Homepagina » Binnenland » Oud-VVD-partijleider voorspelt dat er binnenkort geen geel hesje meer te krijgen is in Nederland. De reden: dit bizarre akkoord
Oud-VVD-partijleider voorspelt dat er binnenkort geen geel hesje meer te krijgen is in Nederland. De reden: dit bizarre akkoord

Oud-VVD-partijleider voorspelt dat er binnenkort geen geel hesje meer te krijgen is in Nederland. De reden: dit bizarre akkoord

Op tijd aanschaffen, want ze vliegen weg, voorspelt VVD-coryfee Hans Wiegel na het lezen van het klimaatakkoord. Hij denkt dat binnenkort nergens nog gele hesjes te krijgen zullen zijn.

Wiegel reageerde de afgelopen tijd vol afschuw op de aanstaande klimaatplannen.

Het kabinet wil in Nederland overstappen op elektrisch rijden. Daar komen subsidies voor, maar de burger moet opdraaien voor de kosten.

Gasbelasting flink omhoog

Daarnaast gaat de belasting op benzine en diesel omhoog en komt er in 2030 een verbod op de verkoop van benzine- en dieselauto’s.

Ook wordt er weer gesproken over rekeningrijden.

Tegen 2030 wil het kabinet 1,5 miljoen huishoudens ‘groen’ hebben en in 2050 moeten alle huizen gasvrij zijn.

Om dat te bewerkstelligen gaat de gasbelasting flink omhoog.

Maatschappelijke onrust

Bedrijven moeten hun CO2-uitstoot terugdringen en als ze dat niet doen krijgen ze een boete.

“Hier is het laatste woord nog niet over gesproken,” zei Wiegel over de aangekondigde klimaatmaatregelen.

Hij denkt dat de VVD en het CDA diep in de penarie zitten en waarschuwt de politiek: als het klimaatakkoord door de coalitie wordt overgenomen, ontstaat er maatschappelijke onrust en zullen de gele hesjes snel uitverkocht raken.

Franse toestanden

CDA-fractievoorzitter Buma zei dat de gele hesjes invloed moeten hebben op het klimaatbeleid.

“Anders gezegd: hij wil daarmee Franse toestanden in Nederland voorkomen,” aldus Wiegel.

Te laat

Maar één van de belangrijkste gele hesjes-dragers, Jacline Mouraud, zei eerder al: “Nu is het te laat, de doos van Pandora is open en gaat voorlopig niet meer dicht.”

De opstanden lijken afgenomen. Niet door herstel van vertrouwen, maar vanwege de komende kerstdagen, besluit Wiegel.

Foto: Jürgen Eissink Wikimedia Commons

[Telegraaf]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Of het klimaat nu wel of niet (een beetje) verandert door toedoen van het gebruik van fossiele brandstoffen en de CO2 uitstoot, is op zich een weinig interessante vraag. De door sommigen gevoelde urgentie is in ieder geval allerminst bewezen en alle andere belasting die we het milieu aandoen, vergeten we voor het gemak maar even.

  Het is sowieso goed als we als mensheid de aarde zoveel mogelijk met rust laten.
  Als we duurzame energie kunnen gebruiken in plaats van fossiel is dat vanzelfsprekend beter.
  Als een huishouding overstapt van fossiele energie op duurzame energie dan moet dat kunnen ZONDER kosten voor de huishouding (burger). Het geldt dat bespaart wordt aan fossiele uitgaven gaat dan naar de aflossing van de investering in duurzame energie. Zolang dat niet kan, blijven we lekker aan het gas (de schoonste fossiele energie!) misschien kan er over 10 jaar zelfs wel groene waterstof door die leidingen.

  Deze transitie zal door de overheid gestimuleerd moeten worden door bedrijven en financiering- maatschappijen te bewegen duurzame producten aan te bieden aan de consument. Niet door alles duurder te maken met belastingen en géén échte oplossing bieden. Slechts een voorbeeld: Dat de kosten van gevel en muurisolatie in woningen van < 1970 in zeven jaar worden terugverdient, is een fabeltje: Leg het terugverdienen van zo´n investering maar op het bordje van de producent in samenwerking met energiebedrijf en kijk dan of ze het willen uitvoeren maar laat de burger met rust.

