Homepagina » Buitenland » Duitse journalist filmt in ‘overvol coronaziekenhuis’. Dit is wat hij ontdekte
duitse
Foto: Mariab35 CC BY-SA 4.0

Duitse journalist filmt in ‘overvol coronaziekenhuis’. Dit is wat hij ontdekte

In de Virchow-kliniek van het Charité-ziekenhuis in Berlijn zouden vele coronapatiënten worden behandeld. De Duitse journalist Billy Six besloot poolshoogte te nemen.

Volgens de media is er in het ziekenhuis sprake van een noodsituatie, maar Six trof een zo goed als lege kliniek aan. “Er gebeurt hier niets.”

Het enige wat in de kliniek naar de corona-uitbraak verwijst zijn A4’tjes waarop staat dat je niet naast elkaar mag zitten.

Niets te zien
duitse

Billy Six in Oekraïne (CC0)

Six zette de beelden op YouTube, waarna ze al snel door het videoplatform werden verwijderd. Voor nu zijn ze hier nog te bekijken.

De journalist sprak ook – onofficieel – met enkele medewerkers van het ziekenhuis, die met verbazing hebben gereageerd op de berichten die in de media zijn verschenen.

De medewerkers zijn erg kritisch op de media en zeggen dat alles wordt overdreven. “Er is hier niets te zien,” benadrukt Six.

Ze zeiden tegen hem dat ze niet over de situatie mogen praten. Alleen de woordvoerders mogen met de pers praten.

‘Italianen sterven niet aan corona’

Six besloot op onderzoek uit te gaan nadat artsen zich in de media kritisch hadden uitgelaten over de corona-aanpak.

Zo zei Matteo Bassetti, hoofd van de San Martino-kliniek in Genua, tegen nieuwssite Genova24.it dat ‘mensen in Italië niet sterven aan corona, maar aan een zware griep’.

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg zei verder dat er ieder jaar nieuwe coronavirussen opduiken en dat het dus geen zin heeft om te testen. “Tenzij je paniek wilt zaaien.”

Dit jaar is de sterfte in vergelijking met voorgaande jaren een stuk lager. Als we er niet op hadden getest, zouden we nooit iets gemerkt hebben, zei dr. Wodarg.

Volgens hem is er op ieder gegeven moment sprake van pandemieën, aangezien virussen zich continu over de wereld verspreiden.

Geen nieuw virus, wel een nieuwe test

Internist Claus Köhnlein zei in gesprek met RT Deutsch dat er geen sprake is van een nieuwe ziekte en dat er niets aan de hand is.

“In ons ziekenhuis hebben we 20 ic-bedden klaarstaan en we wachten nu op de eerste patiënten,” zei dr. Köhnlein. “Ik weet zeker dat die nooit gaan komen.”

Er is geen nieuw virus, er is alleen een nieuwe test ontwikkeld, aldus de internist.

Six laat nog een aantal andere artsen voorbij komen die een soortgelijk beeld schetsen. Hij denkt dat de media angstverhalen verspreiden om zo hun monopoliepositie te verstevigen.

4.6 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

Heb het direct gedwonload voor het wordt weggehaald, staging is heel vaak voorgevallen de laatste jaren.

William
William
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

Hi Willem, zou je het filmpje kunnen uploaden op brighteon? Daar word het in ieder geval niet gedelete.. zou het graag willen zien, laat even weten, thanks

Willem
Willem
Reactie op  William
1 jaar geleden

Heb een account aangemaakt op Brighteon maar het werkt niet William, heb het ettelijke malen geprobeerd maar geen succes.

Harry
Harry
1 jaar geleden

In Duitsland zijn bijn 8 maal zoveel ic bedden aanwezig per persoon dan het extreem lage aantal per 10.000 in Nederland.
De overheid had liever het Zweedse model ingevoerd maar door de macht van de media en hun emotionele chantage door de overheid een rode (doodskaart) te trekken, zeg maar het michael galien effect, zijn ze door de knieën gegaan. En medische specialisten hebben geen verstand van immunologie, wel de adviseurs van de regering. Duitsland had het tekort aan ic bedden kunnen opvangen.
Ik citeer de volkskrant https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/opinie-houd-het-hoofd-koel-en-plaats-ziekte-en-dood-in-perspectief~bd183a83
De regering gaf toe dat deze maatregel geen wetenschappelijke basis had, maar was genomen vanwege de maatschappelijke druk – waaronder die van de medisch specialisten.

Kikoe
Kikoe
1 jaar geleden

Ik kon de video nog net zien. Ik had hem moeten downloaden. Nadien niet meer te bekijken.
Wat een fake wereld !

Mistery babylon
Mistery babylon
Reactie op  Kikoe
1 jaar geleden

https://www.bitchute.com/video/zcF2o4J2YeT3/

Nog actief net 15:45 nog gecheckt

Kikoe
Kikoe
1 jaar geleden
Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Kikoe
1 jaar geleden

Hartelijk dank, kikoe, door jou heb ik hem kunnen bekijken.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Dit verbaast mij helemaal NIET! media is het zalfde als CNN Comiunist News Network
ook wel door mij genoemd , Snow Flakes.
De bestrijder van dit is Ole kreng of was zij nou de aanmoediger er van ?

