Het Complot

Professor: “Ouders Sandy Hook-slachtoffers hebben schietpartij in scène gezet om geld”

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op maandag werd de schietpartij op de basisschool Sandy Hook in de Amerikaanse plaats Newtown herdacht. Een professor uit Florida haalde op Facebook uit naar de ‘vermeende’ ouders van één van de kinderen die drie jaar geleden zou zijn omgekomen bij het incident.

Dr. James Tracy, een professor aan de Florida Atlantic University, noemde de ouders ‘samenzweerders’ die ‘flink hebben geprofiteerd van de nepdood van hun zoon’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tracy schreef dat de ouders, Lenny en Veronique Pozner, er financieel goed vanaf zijn gekomen. Volgens hem hebben ze er meer dan een miljoen dollar aan overgehouden. “Hun zoon Noah is een hele speciale jongen aangezien hij twee keer is overleden – eerst tijdens de schietpartij op de Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut op 14 december 2012; en vervolgens nog een keer vele duizenden kilometers verderop op de Peshawar Army School in Pakistan op 16 december 2014.”

Vervalst

“Het enige bewijs dat Noah tijdens de schietpartij op Sandy Hook is gestorven, is een overlijdensakte die naar de schrijver van het boek Nobody Died at Sandy Hook [professor Jim Fetzer] is gestuurd en die blijkt te zijn vervalst,” ging hij verder. “Als Noah echt was overleden zou er geen reden zijn geweest om de akte te vervalsen.”

“De Pozners zijn net zo nep als de oefening zelf en profiteren rijkelijk van de nepdood van hun zoon,” aldus Tracy, die boeken heeft geschreven over onder meer oorlogspropaganda en de Griekse schuldencrisis.

Bewijs

Tracy, die meent dat de schietpartij in scène is gezet om het wapenbezit in Amerika aan banden te leggen, heeft de ouders om bewijs gevraagd dat Noah echt heeft geleefd, dat zij de ouders van het jongetje waren en dat ze de rechtmatige eigenaar zijn van zijn foto. Hij heeft nog geen antwoord ontvangen.

Lenny en Veronique vertelden aan de Sun Sentinel dat hun kleine jongen nog iedere dag wordt gemist en dat hun verdriet alleen maar groter wordt door mensen zoals Tracy die ontkennen dat de schietpartij ooit heeft plaatsgevonden. De ouders willen dat de professor wordt ontslagen.

[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Het is de huidige Obama Administratie’s geld waarmee dit soort propaganda stunts worden georganiseerd om de linkse agenda to promoveren kosten wat kost. Zelfverdediging is taboe in een Neo Feodale maatschappy, en persoonlijk burger wapenbezit is daar het meest vooraanstaande voorbeeld van.

Wilma
Wilma
8 jaren geleden

We leven in een wereld die bol staat van de leugens en bedrog.
Obama doet net zo hard mee met zijn zielige vertoning bij deze hoax.
Denk dat we opnieuw moeten beginnen en de regeringen van hun voetstuk af moeten gooien om zelf het heft in eigen hand te moeten nemen.
Zo kunnen we zelf een echte wereld maken zonder bedrog en leugens die ons de vernieling in willen helpen want dat wordt geprobeerd.

lust for life
lust for life
8 jaren geleden

Voor degene die nog wat tijd hebben liggen…. Banned Documentaries – Ep. 2: What really happened at Sandy Hook? https://www.youtube.com/watch?v=TzibL8UN0vo

Voor degene die minder tijd hebben en de lachspieren willen aanspannen…. NATIONAL HOAX AWARDS https://www.youtube.com/results?search_query=NATIONAL+HOAX+AWARDS+

Roy
Roy
8 jaren geleden

” Noah is een hele speciale jongen aangezien hij twee keer is overleden”

Als iemand een plaatje uitprint van het internet (waar kinderen van school shootings worden herdacht) en daarmee op straat gaat staan wil het niet zeggen dat deze persoon twee keer is overleden. Het wil eerder zeggen dat men niet meer kijkt naar wat men op internet ziet staan en blindweg dingen aannemen, daar ligt het echte gevaar.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x