Graancirkels

VIDEO: Spectaculaire graancirkel bij München trekt veel bekijks

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 40 kilometer ten westen van München is een spectaculaire graancirkel aangetroffen. De creatie, die in de buurt van een grindgat in Mammendorf is ontdekt, trekt honderden nieuwsgierigen.

Er komen veel mensen op af die geloven dat aliens de makers zijn en menen dat van hun werk een bijzondere kracht uitgaat. De boer van wie de akker is heeft een klacht ingediend wegens vernieling. De politie zei tegenover de lokale krant Müncher Merkur dat de schade door een lagere oogst op 4000 euro wordt geschat.

Donaties

De boer heeft een melkbus neergezet voor donaties, waar trouw geld in wordt gegooid, meldt de Süddeutsche Zeitung. Ook heeft hij een doorgang gemaakt in het koren zodat bezoekers het wonder gemakkelijker kunnen aanschouwen.

De graancirkel heeft een doorsnee van 180 meter en is dinsdag ontdekt. Bekijk hieronder een video van de bijzondere graanformatie:

Foto: Sebastian Blum

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Graancirkels zijn vaak getuigenissen van grote buitenaardse schoonheid, zo ook hier weer.

Henk
Henk
6 jaren geleden

Op het eerste gezicht lijkt het erg ingewikkeld dit geografische figuur maar aan de andere kant kan het best door mensen gedaan zijn , je begint in het midden ( het centrum ) en legt eerst met touwen een groot kruis uit noord , zuid en oost , west . Vanuit het centrum dan met touwen van verschillende lengte trek je die halfronde manen . Het is knap werk daar niet van , maar tijdens een heldere nacht zodat er voldoende licht en zicht is te doen . Een hogere macht dat betwijfel ik met dit figuur , uiteraard zijn er ook cirkels ooit verschenen waarvan ik zeg die kunnen nooit door mensenhanden zijn gemaakt , onmogelijk .

Calvin
Calvin
6 jaren geleden

Die boer is mooi klaar met al die gekken in z’n graanveld.

de Boer
de Boer
6 jaren geleden

“De boer heeft een melkbus neergezet voor donaties, waar trouw geld in wordt gegooid, meldt de Süddeutsche Zeitung” Die boer is er nog lang niet klaar mee, het verdient gewoon flink geld met zn graagcircels. Het zijn overigens allemaal perfecte circels wat mij doet vermoeden dat het door een mens is gemaakt. Touw spannen aan een paaltje en een rondje lopen, vervolgens het graan platlopen met een plank, deden wij vroegen al als kind… jongens toch soms kan je ook te graag geloven hoor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x