Lyss
Lyss
1 jaar geleden

Willem, top actie! Hoe kom ik met je in contact voor kopie van die video?

Christgalactic
Christgalactic
1 jaar geleden

De video is ondertussen al verwijderd, heb het niet meer kunnen zien. Dit slaat werkelijk alles. Mensen worden echt het zwijgen opgelegd en velen handelen enkel in naam het kapitaal waar zogenaamde woordvoerders ook naar spreken. De elite hebben dezen echt in hun grip, vandaar dat veelal gelogen wordt.
De Waarheid zal hun vrijmaken.

Veteraan Delta
Veteraan Delta
Reactie op  Christgalactic
1 jaar geleden

Inderdaad. Maar tijdens oorlog blijkt geld niet te eten!

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Veteraan Delta
1 jaar geleden

Zeer juist, maar de mindcontrol bij dit soort lui is zo groot, dat ze dat niet eens begrijpen! Het gaat hem natuurlijk over onze ziel, maar dat kun je dezen niet uitleggen.
Integendeel, sommigen stellen dat wij enkel een stuk materie zouden zijn.
Het bestaan van de ziel, (connectie via de pijnappelklier), is allang wetenschappelijk aangetoond met het expiriment in een boek vastgelegd nl. “21 gram”!

Maar wat baten kaars en bril, als den uil niet zienen wil!!

H.J.
H.J.
Reactie op  Christgalactic
1 jaar geleden

Christgalactic.

Wat een pracht van een laatste regel.
Ondanks mijn leeftijd had ik hem nog nooit gelezen of gehoord.

Gr H.J.

Willie
Willie
Reactie op  H.J.
1 jaar geleden

Ja, die kende ik nog van mijn vader. Geweldig.

Kikoe
Kikoe
Reactie op  Christgalactic
1 jaar geleden

persoonlijk vind ik Pasen een goeie datum om met zijn allen weer massaal de straat op te komen !

Gaston
Gaston
1 jaar geleden

Wat we in het Westen zien gebeuren is een complete linksgroene/communistische staatsgreep die onze wereld in notime katapulteert naar omstandigheden als in Rusland in 1950 onder Stalin. En een virus wordt als excuus gebruikt. En het volk wordt wettelijk en moreel verboden hier tegen in verzet te komen. Alles wordt ons afgepakt: Ons spaargeld, onze beleggingen, onze pensioenen, onze handel, onze fabrieken, onze welvaart, ons onderwijs, onze ziekenzorg, onze banen, onze religies, ons recht om te demonstreren, de hele vrije democratie. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat geheime Bilderbergplannen nu door bijna alle landen gezamenlijk worden ingevoerd, misschien met Brazilië als een van de weinige uitzonderingen. Dit is de Apocalyps uit de bijbel. Dit is de tijd van de laatste paus zoals 900 jaar geleden voorspeld door Malachias.

Gaston
Gaston
Reactie op  Gaston
1 jaar geleden

Hoe lang zal het nog duren voordat het internet volledig de nek wordt omgedraaid en radio en TV uit de lucht gehaald of alleen nog De Waarheid van de Staat verkondigen?

Aakje
Aakje
Reactie op  Gaston
1 jaar geleden

Onder zo’n bewind zou ik niet kunnen en willen leven. Zonder vrijheid heeft het leven toch geen zin.

frans
frans
Reactie op  Gaston
1 jaar geleden

Ha Gaston!
Dat gebeurt in de Vs van af morgen 1 april tot 10 april!!
alles gaat daar plat, uitgeschakeld enkel nog 1 tv e 1 radio kanaal blijft open voor de President.
De hele duistere kliek wordt daar opgeruimd, de FED ontmanteld.
Het moeras ligt droog nu! Er komen echt verschrikkelijke waarheden aan het licht, onthullingen! Opnieuw ook voor de rest vd wereld beangstigende waarheden. erger dan door corona is veroorzaakt.
Wacht af en blijf rustig.

H.J.
H.J.
Reactie op  Gaston
1 jaar geleden

Beste Gaston.

Ik mis een ding wat mij het meest frustreert.

ONZE TROTS OM BLANK TE ZIJN.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  H.J.
1 jaar geleden

Haha, trots. Wat heb jij gedaan dan waardoor je blank bent? ‘t waren je ouders die zich voort hebben geplant en die waren toevallig blank,- geen enkele input van jouw kant. Dus waar ben je dan trots op? Een kleur krijg je gegeven… ‘t is niet iets waar jezelf aan hebt gewerkt. Dus die trots begrijp ik nooit over welke kleur je hebt.

