Mens en DierCorona

Is dit de man die verantwoordelijk is voor de epidemie van het coronavirus?

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe coronavirus, dat in China al minstens 132 mensen het leven heeft gekost, zou ‘vrijwel zeker’ afkomstig zijn van vleermuizen.

Verschillende websites wijzen erop dat het Wuhan Institute of Virolgy, dat zich vlak bij het epicentrum van de uitbraak bevindt, op 18 november 2019 een interessante vacature heeft geplaatst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het instituut was namelijk op zoek naar één of twee onderzoekers ‘die vleermuizen gaan gebruiken om het mechanisme te onderzoeken dat coronavirussen die ebola en Sars veroorzaken, in staat stelt om te blijven sluimeren zonder ziektes te veroorzaken’.

Ernstige ziektes

De vacature is geplaatst door het lab van dr. Peng Zhou van het Wuhan Institute of Virology, die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoek naar vleermuizen.

coronavirus
Foto: WIV (Peng Zhou)

Dr. Zhou kwam tot de ontdekking dat vleermuizen het coronavirus bij zich kunnen dragen zonder dat het een krachtige immuunreactie opwekt.

Bij mensen en andere zoogdieren kan dit virus wel een immuunrespons uitlokken en ernstige ziektes veroorzaken, zei hij.

Eén van de meest vooraanstaande experts op het gebied van virologie en immunologie in China werkt dus in een laboratorium waar gewerkt wordt met vleermuizen die dodelijke virussen bij zich hebben.

Umbrella Corp

Sommigen noemen dit laboratorium inmiddels ook wel Umbrella Corp, het bedrijf dat in de Resident Evil-reeks verantwoordelijk is voor de verspreiding van een virus dat mensen verandert in zombies.

Dus om samen te vatten:

Sinds 2009 leidt Peng het Chinese onderzoek naar het immuunmechanisme van vleermuizen die dodelijke virussen overdragen.

Hij onderzoekt vooral hoe en waarom vleermuizen besmet kunnen raken met virussen die ebola en Sars veroorzaken, en toch gezond blijven.

Dr. Peng veranderde verschillende immuunpaden bij vleermuizen zodat ze toch ziek werden.

Onervaren onderzoekers

Hij onderzocht daarnaast gemuteerde varianten van het coronavirus die de resistentie doorbreken.

Deze varianten lijken uit het laboratorium te zijn ontsnapt.

Het lab van dr. Peng nam halverwege 2019 onervaren onderzoekers aan om te helpen bij het onderzoek naar coronavirussen en vleermuizen.

Hieronder vindt u een aantal papers die dr. Zhou recentelijk heeft gepubliceerd:

[Zero Hedge]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
4 jaren geleden

Het houdt de gemoederen goed bezig.
Wie is de mol??? Gemuteerd of…

Er is flink geinvesteerd ook in een nieuw opgerichte firma waar drie bedrijven samen gaan werken aan de vaccinatie…non profit???

https://www.businessinsider.my/coronavirus-vaccine-pharmaceutical-company-stocks-surging-developing-wuhan-virus-markets-2020-1/?r=US&IR=T

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

exegese
exegese
4 jaren geleden

Zonder de duistere praktijken in laboratoria wereldwijd zou de mensheid heel wat ziekte dood en verderf gespaard zijn gebleven, zowel in het heden alsook in het verleden. Onze gezondheid ligt doelbewust constant onder vuur op talrijke vlakken, volledig georkestreerd door de sekte des doods die steeds veilig buiten beeld weet te blijven. Wij daarentegen gehoorzamen trouw hun vazallen in de regeringen wereldwijd. Het wordt tijd dat we dat massaal gaan inzien en opstaan tegen hen die ons willen vernietigen.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Ja natuurlijk wordt er iets of iemand aangewezen die de schuld krijgt , dat gaat altijd zo. Stel dat het verhaal klopt dan is de man al lang uit de samenleving gehaald, geofferd zeg maar. Zeker in Landen als China of Rusland..

Steven
Steven
4 jaren geleden

De NWO wil de gehele wereldbevolking decimeren naar 500.000. Het zal mij niet verbazen dat dit virus niet per ongeluk ontsnapt is.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x