Homepagina » Het Complot » Avaaz: propagandamachine vermomd als campagnegroep
Ricken Pattel

Avaaz: propagandamachine vermomd als campagnegroep

Avaaz betekent in diverse landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië ‘stem’ en werd in 2007 opgericht om de kloof te dichten tussen de wereld die we hebben en de wereld die we wensen.

Volgens de website van campagnegroep Avaaz zijn er wereldwijd ruim 15 miljoen leden in 194 verschillende landen.

Avaaz staat te boek als niet-gouvernementele organisatie in de Amerikaanse staat Delaware. Het contactadres is 857 Broadway in New York. Op hetzelfde adres is Res Publica gevestigd.

Darfur

Res Publica werkt onder 24 Hours for Darfur aan Darfurian Voices, een project dat werd gestart om het conflict in het Soedanese Darfur in beeld te brengen. Naast Avaaz steunt ook Genocide Intervention het project.

In de bestuursraad van Genocide Intervention vinden we rabbi Steve Gutow, president en bestuursvoorzitter van de Joodse Raad voor Openbare Zaken (JCPA). De raad is van mening dat de Soedanese regering Israël moet steunen. Hij richtte daarnaast ook de Nationale Joodse Democratische Raad op.

In de raad van bestuur zit ook Ruth Messinger, voorzitter van de Amerikaanse Joodse Dienst van de Wereld (AJWS) en lid van de taakgroep Wereldwijde Armoede en Ontwikkeling onder Obama.

Naast Gutow en Messinger vinden we Joan Platt. Zij zit ook in de bestuursraad van Human Rights Watch, een propagandamolen die wordt gefinancierd door zakenman en filantroop George Soros. Hij investeerde in 2010 100 miljoen dollar in de mensenrechtenorganisatie. Het Open Society Institute van Soros staat ook vermeld als één van de partners van Res Publica.

Rockefeller Foundation

National Endowment for Democracy, in verband gebracht met de wandaden tegen Moammar Gaddafi in Libië, wordt ook genoemd, evenals het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat geen verdere uitleg behoeft.

Mede-oprichter van Avaaz Ricken Patel (foto) was adviseur voor onder meer de International Crisis Group (ICG), een pro-oorlog denktank, de Verenigde Naties, de Rockefeller Foundation, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Harvard-universiteit.

Belangrijke adviseurs voor de ICG zijn onder meer Zbigniew Brzeziński, voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur onder Jimmy Carter, de Israëlische premier Shimon Peres, de Belgische oud-premier Leo Tindemans en de voormalige Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken Ed van Thijn. George Soros zit in de raad van bestuur.

Hoge Commissaris voor Mensenrechten

In de International Crisis Group vinden we verder onder meer de Israëlische oud-minister van Buitenlandse Zaken Shlomo Ben-Ami terug, evenals de gouverneur van de Bank of Israel Matthew McHugh, de voormalige secretaris-generaal van de NAVO Lord Robertson of Port Ellen en voormalig Supreme Allied Commander (Europe) van de NAVO Wesley Clark.

Voorzitter van de ICG is Thomas R. Pickering, voormalig Amerikaans ambassadeur voor de VN, Rusland, India, Israël, Jordanië, El Salvador en Nigeria en vicevoorzitter van Hills & Company.

President en bestuursvoorzitter van de ICG is Louise Arbour, de voormalige Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de VN en voormalige rechter van het Hooggerechtshof van Canada. Als openbaar aanklager van het Joegoslavië-tribunaal en het Rwanda-tribunaal klaagde ze Milosevic aan.

Humanitaire interventie

Wat hebben al deze mensen te maken met de preventie van crises? Het antwoord, zoals altijd, is niets. De ICG is in het leven geroepen om de doelen van haar weldoeners na te streven, waaronder met name die van de VS en de NAVO.

Het frauduleuze concept ‘humanitaire interventie’ is gebaseerd op leugens en propaganda door de netwerken van nauw verweven groepen die gericht zijn op ‘mensenrechten’, de ‘bevordering van democratie’ en ‘de preventie van crises’.

