Homepagina » Mens en Dier » De Jonge: Dus je wilt geen ‘foetusvaccin’? Dan heb je pech
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (De Balie CC BY 3.0)

De Jonge: Dus je wilt geen ‘foetusvaccin’? Dan heb je pech

Coronaminister De Jonge ziet niets in het organiseren van een vrije vaccinkeuze voor mensen die liever geen coronavaccin willen dat gebaseerd is op foetaal weefsel. Hij schreef dat in antwoord op Kamervragen van Dik-Faber (ChristenUnie) en Van der Staaij (SGP).

De Jonge legt in zijn brief uit dat er op dit moment drie typen vaccins zijn toegelaten op de Europese markt – Pfizer, Moderna en AstraZeneca – en dat alle drie de vaccins ‘in min of meerdere mate’ gebruikmaken van cellijnen gebaseerd op foetaal weefsel. Een aantal foetale cellijnen zijn ‘aangepast’, licht de minister toe.

AstraZeneca, Pfizer en Moderna maken gebruik van de HEK293-cellijn, die in 1973 is ontwikkeld uit embryonale niercellen, die afstammen van ‘een foetus die om onbekende redenen niet kon uitgroeien’. Het vaccin van Janssen maakt gebruik van de Per.C6-cellijn, die in 1995 is ontwikkeld en gebruikmaakt van het netvliesweefsel van een vier maanden oude foetus.

Mutaties

Over cellijnen schrijft hij: “Een cellijn is een groep cellen met eenzelfde afgebakende set aan kenmerken, afkomstig van een enkel organisme, die tumorgroei vertonen (in feite abnormale cellen) of van foetale cellijnen (vaak gezond).

Het gebruik van andere – niet-foetale – cellijnen is volgens de minister geen vanzelfsprekende optie. “Als oudere cellen gebruikt zouden worden voor de ontwikkeling van vaccins, is er een groter risico op nadelige effecten, zoals chromosomale afwijkingen, mutaties die zorgen voor (onder andere) tumorvorming, besmettingen met andere ziekteverwekkers die daadwerkelijk in het vaccin achterblijven en/of een verandering in de cellen hebben aangebracht.” Foetale cellijnen hebben volgens hem een lage kans op eerdere besmettingen en genetische afwijkingen.

Niet mogelijk om keuze te maken

De Jonge vermeldt tussen neus en lippen door dat de eerste poliovaccins besmet waren met een virus (SV40) door het gebruik van apen-nieren als weefselkweek, hetgeen voor een verhoogde kans op bepaalde soorten kanker zorgt.

De minister benadrukt in zijn brief dat het niet mogelijk is om als individu een keuze te maken voor een specifiek type vaccin. “Er is op dit moment sprake van een pandemie met een beperkte beschikbaarheid van vaccins. […] Om deze reden wil ik dat volwassenen gebruikmaken van het vaccinatieprogramma dat op dit moment wordt aangeboden,” schrijft De Jonge.

Neem nog een frikandel.

4.6 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
16 dagen geleden

Deze duivelse frikandel moet acuut vervolgd worden!

Cindynl68
Cindynl68
Reactie op  Jan
14 dagen geleden

Door WIE ? De hele rechterlijke macht staat op hun loonlijst

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Jan
11 dagen geleden

Dan moet je zo iemand wel eerst oppakken. Dàt ontbreekt er nu alleen nog aan…….

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
16 dagen geleden

De tiran laat zijn ware gezicht zien

Jules
Jules
Reactie op  Rob Bentvelzen
16 dagen geleden

Het grootste deel van onze zogenaamde volksvertegenwoordigers. Bijna allemaal te bang om de mond open te doen. Daarmee zijn ze even erg.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jules
15 dagen geleden

Ik denk dat de meerderheid helemaal niet doorheeft wat hier bedoelt wordt. Misschien is dat wel wat de mensen in de 2e Kamer typeert.

Pieter
Pieter
Reactie op  serieuze aangelegenheid
15 dagen geleden

Klopt. Het niveau in de 2e kamer én de 1e kamer (De kamer van de wijzen….) is bedroevend laag. Je kunt ze vrijwel niet meer betrappen op origineel zelfstandig denken, alleen op napraten en zout op de staart leggen.
Je kunt systemen bedenken wat je wil, maar met dit soort mensen is het onbegonnen en dat “centrum midden” gaat gewoon weer een meerderheid halen VVD66SPvdAGLCDA, helaas maar wel realiteit.

i. l.
i. l.
Reactie op  Pieter
14 dagen geleden

en zo is het ook met de msm, napraten kunnen ze goed, zelf onderzoek doen zit er niet meer in.

lammert
lammert
16 dagen geleden

Het zoveelste verhaaltje van deze verhaaltjesverteller. En hoe triest dat deze verteller vanuit angst derge-lijk-e verhalen vertelt, toch?
Wanneer we met z’n allen, ik bedoel met zoveel moge-luck mensen liefde uitzenden, waarbij het angstige donker van deze verteller oplossen, gaat de gezamenlukke trilling omhoog, en dat is waarvoor de huidige verhalenvertellers zo bang zijn, snappie? in licht en liefde……………hartegroet

