Mens en DierCorona

Is dit de man die verantwoordelijk is voor de epidemie van het coronavirus?

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe coronavirus, dat in China al minstens 132 mensen het leven heeft gekost, zou ‘vrijwel zeker’ afkomstig zijn van vleermuizen.

Verschillende websites wijzen erop dat het Wuhan Institute of Virolgy, dat zich vlak bij het epicentrum van de uitbraak bevindt, op 18 november 2019 een interessante vacature heeft geplaatst.

Het instituut was namelijk op zoek naar één of twee onderzoekers ‘die vleermuizen gaan gebruiken om het mechanisme te onderzoeken dat coronavirussen die ebola en Sars veroorzaken, in staat stelt om te blijven sluimeren zonder ziektes te veroorzaken’.

Ernstige ziektes

De vacature is geplaatst door het lab van dr. Peng Zhou van het Wuhan Institute of Virology, die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoek naar vleermuizen.

coronavirus
Foto: WIV (Peng Zhou)

Dr. Zhou kwam tot de ontdekking dat vleermuizen het coronavirus bij zich kunnen dragen zonder dat het een krachtige immuunreactie opwekt.

Bij mensen en andere zoogdieren kan dit virus wel een immuunrespons uitlokken en ernstige ziektes veroorzaken, zei hij.

Eén van de meest vooraanstaande experts op het gebied van virologie en immunologie in China werkt dus in een laboratorium waar gewerkt wordt met vleermuizen die dodelijke virussen bij zich hebben.

Umbrella Corp

Sommigen noemen dit laboratorium inmiddels ook wel Umbrella Corp, het bedrijf dat in de Resident Evil-reeks verantwoordelijk is voor de verspreiding van een virus dat mensen verandert in zombies.

Dus om samen te vatten:

Sinds 2009 leidt Peng het Chinese onderzoek naar het immuunmechanisme van vleermuizen die dodelijke virussen overdragen.

Hij onderzoekt vooral hoe en waarom vleermuizen besmet kunnen raken met virussen die ebola en Sars veroorzaken, en toch gezond blijven.

Dr. Peng veranderde verschillende immuunpaden bij vleermuizen zodat ze toch ziek werden.

Onervaren onderzoekers

Hij onderzocht daarnaast gemuteerde varianten van het coronavirus die de resistentie doorbreken.

Deze varianten lijken uit het laboratorium te zijn ontsnapt.

Het lab van dr. Peng nam halverwege 2019 onervaren onderzoekers aan om te helpen bij het onderzoek naar coronavirussen en vleermuizen.

Hieronder vindt u een aantal papers die dr. Zhou recentelijk heeft gepubliceerd:

[Zero Hedge]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
2 jaren geleden

Het houdt de gemoederen goed bezig.
Wie is de mol??? Gemuteerd of…

Er is flink geinvesteerd ook in een nieuw opgerichte firma waar drie bedrijven samen gaan werken aan de vaccinatie…non profit???

https://www.businessinsider.my/coronavirus-vaccine-pharmaceutical-company-stocks-surging-developing-wuhan-virus-markets-2020-1/?r=US&IR=T

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

exegese
exegese
2 jaren geleden

Zonder de duistere praktijken in laboratoria wereldwijd zou de mensheid heel wat ziekte dood en verderf gespaard zijn gebleven, zowel in het heden alsook in het verleden. Onze gezondheid ligt doelbewust constant onder vuur op talrijke vlakken, volledig georkestreerd door de sekte des doods die steeds veilig buiten beeld weet te blijven. Wij daarentegen gehoorzamen trouw hun vazallen in de regeringen wereldwijd. Het wordt tijd dat we dat massaal gaan inzien en opstaan tegen hen die ons willen vernietigen.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Ja natuurlijk wordt er iets of iemand aangewezen die de schuld krijgt , dat gaat altijd zo. Stel dat het verhaal klopt dan is de man al lang uit de samenleving gehaald, geofferd zeg maar. Zeker in Landen als China of Rusland..

Steven
Steven
2 jaren geleden

De NWO wil de gehele wereldbevolking decimeren naar 500.000. Het zal mij niet verbazen dat dit virus niet per ongeluk ontsnapt is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x