Al Gore

Orwelliaanse ‘mensenrechtenorganisaties’ als Avaaz zijn met de hulp van de elites erachter bedreven geworden in het manipuleren van activisten en liberalen met goede bedoelingen die enkel gevangen worden gehouden in het net van de neoconservatieven.

De illusie tussen links en rechts wordt duidelijker dan ooit tevoren terwijl de opmars van de NAVO en de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten onverminderd doorgaat.

Wie de actiegroep ondanks dit alles het voordeel van de twijfel geeft: op zijn website is te lezen dat Avaaz in 2007 werd verkozen tot de officiële campagnepartner van niemand minder dan Al Gore en zijn Live Earth-concerten.

Bron: Alethonews

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Nogal wat vreemde reacties van mensen die vonden dat ze er ‘ingestonken’ waren. Hoezo dan? In elke oproep van Avaaz wordt steeds duidelijk uitgelegd waarvoor of waartegen een petitie is bedoeld. Ieder beslist vervolgens voor zichzelf om deze al dan niet te ondersteunen. Het artikel hierboven echter is voor mijn gevoel pure stemmingmakerij zonder werkelijke argumenten…

  6 likes
 2. Lieve

  Het valt me toch steeds vaker op hoe “wakkere” mensen slaapwandelen.Wat is er nou makkelijker dan geld verdienen aan de puinhoop die je zelf veroorzaakt?Beginnen we nog steeds geen patroon te herkennen?Lever eerst wapens aan een land, zorg dat ze oorlog gaan voeren en stuur vervolgens een vredesmacht die je ook van wapens voorziet.Bedenk een computervirus en verkoop vervolgens een anti-virusprogramma.Maak mensen ziek en verkoop ze vervolgens medicijnen.Maak mensen bang en biedt ze vervolgens zogenaamde veiligheid.Creëer problemen en bied vervolgens een oplossing (waar voor betaald(lees gewerkt) moet worden).
  Koop een huis, maak kinderen, vaccineer alles en iedereen, koop de laatste trends.Niet denken, dat wordt voor u gedaan.Betaal belasting, werk tot je dood en stel geen vragen.
  Zeg ons na: ik ben vrij.

  5 likes
 3. 2e inzending (1e niet geplaatst?)

  Om met de deur in huis te vallen: Niburu, waar bent u in vredesnaam mee bezig?! Waarom deze name-dropping en wollige taal om aan te tonen dat Avaaz niet zou deugen? Er wordt in één zin nog iets geroepen over de ICG. Schrijf DAAR dan een gefundeerd artikel over! De kop van dit artikel had m.i. niet verbeterd kunnen worden door een willekeurig boulevard-blad.
  Avaaz heeft in de moderne wereld als enige zaken voor elkaar gekregen, zonder precedent. En is veel méér (zoals u overigens zelf onbedoeld bevestigt door uw “”-tekens) dan een mensenrechtenorganisatie. Ook bijvoorbeeld dierenwelzijn, klimaat, internet-vrijheid, transparantie, gelijkheid, etc.etc.etc. staan zeer hoog in hun vaandel. Kwesties die mij en zeer vele anderen nauw aan het hart liggen.
  (zie vervolg)

  4 likes
 4. Kan iemand mij uitleggen hoe mijn goedbedoelde support gebruikt kan worden voor de doeleinden van de NWO? Ik zie niet in hoe een organisatie als deze de agenda van de NWO kan dienen?

  2 likes
  • het verhaal van Al Gore is bedoeld om angst te versterken bij de aardbewoners EN om gebakken lucht te kunnen verkopen. Angst is het universele middel waarmee wij onder controle worden gehouden. Gebakken kucht verkopen is de droom van elke oplichter. Wat is kooldioxide anders dan gebakken lucht?

   1 likes
 5. AVAAZ heeft meer dan 15 miljoen leden, waaronder ikzelf, verdeeld over 194 landen, zie hun website. Iedereen is vrijwillig lid en kan zelf bepalen of hij/zij een campagne ondersteunt. Ieder lid heeft de mogelijkheid om een eigen campagne op te starten.

  AVAAZ wordt volledig door de leden gefinancierd en aanvaardt geen financieringen van regeringen of bedrijven, zie hun website.

