Homepagina » Buitenland » Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen
duitse
Foto: YouTube/QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz

Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen lopen uiteen van 10.000 tot ruim een miljoen) in de Duitse hoofdstad Berlijn tegen de coronamaatregelen. Het protest was ook gericht tegen de inperking van de vrijheid van meningsuiting. De wanhopige heersende politici en mainstream media zetten de betogers weg als gekken. Dit was voor veel demonstranten een bevestiging dat politici en media te ver zijn gegaan.

Dit weekend gingen duizenden Duitsers opnieuw de straat op in Stuttgart en andere steden om te strijden voor hun rechten en vrijheid. Een groot deel van de Duitse bevolking weigert de overheidsdeskundigen zomaar te geloven.

Tij aan het keren

Er is nog een teken dat het tij aan het keren is. Onlangs verwijderde de Duitse Onderzoeksvereniging (DFG) een kritisch artikel over klimaatwetenschap van komiek Dieter Nuhr van haar website. In zijn artikel stelde Nuhr dat er helemaal geen wetenschappelijke consensus over klimaatverandering is. De DFG kreeg bakken kritiek over zich heen, waarna het artikel weer online werd gezet.

Opmars

Daarnaast waarschuwt Die Tagespost Duitse leiders dat rechts bezig is aan een opmars. “Bondskanselier Merkel werd beschuldigd van overheidsfalen tijdens de migratiecrisis, en eiste een sterke overheid die haar grenzen kan beschermen, maar nu wordt de overheid zelf in toenemende mate een probleem. Net als in de Verenigde Staten krijgt het rechts-liberalisme meer invloed. Men ziet nu de overheid zelf als een bedreiging voor burgerlijke vrijheden,” aldus Die Tagespost.

De volgende grote demonstratie staat gepland voor 29 augustus in Berlijn.

[NoTricksZone]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Der Stef schreef:

  Mensen ! We zijn met z’n allen van harte uitgenodigd om als Europeanen ook onze stem op 29.08.2020 in Berlijn te laten horen !!!

  0 likes
 • Ron schreef:

  Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China. Het beleid breekt geen mensen. Politici maken ons op dezelfde manier tot chronische patienten. Ze maken ons afhankelijk lichamelijk en psychisch van de dokters, verzwakken ons en maken ons angstig door politiek handig gebruik te maken van virologen die op hun beurt weer de garde is van de farma die geen enkel andere therapie toestaat.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Amerikaanse en Chinese onderzoekers hebben genetisch gemanipuleerde corona met naadloze ligatieprocedures die geen handtekening van menselijke manipulatie achterlaten. Om een virus in een laboratorium te veranderen – zonder genetische manipulatie – is door het virus te kweken in cellen die de menselijke ACE2-receptor hebben. Het virus past zich daardoor aan om aan die receptor te binden en mensen te infecteren.Als de vos de passie preekt….Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

  0 likes
  • Eelke Piers schreef:

   Ron,
   …Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China…..
   Gek toch dat als in China iemand zijn huis niet wil verkopen dat dan de snelweg rond het huis wordt aangelegd. Hoeveel propaganda heb je al geslikt? Hier wordt je huis gewoon onteigend en je wordt op straat gezet.

   0 likes
 • sjaakie van den hoek schreef:

  En wanneer komen de Nederlanders nu eens een keer in actie? Het zal tijd worden dat ze van hun luie kont komen, en net als de Duitsers met 1 miljoen mensen overal in Nederland betogingen houden zonder kennis vooraf te geven. En haal Die maf kikker van Rutte en de Jong uit het parlement weg, zet ze gevangen.

  0 likes
  • Ish schreef:

   Door de geschiedenis heen is gebleken dat Nederlanders geen ruggengraat hebben. In WWO 2 hebben ze de joden ook laten wegvoeren. Er waren meer NSB’ers dan vrijheidsstrijders. Waarom zou ditzelfde volk nu dan wel een poot uitsteken?