  Dit geldt ook voor elektrisch autorijden. Dit is geen duurzame oplossing, het verhoogt het stroomverbruik enorm, zo zijn de Accu´s en het accuzuur zeer milieubelastend en moeten iedere circa 7 jaar vervangen en de laadpalen moeten ook geproduceerd en onderhouden worden. Daarnaast zijn elektrische auto´s voor de meeste mensen niet eens te betalen.
  De overheid zou de productie van waterstof auto´s mogelijk in combinatie met zonne-energie kunnen stimuleren (Techniek en kennis is reeds voorhanden). De kostprijs van zo´n compacte in NL te produceren auto zou tussen de 15000 en 20000 euro liggen met een technische levensduur van minimaal 25 tot 30 jaar met beperkt onderhoud. Dit kan binnen vijf jaar geregeld zijn en zo geef je de burgers een goed alternatief, dat ! is Besturen.
  Slechts een voorbeeld: Als ik maar 5000Km per jaar rijd, ben ik véél milieubewuster door deze auto nog 15 jaar te rijden dan vervroegd in te ruilen. Door hogere motorrijtuigenbelasting word ik gestimuleerd mee te doen aan de wegwerpmaatschappij en vervroegd in te ruilen (Als ik daar al het geld voor zou hebben).

  Verreweg de grootste vervuiling komt uit het bedrijfsleven, de industrie. Laat daar nu juist het minst transparant in het klimaatakkoord tot uiting komen dat de vervuiler moet betalen (Wat bij de burgers wel gebeurt, maar ja er was geen “burger klimaattafel” in het leven geroepen….). Natuurlijk zijn er ondanks dat een overheid niet durft op te treden toch goede initiatieven zoals Tata Steel die volledig overgaat op waterstof. Zo laat Tata zien, slimmer te zijn dan al die klimaattafels. De CO2 prijs subsidie / boete aan het bedrijfsleven is een farce; Altijd staat markt economie zo hoog in het vaandel… maar nu het erop aankomt, is zelfs de VVD communistisch (Maar dan wel alleen voor de bedrijven).

  We hebben te maken met een zielig stelletje heen en weer zwalkende bestuurders, die elkaar veelal napraten en niet eens (willen) zien dat die ondernemers aan de klimaattafels allemaal voor eigen parochie preken en niet kijken naar het geheel voor de maatschappij en met serieuze oplossingen komen die de burger ook gelooft. Dit ZOU een taak van de overheid moeten zijn evenals het opzetten van een project om Thoriumreactors in te zetten (Met de technische universiteiten in Eindhoven en Delft moet dat toch in een jaar of tien toch geregeld kunnen zijn).

  Burgers zijn echt wel bereid om over te stappen op duurzame energie, mits het duidelijk bijdraagt en er een degelijk en betaalbaar alternatief geboden wordt (Gefinancierd uit de verduurzaming die optreedt, dus kostenneutraal! ). Dat hoef je als bestuurder niet met belastingen af te dwingen, zo laat je als bestuurder zien dat je geen respect hebt voor je eigen kiezers:

  Als het vaasje is volgelopen…. Dan breekt het uiteindelijk.
  “Wij zijn het volk”, de volgende diepe recessie is in aantocht vooral veroorzaakt door “Bestuurlijk” Nederland.

  https://issuu.com/zonnemax/docs/basisinkomen_2015

  59 likes
  • Tsja wij als bestuurders weten ut ook allemaal nie hor. Daarom maar beetjuh elektrische autotjuss en zo´n waterpompie da zal ook wa helpuhh en jah wat tegen de gevel aanzettuh. Al die ondernemertjes weer blij blij blij joh… $$$ stromen binnen.

   Wa wij bestuurders wel wete… belasting heffuh… Lekker steeds meer … belasting groeit … yes yes. Want dan maken die stomme domme burgertjuss eens een goede keuze. Snap ie.

   Stemmuh doe da stemvee toch wel en daarna koppe dicht houwe A.U.B. Lekker 1x in de ca 4 jaar stemmuh… Heeft heel wat opgeleverd he de laatste decennia Jaja t git goed met Nederland hor.
   2017 82%
   2012 75%
   2010 75%
   2006 80%
   2003 80%
   Als minder dan 50% gaat stemmen, is het instituut haar democratische legitimiteit (en geweldsmonopolie) kwijt. Verkiezingen in 2020 48% : Een mooie droom.

