BuitenlandCorona

Duitse overheid werd in 2013 al gewaarschuwd voor corona-pandemie. Zo reageerde de regering-Merkel

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse overheid is meer dan zeven jaar geleden al gewaarschuwd voor een pandemie. Daarbij werd opgemerkt dat de Duitse gezondheidszorg niet is berekend op een dergelijke crisis.

De overheid koos ervoor om geen voorbereidingen te treffen, maar om tientallen miljarden euro’s te pompen in de ‘klimaatcrisis’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Critici vragen zich nu af waarom de Duitse overheid nooit actie heeft ondernomen.

Catastrofale gevolgen

In een overheidsdocument zijn twee scenario’s uitgewerkt: overstromingen en een mogelijke Sars-achtige pandemie.

Op pagina 55 gaan de auteurs in op de potentiële risico’s van een pandemie. Ze waarschuwen ook voor de catastrofale gevolgen.

Het is alsof de auteurs in de toekomst konden kijken: ze noemen specifiek het coronavirus, en schrijven dat de uitbraak in ‘februari in Azië’ zal beginnen.

Het rapport gaat verder in op de grote economische veranderingen en de inperking van fundamentele rechten die zo’n pandemie tot gevolg heeft.

Nooit serieus genomen

Ruim zeven jaar later blijkt dat de Duitse overheid de risicoanalyse nooit serieus heeft genomen. Wel investeerde de overheid talloze miljarden in maatregelen om klimaatverandering tegen te gaan.

Econoom en schrijver Markus Krall haalt het rapport aan in een recent interview.

De overheid had jaren geleden al geïnvesteerd moeten hebben in de gezondheidszorg. Dat ze geen actie heeft ondernomen, laat zien hoe ‘incompetent’ zij is, aldus dr. Krall.

Hij is van mening dat de overheid te traag reageert vanwege haar opengrenzenbeleid.

Onacceptabel

“Onze bondskanselier [Merkel] wilde koste wat kost vasthouden aan haar open grenzen en dat doet ze nog steeds,” zei Krall.

Over de prioriteiten van de Duitse overheid zei hij: “Dit is onacceptabel. Het is onverantwoordelijk.”

De overheid had bijvoorbeeld 100.000 ademhalingstoestellen kunnen aanschaffen voor 50 miljoen euro ter voorbereiding op een pandemie.

“In plaats daarvan spendeerden we miljarden, vele miljarden, honderden miljarden aan andere dingen,” zei hij.

Merkel zit nu zelf vanwege het coronavirus in quarantaine.

[NoTricksZone]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
4 jaren geleden

Helderziend of corrupt tot op het bot ?
Hoe konden zij zo lang van tevoren weten over een corona uitbraak in febr. In China ?

Loekie
Loekie
4 jaren geleden

Als de Fuhrer zelf in 40taine zit dan zal het ook wel “serieus” en “ernstig” zijn en moeten we maar doen wat ons verplicht wordt: ik ‘hoor’ het ’t klootjesvolk zo denken/zeggen.
En dan vooral roeptoeteren en eisen dat degenen die er niet in willen trappen met harde hand verplicht moeten worden (liefst op straffe van de doodstraf :).
Inquisitie en programs verbleken toch bij zoveel naïviteit (afgezet binnen de tijdgeest natuurlijk)

Wij konden het niet weten, als we het geweten hadden kunnen hebben, hadden we het niet willen weten

Axel M.
Axel M.
4 jaren geleden

Laten we dit artikel eens ontleden :

Er staat geschreven ” De overheid koos ervoor om geen voorbereidingen te treffen , maar om tientallen miljarden euro’s te pompen in de ‘klimaatcrisis ”
De klimaatcrisis heeft veel meer baad voor hun agenda dan dit niets zeggende corona virus, zeker op langer termijn.
Bij het klimaat-onzin verhaal zitten veel meer grote instanties, zoals oa
Bill & Melinda Gates Foundation verboden die hun vaccin programma willen doorvoeren ” in Bill Gates zijn eigen woorden; is het vaccin bedoeld om de wereldbevolkingsgroei terug te dringen naar 500,000, lees agenda 21 en the Georgia Guidestones “.
De Duitse overheid heeft nooit actie ondernomen om ervoor te zorgen dat zij geen stok in de spaken zouden worden van hun meester “agenda 21/30 “.

verder staat er geschreven ;
” De overheid had jaren geleden al geïnvesteerd moeten hebben in de gezondheidszorg ”
Waarom zouden ze dat doen als er in agenda 21/30 geschreven staat dat zij de gezondheidszorg zó duur willen maken dat de normale bevolking het niet meer kan bekostigen en zelfs moet gaan kiezen tussen brood op de plank of medicatie wat weer inline is met hun genocideplan.
De vraag was alleen of ze dit nou hard of soft-kill zouden ( hard-kill oorlogen, atoombom etc. , slow-kill virussen, ziektes, hogersnood etc. )
Ze hebben ervoor gekozen het soft-kill te doen omdat er met hard-kill te veel mensen achter zouden kunnen komen en dus in opstand konden komen, ze willen er als mensreddend mee weg komen en niet ” wat ze zijn ” mensheid vernietigend .Want als een zogenaamde mens-reddende org. krijg je véél meer steun van de bevolking dan de ander ( zie wat er nu gaande is met het corona -virus, wat de kuddedieren nog steeds ziet als mensreddend terwijl het tekoste gaat van onze vrijheid !!! )

De rest is allemaal ONZIN !!!

Axel M.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Merkel gewaarschuwd of geïnstrueerd, aan gezien het rapport zo overduidelijk aan gaf wat er moest gebeuren? Aande andere kant wordt er geschreven dat we niet vreemd moeten opkijken als er de aankomende tijd plotseling allerlei ‘bekende figuren’ aan het corona virus zijn overleden. Volgens andersoortige berichten is er een opruiming gaande van corrupte figuren. Gezichtsverlies is voor hen erger dan miljoenen doden. Als die verdwijnen dan wordt hun gezicht gered onder het mom van het corona virus. Dek alles af en er kan van alles plaats vinden buiten het gezichtsveld, zowel in positieve als negatieve zin.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x