Homepagina » Buitenland » Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen
duitse
Foto: YouTube/QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz

Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen lopen uiteen van 10.000 tot ruim een miljoen) in de Duitse hoofdstad Berlijn tegen de coronamaatregelen. Het protest was ook gericht tegen de inperking van de vrijheid van meningsuiting. De wanhopige heersende politici en mainstream media zetten de betogers weg als gekken. Dit was voor veel demonstranten een bevestiging dat politici en media te ver zijn gegaan.

Dit weekend gingen duizenden Duitsers opnieuw de straat op in Stuttgart en andere steden om te strijden voor hun rechten en vrijheid. Een groot deel van de Duitse bevolking weigert de overheidsdeskundigen zomaar te geloven.

Tij aan het keren

Er is nog een teken dat het tij aan het keren is. Onlangs verwijderde de Duitse Onderzoeksvereniging (DFG) een kritisch artikel over klimaatwetenschap van komiek Dieter Nuhr van haar website. In zijn artikel stelde Nuhr dat er helemaal geen wetenschappelijke consensus over klimaatverandering is. De DFG kreeg bakken kritiek over zich heen, waarna het artikel weer online werd gezet.

Opmars

Daarnaast waarschuwt Die Tagespost Duitse leiders dat rechts bezig is aan een opmars. “Bondskanselier Merkel werd beschuldigd van overheidsfalen tijdens de migratiecrisis, en eiste een sterke overheid die haar grenzen kan beschermen, maar nu wordt de overheid zelf in toenemende mate een probleem. Net als in de Verenigde Staten krijgt het rechts-liberalisme meer invloed. Men ziet nu de overheid zelf als een bedreiging voor burgerlijke vrijheden,” aldus Die Tagespost.

De volgende grote demonstratie staat gepland voor 29 augustus in Berlijn.

[NoTricksZone]
4.8 17 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Der Stef
Der Stef
8 maanden geleden

Mensen ! We zijn met z’n allen van harte uitgenodigd om als Europeanen ook onze stem op 29.08.2020 in Berlijn te laten horen !!!

Der Paul
Der Paul
Reactie op  Der Stef
8 maanden geleden

Prima ik doe mee!

Rob
Rob
Reactie op  Der Stef
8 maanden geleden

Waarom iedereen naar Berlijn? Hebben we hier in Nederland niet hetzelfde probleem met het beleid als ze in Duitsland hebben? Dus waarom gaat Nederland niet massaal naar Den Haag? Of, als het om het Europees geheel gaat, waarom gaat dan niet heel Europa naar Brussel?

Ron
Ron
8 maanden geleden

Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China. Het beleid breekt geen mensen. Politici maken ons op dezelfde manier tot chronische patienten. Ze maken ons afhankelijk lichamelijk en psychisch van de dokters, verzwakken ons en maken ons angstig door politiek handig gebruik te maken van virologen die op hun beurt weer de garde is van de farma die geen enkel andere therapie toestaat.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Amerikaanse en Chinese onderzoekers hebben genetisch gemanipuleerde corona met naadloze ligatieprocedures die geen handtekening van menselijke manipulatie achterlaten. Om een virus in een laboratorium te veranderen – zonder genetische manipulatie – is door het virus te kweken in cellen die de menselijke ACE2-receptor hebben. Het virus past zich daardoor aan om aan die receptor te binden en mensen te infecteren.Als de vos de passie preekt….Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Ron
8 maanden geleden

Ron,
…Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China…..
Gek toch dat als in China iemand zijn huis niet wil verkopen dat dan de snelweg rond het huis wordt aangelegd. Hoeveel propaganda heb je al geslikt? Hier wordt je huis gewoon onteigend en je wordt op straat gezet.

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
8 maanden geleden

En wanneer komen de Nederlanders nu eens een keer in actie? Het zal tijd worden dat ze van hun luie kont komen, en net als de Duitsers met 1 miljoen mensen overal in Nederland betogingen houden zonder kennis vooraf te geven. En haal Die maf kikker van Rutte en de Jong uit het parlement weg, zet ze gevangen.

Ish
Ish
Reactie op  sjaakie van den hoek
8 maanden geleden

Door de geschiedenis heen is gebleken dat Nederlanders geen ruggengraat hebben. In WWO 2 hebben ze de joden ook laten wegvoeren. Er waren meer NSB’ers dan vrijheidsstrijders. Waarom zou ditzelfde volk nu dan wel een poot uitsteken?