  Ricken Patel spreekt bondig, helder en met veel visie:
  “There’s massive consensus on human rights, poverty, corruption, the environment and finding diplomatic ends for war. What’s lacking is political will to implement these things. The only way to achieve that will is if a global community pushes for it.”
  http://www.scribd.com/doc/48808533/The-Times-profile-of-Avaaz-and-Ricken-Patel-Feb-9-2011

  Zullen 15 miljoen onafhankelijke leden uit 194 landen met open ogen op vrijwillige basis de agenda van de powers-that-were pushen?

  3 likes
 6. Reaktie opP #34 Mark van de Ven.

  Je schrijft m.i. terecht “Mijn uitdaging is om met minder geld meer goed te doen”.

  Ik ben zo vrij om op te merken dat Avaaz hetzelfde nastreeft, ondanks het gevoel dat jij krijgt bij de “bedelmailtjes. Van de > 15 miljoen leden is namelijk slechts 1 promille donateur.

  En daar ben ik er één van. Ik baal dan ook enorm van dit artikel. Niet zozeer omdat ik Avaaz nu in ene wantrouw, maar omdat Niburu (die ik hoog acht) out of the blue Avaaz opeens zo diskwalificeert – en dan ook nog totaal ongefundeerd.

  Om nog maar te zwijgen van de diverse reacties a la “dat heb ik altijd al gevoeld”, blablabla. Laat in plaats daarvan dan maar eens horen, wie of wat er dan nog wèl deugt. En bij voorkeur gestaafd.

  3 likes
  • Helemaal mee eens, Sander en Moondust en meer-langs-dezelfde-lijnen-gelijkgestemden.

   Ik zie niet in wat het grote kwaad is in petities “tekenen” oftewel “aanklikken” voor het snel verdwijnende natuur en dierenwereld. Als je geen geld wil geven (doe ik ook niet omdat ik dat geld gewoon niet heb), doe het dan niet, daar ben je zelf wel bij. Baat het niet, schaadt het niet. Baat het wel: dan heb je in ieder geval je “typ-vingers” voor je medemens en ons leefmilieu ingezet.

   0 likes
 7. Mede dankzij hun en vele miljoenen supporters van deze website (inclusief mijzelf) zijn de wetten ACTA, SOPA, PIPA etc. niet doorgegaan..

  2 likes
 8. ik vraag het me af, het lijkt goed onderbouwd echter zonder bronvermelding. De massale petities vormen een bedreiging voor de macht (het grote geld), dus het zou ook wel eens een vooropgezet plan kunnen zijn om hen in diskrediet te brengen. Ook hier heb ik geen bewijzen voor, maar ik wil de vraag wel gesteld hebben. Ik weet in ieder geval dat je niet zomaar alles moet geloven en vaak zelf het nodige onderzoek moet doen om met een gerust hart ergens aan mee te kunnen doen. Ik heb Avaaz er nog niet op kunnen betrappen dat ze de boel belazeren.

  2 likes
 9. Mag ik eeN teiltje, ik geloof dat mijn maaginhoud nu naar boven komt.

  1 likes
 10. Of te wel.. deze groep (die zonder invloed van overheid, bedrijven en sponsoren met 15 miljoen leden die zelf de petities opstellen en ondertekenen) is ook verkeerd bezig? Als deze “organisatie” dan al niet het verschil kan maken, dan is elk initiatief dat een grote onafhankelijke organisatie levert verkeerd.

  Niet negatie te klinken maar weinig hoop dus, resultaat wat deze organisatie tot nu toe levert was altijd goed..

  1 likes
 11. @ Lieve Jeseah

  i love you dear!

  En ja, ik ben vrij 🙂

  1 likes
 12. [quote name=”Abel”][quote name=”Ben Rijk”]Mede dankzij hun en vele miljoenen supporters van deze website (inclusief mijzelf) zijn de wetten ACTA, SOPA, PIPA etc. niet doorgegaan..[/quote]
  [/quote]

  Wikipedia en vele andere websites gingen op zwart omdat ‘zwart’ (zwart balkje etc.) het ‘teken’ van censuur is, dit deden ze om actie te voeren TEGEN dit wetsvoorstel. Daarnaast wordt Wikipedia geschreven door haar gebruikers en heb ikzelf ook een aantal artikelen op meerdere wiki’s geschreven, laatst is er nog een hele pagina verwijdert omdat er propaganda op was gezet..

