Homepagina » Paranormaal » Drie vrouwen zeggen te kunnen bewijzen dat er een hiernamaals is. Dit is wat ze hebben meegemaakt
Drie vrouwen zeggen te kunnen bewijzen dat er een hiernamaals is. Dit is wat ze hebben meegemaakt

Drie vrouwen zeggen te kunnen bewijzen dat er een hiernamaals is. Dit is wat ze hebben meegemaakt

Een dokter, advocaat en ambtenaar geloven alle drie dat er een hiernamaals is. “Ik geloof dat de menselijke geest na de dood voortleeft,” schrijft Theresa Cheung voor de Daily Mail.

Twintig jaar geleden reed ze op een kruising af. Ze zat achter een vrachtwagen die linksaf wilde slaan.

Plotseling hoorde ze een stem die tegen haar zei dat ze naar rechts moest gaan. “Het was de stem van mijn moeder, die enkele jaren eerder was overleden,” zei ze.

Bewijs

“Als ik linksaf was geslagen zou je dit nu niet lezen omdat ik dan betrokken zou zijn geweest bij een ongeluk dat drie levens eiste,” vervolgde ze.

Ik kan die stem tot op de dag van vandaag niet verklaren, aldus Theresa. Ze is ervan overtuigd dat het haar moeder was, die haar vanuit het hiernamaals stuurde.

“Dit was voor mij bewijs dat er een hiernamaals is,” concludeerde ze.

Beschermd

Jane werkt als ambtenaar op het Britse ministerie van Justitie. Ook zij is ervan overtuigd dat de hemel bestaat.

Toen ze 11 jaar oud was raakte één van haar vriendinnetjes in coma nadat ze was geschept door een dronken automobilist.

Dokters dachten dat ze het niet zou overleven en haalden haar van de beademing. Tot ieders verbazing werd ze weer wakker.

“Ze zei dat haar overleden opa tegen haar had gezegd dat ze terug moest gaan,” zei Jane. “Ze zei ook dat ze was beschermd door engelen. Ik denk nog steeds dat ze de waarheid sprak.”

Kleren

Ali Norell heeft naar eigen zeggen contact gehad met overleden geliefden. Haar derde kind, Romy, stierf in juli 2014 vlak na de geboorte na een hersenbloeding.

“De eerste keer was toen ik 14 jaar oud was,” zei ze. “Ik zag mijn opa, die was gestorven toen ik vier was, in mijn slaapkamer.”

“Wat me opviel waren zijn kleren,” voegde ze toe. “Toen ik er later met mijn moeder over sprak zei ze dat het de kleren waren waarin hij was begraven.”

Ali besloot eens bij een medium langs te gaan. De vrouw begon gelijk over een baby die recentelijk was overleden: Romy.

Tv

De vrouw vroeg of haar tv misschien was verplaatst. Ze zei namelijk dat Romy’s geest op die manier met haar probeerde te communiceren.

“Onze tv was inderdaad verplaatst,” zei Ali. “Drie ochtenden op rij stond hij andersom.”

“Ik dacht dat mijn man of onze 4-jarige zoon het scherm had gedraaid, maar dat bleek niet zo te zijn,” klonk het.

Volgens Ali moet het Romy zijn geweest die probeerde vanuit de hemel met haar te communiceren.

In een studie uit 2014 laat dr. Sam Parnia van de Universiteit van Southampton zien dat het bewustzijn kan blijven voortbestaan nadat het lichaam en het brein afsterven.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje schreef:

  je gaat het pas zien als je het door hebt (citaat)

  6 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Mijn dochter van 4 jaar kreeg een hersenvlies ontsteking we waren aan de late kant in het zieken huis,
   aangesloten aan het infuus kregen we te horen dat de eerste 24 uur erop of eronder zou zijn, bij blijven waken bij haar in het ziekenhuis begon ze s’nachts te ijlen: Nee, nee hoor, doe dat licht maar uit ik ga terug ik blijf bij mama. Een meisje van 4 jaar kon dit niet weten, niet van ons, niet van school, niet van de televisie, daar zo’n kind andere interesse heeft. Sinds die tijd heb ik het bewijs gekregen dat er een hiernamaals is.

   16 likes
 • D3bb schreef:

  Toch raar dat mensen hun eigen bewustzijn ontkennen. Maar goed bijzondere tijden dus! Enjoy! 🙂

  7 likes
 • Shockley schreef:

  Ik geloof dergelijke zaken wel. En je kunt om twee redenen al niet uitsluiten: het is immers hun ervaring en daarmee hun realiteit. En waarom iets uitsluiten omdat het jouw pet te boven gaat?

  En zelf weet ik vrij zeker dat ik mijn oma heb gezien toen ik nog bij mijn ouders woonde als twintiger. Ik heb haar nooit gekend omdat mijn oma al overleden was voor ik geboren werd. Maar ik herkende haar van de foto’s. Eerst begon ik te rationaliseren: het was mijn moeder (ze lijken veel op elkaar) en toen ik riep reageerde ze niet. Tot mijn verbazing zat mijn moeder gewoon in de zitkamer samen met mijn vader te kijken naar een spelshow. Volle verbazing wekte dat op. Ook omdat ik mijn oma in zwart/wit gedaante zag.

