Homepagina » Buitenland » Duitse journalist filmt in ‘overvol coronaziekenhuis’. Dit is wat hij ontdekte
duitse
Foto: Mariab35 CC BY-SA 4.0

Duitse journalist filmt in ‘overvol coronaziekenhuis’. Dit is wat hij ontdekte

In de Virchow-kliniek van het Charité-ziekenhuis in Berlijn zouden vele coronapatiënten worden behandeld. De Duitse journalist Billy Six besloot poolshoogte te nemen.

Volgens de media is er in het ziekenhuis sprake van een noodsituatie, maar Six trof een zo goed als lege kliniek aan. “Er gebeurt hier niets.”

Het enige wat in de kliniek naar de corona-uitbraak verwijst zijn A4’tjes waarop staat dat je niet naast elkaar mag zitten.

Niets te zien
duitse

Billy Six in Oekraïne (CC0)

Six zette de beelden op YouTube, waarna ze al snel door het videoplatform werden verwijderd. Voor nu zijn ze hier nog te bekijken.

De journalist sprak ook – onofficieel – met enkele medewerkers van het ziekenhuis, die met verbazing hebben gereageerd op de berichten die in de media zijn verschenen.

De medewerkers zijn erg kritisch op de media en zeggen dat alles wordt overdreven. “Er is hier niets te zien,” benadrukt Six.

Ze zeiden tegen hem dat ze niet over de situatie mogen praten. Alleen de woordvoerders mogen met de pers praten.

‘Italianen sterven niet aan corona’

Six besloot op onderzoek uit te gaan nadat artsen zich in de media kritisch hadden uitgelaten over de corona-aanpak.

Zo zei Matteo Bassetti, hoofd van de San Martino-kliniek in Genua, tegen nieuwssite Genova24.it dat ‘mensen in Italië niet sterven aan corona, maar aan een zware griep’.

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg zei verder dat er ieder jaar nieuwe coronavirussen opduiken en dat het dus geen zin heeft om te testen. “Tenzij je paniek wilt zaaien.”

Dit jaar is de sterfte in vergelijking met voorgaande jaren een stuk lager. Als we er niet op hadden getest, zouden we nooit iets gemerkt hebben, zei dr. Wodarg.

Volgens hem is er op ieder gegeven moment sprake van pandemieën, aangezien virussen zich continu over de wereld verspreiden.

Geen nieuw virus, wel een nieuwe test

Internist Claus Köhnlein zei in gesprek met RT Deutsch dat er geen sprake is van een nieuwe ziekte en dat er niets aan de hand is.

“In ons ziekenhuis hebben we 20 ic-bedden klaarstaan en we wachten nu op de eerste patiënten,” zei dr. Köhnlein. “Ik weet zeker dat die nooit gaan komen.”

Er is geen nieuw virus, er is alleen een nieuwe test ontwikkeld, aldus de internist.

Six laat nog een aantal andere artsen voorbij komen die een soortgelijk beeld schetsen. Hij denkt dat de media angstverhalen verspreiden om zo hun monopoliepositie te verstevigen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gaston schreef:

  Wat we in het Westen zien gebeuren is een complete linksgroene/communistische staatsgreep die onze wereld in notime katapulteert naar omstandigheden als in Rusland in 1950 onder Stalin. En een virus wordt als excuus gebruikt. En het volk wordt wettelijk en moreel verboden hier tegen in verzet te komen. Alles wordt ons afgepakt: Ons spaargeld, onze beleggingen, onze pensioenen, onze handel, onze fabrieken, onze welvaart, ons onderwijs, onze ziekenzorg, onze banen, onze religies, ons recht om te demonstreren, de hele vrije democratie. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat geheime Bilderbergplannen nu door bijna alle landen gezamenlijk worden ingevoerd, misschien met Brazilië als een van de weinige uitzonderingen. Dit is de Apocalyps uit de bijbel. Dit is de tijd van de laatste paus zoals 900 jaar geleden voorspeld door Malachias.

  53 likes
  • Gaston schreef:

   Hoe lang zal het nog duren voordat het internet volledig de nek wordt omgedraaid en radio en TV uit de lucht gehaald of alleen nog De Waarheid van de Staat verkondigen?

