CoronaBuitenland

Onverklaarbare sterfte onder kinderen in Alberta toegenomen met 3328 procent: ‘We konden het niet geloven’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

In de Canadese provincie Alberta schiet het aantal onverklaarbare sterfgevallen onder kinderen omhoog.

Op 9 november 2022 overleed de 13-jarige Eric Homersham uit Calgary plotseling op school, waarschijnlijk door het covidvaccin. Op 29 november dat jaar stierf de 7-jarige Slade Smith uit Calgary plotseling. Hij was gevaccineerd tegen corona. Sinds de uitrol van de prikken zijn talloze Canadese kinderen plotseling gestorven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

We konden het niet geloven

De organisatie ‘An Injection of Truth’ bracht onlangs Canadese medische professionals bij elkaar om de nieuwste wetenschappelijke data te bespreken. Hun leven kwam op z’n kop te staan nadat ze zich hadden uitgesproken. De bijeenkomst werd verwijderd van de website van Eventbrite.

In eerste instantie meldde ‘An Injection for Truth’ dat de onverklaarbare sterfte onder kinderen sinds 2021 met 350 procent is toegenomen in Alberta. Dat jaar begon men met het toedienen van mRNA-coronavaccins aan kinderen.

Dat cijfer bleek niet te kloppen: de onverklaarbare sterfte is toegenomen met 3328 procent, zei Darrell Komick van ‘An Injection for Truth’ tijdens een persconferentie. Hij werd vergezeld door artsen Mark Trozzi, William Makis, David Speicher en Chris Shoemaker, en immunoloog Byram Bridle.

“We konden het niet geloven,” zei Komick, die zich baseert op data van de Alberta Health Services (AHS).

Onbekende doodsoorzaak grootste killer

In 2021 was ‘onbekende doodoorszaak’ in Alberta de grootste killer. In 2019 was deze nieuwe categorie de tiende doodsoorzaak, in 2020 de vierde doodsoorzaak en in 2021 de belangrijkste doodsoorzaak.

De Canadese investeerder Kelly Brown deed onderzoek naar de oversterfte in Canada en schrok zich rot. Hij sprak van een alarmerende toename van de oversterfte in de leeftijdsgroep 0-44 jaar. In Alberta bedroeg de oversterfte in 2021 in deze leeftijdsgroep maar liefst 70 procent. “Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’,” zei Brown.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjefke
Sjefke
4 dagen geleden

Het is nooit getest op kinderen en wat nu blijkt zitten die spuiten vol gif van diverse aard.

Als Mengele deze gif injecties had ontwikkeld had hij de Nobelprijs gekregen en een ere doctoraat van de hogeschool van Delft.

Rop
Rop
4 dagen geleden

Nee hoor zeggen de iverheden ,komt niet door het prikje,

Rop
Rop
4 dagen geleden

Overheden zijn zolangzamerhand de grootste killermachine geworden,op vele gebieden word de burger bedrogen ook een oorlog word door overheden in praktijk gebracht,en daar bouwen ze aller excuses om heen ,en de burger die gelooft gewoon deze killer machine

Sdl
Sdl
4 dagen geleden

Trudeau heeft een andere agenda. Dat is het verschil. Die Covid injecties hadden nooit gegeven moeten worden, zeker niet aan kinderen. Dit is dus de uitkomst. Klaag Trudeau maar aan.

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x