Buitenland

Geschokte Europeanen tonen hun astronomische energierekening terwijl ‘verschrikkelijke winter’ nadert

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!

De afgelopen week hebben geschokte Europeanen – vooral Britten en Ieren – foto’s gedeeld van astronomische energierekeningen die viraal gingen. Het gaat daarbij vooral om kleine ondernemers die verpletterd worden en niet veel langer hun deuren open kunnen houden.

Eén van hen is Geraldine Dolan, eigenaar van een koffiebar in het Ierse stadje Athlone. Ze moest bijna 10.000 euro aftikken voor twee maanden energieverbruik, een stijging van 250 procent in slechts 12 maanden. “Hoe is dit in godsnaam mogelijk?” twitterde Dolan.

Topje van de ijsberg

Britse gepensioneerden stevenen daarnaast af op een ‘verschrikkelijke winter’. Hun energierekening zal in oktober ongeveer 80 procent hoger uitvallen.

Dat is slechts het topje van de ijsberg. Twitteraar ‘Crab Man’ heeft een draad gemaakt over soortgelijke gevallen. Het ziet er niet goed uit.

Overigens boekte het Russische staatsgasbedrijf Gazprom in de eerste jaarhelft een recordwinst van 41,6 miljard euro.


[Zero Hedge]

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
203 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Volgens mij was het niet voor niks die slimme meters in onze huizen. Je kan als je zo’n ding in huis hebt werkelijk geen kant meer op en dat weten ze. En dan die enorme winsten die die energiebedrijven maken, het is werkelijk bij de konijnen af.

Never.
Never.
3 maanden geleden

Met dank aan de WEF criminelen.

Avax
Avax
3 maanden geleden

Het is duidelijk dat we van alle WEF ClauSSwaabs gerelateerde mensen af moeten!In Nederland beginnende met Rutte en zijn aanhangers!

Kevin
Kevin
3 maanden geleden

De grootste transfer van weelde in de geschiedenis.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

203
0
We lezen graag je reactie!x