   24 likes
   • frans schreef:

    Ha Gaston!
    Dat gebeurt in de Vs van af morgen 1 april tot 10 april!!
    alles gaat daar plat, uitgeschakeld enkel nog 1 tv e 1 radio kanaal blijft open voor de President.
    De hele duistere kliek wordt daar opgeruimd, de FED ontmanteld.
    Het moeras ligt droog nu! Er komen echt verschrikkelijke waarheden aan het licht, onthullingen! Opnieuw ook voor de rest vd wereld beangstigende waarheden. erger dan door corona is veroorzaakt.
    Wacht af en blijf rustig.

    9 likes
   • Aakje schreef:

    Onder zo’n bewind zou ik niet kunnen en willen leven. Zonder vrijheid heeft het leven toch geen zin.

    7 likes
  • H.J. schreef:

   Beste Gaston.

   Ik mis een ding wat mij het meest frustreert.

   ONZE TROTS OM BLANK TE ZIJN.

   20 likes
   • Aphelius schreef:

    Haha, trots. Wat heb jij gedaan dan waardoor je blank bent? ‘t waren je ouders die zich voort hebben geplant en die waren toevallig blank,- geen enkele input van jouw kant. Dus waar ben je dan trots op? Een kleur krijg je gegeven… ‘t is niet iets waar jezelf aan hebt gewerkt. Dus die trots begrijp ik nooit over welke kleur je hebt.

    Waanzin in mijn belevenis.

    13 likes
    • hannie schreef:

     dus je mag wel trots zijn als je zwart bent die ook door je ouders voorouders is gegeven maar je mag niet trots zijn omdat je blank bent beetje dubbel toch, en ik weet niet wie of wat je bent maar laat ieder trots zijn op wat hij/zij is

     4 likes
     • H.J. schreef:

      Inderdaad hannie.

      Er staat dan ook in een reactie op Gaston.

      Onze.

      Gr. H.J.

      1 likes
     • Aphelius schreef:

      1 ding waar je niet trots op mag zijn is je manier van begrijpend lezen, – waar heb ik geschreven dat je wel trots kunt zijn als je zwart bent?

      Hoe kun je op iets trots zijn wat je niet zelf hebt gecreeerd? Een talent ontwikkelen daar kun je trots op zijn omdat je dit zelf hebt gedaan. Maar een ras of kleurtje.. dat heb je gekregen.

      1 likes
    • Frank Liefooghe schreef:

     Overal ter wereld zijn er wijze waardige vriendelijke en verstandige mensen van een gamma mooie huidskleur.Het is naïef en ouderwets van de mensen aan te vallen op hun huidskleur.In 1923 schreef Graaf Richard Coudenhove Kalergi,de grondlegger van de huidige EU Unie,zijn essay,”Praktischer Idealismus”.Hij verdedigde de multi raciale gemeenschap,met als doel om tot één ras te komen,in de aard van de oude Egyptenaren.Als ze allemaal gelijkenis vertonen met Neferti is dit niet onaardig,maar het lost in wezen niets op.De mens blijft mens met zijn grillen en zijn opfleuringen van liefde.

     2 likes
   • Thierry Daniëls schreef:

    Ik begrijp wat je bedoelt…
    Al veel te land hebben we op onze kop laten zitten.
    Tijd om een 1302 uit te voerenl.
    simpel…
    en alle politiekers meepakken… dan weet de volgende generatie direct dat ze moeten opletten wat ze doen…

    3 likes
  • rop schreef:

   Gaston..
   Alles word ons afgepakt,
   Ons spaargeld,onze beleggingen,onze pensioenen,onze banen ,onze religie,onze handel ,onze fabrieken,ons onderwijs,onze vrijheid om te demonstreren,
   heeft dit alles niet een soort van een vervuilende werking gehad op het menselijke gedrag en zijn vrijheden daarin ,de geheimen van de Bilderbergplannen laten nu de uitspraken van Malachias nu een beetje uitkomen,
   de apocalyps heeft het al voorspelt zeg je, maar dat houd dan ook in dat de vervuiling eerst zijn intrede moest doen, om het als de laatste paus ten berekenen,
   komt het voort uit deze vervuilende gedrag van de mens zelf, door al zijn invullingen , misschien is het wel de bedoeling van die virus om juist wakker te worden van die vervuiling,
   ook van deze pauselijke kerk die ook niets anders dan op macht was berust, en verweven was met een vervuilende werking van de menselijk geest,
   waarin ook veel geestelijke oorlogen zijn gevoerd, met als gevolg ook in al onze vrijheden,van ons nu bekende gedragingen? de oorlog woedt nog steeds zowel geestelijk als in al onze materiële voorzieningen.