Waanzin in mijn belevenis.

hannie
hannie
Reactie op  Aphelius
1 jaar geleden

dus je mag wel trots zijn als je zwart bent die ook door je ouders voorouders is gegeven maar je mag niet trots zijn omdat je blank bent beetje dubbel toch, en ik weet niet wie of wat je bent maar laat ieder trots zijn op wat hij/zij is

H.J.
H.J.
Reactie op  hannie
1 jaar geleden

Inderdaad hannie.

Er staat dan ook in een reactie op Gaston.

Onze.

Gr. H.J.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  hannie
1 jaar geleden

1 ding waar je niet trots op mag zijn is je manier van begrijpend lezen, – waar heb ik geschreven dat je wel trots kunt zijn als je zwart bent?

Hoe kun je op iets trots zijn wat je niet zelf hebt gecreeerd? Een talent ontwikkelen daar kun je trots op zijn omdat je dit zelf hebt gedaan. Maar een ras of kleurtje.. dat heb je gekregen.

Ottter
Ottter
Reactie op  Aphelius
5 maanden geleden

rare discussie dit voor iedereen is het toch persoonlijk waar je trots bent op jezelf als je lekker in discussie wil ga je voor de spiegel staan

Frank Liefooghe
Frank Liefooghe
Reactie op  Aphelius
1 jaar geleden

Overal ter wereld zijn er wijze waardige vriendelijke en verstandige mensen van een gamma mooie huidskleur.Het is naïef en ouderwets van de mensen aan te vallen op hun huidskleur.In 1923 schreef Graaf Richard Coudenhove Kalergi,de grondlegger van de huidige EU Unie,zijn essay,”Praktischer Idealismus”.Hij verdedigde de multi raciale gemeenschap,met als doel om tot één ras te komen,in de aard van de oude Egyptenaren.Als ze allemaal gelijkenis vertonen met Neferti is dit niet onaardig,maar het lost in wezen niets op.De mens blijft mens met zijn grillen en zijn opfleuringen van liefde.

Thierry Daniëls
Thierry Daniëls
Reactie op  H.J.
1 jaar geleden

Ik begrijp wat je bedoelt…
Al veel te land hebben we op onze kop laten zitten.
Tijd om een 1302 uit te voerenl.
simpel…
en alle politiekers meepakken… dan weet de volgende generatie direct dat ze moeten opletten wat ze doen…

rop
rop
Reactie op  Gaston
1 jaar geleden

Gaston..
Alles word ons afgepakt,
Ons spaargeld,onze beleggingen,onze pensioenen,onze banen ,onze religie,onze handel ,onze fabrieken,ons onderwijs,onze vrijheid om te demonstreren,
heeft dit alles niet een soort van een vervuilende werking gehad op het menselijke gedrag en zijn vrijheden daarin ,de geheimen van de Bilderbergplannen laten nu de uitspraken van Malachias nu een beetje uitkomen,
de apocalyps heeft het al voorspelt zeg je, maar dat houd dan ook in dat de vervuiling eerst zijn intrede moest doen, om het als de laatste paus ten berekenen,
komt het voort uit deze vervuilende gedrag van de mens zelf, door al zijn invullingen , misschien is het wel de bedoeling van die virus om juist wakker te worden van die vervuiling,
ook van deze pauselijke kerk die ook niets anders dan op macht was berust, en verweven was met een vervuilende werking van de menselijk geest,
waarin ook veel geestelijke oorlogen zijn gevoerd, met als gevolg ook in al onze vrijheden,van ons nu bekende gedragingen? de oorlog woedt nog steeds zowel geestelijk als in al onze materiële voorzieningen.

wolfje
wolfje
1 jaar geleden

‘de wereld is een gevaarlijke plek om te wonen; niet vanwege de mensen die kwaad willen, maar vanwege de mensen die daar niets tegen doen’ -albert einstein-

Margie
Margie
1 jaar geleden

Internist Claus Köhnlein zei in gesprek met RT Deutsch dat er geen sprake is van een nieuwe ziekte en dat er niets aan de hand is.

Dit gesprek is nu nog te zien.
Was onderdeel van verwijderde video

https://youtu.be/suQeNTXHIrg

Joris
Joris
Reactie op  Margie
1 jaar geleden

Claus Köhnlein mag dan wel uitkijken dat ie niet opgepakt wordt door de virusvergelijkingspolitie..

‘Een opmerkelijke advertentie in de Volkskrant vandaag bagatelliseert het coronavirus door het met de griepgolf van een paar jaar eerder te vergelijken.’

https://pointer.kro-ncrv.nl/artikelen/anti-vaxxer-plaatst-krantenadvertentie-met-valse-claims-over-het-coronavirus

x

Check Also

ziekenhuis

Ziekenhuis doet afstand van uitingen longarts die ‘noodklok luidde om overvolle IC’

Woensdag verscheen er een bericht in het ...

professor

Professor die beweert dat corona in lab is gemaakt wéér opgesloten

Emeritus hoogleraar en apotheker Jean-Bernard Fourtillan is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x