   19 likes
   • Of het instituut haar legitimiteit kwijt is als minder dan 50% gaat stemmen, zie daarvoor de grondwet en kieswet.

    Zelf doe ik het volgende, mijn kiespas inleveren en het ontvangen stembiljet dan mee naar huis nemen. Wel maak ik nog even de opmerking dit in het proces verbaal op te nemen. Bij de eerstvolgende verkiezingen (2019) ga ik proberen te controleren of dit inderdaad vermeld is. Zo voorkom ik dat mijn stem toch meegeteld wordt, hoewel ik dit ook wil proberen te controleren. Een stem officieel niet gegeven kan dus niet gebruikt worden. Niet komen opdagen omdat je te lui bent, wordt je stem gewoon op de grote hoop gegooid, en verdeeld.

    Als er dus een opkomst is van 78%, zou de 2de kamer voor minstens 22% leeg moeten zijn, als iedereen dit toepast. Dat lijkt mij wel zo eerlijk in een democratie…

    0 likes
    • Kom jij ook uit het Haagse binnenhof of zo? Als meer dan 50% van de Nederlandse bevolking geen aandacht meer geeft aan haar “eigen” parlement, dan is Per Definitie de democratische legitimiteit verdwenen! Je kunt zoveel regels maken, als niemand zich er een zier van aantrekt dan is het over en uit.

     En idd “blanco” stoelen in het parlement bestaan (helaas) niet.

     4 likes
  • Adem in…. FF wachten ….. Adem uit : Hupsakee weer wat CO2 toegevoegd aan de aarde. Misschien moet Echt Kannibalisme gesubsidieerd worden in het klimaatakkoord? En niet alleen Belasting Kannibalisme zoals ook weer in het klimaatakkoord wordt tentoongespreid?

   Ophalen voor een goed doel in NL gaat best goed, geld zat dus. Ophalen voor isolatie en warmtepompen daar loopt NL niet “Warm Voor”. Burgers zijn slimmer dan haar bestuurders.

   10 likes
  • wordt wakker. aardolie is GEEN fossiele brandstof!!!

   Het diepste punt waarop OOIT fossiele resten zijn gevonden is 16.000 voet diep. Men boort naar aardolie op meer dan 30.000 voet diep.

   Aardolie kan daarom geen fossiele brandstof zijn.
   Het is evenmin schaars

   HET IS DE OP ÉÉN NA MEEST VOORKOMENDE VLOEISTOF OP DEZE PLANEET

   Aardolie is door de Rockefellers VERMARKT als schaars en organisch om er zoveel mogelijk voor te kunnen vragen.

   6 likes
 2. Door het invoeren van dit extreem nutteloze en asosciale beleid maken onze leiders het onafwemdbaar dat er ook in NL grote rellen uitbreken. Decennia lang heeft de overheid haar destructieve regelgeving bewust met kleine stapjes aangescherpt en opgerekt, zodat wij er langzaam aan konden wennen.

  Nu de regelgeving met zulke grote absurde stappen door onze strot wordt geduwd wordt de kans gorter dat meer mensen zich achter de oren zullen krabben en in opstand zullen komen. Vraag me af of dit niet precies de bedoeling is van dit beleid. Als we allemaal de straat op gaan is er niet veel nodig om de vlam in de pan te laten slaan. Er zijn altijd mensen bij die zo blind van woede zijn dat ze makkelijk te verleiden zijn om alles kort en klein te slaan.

  Kortom chaos! Dat is precies wat deze leiders willen. Hoe meer chaos, hoe meer mogelijkheden ze krijgen om ons nog meer controlemiddelen door de strot te duwen. Meer bewakingscamera’s, 5G, militaire politie e.d.zullen het antwoord zijn. Let er daarom altijd op dat je je zelf nooit laat meeslepen in destructief gedrag. Kans is ook groot dat men bij grootschalige rellen “agent provocateurs” zal inzetten om de boel op te hitsen en/of in brand te steken. Nooit aan meedoen! Film die gasten die dit doen of probeer ze tegen te houden. Met het slopen van andersmans eigendomen schieten we niks op.