   8 likes
 • Willem schreef:

  Heb het direct gedwonload voor het wordt weggehaald, staging is heel vaak voorgevallen de laatste jaren.

  30 likes
 • Mammon schreef:

  Dit kunnen we in NL toch ook checken?

  Gewoon naar het plaatselijke Ziekenhuis rijden met de auto.
  Uitstappen en naar binnen lopen.
  Kijk op de borden waar de Intensive Care is en ik loop daar gewoon naar toe…

  Duw gewoon die deur open en loop naar binnen met je Smartphone klaar in de aanslag!
  Gewoon doorlopen, NIETS aantrekken als iemand iets zegt!!! Doorlopen!!!

  Dan moet je redelijk vlug op de IC aankomen die dus afgeladen VOL moet liggen…
  Vlug met je Smartphone wat fotos maken van wat je ziet… Links, Rechts, Alles…

  Denk je dat je met de fotos\Smartphone niet buiten komt? Fotos meteen doormailen met je
  Smartphone naar een ander emailadres.

  Als dadelijk zou blijken, dat zo ongeveer alle Ziekenhuizen in NL -geen- of weinig patienten hebben liggen dan heb je bewijs of foto en dit maar delen, delen, delen…

  Ik weet zeker dat WE, als VOLK dit kunnen winnen van die Domme MSM Hoeren….
  Maar of we als VOLK het lef hebben om wakker te worden? En op te willen staan?

  Ken het spreekwoord: De Leugen Regeert!

  20 likes
  • rayoflight schreef:

   Echt waar , probeer maar… good luck !

   4 likes
  • Tetragrammaton schreef:

   Dat zou betekenen dat verpleegsters en ander ‘lager’ personeel deel zijn van het complot. Gaat mij iets te ver…

   4 likes
   • ikzelfzelf schreef:

    @Tetragrammaton, nee dat betekent het niet, want in die video van die Duitse journalist [uit het bovenstaande artikel] vertellen artsen dat er gelogen wordt door de media en politiek en dat er helemaal niets aan de hand is.
    Maar als hun uitspraken door de media en politiek genegeerd worden, dan krijgt de bevolking daar niets van mee.
    Aangezien Youtube en facebook dit soort video’s heel snel verwijderd, dan krijgt de bevolking dit ook niet of nauwelijks te zien of te horen.

    5 likes
  • ChiXiStigma schreef:

   Voordat je voor lijp wordt versleten omdat je gillend door IC’s rent en het personeel voor domme hoeren uitmaakt terwijl je de hartpatiënten op hol jaagt, zoek dan wel een ziekenhuis waarvan ze zeggen dat ze daar worden behandeld. Veel steden hebben de apparatuur gecentraliseerd in één enkel ziekenhuis en in de rest zal je niets vinden (Zou dat in Duitsland ook zo gaan?)

   3 likes
  • dre schreef:

   Geen hond die dat durft natuurlijk, te panisch allemaal, behalve deze journalist dan.

   0 likes
 • wolfje schreef:

  ‘de wereld is een gevaarlijke plek om te wonen; niet vanwege de mensen die kwaad willen, maar vanwege de mensen die daar niets tegen doen’ -albert einstein-

  19 likes
 • Christgalactic schreef:

  De video is ondertussen al verwijderd, heb het niet meer kunnen zien. Dit slaat werkelijk alles. Mensen worden echt het zwijgen opgelegd en velen handelen enkel in naam het kapitaal waar zogenaamde woordvoerders ook naar spreken. De elite hebben dezen echt in hun grip, vandaar dat veelal gelogen wordt.
  De Waarheid zal hun vrijmaken.

  14 likes
  • Kikoe schreef:

   persoonlijk vind ik Pasen een goeie datum om met zijn allen weer massaal de straat op te komen !

   8 likes
  • Veteraan Delta schreef:

   Inderdaad. Maar tijdens oorlog blijkt geld niet te eten!

   7 likes
   • Christgalactic schreef:

    Zeer juist, maar de mindcontrol bij dit soort lui is zo groot, dat ze dat niet eens begrijpen! Het gaat hem natuurlijk over onze ziel, maar dat kun je dezen niet uitleggen.
    Integendeel, sommigen stellen dat wij enkel een stuk materie zouden zijn.
    Het bestaan van de ziel, (connectie via de pijnappelklier), is allang wetenschappelijk aangetoond met het expiriment in een boek vastgelegd nl. “21 gram”!

