toe dat het misbruikschandaal ongeveer even groot is als dat rond de katholieke kerk, misschien nog wel groter.

Tienduizenden

“Er zijn wereldwijd tienduizenden hulpverleners met pedofiele trekjes, maar als je een t-shirt van UNICEF draagt, stelt niemand vragen,” zei hij. “Je kunt doen en laten wat je wilt.”

Zoals vaker blijkt, worden deze roofdieren nooit verantwoordelijk gehouden voor hun daden. Enkel zij die deze praktijken ontmaskeren worden ontslagen.

Haïti

In Haïti werd vorig jaar nog een pedonetwerk blootgelegd waar blauwhelmen van de VN en hooggeplaatste functionarissen bij betrokken waren. Niemand belandde in de gevangenis.

Jarenlang reisden ‘vredestroepen’ van de VN en hun commandanten af naar Haïti om seks te kunnen hebben met jongens en meisjes van amper 12 jaar oud.

[TheBlaze via The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Leuk… Weer zo’n beeld dat ik liever niet mee in mijn hoofd heb.
Waarom zijn deze mensen toch zo sadistisch?

mike
mike
5 jaren geleden

Het feit dat deze mensen niet worden vervolgd kan alleen maar betekenen dat hen de hand boven het hoofd wordt gehouden door hogere functionarissen.

Zou me niks verbazen als deze hogere functionarissen precies hetzelfde zijn of anders wel betrokken zijn bij netwerken van mensensmokkelaars die fasciliteren voor figuren die nog hoger staan op de ladder. Vergeet wat dat betreft de berichten over pizzagate ook niet.

Onthoud goed dat als de mensen aan de werkelijke top er iets aan wilden veranderen, het al lang was opgelost. Zij hebben MSM, politie en leger tot hun beschikking om een wereldwijde klopjacht te organiseren en toch gebeurt het nog steeds maar mondjesmaat. Er wordt af en toe een individu van de straat geplukt en openlijk aan de schandpaalgenageld, maar meer dan dat is het niet.

Dat geeft te denken… (maar we weten best wat er speelt). We zijn alleen nog steeds niet mans genoeg om deze praktijken wereldwijd eens echt een halt toe te roepen… met een paar miljoen mensen!

Sebastiaan
Sebastiaan
5 jaren geleden

Kleine herschrijving van de eerste zin om de context wat beter te krijgen:
“Een voormalige hooggeplaatste VN-functionaris heeft een pedonetwerk van ongekende omvang ontmaskerd waar duizenden medewerkers van de internationale organisatie bij betrokken zijn.”

Zou moeten zijn

“Een ontslagen functionaris beschuldigd zijn oud-werkgever ongegrond, onbewezen en ongefundeerd in niet traceerbaar of verifieerbaar kladje dat hij dossier noemt van het zijn van een pedonetwerk van ongekende omvang waar duizenden medewerkers van de internationale organisatie bij betrokken zijn.”

pietjepuk
pietjepuk
5 jaren geleden

Macht is een krachtige stimulator voor hen met te weinig zelfvertrouwen…

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x