Het Complot

Oud-burgemeester Londen geschorst: “Hitler was zionist, joodse samenzwering wil Labourpartij beschadigen”

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse Labourpartij heeft oud-burgemeester van Londen Ken Livingstone donderdag geschorst. ‘Rode’ Ken had een dag daarvoor ter verdediging van een wegens verklaringen over Israël geschorste Labour-afgevaardigde gezegd dat ‘Hitler het zionisme steunde’ en dat er een ‘joodse samenzwering bestaat die de Labourpartij wil beschadigen’.

Woensdag werd Labour-afgevaardigde Naz Shah geschorst wegens twee jaar oude internetcommentaren over Israël. Ze had op Facebook geschreven: “Oplossing voor het Israëlisch-Palestijnse conflict: verhuis Israël naar de Verenigde Staten en probleem opgelost.”

Ook had ze mensen verwezen naar een blog over een joodse samenzwering. Shah heeft intussen in het parlement haar verontschuldigingen aangeboden.

‘Hitler steunde zionisme’

Op radiozender BBC London stelde Livingstone dat de uitspraken van Shah ‘overdreven waren, maar niet antisemitisch’. “Toen Hitler in 1932 de verkiezingen won, was zijn beleid dat de Joden naar Israël gedeporteerd moesten worden,” zei de oud-burgemeester. “Hij steunde het zionisme voordat hij gek werd en eindigde met de moord op zes miljoen Joden.”

De 70-jarige Livingstone zei op de radio ook dat zionisten samenwerken om de partij te ondermijnen. “Ik ben al 47 jaar bij Labour en heb nog nooit iemand (binnen de partij) iets antisemitisch horen zeggen,” zei Livingstone. “Ik heb veel mensen kritiek horen uiten op Israël, maar als ik de Zuid-Afrikaanse regering zou afwijzen, zou je me toch ook geen racist noemen?”

Gerichte campagne

Partijgenoot John Mann noemde hem desondanks een ‘nazi-apologeet’. Binnen Labour heeft de rechtervleugel het al vaker moeilijk gehad met uitspraken die, indien kritisch over Israël of het zionisme, meteen als antisemitisch worden bestempeld.

Daarover zei de oud-burgemeester: “Ik maak me zorgen over de verwarring van antisemitisme met kritiek op het beleid van Israël en ik denk dat daarmee de strijd tegen echt antisemitisme geschaad wordt. Het is een gerichte campagne van de Israël-lobby om iedereen die Israëlisch beleid bekritiseert weg te zetten als antisemiet.”

[Standaard]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DELO
DELO
6 jaren geleden

Is dit een bijeenkomst in het heilige Land of de open dag van een TBS kliniek ?
https://www.youtube.com/watch?v=yrVmhPnHAR8
Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/04/25/ruled-by-the-insane/

Social engineering: vanuit Verweggistan op veilige afstand en goed betaald
Terwijl de controlled opposition van journalistiek Nederland met zijn Turks Marokkaanse rolmodellen geheel volgens plan zich puberaal bezig houden met wie excelleert in de grootste beledigingen de ether in twitteren, worden de echte getuigenissen geheel naar wens handig genegeerd.

In the Name of the Profit:
https://www.youtube.com/watch?v=WOERUP9miZ4
In the Name of the Profit. Liberated Syrian Town Reveals Turkish ISIS Oil Trade Secrets
Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/04/29/in-the-name-of-the-profit-new-rt-documentary-exposes-dirty-oil-secrets-isis-cozy-ties-with-turkey/

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

Man met BALLEN, die de waarheid durft te spreken.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

De man heeft 100% gelijk. Daarom verbieden de daders erover te spreken.
De ontkenningen zijn even zinloos en leugenachtig als dictatoriaal.
De verzwegen geschiedenis van WOII, Hitler en de Zionisten is al lang uitvoerig gedocumenteerd. o.a. Amerikaanse verslagen parlementaire onderzoeken. Lees o.a. ‘The Hitler Project’- Ted Lang, The Rockefeller Files 1-4, Gary Allen, Trading with the Enemy – Charles Highham, Sydney Warburg, George Knupffer, Anthony Sutton; ga naar thepriceofliberty.org, beforitsnews.com, historynewsnetwork.org, eva.

Hitler was a British Agent by Greg Hallett
http://www.whale.to/b/hallet_b.html
http://thecounterpunch.hubpages.com/hub/The_Bush-Nazi_scandal_by_John_Loftus_former_Federal_Prosecutor

Let op; m.n. in de UK is op dit vlak nogal wat overheidsterreur gaande. Blair is ingehuurd om de leugen en geschiedvervalsing te cultiveren en met machtsmonopolie t handhaven:
In ons land gaat het hard dezelfde kant op.
Volg het geld en de carrières van de omhoog vallende bruikbare idioten – > het spoor leidt naar de EU en de VN; beiden zionistische projecten. Kijk maar:

http://www.legal-project.org/4178/united-nations-war-on-free-speech-continues
http://www.theoccidentalobserver.net/2015/06/friends-of-israel-old-and-new-patterns-in-british-politics/
http://www.globalresearch.ca/tony-blair-appointed-the-head-eu-body-to-fight-anti-semitism/5453967
http://www.globalresearch.ca/refugee-crisis-threatens-european-social-fabric-how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/5522279
En duik dan ook even in de sinistere (verholen) doelen van de European Council on Refugees and Exiles. En de monopolitiek en de paar eigenaren van de persbureaus in het Westen ons maar doen geloven dat de plotseling op gang gekomen stroom nep-vluchtelingen – uit een stuk of 40 verschillende landen – een spontaan iets is . . .
In de parlementen die leugenaars op de grill leggen. Ander gaan we er aan. De geschiedenis herhaalt zich

Dnnnoz
Dnnnoz
6 jaren geleden

Wanneer je wilt weten wie er over jou en de rest van de wereldheerst, kijk dan naar degene op wie hetverboden is kritiek te hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x