    Maar wat baten kaars en bril, als den uil niet zienen wil!!

    17 likes
 • rayoflight schreef:

  Van het hele coronaverhaal klopt niets , ook al van familie leden gehoord in Duitsland. Maar dat wil niet zeggen dat CV niet gevaarlijk is. Het is alleen aannemelijk dat het minder slachtoffers maakt dan criminele media ons wil doen geloven. Wat er echt aan de hand is is moeilijk uit te zoeken. FF binnenlopen zoals andere niburiaanen betogen lijkt me niet zo verstandig.

  En dan heb je nog het Q verhaal , weet niet wat daar allemaal van waar is maar Q moet deze week met de billen bloot. Voorspeld is dat internet en media down gaan voor een aantal dagen. Dan zou een militaire operatie de elementen die vijandig gezind zijn aan de USA verwijderen. Gebeurt dat niet ben ik geneigd om corona te zien zoals het is namelijk een biowapen om NWO in te luiden.

  Weet niet wat erger is , verlies van vrijheid om opa te knuffelen en op straat te lopen zonder dat agenten je bekeuren , of gewoon doodgaan door corona….

  bah 2020 lijkt veel op een goedkope B-Movie !

  11 likes
 • remi schreef:

  rond 1300 ontdekte men, als mensen onder hoge spanning staan, in combinatie met honger, of zoals wij nu standaart ongezond zijn, ook al bezeffen we dat niet, er ziektes gaan ontstaan, toen een straf van god.
  later gaf luis pasteur daar de term virus aan, in het latijns gif, zo worden we ook vandaag de dag ziek gemaakt, mede met vaccinaties, gif word ingespoten, of over ons uitgevlogen, bv dmt en het polio verband.
  influenza betekend de invloeden van licht en donker in energie vorm, in de aryuverdice leer en oud chinese leer, bestaat het word virus niet zoals wij deze kennen, in de dagboeken van pasteur staat ook dat zijn onderzoek fraude was, in 1993 gegeven aan professor gerald geison, amerikaanse princeton university.

  ook de elektronen microscoop heeft nooit een virus vastgelegd, eiwitten protainen transfer tussen cellen.
  een virus is volgens de wetenschap een dood iets, hoe kan het dan op jacht gaan naar jouw?

  in 1977 kon met patend gaan aanvragen, toen werd onze gezondheid ondergeschikt aan geld.

  een positief test is niks meer dan een test op antilichamen van het afweersysteem op bepaalde protainen.
  bij deze testen worden ook vaak bepaalde stoffen toegevoegt, die de positief uitkomst verhogen.

  als ik jouw nou gaan schoppen en slaan kom jij positief uit deze test, waarom omdat de hormonen adreline en noradreline, cortizol, cortizone aanmaak stimuleert, waardoor de celdeling stopt, tergelijkertijd het afweer systeem stopt met werken (stress, angst), die 1 procent van het lichaams gewicht aan oude cellen per dag moet afvoeren, deze zwerfen door het lichaam candida (schimels) invecteren deze cellen henz het lichaam wordt ziek, verkoudheid, griep verschijnselen, het persoon in de video die cortizone kreeg is dus gewoon vermoord (zijn celdeling vernieuwing werd gestopt), voor het grotere plan op de achtergrond.

  ook de toename van elektromagnetische velden, in de atmosfeer lopen vaak paralel met uitbraken van ziektes, dus zoals nu met de g5 instalatie, en kan men dit nu mooi weg schuiven onder gewoon ziek zijn.
  ik ben dit nu aan het onderzoeken, de uitkomsten op ons bio elektromagnetisch systeem zijn schrikbarend, op onze waterhuishouding, onze energie de mitogondrien, ionen transfer, ph waarde, enz.

  ook is er een rechtzaak gewonnen door een dokter die zegt dat de mazzelen geen virus is bv, maar dit wordt natuurlijk niet aan de grote klok gehangen.

  we leven letterlijk in een omgekeerde wereld, een moeilijke pil voor veel mensen dat snap ik.
  maar voor mij is het duidelijk dat machtige mensen, ons langzaam aan het vernietigen zijn.

  10 likes
 • Kikoe schreef:

  Ik kon de video nog net zien. Ik had hem moeten downloaden. Nadien niet meer te bekijken.
  Wat een fake wereld !

  7 likes
 • Margie schreef:

  Internist Claus Köhnlein zei in gesprek met RT Deutsch dat er geen sprake is van een nieuwe ziekte en dat er niets aan de hand is.

