Buitenland

Democratische waarnemer: ‘Dit is een staatsgreep tegen de president van de VS’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Trump heeft in het Witte Huis gezegd dat hij de verkiezingen eenvoudig wint als je alle legale stemmen bij elkaar optelt. Hij voegde toe dat de verkiezing is gestolen met illegaal uitgebrachte stemmen. Trump zei dat de juridische strijd hierover uiteindelijk bij het Hooggerechtshof terecht kan komen. Eerder zei Joe Biden dat hij ervan overtuigd is dat hij als winnaar uit de bus komt.

Na een opsomming van voorbeelden van onregelmatigheden bij de verkiezingen stelde Trump veel procedures en rechtszaken in het vooruitzicht. “We kunnen dit niet laten gebeuren,” citeert oud-journalist Sytse de Jong hem. Hij merkt verder op dat de Republikeinen in Arizona zich zelfverzekerd uitlaten over hun verwachting dat Trump deze staat alsnog zal winnen. Nadat 60 procent van de stemmen was geteld, wees Fox News de staat al toe aan Biden.

Coup tegen de president

Volgens de media is er geen bewijs voor stemfraude. Het aandragen van bewijs is erg lastig, aangezien social media als Twitter en Facebook berichten hierover massaal censureren. Momenteel gaat er een filmpje rond van een Democratische poll watcher – iemand die controleert of er niet gefraudeerd wordt – uit Philadelphia die zich uitspreekt over deze kwestie.

De waarnemer zegt dat hij de stemmentellers moest controleren, maar niet dichterbij mocht komen dan 10-30 meter. Mocht onderstaande tweet verwijderd worden: “Dit is een coup tegen de president van de Verenigde Staten […] Dit heeft niets van doen met Joe Biden of Donald Trump. Dit gaat over onze democratie. Er is corruptie in de hoogste regionen van de stad Philadelphia.”

4.6 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Als ze die fraude niet rechtzetten is het land al verloren. Er komen steeds meer video’s online waar de fraude duidelijk te zien is.
Kijk & luistertip.

https://drcharlieward.com/important-webinar-update-on-the-election/?utm_content=11901433&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

Erik
Erik
1 jaar geleden

Net als de verkiezingen in nederland, corruptie viert hoogtij

Noorderling
Noorderling
1 jaar geleden

Precies zoals verwacht. Dit gaat zeker tot januari duren voordat men hier uitkomt. Let make America great again ; )

mee 2
mee 2
1 jaar geleden

het is coup wereld wijd

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x