Buitenland

Tapijtbombardement aan giftige chemicaliën daalt neer in Texas. Kijk hoe de overheid orkaanslachtoffers behandelt

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het door orkaan Harvey getroffen gebied in Texas daalt een tapijtbombardement aan giftige chemicaliën neer in een poging insecten te doden.

C-130 Hercules-transportvliegtuigen zijn in drie oostelijke county’s in de staat begonnen met het sproeien van insecticiden en zullen in de komende weken ook in andere gebieden worden ingezet, zo meldde Reuters.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Inmiddels is al 1,7 miljoen hectare grond besproeid met bestrijdingsmiddelen. Speciale militaire vliegtuigen worden ingezet om de insecticiden overdag in de lucht te verspreiden.

Giftig

Vrijwel alle insecticiden zijn ook giftig gebleken voor zeedieren, landdieren en zelfs mensen. Ze blijven dagen, weken, soms zelfs maanden in de omgeving achter.

Tapijtbombardement aan giftige chemicaliën daalt neer in Texas. Dit is hoe de overheid orkaanslachtoffers behandelt
C-130 Hercules (MSgt. Bob Barko, Jr.)

Toch claimen de Texaanse autoriteiten dat de bestrijdingsmiddelen geen enkel risico vormen voor de mensen, huisdieren of het milieu.

Sterker nog: de autoriteiten roepen inwoners van de getroffen gebieden op larvaciden, weer een ander chemisch bestrijdingsmiddel, in stilstaand water rond hun huizen te dumpen.

Brein

Ook worden de mensen opgeroepen zich in te smeren met anti-insectensprays zoals DEET.

Uit onderzoek gepubliceerd in Current Neuropharmacology is gebleken dat insecticiden, organofosfaat-bestrijdingsmiddelen, schadelijk zijn voor het brein.

Dergelijke middelen breken het enzym cholinesterase af, waardoor er een ophoping van de neurotransmitter acetylcholine ontstaat.

Het gif beïnvloedt de neurale functies in het bijzonder van het brein. Bij mensen geeft vergiftiging hoofdpijn, kramp, slecht zicht en bewusteloosheid.

Zenuwstelsel

Ander onderzoek in BMC Biology laat zien dat het insectenwerende middel DEET een schadelijk effect heeft op het zenuwstelsel.

De studie wijst uit dat DEET neurotoxische effecten heeft door het remmen van het enzym acetylcholinesterase, zowel bij insecten als bij mensen en zoogdieren.

Inwoners van Texas die al getraumatiseerd zijn door een krachtige orkaan, krijgen nu dus ook nog eens een gigantische lading buitengewoon giftige stoffen over zich heen.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
6 jaren geleden

Makkelijke toch, Texas de opstandige Staat, dan vergiftig je de boel toch gewoon. Daar zal de schaduw regering niet lang hebben over nagedacht. Hoe kun je het verzinnen, niet giftig voor mensen. Texanen die daar nog in trappen zijn wel erg onwetend.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Ik stel voor: Amerikanen zijn welkom naar de EU te vluchten; dit zijn volstrekt dringende redenen voor Amerikanen dergelijke Mengele praktijken te ontvluchten.

De KLM kan best rondvluchten maken. Cargo naar de Antillen, vluchtelingen uit Florida en Texas mee terug. We kunnen iig. niet onbewogen de Amerikanen in de steek laten.

Komt nog iets bij. Het effect van dat larvacide, Naled, op ongeboren kinderen. Kleine cq. vervormde hersenen – nu, net symtomen gelijk aan dat van het zgn. zika virus – dat als reden is aangevoerd voor deze Mengele operatie op de argeloze bevolking.

Alles over Naled (verboden in de EU): http://www.toxipedia.org/display/toxipedia/Naled
(N.b.: uit hoofde van de MONSTERhandelsverdragen worden de deelnemers gebonden aan het ‘Binding Principle’, het over en weer erkennen van elkaars normen en reguleringen (de ruimste bepalingen winnen).

Hier meer achtergronden.
De relatie tussen de ‘bio-industrie’ (fabrieksfarms), het grote gebruik aan antibiotica daar, en de explosie van de poplulatie virusoverbrengende muggen:
http://www.naturalnews.com/2017-09-14-new-york-times-spike-the-food-supply-with-sterilization-chemicals-to-cause-global-infertility-and-depopulation.html

Alhoewel veel lokale kranten, TV stations, e.d. hier al geruime tijd over berichten. Demonstraties van burgers zijn er geweest. NIKS in onze gecontroleerde media. welke rol spelen die dan in dit ‘spel’?

Ook in het EP is de lobby van de vaccin-maffia (biologische oorlogsvoering) nogal succesvol. Degevraagd antwoordde een EP-er (ontwikkelen van) een vaccin tegen Zika erg belangrijk te vinden (lees: te willen subsidieëren). Nu is het zika-virus al lang gepatenteerd, zo gaat dat tegenwoordig.
info op een rij: http://langleveeuropa.nl/2016/02/het-zika-virus-dus/

Ook in ons land wordt volop gif gedumpt vanuit de lucht – een zijsprongetje, doch zeker relevant; ook toegedekt met massale WC-eend wetenschap, en dus willens en wetens:
https://langleveeuropa.nl/2017/06/petitie-illegale-experimenten-geoengineering/

Categorisch o.a. het N.-Koreaanse regime stigmatiseren. En tegelijk zelf gelijkaardige nazi-praktijken willens en wetens legitimeren! En dan is dit nog maar het begin. Het Klimaatakkoord moest er komen, want daarin is de legitimering voor geo-engeneering (klimaatoorlogsvoering) en troep vanuit vliegtuigen sproeien opgenomen. Handtekeningen eronder. Klaar. Zelfs de milieumutsen waren er blij mee.

elisabethje
elisabethje
6 jaren geleden

Kan het nog gekker? Wat doet die overheid daar toch allemaal?!
Dit is er echt over!

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

‘If you cross the red line’, werd de president van Syrië al mee veroordeeld, zonder enig bewijs.

‘Wat je zegt, ben je zelf’. Om drogredenen hadden ze graag en blij Syrië bedolven onder WMD’s.
En onze regeringen hadden dat blij ondersteund, ermee ingestemd – toegejuicht.

En nu is het biologische en chemische oorlogsvoering tegen de eigen bevolking – ongestraft!

Als beschaafde mensen moeten we de getroffen Amerikanen helpen zich te beschermen tegen dergelijke misdaden tegen de menselijkheid door de regering en autoriteiten in de VSA.
Deze genocide cq. humanicide kunnen we toch niet zwijgzaam laten voortgaan?

Nogmaals, desgevraagd bleek een EP-er helemaal mee te gaan in de horror-scenario’s over zika. (verplichte) vaccinaties. Dit blijft niet binnen de grenzen van de VS. Vrijhandel = handel zonder belemmeringen. Alles = handel. De landen waar het meest (verplicht) wordt gevaccineerd kennen de hoogste infectiegraad. Het werkt dus vaak averechts. Net de bedoeling. Laat u geen fabels verkopen. Gelooft u de WC-eend onderzoeken toch niet klakkeloos!

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x