BuitenlandCorona

Duitse journalist filmt in ‘overvol coronaziekenhuis’. Dit is wat hij ontdekte

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Virchow-kliniek van het Charité-ziekenhuis in Berlijn zouden vele coronapatiënten worden behandeld. De Duitse journalist Billy Six besloot poolshoogte te nemen.

Volgens de media is er in het ziekenhuis sprake van een noodsituatie, maar Six trof een zo goed als lege kliniek aan. “Er gebeurt hier niets.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het enige wat in de kliniek naar de corona-uitbraak verwijst zijn A4’tjes waarop staat dat je niet naast elkaar mag zitten.

Niets te zien
duitse
Billy Six in Oekraïne (CC0)

Six zette de beelden op YouTube, waarna ze al snel door het videoplatform werden verwijderd. Voor nu zijn ze hier nog te bekijken.

De journalist sprak ook – onofficieel – met enkele medewerkers van het ziekenhuis, die met verbazing hebben gereageerd op de berichten die in de media zijn verschenen.

De medewerkers zijn erg kritisch op de media en zeggen dat alles wordt overdreven. “Er is hier niets te zien,” benadrukt Six.

Ze zeiden tegen hem dat ze niet over de situatie mogen praten. Alleen de woordvoerders mogen met de pers praten.

‘Italianen sterven niet aan corona’

Six besloot op onderzoek uit te gaan nadat artsen zich in de media kritisch hadden uitgelaten over de corona-aanpak.

Zo zei Matteo Bassetti, hoofd van de San Martino-kliniek in Genua, tegen nieuwssite Genova24.it dat ‘mensen in Italië niet sterven aan corona, maar aan een zware griep’.

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg zei verder dat er ieder jaar nieuwe coronavirussen opduiken en dat het dus geen zin heeft om te testen. “Tenzij je paniek wilt zaaien.”

Dit jaar is de sterfte in vergelijking met voorgaande jaren een stuk lager. Als we er niet op hadden getest, zouden we nooit iets gemerkt hebben, zei dr. Wodarg.

Volgens hem is er op ieder gegeven moment sprake van pandemieën, aangezien virussen zich continu over de wereld verspreiden.

Geen nieuw virus, wel een nieuwe test

Internist Claus Köhnlein zei in gesprek met RT Deutsch dat er geen sprake is van een nieuwe ziekte en dat er niets aan de hand is.

“In ons ziekenhuis hebben we 20 ic-bedden klaarstaan en we wachten nu op de eerste patiënten,” zei dr. Köhnlein. “Ik weet zeker dat die nooit gaan komen.”

Er is geen nieuw virus, er is alleen een nieuwe test ontwikkeld, aldus de internist.

Six laat nog een aantal andere artsen voorbij komen die een soortgelijk beeld schetsen. Hij denkt dat de media angstverhalen verspreiden om zo hun monopoliepositie te verstevigen.

4.6 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Heb het direct gedwonload voor het wordt weggehaald, staging is heel vaak voorgevallen de laatste jaren.

Harry
Harry
4 jaren geleden

In Duitsland zijn bijn 8 maal zoveel ic bedden aanwezig per persoon dan het extreem lage aantal per 10.000 in Nederland.
De overheid had liever het Zweedse model ingevoerd maar door de macht van de media en hun emotionele chantage door de overheid een rode (doodskaart) te trekken, zeg maar het michael galien effect, zijn ze door de knieën gegaan. En medische specialisten hebben geen verstand van immunologie, wel de adviseurs van de regering. Duitsland had het tekort aan ic bedden kunnen opvangen.
Ik citeer de volkskrant https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/opinie-houd-het-hoofd-koel-en-plaats-ziekte-en-dood-in-perspectief~bd183a83
De regering gaf toe dat deze maatregel geen wetenschappelijke basis had, maar was genomen vanwege de maatschappelijke druk – waaronder die van de medisch specialisten.

Kikoe
Kikoe
4 jaren geleden

Ik kon de video nog net zien. Ik had hem moeten downloaden. Nadien niet meer te bekijken.
Wat een fake wereld !

Kikoe
Kikoe
4 jaren geleden
Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x