  Dit gesprek is nu nog te zien.
  Was onderdeel van verwijderde video

  https://youtu.be/suQeNTXHIrg

  7 likes
 • rop schreef:

  Een nieuw soort experiment dus zogezegd,slagen ze dan wel verdomd goed in,dan zit er veel meer achter het hele gebeuren ,die zelfs de machthebbers misleiden,
  de uitvoerders van de schaduw achter hele gebeuren waar zelfs leiders deze blinde vlek niet zien,
  dan is er maar een oplossing deze schaduw massaal negeren, alle grens gesloten activiteiten direct niet meer aan meedoen,
  door massaal de straat weer op te gaan, dan word bewust met een doel achter dit alles de voorbereiding getroffen om de massa in toom te houden,en kijken op deze manier hoeveel men er naar word geluisterd, dat is dat als eerste meegenomen in hoever de massa luistert , en daarna word er dan een volgende scenario uitgevoerd, de complete massa hysterie is nu een feit, en daarna de volgende erop voor te bereiden. dat betekend dus dat er totaal niets aan de hand is ,maar een soort experiment is.. en iedereen deelt dus nu ook mee aan deze massa hysterie, die elk bedrijf en persoonlijk raakt..ook hier op deze site word er precies aan deze blinde schaduw vlek gereageerd een ieder op zijn eigen wijzen..

  7 likes
  • rop schreef:

   vervolg.
   dat betekend dat alles ook maar alles op bedrog en leugens is gebaseerd ,
   en dat iedereen er ook aan meedeelt om deze in stand te houden is men zich totaal niet bewust en word alles onbewust denkend dat het een waarheid bevat en alle beschreven of deelnemingen daarin of daaraan totaal een waarheid is van Onzin,
   zelfs de media is slachtoffer van zijn eigen in praktijken gebrachten door gebeurtenis in nieuws vormen, dat betekend ze doen maar wat,
   maar hebben totaal geen juiste overzicht in al hun handelen waardoor het totaal een eigen leven gaat leiden,
   met een totale ongecontroleerde gecontroleerde hysterie,
   dat ziet men nu overal gebeuren ,
   de gecontroleerde is de ongecontroleerde totaal niet meer de Baas,
   verspreid men het nieuws waarin totaal niet meer de controle ongecontroleerd zijn weg volgt met als duidelijke gevolg ,we weten het niet echt meer, maar doen net Alsof.. We het Weten , waarmee een ieder gebeuren ook zichzelf totaal zich mee laat slepen door dat gebeuren, met als gevolg chaos..

   5 likes
 • PRAVDA schreef:

  Zo zie je op straat een paar mensen even met elkaar praten, die worden meteen hard verbaal aangesproken door BOA’s en straat agenten, maar ook zie ik groepjes hangmensen met een grote blik bier in hun hand en zitten naast elkaar op een bankje, daar wordt niet tegen opgetreden…UHUM, KUCH hoest, proest…meten met twee maten?

  6 likes
 • Roos schreef:

  Ik zie regering en hulpverleners zoals politie en ambulancemedewerkers op bwvs nog geen 10cm afstand van elkaar, n tijdlang praten ivm niks kunnen door ontoegankelijk huis, dezelfde mensen die pretenderen dat coronavirus ernstig besmettelijk en gevaarlijk is, wtf?! Getuigt dus al van dat coronavirus maar n griep met n vooralsnog veeeeeel lager dodental dan de gewone griepvarianten dat door MSM alle keren dus ernstig onderbelicht is, anders had ik het ook al eerder geweten want coronavirus, zal door impact van al ruim 2 maanden 24/7 mediacircus en maatregelen als in intelligente lockdown, never nooit vergeten worden!!

  Inzake Q, als er deze week geen acties plaatsvinden (zoals verteld), is Anonymus dus ook maar n droeftoeterorganisatie dat iov elite en co. werkt, betekent dat we dus overgeleverd zijn aan terroristen en de strijd als in oorlog, dus al verloren hebben (omdat gros van mensen (onder invloed van MSMmindfuck) het af laat weten!!

  Stay real, stay safe and healthy!

  P.s. Ik wil best mee in kader van (getuige zijn ivm) onderzoek/bewijs verzamelen omtrent coronavirus in oa Italië (temeer omdat dit/deze toestand toch nog maar n kwestie van blijven bestaan is ipv kwaliteit van leven)!