   0 likes
  • Tony schreef:

   Gevangen zetten, zelfs dat verdienen zij niet eens. Dat is de belastingbetaler, de hardwerkende Nederlander dus, nog verder op kosten jagen. Het geld kan veel beter besteedt worden!

   Zij leven in wereld van luxe en maken het de gewone mensen in Nederland onmogelijk om nog een rendement te hebben van hun zuur verdiende geld. Het gaat hier om geld dat met alle gemak van de wereld wordt weggegeven aan mensen en regeringen die het zogenaamd slechter hebben. Italie, etc. Sinds de invoering van de Euro is dit alleen nog maar erger geworden. Devaluatie van minstens 100% van de Nederlandse gulden, en dat in 1 seconde.

   De gewone en hardwerkende Nederlander wordt tot het uiterste uitgeknepen, maar niet niet genoeg om in opstand te komen.

   Waarom? Zij hebben teveel (financieel) te verliezen en dat is alles bepalend. Want dan kunnen mensen de rekeningen niet meer betalen en hebben zij een groot probleem. Daar maakt niet alleen de Nederlandse regering, maar ook banken, gebruik van en dat is wereldwijd.

   0 likes
 • salvar schreef:

  als we slim zijn laten we onze stem ook horen.
  heb je de massa gezien , gewoon bij elkaar en geen muilkorf.
  als er zovelen op de been zijn in berlijn moet dat toch ook hier gebeuren of kunnen?
  ook hier op 29-8 een demonstratie liefst in het midden van het land om de bereikbaarheid.
  kom op we laten ons niet kisten weg met het zootje.
  genoeg is genoeg.

  0 likes
 • Harry schreef:

  De mensen kotsen steeds meer de msm uit, en dat is goed. Zij zijn de dijkbeschermers van globalisten die grenzen en culturen willen weggommen. De bevolking keert zich tegen hen. Het volk wil weer grenzen en geen staatsopvoeding, ze willen hun land terug. Dat wil het volk al heel lang maar dat mag niet van Europese leiders, bankiers en de vn. Die willen ruggengraatloze executeurs van beleid zoals Rutte en Hugo de Jong.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Wie gaat de strijd winnen. Want ze gaan met nog meer dwang die wet handhaven. Dan gaan weer mensen de straat op. Enz. Totdat een van de 2 partijen opgeeft. De opgever zal wel de burger zijn, want de overheid kan de bezittingen en zelfs het leven van de burger invorderen. Het omgekeerde kan niet.

  0 likes
 • Fedinand schreef:

  Nou elke idioot kan zien dat het dicht bij de miljoen zit en zeker niet bij de 10.000

  0 likes
 • Alex schreef:

  Awesome!

  0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  weet dat het strafrecht is gemaakt om burger te beschermen tegen een onrecht vaardige overheid is te lezen in het boek, inleiding tot het nederlandse recht
  van, van apeldoorn..ISBN90-268-4161-2 alleen nog 2de hans te krijgen als je het kan vinden.
  blz 297/8 punt 3 en blz 302 punt 9 ook vindt je bij verder lezen dat alleen een rechter straf mag opleggen dus weet even dat een boete van het CJIB zonde rechterlijke uitspraak misleiding heet en is.. het is jou gedraging die een valse boete doet betalen.. het is van overheids wegen ongewenst gedrag waar jij in toe stemt en zo zijn er nog wel meer instinkers waar jij niet van weet..
  het leven wordt zo simpel als je de wet kent..
  https://dailyverses.net/images/nl/nbv/jozua-1-8.jpg
  en : ”Ga langzaam om snel te gaan; kalmte en zorgvuldigheid winnen het altijd van haast.”
  Viggo Mortensen.
  waarom is u in haast Horatio de wereld vergaat nooit.. :a-j..

  0 likes
 • exegese schreef:

  Men ziet nu de overheid zelf als een bedreiging voor burgerlijke vrijheden,” aldus Die Tagespost.

  Dat zal onderhand eens tijd worden zeg ! En ze zullen nu heeel snel echt actie moeten ondernemen om het tij überhaupt nog te kunnen keren. De Satanisten slapen niet, zij zijn sluw en geslepen en zullen nu alles uit de kast gaan trekken om hun doel alsnog te bereiken.

