Gezondheid

Drijvende kracht achter wet die vaccinatie verplicht stelt kreeg honderdduizenden dollars van Big Pharma

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse staatssenator Kemp Hannon, initiatiefnemer van een wetsvoorstel rond verplichte vaccinatie dat onlangs is aangenomen, blijkt riante giften te hebben aangenomen van Big Pharma. Ook heeft hij een slordige 130.000 dollar geïnvesteerd in farmaceuten.

Hannon zou in totaal meer dan 400.000 dollar hebben gekregen. Door zijn investeringen is er sprake van belangenverstrengeling en de senator zou om die reden moeten worden vervolgd, schrijft True Activist. Hij heeft het wetsvoorstel alleen maar ingediend voor persoonlijk gewin, klinkt het.

14 bedrijven

De nieuwe wet verplicht middelbare schoolleerlingen woonachtig in de staat New York zich te laten vaccineren tegen hersenvliesontsteking.

Senator Hannon investeerde in 2014 in 14 bedrijven die hij als voorzitter van de senaatscommissie voor Gezondheid zelf moest beoordelen. Uit gegevens blijkt volgens de New York Daily News dat hij in de afgelopen vier jaar meer dan 420.000 dollar heeft ontvangen van farmaceutische bedrijven.

IJzeren hand

De hebzuchtige Hannon regeert in New York met ijzeren hand, merkt True Activist op. “Het systeem faalt aan alle kanten, maar dat gebeurt wel vaker. Het mag niet zo zijn dat farmaceutische bedrijven ons door middel van omkoping de wet voorschrijven.”

Twee andere topbeleidsmakers hangt al een gevangenisstraf boven het hoofd wegens verrijking. De groep Citizens Union liet weten dat senator Hannon zich maar beter kan distantiëren van deze bedrijven.

[True Activist, New York Daily News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
7 jaren geleden

En intussen loopt het wereldwijd gezien de bijwerkingen (zie Ierse meisjes ziek van HPV-inenting) van vaccins goed mis. De farmaceutische maffia is helemaal niet bekommert om onze gezondheid. Ze verdienen juist miljarden aan ziek zijn. Jesse Ventura zei het al: if you want answers, follow the money!

johan
johan
7 jaren geleden

ow ja en hoeveel lobbyisten zitten er in het europarlement om zo voor bedrijven wetten en regels door te drukken? waardoor bedrijven steeds meer macht krijgen. worden we wakker?

Brianwashed
Brianwashed
7 jaren geleden

Laat dit lange frans niet horen. Die rapt ze zo de afgrond in…

legalize
legalize
7 jaren geleden

Goh wat een verassing.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x