  33 likes
 3. Trap niet in de gele hesjes val, het is precies wat de politiek/elite wil. De echte schuldigen van dit waardeloze systeem zijn de bankiers, de politici zijn alleen maar puppets. Wil je een oorlog met de grondleggers van dit zeer oneerlijke systeem dan moet je gewoon geen schulden meer maken en als de sodemieter je geld van de bank halen, dan heb je ze echt te pakken en vallen er geen fysieke slachtoffers. Ongetwijfeld zal dan de overheid de financiële instellingen weer proberen te redden middels nationalisering en juist dan is het erop of eronder. Het volk zal dan ondubbelzinnig moeten aangeven hier niet mee akkoord te gaan. Zoals altijd..no pain no gain. Deze strijd kan worden gestreden en gewonnen zonder fysiek geweld of enige demonstratie.

  26 likes
 4. De wereld is aan het veranderen en zo ook de regeringen en (EU) in diverse landen. Onze regering zal er over een paar jaar heel anders uit zien deze oude garde zal ophouden te bestaan. Het plukken van de hard werkende bevolking zal ophouden te bestaan en zo zal ook het koningshuis verdwijnen tot verdriet van diegene die in sprookjes geloven. Het gedrag van deze regering geeft juist een reden om in opstand te komen, de massa zal op den duur zegenvieren. Sommige mensen zullen in een storten als ze de waarheid horen hoe wij voor honderden jaren voorgelogen zijn inclusief de reden en creatie van religie.

  20 likes
 5. Criminele belastingen zonder legitieme representatie! Het moet ONMIDDELLIJK OPHOUDEN!

  21 likes
 6. Tenminste een politicus met gezond verstand!!! Behalve de PVV en FVD. Die denken tenminste nog na.
  Dat kun je van de rest niet zeggen. We zijn nog een “welvarend” land maar gaan met dit zooitje aan het roer heel snel de afgrond in.
  We zijn een kleine stad in de grote wereld maar lopen voorop wat helemaal niets uithaalt.
  Zielige vertoning!

  9 likes
  • Geen vriend van Wiegel.
   Maar in dit geval kon de man wel eens groot gelijk krijgen.
   In Nederland gebeurt alles 50 jaar later?
   Maar als men deze klimaatzwendel van dit partijkartelsoort gaat begrijpen, m.b.t zijn energie rekening, zijn water pomp en de daarbij komende rand apparatuur onbetaalbaar ziet worden, dan zou de hel wel eens binnen 5 weken kunnen uitbreken.
   O ja, vergeet niet ,dat de electrische auto alleen betaalbaar wordt voor de elite en Jan met de pet weer kan gaan fietsen of gebruik maken van zijn benenwagen.

   9 likes
 7. al een paar dagen aan de andere kant van de wereld vulkaan uitbarstingen en weer een berg CO2 erbij.
  willen ze vulkanen verbieden of een kurk erin duwen.
  aardbevingen en vulkaan uitbarstingen blijven bestaan en worden steeds erger en niet door toedoen van de mens maar de natuur.
  het hele verhaal van co2 is lariekoek.

  17 likes
 8. Briljant, het orakel kaapt het gele vestjes protest.Het stuk onbenul vergeet even dat hij een van de oorzaken is net als alle andere politieke partijen en de ceo’s van de ruim 36000 duizend toon aan gevende internationale opererende bedrijven en de fantastische religieuze leiders van alle gezindten die leiding aan de wereld geven.
  Mvrg,Marcel
  p.s een oplossing geldstromen afkappen naar hun en naar ons terug doormiddel van volledig bindend referendum en de politiek naar huis sturen en geen nieuwe meer aannemen.En alles groter dan familie bedrijf arbeiders coop maken waar de leiding niet meer krijgt dan vijf keer het salaris van de laagste werknemer en wat vijf keer sneller reageert op nieuwe producten dan een piramide bedrijfs constructie en iedereen deelt in de winst.Crimminele geld stromen afkappen door alles wat minder schadelijk is dan tabak en alcohol te legaliseren .

  13 likes
 9. Lachebek Rotte probeerde vorige week al eea onderuit te halen door te roepen dat we allemaal gele hesjes dragen.. Wat een walgelijk figuur.. net als degenen die steeds op hem gestemd hebben overigens.

  13 likes
 10. Het Klimaatakkoord is er gekomen op basis van onderzoek van diverse geleerden die de mens als oorzaak voor opwarming van de aarde aanwijzen..
  Nu is het geval dat andere geleerden die geen inspraak kregen het klimaatakkoord als onjuist
  beoordelen de CO2 uitstoot bovendien niet als een probleem zien.