  Anonymous, Avaaz etc maakten juist publiciteit over het stoppen hiervan en begonnen ook een actie tegen ACTA, SOPA, PIPA in Europa…

  http://www.youtube.com/watch?v=N8Xg_C2YmG0

  http://www.youtube.com/watch?v=7JTBvEomqZE

  1 likes
 13. Het komt uiteindelijk allemaal weer goed , de deceptie die ze al dertienduizend jaar over ons uit storten komt helemaal aan het licht en zal worden getransformeerd door het licht , dualiteit stopt !

  1 likes
 14. Ik heb Avaaz een tijdje gevolgd maar heb steeds meer mijn bedenkingen puur vanwege de vele mails die ik van hen krijg met het verzoek om geld te doneren. In die mails proberen ze mij eerst ervan te overtuigen dat met nog meer geld er nog meer goeds gedaan kan worden. Mijn uitdaging is om met minder geld meer goed te doen.

  1 likes
 15. Tsjonge, tsjonge, zever, gezever, wat een gezever, sommige mensen zien toch werkelijk overal fouten.

  1 likes
 16. De laatste tijd lees ik steeds meer berichten over Avaaz, en dat het dus niet deugd. Dit is erg goed gedocumenteerd. Af en toe vraag ik me af wat ik moet geloven, ik kan het moeilijk allemaal zelf gaan uitzoeken…
  In ieder geval was ik er wel goed ingestonken en deed ik mee aan die petities.
  Dat geeft toch wel een gek gevoel want ik wil niks met Al Gore en consorten te maken hebben.
  Dan ga ik iets geks zeggen. Ik zeg’: Godverdomme daar ben ik goed ingetuind!’
  mag ik dat zeggen?

  JA dat mag ik zeggen

  0 likes
 17. oeps en ik heb er handtekening gezet boga en nu heeft die al goor er weer iets mee te maken jeetje ik heb dit ook al eens hier gelezen van de andere mensen .

  0 likes
 18. Om te kotsen! Bah… Dan denk je dat je nog iets goeds steunt.. Is het alweer illusie…

  0 likes
 19. Misschien is het ook handig om deze link even te kopieren en te plakken.http://www.nujij.nl/algemeen/avaaz-ontmaskerd.18306271.lynkx#axzz22wYs9bo0 en deze: http://www.earth-matters.nl/11/5653/verborgen-nieuws/avaaz-empire-propaganda-mill-masquerading-as-grassroots-activism en als je nu nog niet weet wie AVAAZ is??Een behoorlijke groep flessetrekkers en laaielichters.

  0 likes
 20. Jammer om dit nieuws te horen, maar in verband met andere ‘goede’ doelen en geheel onverwacht. Weet iemand of Change.org wel te vertrouwen is?
  Het zou zo mooi wezen als we een platform zouden kunnen steunen met rechtvaardige mensen aan het roer.

  0 likes
 21. [quote name=”Ben Rijk”]Mede dankzij hun en vele miljoenen supporters van deze website (inclusief mijzelf) zijn de wetten ACTA, SOPA, PIPA etc. niet doorgegaan..[/quote]

  Die zouden juist een heleboel propaganda hebben tegengehouden…

  Vond je het niet gek dat nota bene Wikipedia, één van de grootste propagandamachines, op zwart ging toen deze wetsvoorstellen in de aandacht kwamen?

  0 likes
 22. keb me meteen uit laten schrijven….

  0 likes
 23. [quote name=”Kim”]Om te kotsen! Bah… Dan denk je dat je nog iets goeds steunt.. Is het alweer illusie…[/quote]
  Ik heb je een plusje gegeven.Ik denk dat velen met u de zelfde illusie deelden.U bent nu wakker.Nu de andere 15 miljoen nog!

  0 likes
 24. [quote name=”San”]Mag ik eeN teiltje, ik geloof dat mijn maaginhoud nu naar boven komt.[/quote]
  Is niet nodig als je nu wakker gemaakt bent.Denk maar zo, u geloofde AVAAZ met meer dan 15 miljoen anderen.Ik heb je een plusje gegeven.

