Buitenland

Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen lopen uiteen van 10.000 tot ruim een miljoen) in de Duitse hoofdstad Berlijn tegen de coronamaatregelen. Het protest was ook gericht tegen de inperking van de vrijheid van meningsuiting. De wanhopige heersende politici en mainstream media zetten de betogers weg als gekken. Dit was voor veel demonstranten een bevestiging dat politici en media te ver zijn gegaan.

Dit weekend gingen duizenden Duitsers opnieuw de straat op in Stuttgart en andere steden om te strijden voor hun rechten en vrijheid. Een groot deel van de Duitse bevolking weigert de overheidsdeskundigen zomaar te geloven.

Tij aan het keren

Er is nog een teken dat het tij aan het keren is. Onlangs verwijderde de Duitse Onderzoeksvereniging (DFG) een kritisch artikel over klimaatwetenschap van komiek Dieter Nuhr van haar website. In zijn artikel stelde Nuhr dat er helemaal geen wetenschappelijke consensus over klimaatverandering is. De DFG kreeg bakken kritiek over zich heen, waarna het artikel weer online werd gezet.

Opmars

Daarnaast waarschuwt Die Tagespost Duitse leiders dat rechts bezig is aan een opmars. “Bondskanselier Merkel werd beschuldigd van overheidsfalen tijdens de migratiecrisis, en eiste een sterke overheid die haar grenzen kan beschermen, maar nu wordt de overheid zelf in toenemende mate een probleem. Net als in de Verenigde Staten krijgt het rechts-liberalisme meer invloed. Men ziet nu de overheid zelf als een bedreiging voor burgerlijke vrijheden,” aldus Die Tagespost.

De volgende grote demonstratie staat gepland voor 29 augustus in Berlijn.

[NoTricksZone]

4.8 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Der Stef
Der Stef
2 jaren geleden

Mensen ! We zijn met z’n allen van harte uitgenodigd om als Europeanen ook onze stem op 29.08.2020 in Berlijn te laten horen !!!

Ron
Ron
2 jaren geleden

Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China. Het beleid breekt geen mensen. Politici maken ons op dezelfde manier tot chronische patienten. Ze maken ons afhankelijk lichamelijk en psychisch van de dokters, verzwakken ons en maken ons angstig door politiek handig gebruik te maken van virologen die op hun beurt weer de garde is van de farma die geen enkel andere therapie toestaat.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Amerikaanse en Chinese onderzoekers hebben genetisch gemanipuleerde corona met naadloze ligatieprocedures die geen handtekening van menselijke manipulatie achterlaten. Om een virus in een laboratorium te veranderen – zonder genetische manipulatie – is door het virus te kweken in cellen die de menselijke ACE2-receptor hebben. Het virus past zich daardoor aan om aan die receptor te binden en mensen te infecteren.Als de vos de passie preekt….Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
2 jaren geleden

En wanneer komen de Nederlanders nu eens een keer in actie? Het zal tijd worden dat ze van hun luie kont komen, en net als de Duitsers met 1 miljoen mensen overal in Nederland betogingen houden zonder kennis vooraf te geven. En haal Die maf kikker van Rutte en de Jong uit het parlement weg, zet ze gevangen.

salvar
salvar
2 jaren geleden

als we slim zijn laten we onze stem ook horen.
heb je de massa gezien , gewoon bij elkaar en geen muilkorf.
als er zovelen op de been zijn in berlijn moet dat toch ook hier gebeuren of kunnen?
ook hier op 29-8 een demonstratie liefst in het midden van het land om de bereikbaarheid.
kom op we laten ons niet kisten weg met het zootje.
genoeg is genoeg.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x