  6 likes
 • Henry schreef:

  Is het interessant om te onderzoeken of mensen die de griepprik hebben genomen, nu ook ziek zijn geworden en mogelijk nu ook lijden aan het Covid-19? Veel ouderen hebben dat gedaan. Ikzelf heb hem geweigerd en werkte in een risicovolle omgeving en ik ben nu niet ziek. Ik ben wel benieuwd naar die resultaten.

  6 likes
 • Henk schreef:

  Dit verbaast mij helemaal NIET! media is het zalfde als CNN Comiunist News Network
  ook wel door mij genoemd , Snow Flakes.
  De bestrijder van dit is Ole kreng of was zij nou de aanmoediger er van ?

  3 likes
 • CHiXiStigma schreef:

  Zijn er ook links naar de media artikelen die beweren dat de kliniek vol is?
  Het enige dat ik tegenkom is dat er een onderzoekstent voor de deur staat waar mensen zich kunnen laten testen. (Los van de kliniek zelf.)

  3 likes
 • Reliable Liar schreef:

  Linkie in de tekst doet het niet meer. Deze wel:

  https://www.youtube.com/watch?v=-v9NGC42vl4

  3 likes
 • PRAVDA schreef:

  De ene Albert Hein hebben ze strengre dicipline en de andere Albert Hein niet. Zo heb je een Albert Heijn, die let op hoeveel klanten aanwezig zijn en mag je geen winkelmandje dragen maar verplicht een winkelkarretje. Bij de andere kanje gewoon een winkelmandje pakken en is het aldaar stervens druk, niemand die erop let die bij de ingang staat, ja een append scholiertje met een coronahesje, tja, die hebben het ook druk. :S

  3 likes
 • Wille schreef:

  Heb de hele docu gezien en het liegt er niet om. Tjonge, wat wordt de goegemeente belazerd en in de angstmodus gezet.
  Het is werkelijk oorlog tegen de mensheid. We moeten angst, angst en nog eens angst hebben. De film is nu niet meer te zien. Tijdens het bekijken moet ik opnieuw intikken werd geadviseerd maar ik wist al van vrienden aan wie ik dit artikel had gestuurd dat het youtube-filmpje was verwijderd!!!!!

  2 likes
 • Brigges schreef:

  De film is nog gewoon te zien. Heb hem net bekeken en het is precies zoals ik al dacht. We woden belazerd.

  2 likes
 • Harry schreef:

  In Duitsland zijn bijn 8 maal zoveel ic bedden aanwezig per persoon dan het extreem lage aantal per 10.000 in Nederland.
  De overheid had liever het Zweedse model ingevoerd maar door de macht van de media en hun emotionele chantage door de overheid een rode (doodskaart) te trekken, zeg maar het michael galien effect, zijn ze door de knieën gegaan. En medische specialisten hebben geen verstand van immunologie, wel de adviseurs van de regering. Duitsland had het tekort aan ic bedden kunnen opvangen.
  Ik citeer de volkskrant https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/opinie-houd-het-hoofd-koel-en-plaats-ziekte-en-dood-in-perspectief~bd183a83
  De regering gaf toe dat deze maatregel geen wetenschappelijke basis had, maar was genomen vanwege de maatschappelijke druk – waaronder die van de medisch specialisten.

  1 likes
 • Lyss schreef:

  Willem, top actie! Hoe kom ik met je in contact voor kopie van die video?

  1 likes
 • Barbara schreef:

  https://www.genova24.it/2020/02/linfettivologo-bassetti-in-italia-non-e-morto-nessuno-di-coronavirus-basta-bollettini-di-guerra-231761/

  Zoals eerder verspreiden jullie onjuiste info, de woorden van dr. Bassetti, dat de mensen niet sterven aan corona zijn afkomstig van een interview in “februari”. Nu weer is zijn opinie totaal veranderd over deze dodelijke epidemie, zoals het zich laat kenmerken in Italië.

  https://www.youtube.com/watch?v=-PxCg4BmRv0

  Vandaag zijn we in oorlog, zegt de viroloog Bassetti in een interview van 4 dagen geleden.

  Je kunt niet willekeurig zomaar het nieuws bij elkaar zoeken, om maar je gelijk te bewijzen, die niet klopt

  1 likes
 • Simon H schreef:

  https://www.davidicke.com/article/566782/billy-six-deckt-corona-schauspiel-auf

  All, have a look.. its in german, but the main conclusions are translated

  0 likes
 • x

  Check Also

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  >