Binnenland

Jensen ontleedt crisis: ‘Er klopt helemaal niks van. We zijn misleid’

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Blijf kalm en raak niet in paniek, zei Robert Jensen op het moment dat het nieuwe virus uitbrak. Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) cijfers had gepresenteerd waaruit bleek dat het virus veel dodelijker is dan de griep, begonnen de media paniekverhalen te verspreiden.

Bijna iedereen liet zich meeslepen. De ene na de andere maatregel werd afgekondigd. Inmiddels zitten de meeste mensen thuis, en zijn scholen en horecagelegenheden gesloten.

We vertrouwen allemaal blindelings op de wetenschappelijke instituten. Maar vertellen zij wel de waarheid?

Machtigste arts ter wereld

Want wie zien we bijvoorbeeld terug als belangrijke donateur van de WHO? De Gates Foundation van Bill Gates.

In 2017 noemde Politico hem ook wel ‘de machtigste arts ter wereld’.

De ‘ongepaste invloed’ van de softwaremiljardair op de WHO leidt tot kritiek, aldus het nieuwsblad. Zo zou de WHO onder meer haar prioriteiten niet op orde hebben.

Gates bepaalt de agenda

Sommige miljardairs zijn tevreden als ze een eiland voor zichzelf hebben gekocht. Bill Gates heeft een gezondheidsagentschap van de VN in Genève gekocht, schreef Politico.

Gates is in het afgelopen decennium de op één na grootste donateur van de WHO geworden. Hij moet alleen de Verenigde Staten nog voor zich dulden.

De miljardair bepaalt in feite de agenda van de organisatie.

Misleid

En aangezien de VS dreigt de financiering terug te schroeven, zal de invloed van Gates waarschijnlijk alleen maar toenemen.

Wat is Bill Gates van plan? “De wereldbevolking met 10-15 procent terugbrengen door mensen te vaccineren,” zegt Jensen.

In de Jensen Show van woensdag legde hij uit waarom de cijfers over het coronavirus die de WHO ons heeft voorgehouden, niet kloppen.

“We zijn misleid met een gecoördineerde aanval op onze vrijheid, die we nu zo makkelijk weggeven. En alle politici gaan er met gestrekt been in, zonder enige nuance.”

[YouTube]

4.5 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack Burton
Jack Burton
3 jaren geleden

Jensen is een held, een werkelijk ander geluid wat je in Nederland niet snel zal vinden.

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Ik heb em gehoord en samen met ander informatie via diverse kanalen heeft hij het volgens mij goed gezien.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Jensen heeft weer gelijk .

Een week na 9\11 lag in de VS de Patriot act al klaar , de rechten en vrijheden van de mens daar waren vanaf die dag een heel stuk minder waard !!

Dit hele virus gedoe is de ideale afleiding om de door de Banken naar de afgrond gebrachte economie te camoufleren , het ligt allemaal aan het virus , heel dom en bang Nederland trapt er met open ogen in en straks zijn alle predidenten van Europa opeens weer de helden terwijl ze 2 weken geleden nog allemaal met de rug tegen de muur stonden .

Dat dit virus uit een lab komt is heel zeker maar de grote vraag is wie heeft dit in de wereld gebracht , begin China steeds minder als verdachte te zien en onze Globalistische vrienden steeds meer !

exegese
exegese
3 jaren geleden

Langzaam worden de leugens exposed. Minister Bruins is al bezweken onder de druk. Ze weten dat ze uiteindelijk door de mand vallen. Hun verhaal rammelt steeds harder en aan alle kanten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x