  0 likes
 • Joop schreef:

  Nu zijn wij aan de beurt ….

  0 likes
 • GeVanK schreef:

  Dit is een goed artikel hoe overheden angst gebruiken om de bevolking hun wil en doelstellingen op te leggen:
  https://evidencenotfear.com/how-sage-and-uk-media-created-fear-in-the-british-public/?fbclid=IwAR2G6YYgh6pa82LaOWzE-Ikseg303_86bSOzKVEc2LEGFpswnohPOSlMh1o

  0 likes
 • Mikkel schreef:

  In Duitsland wil de overheid kleine kinderen afpakken van hun ouders (als de ouders positief getest zijn) en de kinderen in eenzame opsluiting zetten… (bron: Xandernieuws)

  En ondertussen verdwijnen die kinderen dan zeker tijdelijk in de pedonetwerken?

  Mensen, laat je niet testen, neem geen telefoon mee en betaal met cash. Blijf ver weg van de overheid en de staatsterreur!

  0 likes
 • jan doornbos schreef:

  Nou ja, ik roep dat al vele jaren. De overheid is onze grootste vijand en is daar speciaal voor uitgevonden. Om dat te zien en te ervaren hoef je echt geen Prof.Dr.Ir. te zijn, in welk land je ook woont. Ik verdenk overigens een aanzienlijk deel van onze eigen Tweede Kamer der Staten Generaal ervan werkelijk geen idee te hebben waar men mee bezig is. Maakt ook niet veel meer uit. Immers, verkiezingen komen er van zijn lang zal ze leven niet meer, dus ja wat kan het je schelen. Verder wordt er niet gedacht, voor zover er al wordt gedacht dan natuurlijk.

  0 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Wat in NL zou moeten gebeuren, het is toch lekker weer, zijn marsen houden. Vanuit Groningen, Leeuwarden, Enschede, Maastricht, Nijmegen, Middelburg en Apeldoorn optrekken naar de Hofvijver. Aankomst dag 29 augustus, in solidariteit met de Duitsers.
  Neem voedsel en water mee in de bolderkar, tentje erbij, gewoon beginnen te lopen met een kleine groep, en ja men wordt vast tegengehouden door onder drugs zittende boa’s en agentjes, maar er zijn ook weldenkende agenten onderweg, of boeren die een erf beschikbaar stellen om te overnachten. Veel posten op FB of de lokale krantjes, gewoon doen mensen. Het is gezond voor lijf en leden, maar nu is het een mentale strijd die gevoerd dient te worden.

  Dus, 25km per dag, 10 dagen vanuit het noorden en het zuiden, start met elkaar, voor elkaar!

  0 likes
 • BertRoermond schreef:

  Inderdaad, Nederlanders zijn te slap en veel te egoïstisch..denken dat ze nog te veel te verliezen hebben en kijken daarom de andere kant op. Ze beseffen niet dat de weg naar een totalitair regime slechts met enkele stapjes per keer voor uit gaat. Toen de Duitsers ons land binnenvielen hebben die ook niet meteen alles dichtgespijkerd, sterker nog, in het eerste jaar lieten ze de bevolking praktisch ongehinderd doorleven. De Nederlanders keken elkaar aan en zeiden tegen elkaar dat het allemaal wel meeviel met die Duitsers. Pas in 1941 begonnen de Duitsers stapje voor stapje met hun plannen..en we weten allemaal waar het eindigde. De kikker in het langzaam kokende water-theorie. Mensen, jullie hebben kinderen of kleinkinderen..kom in opstand en ga de straat op..want dit KAN niet meer goed en normaal aflopen. Als jullie NU niks doen of in elk geval kenbaar maken dat jullie dit niet willen, dan verdienen jullie simpelweg de vrijheid niet…..

  0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  belgische

  1400 Belgische artsen en zorgprofs trekken aan de bel: ‘Er is geen sprake van een killervirus’

  Ruim 300 Belgische artsen en 1100 zorgprofessionals ...

  >