Buitenland

Rusland komt met nieuw rapport over Amerikaanse biolabs in Oekraïne: dit is wat je moet weten

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Door de Verenigde Staten gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn nog steeds operationeel, ondanks officiële verklaringen waarin staat dat ze ‘gedeactiveerd’ zijn. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie vrijdag gezegd.

Moskou heeft documenten in handen gekregen waaruit valt op te maken dat Kiev blijft samenwerken met het Pentagon op het gebied van biowapens, waaronder ziekteverwekkende biomaterialen.

Het ministerie verwees naar communicatie tussen ‘ch2m-hill’, een aannemer van het Pentagon, en Oekraïense bedrijven die deelnamen aan een programma met betrekking tot gevaarlijke ziekteverwekkers in Oekraïne.

Valse vlag-aanvallen

In januari dit jaar stelde de Oekraïense overheid nieuwe regels op voor de opslag, het vervoer en de vernietiging van verschillende ziekteverwekkers. Op de modelformulieren staan alleen Amerikaanse labs als ontvanger of afzender.

Het ministerie van Defensie waarschuwde dat Kiev en Washington valse vlag-aanvallen zouden kunnen uitvoeren met gevaarlijke ziekteverwekkers.

Toppunt van roekeloosheid

De Russen noemen het onderzoek in Amerikaanse biolabs naar deze ziekteverwekkers in een oorlogsgebied ‘het toppunt van roekeloosheid’.

Ook hekelen ze de Amerikaanse farmaceutische industrie wegens het maken van nieuwe vaccins door corona te ‘muteren’ door middel van ‘gestuurde evolutie’, zoals eerder is onthuld door Project Veritas. “Dit gaat een melkkoe worden. Corona wordt vanaf nu een melkkoe voor ons,” zei een Pfizer-directeur voor de verborgen camera.

[The Gateway Pundit]

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
15 dagen geleden

We zitten in duivels keuken met deze ‘ overheid ‘ STEM ZE WEG.

Joey
Joey
15 dagen geleden

De zwaar misdadige cyclus isolatie via ziekteverwekkers, zinloosheid daardoor en door angst aanjagerij via massamedia waardoor veel frustatie en ongemak wordt bewerkstelligd,

zal opnieuw van stal gehaald worden, zodra de who absolute macht krijgt via oa rutte en trawanten.

En dan begint de jacht op de ongevaccinerrden, want die worden als de schuldigen neergezet…

Annette
Annette
15 dagen geleden

De Russen noemen het onderzoek in Amerikaanse biolabs naar deze ziekteverwekkers in een oorlogsgebied ‘het toppunt van roekeloosheid’.

IK noem het het toppunt van kwaadaardigheid. Roekeloos zijn is ook niet zo’n geweldige eigenschap, maar in dit verband vind ik dit een understatement.

Het is, althans in mijn beleving, PURE EVIL. Zij (ik noem het maar even voor het gemak HET KWAAD) weten precies waar ze mee bezig zijn, namelijk met hun walgelijke depopulatie programma. En DAT is waar het allemaal om gaat.

In dit verband is het wel een interessant nieuwtje, dat Karl Lauterbach (jullie weten wel, dat stuk verdriet van een minister van Volksgezondheid (collega van die kale) Karl Lauterbach van ons buurland, per direct de inentingen heeft stopgezet.
Hij heeft schijnbaar het gevoel, dat het vuur hem nu wel heel snel de schenen benaderd. Hiermede denkt hij natuurlijk zijn hachje te redden.

Wat ze dan met die miljoenen “vaccins” gaan doen? Misschien, zoals ze al eerder gedaan hebben hier in West Europa, verschepen naar Afrika?

Dat er nog steeds biolabs actief zijn in de Oekraïne, verbaast MIJ in ieder geval niet. Ik denk dat de Russen er veel harder in hadden moeten gaan. En dan natuurlijk wel gericht tegen de nazi’s en ZEKER niet tegen de onschuldige Oekraïense bevolking. Dat mag duidelijk zijn.

Er is maar één ECHTE oplossing voor dit probleem: ALLE biolabs moeten door de Russen definitief onschadelijk gemaakt worden.

DAN is de wereld in ieder geval voor de burgers ALL OVER THE WORLD een héél stuk veiliger.

Joey
Joey
15 dagen geleden

De zwaar misdadige cyclus isolatie via ziekteverwekkers, zinloosheid daardoor en door angst aanjagerij via massamedia waardoor veel frustatie en ongemak wordt bewerkstelligd,
zal opnieuw van stal gehaald worden, zodra de who absolute macht krijgt via oa rutte en trawanten.
En dan begint de jacht op de ongevaccinerrden, want die worden als de schuldigen neergezet…

Dat feitelijk de spuiten en dit so8rt biolabs de oorzaak zijn van ‘ziekte’ wordt verzwegen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x