Homepagina » Het Complot » Oud-burgemeester Londen geschorst: “Hitler was zionist, joodse samenzwering wil Labourpartij beschadigen”
Oud-burgemeester Londen geschorst: "Hitler was zionist, joodse samenzwering wil Labourpartij beschadigen"

Oud-burgemeester Londen geschorst: “Hitler was zionist, joodse samenzwering wil Labourpartij beschadigen”

De Britse Labourpartij heeft oud-burgemeester van Londen Ken Livingstone donderdag geschorst. ‘Rode’ Ken had een dag daarvoor ter verdediging van een wegens verklaringen over Israël geschorste Labour-afgevaardigde gezegd dat ‘Hitler het zionisme steunde’ en dat er een ‘joodse samenzwering bestaat die de Labourpartij wil beschadigen’.

Woensdag werd Labour-afgevaardigde Naz Shah geschorst wegens twee jaar oude internetcommentaren over Israël. Ze had op Facebook geschreven: “Oplossing voor het Israëlisch-Palestijnse conflict: verhuis Israël naar de Verenigde Staten en probleem opgelost.”

Ook had ze mensen verwezen naar een blog over een joodse samenzwering. Shah heeft intussen in het parlement haar verontschuldigingen aangeboden.

‘Hitler steunde zionisme’

Op radiozender BBC London stelde Livingstone dat de uitspraken van Shah ‘overdreven waren, maar niet antisemitisch’. “Toen Hitler in 1932 de verkiezingen won, was zijn beleid dat de Joden naar Israël gedeporteerd moesten worden,” zei de oud-burgemeester. “Hij steunde het zionisme voordat hij gek werd en eindigde met de moord op zes miljoen Joden.”

De 70-jarige Livingstone zei op de radio ook dat zionisten samenwerken om de partij te ondermijnen. “Ik ben al 47 jaar bij Labour en heb nog nooit iemand (binnen de partij) iets antisemitisch horen zeggen,” zei Livingstone. “Ik heb veel mensen kritiek horen uiten op Israël, maar als ik de Zuid-Afrikaanse regering zou afwijzen, zou je me toch ook geen racist noemen?”

Gerichte campagne

Partijgenoot John Mann noemde hem desondanks een ‘nazi-apologeet’. Binnen Labour heeft de rechtervleugel het al vaker moeilijk gehad met uitspraken die, indien kritisch over Israël of het zionisme, meteen als antisemitisch worden bestempeld.

Daarover zei de oud-burgemeester: “Ik maak me zorgen over de verwarring van antisemitisme met kritiek op het beleid van Israël en ik denk dat daarmee de strijd tegen echt antisemitisme geschaad wordt. Het is een gerichte campagne van de Israël-lobby om iedereen die Israëlisch beleid bekritiseert weg te zetten als antisemiet.”

[Standaard]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DELO
DELO
4 jaren geleden

Is dit een bijeenkomst in het heilige Land of de open dag van een TBS kliniek ?
https://www.youtube.com/watch?v=yrVmhPnHAR8
Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/04/25/ruled-by-the-insane/

Social engineering: vanuit Verweggistan op veilige afstand en goed betaald
Terwijl de controlled opposition van journalistiek Nederland met zijn Turks Marokkaanse rolmodellen geheel volgens plan zich puberaal bezig houden met wie excelleert in de grootste beledigingen de ether in twitteren, worden de echte getuigenissen geheel naar wens handig genegeerd.

In the Name of the Profit:
https://www.youtube.com/watch?v=WOERUP9miZ4
In the Name of the Profit. Liberated Syrian Town Reveals Turkish ISIS Oil Trade Secrets
Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/04/29/in-the-name-of-the-profit-new-rt-documentary-exposes-dirty-oil-secrets-isis-cozy-ties-with-turkey/

J. Hofmans
J. Hofmans
4 jaren geleden

Man met BALLEN, die de waarheid durft te spreken.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

Deze man is terecht geschorst, het is een dom varken, weet niet eens wat een zionist is.