  0 likes
 25. Als je dit leest:In de Verenigde Staten, tekenden tienduizenden Avaaz leden een dringende boodschap aan de gedelegeerden op de conferentie: Negeer alstublieft het team van President Bush — zij spreken niet namens de Amerikaanse bevolking………..etc.Denk nog even terug aan de tijd dat Bush aan de macht kwam.Wie was toen zijn grootste rivaal??AL GORE.Dus de politieke spelletjes heeft AL Gore niet kunnen verwerken kennelijk.Maar feitelijk probeert het nu de wereld te manipuleren.Door angst te zaaien over een stijging van de waterspiegel met enkele meters, en super veel boeren bedrog.En na het zaaien, begint het oogsten. Wat wil ie oogsten,GELD!!En de politiek beïnvloeden,naar zijn hand.

  0 likes
 26. Grrrr… Ik heb ook petities ondertekend bij Avaaz!!TEGEN de corrupte banken.. Hoe kunnen die petities dan misbruikt worden voor persoonlijk gewin of propaganda??

  0 likes
 27. [quote name=”Kim”]Om te kotsen! Bah… Dan denk je dat je nog iets goeds steunt.. Is het alweer illusie…[/quote]

  Ook ik heb wel eens wat petities ondertekend. Geen Codex Alimentarius en dergelijke, maar ach dat is toch een dode letter. Mogelijk zijn er achter dit initiatief wat oogsters aanwezig die die verontwaardigde energie willen oogsten.
  In het kader van hou ze lekker bezig !

  0 likes
 28. Ik voelde van begin af aan alweer dat hier (Avaaz) iets niet pluis zat. Het zat me gewoon niet lekker. En zo zie maar je weer eens ten goed recht, mijn onderbewustzijn icm intuïtie hadden wéér gelijk! Ik vertrouw goed op de Universele Geest!

  0 likes
 29. Nou dat is weer dan goed een loer gedraaid door die slangen kuil monsters die negentig procent van de wereld bevolking in de Endlösung willen doordraaien , gelukkig hebben we ons gezond verstand en intentiecreatie nog over gehouden zodat we onze eigen veilige dimensie shift kunnen creëren !

  0 likes
 30. [quote name=”jeseah”]Lieve
  Zeg ons na: ik ben vrij.[/quote]
  Ja LANG LEVE DE ILLUSIE!!! Ik heb je een plusje gegeven (niet terzake doende dat een oordeel systeem ook al dualiteit is maar goed…)

  0 likes
 31. Het is mij nog steeds niet duidelijk hioe de avaaz de NWO ondersteunt met petities tegen de ACTA, etc. Hoe kunnen ze deze petities misbruiken?

  0 likes
 32. [quote name=”WendyMupke”]Hoe kunnen die petities dan misbruikt worden voor persoonlijk gewin of propaganda??[/quote]

  Omdat je het groter plaatje niet ziet.

  In acties tegen de slechte banken, blijft er altijd 1 partij buiten schot: de Rothshild familie, eigenaar van de meeste centrale banken.

  Kijk bvb naar Inside Job. In die film blijven de Rothshilds handig buiten schot, en de schuld wordt afgeschoven op Goldman Sachs, FED & Lehman Brothers.

  Lezen we in de berichten van arrestaties van bankiers iets over Rothshilds ? Neen.

  Het is paradoxaal, maar arresties onder de top zorgt ervoor dat de top nog meer macht krijgt.

  Dit heeft enkel als doel om NWO in te leiden. De RS hebben nog geen centrale bank in Iran, en een nucleaire false flag in London is een makkelijke manier om Iran de schuld te geven, binnen te vallen en een RS centrale bank te vestigen.

  0 likes
 33. [quote name=”Moondust”]Het is mij nog steeds niet duidelijk hioe de avaaz de NWO ondersteunt met petities tegen de ACTA, etc. Hoe kunnen ze deze petities misbruiken?[/quote]

  Moondust, via tranentrekkende filmpjes beïnvloeden zij de publieke opinie om er vervolgens een petitie voor te starten. Houd de mensch bezig. Laat de mensch niet zelfstandig nadenken.

