Buitenland

EMA-cijfers: al 67 dode kinderen door experimentele injectie

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn bij de Europese medicijnautoriteit EMA tot 19 november 43.270 gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie gemeld bij 14.128 kinderen. In 5592 gevallen ging het om ernstige bijwerkingen. De meeste daarvan, 4981, zijn terug te voeren op het Pfizer-vaccin.

Hoewel kinderen nauwelijks kans lopen om te overlijden aan corona, zijn er al wel 67 kinderen overleden door de experimentele gentherapie, schrijft internetkrant Wochenblick. Er zijn 47 tieners overleden, vier kinderen van twee maanden tot twee jaar oud en 16 pasgeborenen die minder dan een maand oud waren (gevaccineerde moeders).

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

kinderen

12-jarige jongen

In het Duitse Landkreis Cuxhaven overleed een 12-jarige jongen kort na zijn tweede Pfizer-vaccin. De gezondheidsdienst heeft een onderzoek ingesteld. Experts van het forensisch instituut van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf achten het waarschijnlijk dat het overlijden te wijten was aan de vaccinatie.

Oversterfte

Uit gegevens van de Britse Health Security Agency UKHSA blijkt dat er eind oktober zoveel kinderen stierven dat er sprake was van oversterfte. In de leeftijdsgroep 5-14 jaar overleden in week 43 meer kinderen dan normaal gesproken het geval is.

Enkele weken daarvoor, op 20 september, kondigde de Britse nationale gezondheidsdienst NHS aan dat het coronavaccin wordt uitgerold voor 12- tot 15-jarigen.

17-jarig meisje

Een 17-jarig meisje uit Frankrijk is 11 dagen na haar tweede coronaprik overleden. Het tienermeisje uit het Franse departement Bouches-du-Rhône werd op 20 september onwel op school. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze een dag later overleed.

Familieleden van het meisje lieten weten dat artsen bij haar een ‘enorme onverklaarbare longembolie’ hebben vastgesteld.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralph
ralph
2 jaren geleden

ik kan enkel nog huilen .
heb geschreeuw tegen familie en bekenden om niet die gifprikken te nemen.
niemand luisterd en ik wil niet gelijk krijgen.
wat een k*twereld.
maar ik zal er zijn , ook voor de hugowappies zodra ze onze hulp nodig hebben want er zullen er veel ziek worden.
wij zijn nederland en samen staan we sterk

Martin
Martin
2 jaren geleden

NOS, NU.nl in jullie ogen natuurlijk allemaal nep nieuws en niet plaatsen! Uiteindelijk komt de waarheid wel boven. Mijn zoon van 14 heeft zich laten prikken (tegen mijn advies) Maar ja meneer Hugo de jonge adviseert. Mocht mijn zoon schade oplopen kan hij met mijn advocaat gaan praten.
Kinderen inenten…crimineel!

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Ouders,die hun kinderen laten vaccineren,zijn zo onverantwoordelijk ze zijn hun kinderen niet waard,er is al zo veel bekent,niet de kinderen maar de ouders moeten een flink pak op hun reet krijgen

Jasper
Jasper
2 jaren geleden

Zou me niks verbazen dat de mensen die vrijwel direct overlijden na vaccinatie geraakt zijn in een ader. Dat je dus de volle laag in je bloed krijgt, lijkt me al helemaal niet gezond.

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x