CoronaBuitenland

17.000 artsen eisen: stel verantwoordelijken coronaramp aansprakelijk voor schade

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Maar liefst 17.000 artsen en medici hebben de handen ineengeslagen. Ze vinden dat het tijd is om spijkers met koppen te slaan. Onder hen zijn medeontwikkelaar van de mRNA-technologie Robert Malone, cardioloog en internist Peter McCullough en patholoog Ryan Cole.

De 17.000 artsen en medisch specialisten hebben tijdens de Global Covid Summit een verklaring uitgebracht waarin ze de balans opmaken van twee jaar coronabeleid. Opmerkelijk: ook veel artsen die zich nog niet eerder kritisch hebben uitgesproken over het beleid, hebben hun handtekening onder de verklaring gezet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de verklaring valt te lezen dat de coronamaatregelen een rampzalige impact hebben gehad en dat er sprake is van een corrupte alliantie tussen organisaties die werkzaam zijn in de farmaceutische sectoren en de gezondheidszorg.

Illusie van medische consensus

Ze zijn op elk niveau in ons gezondheidszorgsysteem geïnfiltreerd en worden gesteund door Big Tech, media, academici en overheidsorganisaties die allemaal hebben geprofiteerd van deze georkestreerde ramp, stellen de ondertekenaars.

De corrupte alliantie ‘wekt de illusie van medische consensus’ en ‘heeft de waarheid vervangen door propaganda’. Zij blijft onwetenschappelijke beweringen steunen door informatie te censureren en artsen te bedreigen of te ontslaan die niets anders hebben gedaan dan het publiceren van onderzoeksresultaten of het behandelen van patiënten met middelen waarvan bewezen is dat ze levensverlengend zijn.

In veel gevallen hebben patiënten geen toegang tot levensreddende medicijnen. In plaats daarvan krijgen ze experimentele coronaprikken aangeboden die veilig noch effectief zijn, aldus de 17.000 medici.

Reset

Dit alles is onderdeel van een reset van de mondiale samenleving, haar cultuur, politieke structuren en economie, zoals wordt beschreven in het boek ‘Covid-19: The Great Reset’, zeggen ze.

De artsen willen een einde maken aan deze georkestreerde crisis en duidelijk maken dat de corrupte alliantie die hiervoor verantwoordelijk is, zich schuldig heeft gemaakt aan misdaden tegen de menselijkheid.

Ze komen na twee jaar onderzoek, het behandelen van miljoenen patiënten en het uitvoeren van honderden onderzoeken met een aantal eisen, waaronder:

  • Het stopzetten van de vaccinatiecampagne
  • Dat het niet langer verboden is om levensreddende medicijnen voor te schrijven
  • Een einde maken aan de noodsituatie die het mogelijk maakt om de pandemie te verlengen
  • Dat alle sociale en reisbeperkingen worden opgeheven en dat de medische autonomie nooit meer wordt geschonden
  • Het opzetten van fondsen om vaccinatieschade te compenseren en het lijden te verlichten
  • Dat de vrijheid van meningsuiting niet langer wordt beperkt door regeringen of mediabedrijven
  • Fraudezaken tegen Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen en AstraZeneca wegens het opzettelijk achterhouden van informatie over de veiligheid en effectiviteit van hun gentherapieën
  • Dat regeringen en medische instanties verantwoordelijk worden gehouden

De 17.000 artsen en medici zijn onderdeel van een veel grotere medische gemeenschap die zich heeft verenigd en durft op te staan tegen de corrupte medische alliantie om de gezondheid van patiënten te beschermen.

[Wochenblick]

4.9 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
1 jaar geleden

We gaan het meemaken hoop ik.

Annette
Annette
1 jaar geleden

EINDELIJK begint de medische wereld zich luidkeels te roeren!

Het zal tijd worden. Maar 17.000 artsen en wetenschappers is natuurlijk nog véél en véél te weinig. Dat moet een veelvoud hiervan worden.

Maar…. jullie weten dat ik gek op spreekwoorden ben, dus: Als er één schaap over de dam is, dan volgen er meer.

Alleen is het woord “schaap” in dit verband natuurlijk niet zo goed gekozen.

Ik wil natuurlijk nog wel even een lans breken voor DIE artsen en wetenschappers, die zo ongeveer vanaf dag 1 zich duidelijk hebben uitgesproken tegen de complete waanzin van deze hele zogenaamde pandemie, beter gezegd: plandemie.

Maar…. WAT gaat er dan nu concreet veranderen, ná deze uitgesproken stellingname?

Naar mijn mening zal dit alles voorlopig niets veranderen aan de uitrol van de plannen van de Khazariaanse Maffia. Daarvoor zijn ze op dit moment nog té machtig.

Pas op het moment, dat de ECHTE ongekozen leiders wereldwijd zowel van hun vrijheid als van hun kapitaal worden ontdaan, dan kunnen de wereldbewoners weer opgelucht adem halen. Niet eerder.

Voor mij is het nog altijd onbegrijpelijk, dat er zo vreselijk veel artsen, zowel hier in Nederland als daarbuiten, zich hebben laten verleiden om mee te doen met dit duivelse spel, dat natuurlijk allerminst een spel is.

Het wil er bij mij nog steeds niet in, dat een arts, die niet voor niets toch minimaal ZES jaar medicijnen heeft gestudeerd, zich zó heeft laten bedotten.

Eén ding is wél zeker: wat er de laatste 2 jaar wereldwijd heeft plaatsgevonden, is nog NOOIT eerder voorgekomen.

Toch is de strijd, denk ik, nog allerminst gestreden.

De kwaadaardige machthebbers zullen als een stelletje katten in het nauw, hun klauwen gebruiken om de macht, die ze NU nog hebben, niet te verliezen.

Zoals ik er naar kijk, is het een strijd op leven en dood. Met de gehele mensheid als inzet.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Klinkt als een goede zaak. Echter de msm zal dit wel weer afdoen als “wappie”
Toch zie ik om mij heen het verzet toenemen, het gaat niet heel snel maar toch…

Marie
Marie
1 jaar geleden

De kruik gaat zolang te water tot hij barst.

Dit is het begin.
Ik omarm deze geweldige artsen die trouw zweren aan hun eed.

Nu begint ook het kankergezwel van de corrupte Staatsmedia wereldwijd te barsten.
Deze volksverraders zullen ook dit nieuws zoveel mogelijk proberen stil te houden. Maar het volk heeft nog de alternatieve media.
De etter wordt zichtbaar.

De eisen leggen de misdaden van de criminelen bloot.
De schuldigen zullen uiteindelijk zwaar gestraft worden.
Het kwaad overwint niet.

Mijn gedachten zijn bij alle mensen die zwaar geleden hebben onder de misdrijven van het schrikbewind van de globalisten: geen of zeer matige zorg in verpleeghuizen, revalidatiecentra en ziekenhuizen, geen afscheid van geliefden, opgesloten in eenzaamheid, psychische gevolgen soms met zeer triest einde, noem het maar moord.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x