  Hoeveel geleerde voorstanders en hoeveel tegenstanders zijn er?
  Buiten de omgekochte voorstanders de geleerden laten stemmen en kijken wat daaruit voortkomt.

  Burgers worden overal buiten gehouden. De arrogantie van de politiek viert hoogtij.

  12 likes
 11. Nou is Hans Wiegel wel de laatste persoon die überhaupt iets magen zeggen en het onderwerp maakt niet uit want deze man heeft met zijn ellendige VVD echt alleen maar ellende aangericht en de boel afgebroken.
  Als blijkt dat volgend jaar de sprookjes van het CBS, Centraal Bureau Sprookjes, en de leugens van Rutte worden lek geprikt als een zeepbel dan heb je misschien kans dat er ook hiet duizenden gele hesjes in opstand komen. Maar zolang VVD en het kartel wegkijken van de enorme hoeveelheid groene hoobyzolders en sowieso deze wiethandel zal er bij (zeer) grote groepen nog geld genoeg zijn dat is ook de rede dat het hiet met onrust nog mee valt. Maar eens gaat het keren en krijgt schoft Rutte met zijn bende de rekening gepresenteerd.

  6 likes
 12. Wiegel heeft aan de wieg gestaan van de verarming van de laagste inkomens. Alles wat deze man zegt neem ik met een korreltje zout.

  11 likes
 13. @ Plato, “Wiegel heeft aan de wieg gestaan van de verarming van de laagste inkomens. Alles wat deze man zegt neem ik met een korreltje zout.”
  Helemaal mee eens, doe er maar een zakkie zout van mij bij.

  Deze gewetenloze rakker, doet bewust aan massa psychologie, even de domme burger manipuleren en een volks opstand creëren. kan Brussel corrigerend met geweld en strakke wetten de burgers onder de duim houden! Nog ff en we hebben een Europees politie corps, met héél véél bevoegdheden!!!

  11 likes
  • Geef “Jongens en Meisjes van gewone kom-af”, macht en aanzien, en ze worden gek. DE Clintons zijn het ultieme bewijs. Lange tijd een trend geweest bij bedrijven om voor belangrijke posities mensen van gescheiden ouders te nemen. Deze “kinderen” waren harder en beter bestand tegen stress. Je moet het maar bedenken.

   0 likes
 14. nederlanders hebben het niet in zich om net als de fransen om te protesteren .ze slikken alles als zoete koek

  10 likes
 15. Allemaal gel*l, deze Wiegel weet exact waar de schoen wringt, de Gele hesjes worden door zijn Bilderbergpers geboycot.
  Bij de Erasmus wandeling (de derde) van afgelopen Zaterdag, was geen enkele aandacht in de Bilderbergpers verschenen ook regionaal niet.
  Bij de tweede wandeling, had de pers ineens een der laatste lopers gespot, die een kreet op zijn hesje had staan en juist deze foto vond zijn weg in het Bilderbergcircus.
  Afgelopen Zaterdag nog wat info over deze persoon proberen te verzamelen, maar het resultaat was ik heb hem of haar niet gezien, waarbij de nadruk werd gelegd, let op hij/zij liep achter aan op de terug weg vlakbij Luxor.

  9 likes
 16. Gelezen dat de kranten onder auspiciën van de overheid staan, nl opkomst gele hesjes bizar laag in Nederland?
  Teken om dit juist tegen te spreken?
  Vind dat krant ten dienste van volk moet staan!

  8 likes
 17. alle huizen in 2050 gasvrij.
  1). zal best de wereld zal tegen die tijd heel anders zijn.
  2). CO2 hebben we nodig de natuur ook.
  3).. de wereld komt in chaos en dat hebben we danken aan rutte en de meelopers en nu zitten ze met de gebakken peren en moedertje lief die hier nog iets aan zal veranderen of ze moeten ons allemaal over de klink jagen.
  wat voor rede ze ook hebben om de arme nog armer te maken en de rijke nog rijker om dit verdrag er door te drukken ze zullen het gaan voelen.
  chaos kweken totdat iedereen zo moe is geworden en dan de deuren open zetten voor miljoenen slagers om het werk af te maken.