  Herinner je de couveuses nog voor de Irakoorlog? Bleek later de dochter van een diplomaat te zijn die er dik voor is betaald. Toch ging men ten strijde. Dezelfde grappen gebeuren in Syrië. Zelfs Photoshop wordt er aan de haren bij getrokken.

  Dus miljoenen zetten hun handtekening onder iets wat door de NWO is gecreëerd en de oplossing is altijd iets van de NWO, zeg de NAVO, et cetera.

  0 likes
 34. [quote name=”Moondust”]Het is mij nog steeds niet duidelijk hioe de avaaz de NWO ondersteunt met petities tegen de ACTA, etc. Hoe kunnen ze deze petities misbruiken?[/quote]
  Ook dit is in feite logisch te achterhalen, ze willen “zuiver” overkomen voor de nog slapende goedgelovigen. Het is éën groot machtspel, wie controleert of ze daadwerkelijk hetgeen doen met de ondertekenden van iedere petitie? Donatiegeld stoppen ze in hun eigen zakken om black ops en andere propaganda te verspreiden. Beetje je intuïtie erbij gebruiken. Ik voelde dit altijd al wel.

  0 likes
 35. Avaaz is gewoon NWO bedrog. Ze steunen zelfs de CO2 leugen.

  Spijtig dat hier niet genoeg plaats is, anders post ik hier wel de gefundeerde en onderbouwde kritiek op Avaaz.

  0 likes
 36. [quote name=”Moondust”]Het is mij nog steeds niet duidelijk hioe de avaaz de NWO ondersteunt met petities tegen de ACTA, etc. Hoe kunnen ze deze petities misbruiken?[/quote]

  De vraag is, is ACTA wel ooit serieus bedoeld? Als je ziet hoe populistisch er bordjes binnen de EU parlement werden omhoog gehouden waar zeer gelikt op stond “Good bye ACTA” Sorry maar als je dat niet als pervers ervaart dan weet ik het niet meer. Het is zieltjes winnen van de mensen die echt weten dat het anders moet. Dus houdt de ogen open, en blijf zelf nadenken.

  0 likes
 37. Het is maat hoe je het ziet. Het feit dat vele grote banken worden onderzocht en aangeklaagd, naast de komende audit van de Federal Reserve Bank geeft mij toch wel een idee. Als zoals sommigen deze acties worden gedaan om de top te redden dan geeft het toch wel te kennen hoever ze zich in het nauw gedreven voelen.
  Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen odner de top, de lakeien, die ook wakker worden. Deze voelen zich enorm gebruikt en zetten dan acties op zoals Avaaz.

  0 likes
 38. Een kleine leugen gelooft men wel, maar een grote leugen (Avaaz)…

  Er bestaan geen “nobele” organisaties. Dat zijn namelijk altijd wolven in schaapskleren of rattenvangers van Hamelen

  Ik ben er altijd verbaast over hoe makkelijk mensen kritiekloos achter iemand/organisatie aanlopen.

  Politieke partijen, ook van hetzelfde laken een pak.

  Denk eens voor jezelf, mensen en ga Avaaz niet verdedigen zonder zelf kritisch erop te zijn.

  0 likes
 39. het effect van Avaaz was in het begin heel sterk. toen maakte een petitie met een miljoen handtekeningen veel indruk. helaas zal dat effect afslijten doordat de machtigen steeds verder afstompen.
  Op mij maakten de acties van Avaaz altijd een oprechte indruk. en beddelmailtjes voor geldelijke bijdagen krijg ik van allerlei organisaties, proberen mag. gewoonnegeren als je er niet rijk genoeg voor bent.

  ik doe nooit mee aan acties tegen co2 uitstoot. die zwendel van Al Gore en zijn makkers heeft geen enkele wetenschappelijke basis. ze willen puur gebakken lucht (CO2) verkopen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...

vlees

Zwaar verontreinigd vlees verdwijnt in onze kroketten en bitterballen. ‘Hier maak ik me echt heel boos over’

Vlees van runderen die leefden in het ...