Buitenland

Democratische waarnemer: ‘Dit is een staatsgreep tegen de president van de VS’

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Trump heeft in het Witte Huis gezegd dat hij de verkiezingen eenvoudig wint als je alle legale stemmen bij elkaar optelt. Hij voegde toe dat de verkiezing is gestolen met illegaal uitgebrachte stemmen. Trump zei dat de juridische strijd hierover uiteindelijk bij het Hooggerechtshof terecht kan komen. Eerder zei Joe Biden dat hij ervan overtuigd is dat hij als winnaar uit de bus komt.

Na een opsomming van voorbeelden van onregelmatigheden bij de verkiezingen stelde Trump veel procedures en rechtszaken in het vooruitzicht. “We kunnen dit niet laten gebeuren,” citeert oud-journalist Sytse de Jong hem. Hij merkt verder op dat de Republikeinen in Arizona zich zelfverzekerd uitlaten over hun verwachting dat Trump deze staat alsnog zal winnen. Nadat 60 procent van de stemmen was geteld, wees Fox News de staat al toe aan Biden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Coup tegen de president

Volgens de media is er geen bewijs voor stemfraude. Het aandragen van bewijs is erg lastig, aangezien social media als Twitter en Facebook berichten hierover massaal censureren. Momenteel gaat er een filmpje rond van een Democratische poll watcher – iemand die controleert of er niet gefraudeerd wordt – uit Philadelphia die zich uitspreekt over deze kwestie.

De waarnemer zegt dat hij de stemmentellers moest controleren, maar niet dichterbij mocht komen dan 10-30 meter. Mocht onderstaande tweet verwijderd worden: “Dit is een coup tegen de president van de Verenigde Staten […] Dit heeft niets van doen met Joe Biden of Donald Trump. Dit gaat over onze democratie. Er is corruptie in de hoogste regionen van de stad Philadelphia.”

4.6 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Als ze die fraude niet rechtzetten is het land al verloren. Er komen steeds meer video’s online waar de fraude duidelijk te zien is.
Kijk & luistertip.

https://drcharlieward.com/important-webinar-update-on-the-election/?utm_content=11901433&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

Erik
Erik
3 jaren geleden

Net als de verkiezingen in nederland, corruptie viert hoogtij

Noorderling
Noorderling
3 jaren geleden

Precies zoals verwacht. Dit gaat zeker tot januari duren voordat men hier uitkomt. Let make America great again ; )

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

het is coup wereld wijd

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x