War on Error
War on Error
4 jaren geleden

De man heeft 100% gelijk. Daarom verbieden de daders erover te spreken.
De ontkenningen zijn even zinloos en leugenachtig als dictatoriaal.
De verzwegen geschiedenis van WOII, Hitler en de Zionisten is al lang uitvoerig gedocumenteerd. o.a. Amerikaanse verslagen parlementaire onderzoeken. Lees o.a. ‘The Hitler Project’- Ted Lang, The Rockefeller Files 1-4, Gary Allen, Trading with the Enemy – Charles Highham, Sydney Warburg, George Knupffer, Anthony Sutton; ga naar thepriceofliberty.org, beforitsnews.com, historynewsnetwork.org, eva.

Hitler was a British Agent by Greg Hallett
http://www.whale.to/b/hallet_b.html
http://thecounterpunch.hubpages.com/hub/The_Bush-Nazi_scandal_by_John_Loftus_former_Federal_Prosecutor

Let op; m.n. in de UK is op dit vlak nogal wat overheidsterreur gaande. Blair is ingehuurd om de leugen en geschiedvervalsing te cultiveren en met machtsmonopolie t handhaven:
In ons land gaat het hard dezelfde kant op.
Volg het geld en de carrières van de omhoog vallende bruikbare idioten – > het spoor leidt naar de EU en de VN; beiden zionistische projecten. Kijk maar:

http://www.legal-project.org/4178/united-nations-war-on-free-speech-continues
http://www.theoccidentalobserver.net/2015/06/friends-of-israel-old-and-new-patterns-in-british-politics/
http://www.globalresearch.ca/tony-blair-appointed-the-head-eu-body-to-fight-anti-semitism/5453967
http://www.globalresearch.ca/refugee-crisis-threatens-european-social-fabric-how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/5522279
En duik dan ook even in de sinistere (verholen) doelen van de European Council on Refugees and Exiles. En de monopolitiek en de paar eigenaren van de persbureaus in het Westen ons maar doen geloven dat de plotseling op gang gekomen stroom nep-vluchtelingen – uit een stuk of 40 verschillende landen – een spontaan iets is . . .
In de parlementen die leugenaars op de grill leggen. Ander gaan we er aan. De geschiedenis herhaalt zich

an argie
an argie
Reactie op  War on Error
4 jaren geleden

Volgens één van de grootste autoriteiten op het gebied van W.O.II, David Irving, was Hitler noch een Rothschild, noch een zionist. Hij heeft daar geen enkel bewijs voor kunnen vinden in de honderdduizenden documenten die hij onder ogen heeft gekregen, of van één van de tienduizenden mensen die hij heeft geïnterviewd.
Sterker nog: Hitler wáárschuwde juist voor het Zionisme, dat op 24 maart 1933, nog geen 2 maanden nadat hij rijkskanselier was geworden de oorlog aan Duitsland verklaarde en een wereldwijd boycot voor Duitse producten afkondigde.

En als Hitler een bastaard zoon van de Rothschild familie zou zijn, waarom gooide hij ze dan het land uit en stopte met de betalingen van de vrede van Versailles? (Het verdrag van Versailles is opgesteld door Rothschild en de bank van de Weimar Republiek was een extra bonus voor deze Zionistische Joden)
http://www.tomatobubble.com/id956.html

Benjamin Freedman heeft over dit alles in 1961 al eens iets gezegd. Hij kon het weten, want hij was er bij…
https://www.youtube.com/watch?v=wLTNBlt6Ubg

Nog één laatste noot…
Als Hitler Rusland NIET op 22 juni 1941 binnen was gevallen, waren wij nu communistisch geweest. Vergeet niet dat de V.S. zich pas op 7 december 1941 in W.O.II mengde.
Stalin had een gigantisch leger klaar staan dat op 10 juli 1941 Duitsland in de rug zou gaan aanvallen. Tanks en parachutisten zijn áánvalstroepen, geen verdedigingstroepen…

Strength of the opposing forces on the Soviet Western border. June 22, 1941
Germany USSR Ratio
Divisions 128 174 1 : 1.4
Personnel 3,459 3,289 1.1 : 1
Guns and mortars 35,928 59,787 1 : 1.7
Tanks (incl assault guns) 3,769 15,687 1 : 4.2
Aircraft 3,425 10,743 1 : 3.1
Source: Mikhail Meltyukhov Stalin’s Missed Chance table 43,45,46,47,[26]

Je kunt van Hitler zeggen wat je wilt, maar de gehele westers Zionistische en de volledige communistische werelden van die tijd waren nodig om Duitsland tegen te houden.
Hitler heeft op geopolitisch niveau een hele grote inschattingsfout gemaakt. Hij dacht dat de V.S. zich voornamelijk met Japan bezig zou gaan houden.

an argie
an argie
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

O nog een laatste iets….