  Nog een voorval: mijn oom stond bij ons op de stoep. Hij wilde zijn zus en zwager bezoeken. Maar mijn ouders waren er niet. ‘Oh dan kom ik morgen wel terug. Dag jongen!’ nog voordat ik hem vroeg om anders binnen te komen liep hij al weg. En op de 1 of andere manier stond genageld aan de vloer en kijkend hoe hij de hoek van de straat omsloeg. De volgende dag lag hij op sterven vanwege hartfalen. En hij haalde het niet. Twee weken later had ik een soort droom waarin ik in de slaapkamer van mijn ouders stond en uit het raam keek. En in een auto mijn oom (ook in zwart wit gedaante) zag zwaaien en een knuffel gebaar maakte en vervolgens verdween… Ook dit bleef en blijft mij bij. En regelmatig moet ik eraan denken.

  8 likes
 • helder schreef:

  Ik raad je de film”‘ Flatliners” aan. Vier studenten medicijnen hebben het plan opgevat om ongezien in de nacht een operatiezaal binnen te gaan in het ziekenhuis waar ze hun opleiding hebben. Ze willen weten of er iets is na de dood. Een voor een gaan ze op de operatietafel liggen en ze dienen zoveel narcotica toe dat de proefpersoon voor een paar minuten een hartstilstand krijgt. Dan dienen ze amfetamine toe zodat het hart weer gaat kloppen en persoon in kwestie weer bijkomt. En gebeuren heel vreemde ontwikkelingen voor waar ze totaal niet op voorbereid waren. Want ja, er is iets na de dood maar hun experiment heeft een behoorlijk staartje. Met oa Julia Roberts en Kevin Sutherland.

  3 likes
  • Angela schreef:

   Ik las dat Flatliners nu is nagemaakt, net als IT.
   Ik hoef de nieuwe film niet te zien, want de originele is echt steengoed. Ik gok dat ik ‘m inmiddels zo’n 15 keer heb gezien.

   1 likes
 • Jeff schreef:

  Ik wil geen overtuigend bewijs, laat dat nou nog de enige verassing zijn!

  3 likes
 • Aart schreef:

  Hopelijk niet voor linkse deug drammers…

  2 likes
 • rob schreef:

  Tussen een Geloof en Zeker Weten zit een verschil..
  Namelijk Geloof heeft het Nadeel van Waar OF Niet Waar,
  Met Zeker Weten heb je dat niet ,
  Want je weet gewoon …ZEKER.
  Daar is geen twijfel in want Zeker is Zeker
  De voordeel van zekerheid is de nadeel van Geloof

  1 likes
 • Richard schreef:

  Niet alleen is er leven in het hierna maals, er is ook leven in het hiervoor maals.

  1 likes
 • Anita schreef:

  Kijk eens op de mooie website http://www.rulof.org en lees eens de boeken van Jozef Rulof, metaphysicus, 1898/1952 Die website is ondersteund met prachtige video’s.

  Er is inderdaad een hiernamaals, maar we hebben ook vele levens eerder al beleefd en er komen er nog vele ook na dit leven.

  Jozef Rulof is voor het schrijven van deze boeken speciaal geboren, en was in al die werelden.

  Onlangs is ook een kennismakingsboekje uitgebracht voor diegenen die zijn werk nog niet kennen. Hiernamaals en Reïncarnatie, kennismaking met Jozef Rulof

  1 likes
 • arthur schreef:

  Ik bedoel uiteraard dingen die gebeurd zijn die dag die ze niet zou kunnen weten.

  1 likes
 • Onno schreef:

  Lees m.n. ook het Nieuwe Testament en ZIE de Here die pure Liefde is. DOE wat hij zegt.

  0 likes
  • Blabla schreef:

   Oh no..another bible basher!
   jullie moeten eens met z’n allen een paar goede boeken en naslagwerken induiken (hint voor velen: spellingboek o.a., ….en dan zien we eens verder over de inhoud)

   0 likes
 • arthur schreef:

  Ik heb het met mijn vrouw. Als ze thuis komt weet ze dingen die ze niet zou kunnen weten. Dingen die die dag gebeurd zijn. Bijzonder en lief. Al >25 jaar.

  0 likes
  • Anton50 schreef:

   Hee Arthur. Hier net zo. Mijn vrouw en ik kunnen kilometers van elkaar verwijderd zijn, en toch hetzelfde denken, dezelfde invallen hebben, etc…
   En dat al 34 jaar! 😉

   0 likes
  • Chris schreef:

   Wat je eens moet doen (Arthur, Anton) is als je lekker naast je vrouw ligt (liefst zo lepeltje, je weet wel) terwijl ze diep slaapt, is fantaseren dat je met een andere vrouw seks hebt.

   Ik garandeer je dat ze heel onrustig gaat beginnen ‘slapen’.

   Zij heeft het ook op mij getest en inderdaad, zelfde onrustig gedoe.

   En als je ermee stopt, dan zal ze ook weer stil blijven, of de onrust gaat verdwijnen.

   Moet je echt eens doen. Ik vond het alleszins flippen de eerste keer ik het opmerkte 😉

   0 likes
 • x

  Check Also

  geheugen

  Hoe Hack Je Jouw Brein voor een SUPERGEHEUGEN?

  Zou een sterker vermogen om dingen beter ...

  Hij is drie keer slimmer dan de beste student ooit. Maak kennis met de negenjarige die binnenkort afstudeert aan de universiteit

  Hij is drie keer slimmer dan de beste student die ik ooit ontmoet heb. Maak kennis met de negenjarige die binnenkort afstudeert aan de universiteit

  Laurent Simons studeert binnenkort af aan de ...

  >