Doos
Doos
Reactie op  Ish
8 maanden geleden

En de at doet u dan wel…

Tony
Tony
Reactie op  sjaakie van den hoek
8 maanden geleden

Gevangen zetten, zelfs dat verdienen zij niet eens. Dat is de belastingbetaler, de hardwerkende Nederlander dus, nog verder op kosten jagen. Het geld kan veel beter besteedt worden!

Zij leven in wereld van luxe en maken het de gewone mensen in Nederland onmogelijk om nog een rendement te hebben van hun zuur verdiende geld. Het gaat hier om geld dat met alle gemak van de wereld wordt weggegeven aan mensen en regeringen die het zogenaamd slechter hebben. Italie, etc. Sinds de invoering van de Euro is dit alleen nog maar erger geworden. Devaluatie van minstens 100% van de Nederlandse gulden, en dat in 1 seconde.

De gewone en hardwerkende Nederlander wordt tot het uiterste uitgeknepen, maar niet niet genoeg om in opstand te komen.

Waarom? Zij hebben teveel (financieel) te verliezen en dat is alles bepalend. Want dan kunnen mensen de rekeningen niet meer betalen en hebben zij een groot probleem. Daar maakt niet alleen de Nederlandse regering, maar ook banken, gebruik van en dat is wereldwijd.

salvar
salvar
8 maanden geleden

als we slim zijn laten we onze stem ook horen.
heb je de massa gezien , gewoon bij elkaar en geen muilkorf.
als er zovelen op de been zijn in berlijn moet dat toch ook hier gebeuren of kunnen?
ook hier op 29-8 een demonstratie liefst in het midden van het land om de bereikbaarheid.
kom op we laten ons niet kisten weg met het zootje.
genoeg is genoeg.

Harry
Harry
8 maanden geleden

De mensen kotsen steeds meer de msm uit, en dat is goed. Zij zijn de dijkbeschermers van globalisten die grenzen en culturen willen weggommen. De bevolking keert zich tegen hen. Het volk wil weer grenzen en geen staatsopvoeding, ze willen hun land terug. Dat wil het volk al heel lang maar dat mag niet van Europese leiders, bankiers en de vn. Die willen ruggengraatloze executeurs van beleid zoals Rutte en Hugo de Jong.

Sjazon
Sjazon
8 maanden geleden

Wie gaat de strijd winnen. Want ze gaan met nog meer dwang die wet handhaven. Dan gaan weer mensen de straat op. Enz. Totdat een van de 2 partijen opgeeft. De opgever zal wel de burger zijn, want de overheid kan de bezittingen en zelfs het leven van de burger invorderen. Het omgekeerde kan niet.

Fedinand
Fedinand
8 maanden geleden

Nou elke idioot kan zien dat het dicht bij de miljoen zit en zeker niet bij de 10.000

Alex
Alex
8 maanden geleden

Awesome!

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
8 maanden geleden

weet dat het strafrecht is gemaakt om burger te beschermen tegen een onrecht vaardige overheid is te lezen in het boek, inleiding tot het nederlandse recht
van, van apeldoorn..ISBN90-268-4161-2 alleen nog 2de hans te krijgen als je het kan vinden.
blz 297/8 punt 3 en blz 302 punt 9 ook vindt je bij verder lezen dat alleen een rechter straf mag opleggen dus weet even dat een boete van het CJIB zonde rechterlijke uitspraak misleiding heet en is.. het is jou gedraging die een valse boete doet betalen.. het is van overheids wegen ongewenst gedrag waar jij in toe stemt en zo zijn er nog wel meer instinkers waar jij niet van weet..
het leven wordt zo simpel als je de wet kent..
https://dailyverses.net/images/nl/nbv/jozua-1-8.jpg
en : ”Ga langzaam om snel te gaan; kalmte en zorgvuldigheid winnen het altijd van haast.”
Viggo Mortensen.
waarom is u in haast Horatio de wereld vergaat nooit.. :a-j..

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  :adrianus-johannes..
8 maanden geleden

De bekeuring die je krijgt heet dat dan ook niet gewoon een “schikking”

exegese
exegese
8 maanden geleden

Men ziet nu de overheid zelf als een bedreiging voor burgerlijke vrijheden,” aldus Die Tagespost.

Dat zal onderhand eens tijd worden zeg ! En ze zullen nu heeel snel echt actie moeten ondernemen om het tij überhaupt nog te kunnen keren. De Satanisten slapen niet, zij zijn sluw en geslepen en zullen nu alles uit de kast gaan trekken om hun doel alsnog te bereiken.

x

Check Also

vaccinatiepaspoort

Storm van kritiek op binnenlands vaccinatiepaspoort: ‘Medische apartheid wordt realiteit’

Als het aan het demissionaire kabinet ligt, ...

de jonge

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x