  6 likes
 18. Hopelijk blijft het rustig in Nederland en komt er niet een ondergrondse beweging op gang die kostbaar lood tranporteert naar de banken, overheid, Bilderberg leden of ‘onze’ verlichte politici. Wat een drama zou dat zijn, al dat dure lood verkwisten.

  Of, veronderstel je bent ongeneeslijk ziek en wilt nog een laatste daad verrichten en hebt nog een lading kostbare lood over,…..brrr, moet er niet aan denken dat het laatste beetje kostbare metaal verkwist wordt aan het slijk, de landverraders en gluiperds op deze mooie ‘vredige’ planeet.

  Al degene die ons beroven en hun natte droom najagen ten koste van ons allemaal….Wat zouden wij zijn zonder de politici? Van onszelf en baas over eigen centjes met gezonde banken, gratis gezondheidszorg, geen oorlog en mensen die vredig in hun eigen land kunnen blijven leven enz. enz…

  https://youtu.be/OHisKVOsH2I

  6 likes
 19. Hypocriet Wiegel moet zich stil houden. Hij heeft er in 1999 PERSOONLIJK voor gezorgd dat de Nederlanders GEEN BINDEND REFERENDUM KREGEN. Zie “nacht van Wiegel”

  6 likes
 20. ja ja na gele vesten gele baretten om de inzet van de vesten te handhaven..

  wie durft zijn kop boven het maai veld te steken..

  3 likes
 21. Stond wiegel niet aan de wieg(el) van de VVD of lag hij zelf in die Wieg(el).
  En worden we nu door Wiegel aangespoord om gele hesjes te kopen om de omzet te verhogen.
  Zei Rutte niet ‘koop toch die auto, koop toch die tv??!!
  Je denkt toch niet dat Wiegel het Licht heeft gezien van gelijkheid voor iedereen en iedereen een vaste maandelijkse uitkering? Dat zou toch echt liberaal zijn!? Maar enkel toch die duistere zakenwereld dient!!
  Hij zegt in bovenstaand enkel en alleen maar wat al gezegd is. Dus herhaald hij.
  En vindt dat niet zelf! Nog een sigaar?

  3 likes
 22. Geen woord over de toenemende overbevolking.
  Geen woord over de idioot vervuilende containerschepen die ladingen actionspullen over de oceanen slepen.
  Geen woord over de vervuilende luchtvaart die de atmosfeer boven onze hoofden verpest ( Sorry, niet geheel waar. 7 euro vliegtax ).
  Geen woord over dat de bevolking hier 1.7 pro mille is van de Chinese. Waarmee we de wereld gaan redden natuurlijk.

  En de burger vervolgens uit de auto pesten met het geschapen verdienmodel.
  Da’s visie. Chapeau.

  1 likes
 23. Wiegel is leuk voor bruiloften en partijen. Was de slechtste minister van BiZa aller tijden. Ook een mannetje van gewone kom-af (Willem de Zwijgerlaan in 020) die geilt op macht. Zag nog de Paus een noodroep “uitzenden” t.a.v. de hebzucht in de Wereld. Als er 1 Hebzuchtige is, is het wel de Paus. Nog met geen woord gerept over de overbevolking. Vertel de Katholieken in Afrika eens dat 2 kinderen genoeg is; zodat de kinderen een normale jeugd hebben. Nee je lekker onbegrensd voortplanten; omdat iemand ergens iets had opgetekend met de tekst; “Ga heen en vermenigvuldig je!!!!!! Ooit is Het Leven begonnen in Azie; immers de oudste menselijke resten zijn op Java en China gevonden en de laatsten gaan de dienst uitmaken. Laten de Russen, Amerikanen en de Russen maar lekker ruzie maken, dan voorzien wij – de Chinezen- de rest wel van onze producten. Waar 2 /3 honden vechten om een been, gaat de 3e/4e er mee heen. En al die reageerders die schrijven en vooral hopen, dat het hier wel mee zal vallen, komen bedrogen uit. De Pleuris gaat ook in Naieven Land uitbreken en dat is maar goed ook. In mijn voormalige professie heb ik alle rellen meegemaakt in de late 60-tiger en begin 70-tiger jaren. Ik kan U verzekeren dat de nabestaanden van de Neanderthalers behoorlijk los kunnen gaan. I have a dream!!!!!!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

onwel

Na Kamerleden nu ook NOS-nieuwslezeres onwel. Wat is er toch aan de hand?

Het zijn beelden die bij velen nog ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...