De vredesaanbiedingen van Hitler…. Die allen stuk voor stuk zijn afgewimpeld of domweg genegeerd.

http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/deutsch/archiv/neindanke/wwnw00.html

Dnnnoz
Dnnnoz
4 jaren geleden

Wanneer je wilt weten wie er over jou en de rest van de wereldheerst, kijk dan naar degene op wie hetverboden is kritiek te hebben.

corbison
corbison
4 jaren geleden

Uitspraak van John Kerry je hoeft geen Jood te zijn om Zionist te zijn dat was tijdens een onderhoud met Netanyahu tijdens een bezoek aan Israël

Freba
Freba
Reactie op  corbison
4 jaren geleden

Die Kerry heeft nog “gevochten” in Vietnam. Zal niet schrijven wat ik echt van hem vind. Hoort thuis in de Schurkenstaat Amerika, met de fam.Bush c.s. en niet te vergeten de grootste schurk op aarde Rumsfeld. Die heeft zijn eigen leger, dat niet onder de conventie van Genève valt. Een beetje moordenaar verdient meer dan 100.000 dollars per jaar. Zelf heeft hij er tientallen miljarden aan over gehouden. En die z.g. malle Trump zit dat soort schurken op de hielen. Gaat Kennedy achterna. Ze doen het niet gelijk, maar wachten totdat zij echt last van hem krijgen. Is maar een manier dat je er van afkomt. Zeespiegel moet stegen met alle gevolgen van dien. Intussen hebben die slimme NL-ers allang hun dijken klaar. Amerika is een volk van kampers aangevoerd door…………………

Richard
Richard
4 jaren geleden

Was het niet zo dat joden eerst lid van de NSDAP waren totdat de partij antisemitisch werd?
Ik dacht toch echt dat het andersom was.

Remco
Remco
4 jaren geleden

Nee, René van Zalk, de man zal niet weten wat Zionisme is….

Deze man (Livingstone) slaat De spijker op de kop! Maar dat staat jou zeker niet aan?? Jij geloofd zeker nog in het Israelische sprookje over ‘het beloofde land’….

Freba
Freba
4 jaren geleden

In de 30-tiger jaren verdienden de Joden in Duitsland 16 x MEER dan de gemiddelde Duitser. Onder druk van de V.S. Zionisten heeft Churchill Hitler de oorlog verklaart. Hitler was nooit van plan Engeland binnen te vallen, immers de Engelsen/ Angel Saksen, zijn oorspronkelijk Duitsers. Ook toen ging het om de olie, die in de Kaukasus voorhanden was. Ons aller Shell was daar al lekker aan het pompen, mede met kapitaal van ons aller fam.v.Oranje. Churchill liet zich in 1937 de term Hebreewse Bloedzuigers ontlokken in een interview. Interview werd tegengehouden door de ………………..hoofdredacteur. Recht van vrije meningsuiting? Vergeet het maar. Telegraaf plaatst geen enkel commentaar dat enige kritiek, zelfs een kleine bemerking, uit in de richting van Israel of de bewoners van Amsterdam-Zuid, Buitenveldert of Amstelveen.

x

Check Also

israël

Leest u mee, Halsema? Israëlisch Hooggerechtshof: afstand handhaven tijdens protesten is illegaal

Het handhaven van afstandsregels bij protesten tijdens ...

florida

Zo. Gouverneur Florida ondertekent decreet: vaccinatiepaspoorten verboden, coronaprik vrijwillig

Gouverneur van Florida Ron DeSantis heeft vrijdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x