Martin13
Martin13
Reactie op  lammert
15 dagen geleden

In wat voor een droom leef jij dan? Denk je nou echt dat je het tij nog kan keren met wat liefdevolle gedachten. Daarvoor is het al veel te laat hoe nobel je gedachte ook mag zijn. Deze mensen zijn van een kwaadaardig gesternte dat we nog kennen uit 40-45 dit gaat niet zomaar weer effe weg omdat je het wegwenst. We hebben te lang geslapen en ons in slaap laten sussen door welvaart en corrupte volgevreten overbetaalde politici met hun faalbeleid en napoleoncomplexen. De geschiedenis leert ons hoe dit verloopt. Iemand zei het laatst al pas als de meerderheid hun baan en huis en haard dreigt te verliezen word men pas echt wakker. Dan rest alleen nog overgave of fysiek verzet en aangezien het merendeel van ons er een klote mentaliteit erop na houd is er weinig èènheid om samen een verzet te vormen. De gemiddelede Nederlander is egoistisch en naïef kan het weinig schelen als een buurman paar huizen verderop alles verliest zolang ze zelf nog een baan hebben en hun natje en droogje kijkt men niet verder dan hun neus lang is.

KaatjeV
KaatjeV
Reactie op  Martin13
15 dagen geleden

Hallo Martin13
Ik reageer even op jouw reactie naar Lammert..

Je noemt ze zelf kwaadaardig gesternte..
Je hebt gelijk om ze zo te noemen, maar hoe bestrijd je kwaadaardigheid, daar gaat het hier om.
Dit “kwaadaardig gesternte” probeert kwaadaardigheid, irritatie en angst uit te lokken, dat is precies hun doel.
Het ENIGE dat ze tegen KAN houden, is inderdaad zoals Lammert zegt, stuur Licht en Liefde op ze af, want s-a-t-a-n kan het Licht van Liefde niet verdragen!
Jouw reactie is precies wat deze duivelse groep teweeg wil brengen, ze willen het volk als boze, bange en machteloze schaapjes in hun donkere hol meetrekken.
Ertegen vechten maakt ze dus juist sterker!

Liefde en Licht sturen is toch echt de enige oplossing, alleen daarmee lost het kwaad zich op
😍

toon
toon
Reactie op  KaatjeV
15 dagen geleden

ojaa is dat zo hoe is de 2se wereldoorlog dan opgelost ook met liefde en en licht zeker !

Ruud
Ruud
Reactie op  KaatjeV
15 dagen geleden

Wordt toch eens wakker.
Wat er nu gebeurt is GENOCIDE op Wereldbevolkingen onder het mom van de allergrootste Nep Plandamie die ons in een Totalitaire Dictatuur stort!
Met Licht en Liefde tegemoed komen je spoort niet!

Wow
Wow
Reactie op  Ruud
15 dagen geleden

wat doe jij dan precies?? Juist precies die energie aanboren die de satanisten graag willen. Een beetje laf Ruud

Heinrich Bartuleit
Heinrich Bartuleit
Reactie op  Ruud
15 dagen geleden

Metde zionisten als wereld overheersers!

Realistic
Realistic
Reactie op  KaatjeV
15 dagen geleden

Had je mijn vader moeten vertellen op 6-6-1944. Hing hij daar aan een touw aan de Point du Hoc. 2 dagen vechten als het ook met het licht had gekund.dat hadden we ff iets eerder moeten weten.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  KaatjeV
15 dagen geleden

Q-anon-achtige psy-op praktijken om de ‘wappies’ koest te houden.

Wow
Wow
Reactie op  KaatjeV
15 dagen geleden

Jij Kaartje en lammert zien het goed!! En laat de onschuldige kinderen nu precies dat licht -lees- puur bewustzijn dus innerlijke stilte- nog hebben dus is het onze taak de kinderen (mocht je daar zorg voor hebben) uit het (school)systeem te halen op levensovertuiging. Ze zijn al volop bezig jullie kinderen te indoctrineren op de staats basisscholen. De satanisten, ja ook alle gristelijke partijen, hebben maar 10 jaar nodig om ons te tackelen. De kinderen op de scholen hebben ze al in hun zak. Doe het voor de kinderen!!!!!!

Martin13
Martin13
Reactie op  KaatjeV
15 dagen geleden

Ha,ha satan kan het licht niet verdragen,ben je vergeten wat zijn oorsprong was! Of jij ben ongeloofelijk naïef of je bent een overheidstrol die verwarring en onrust moet zaaien. Jij hebt het over licht ben je ook vergeten hoe God soms tekeer ging in het oude testament. Dat ging echt met grof geweld terwijl ook gewoon zijn gedachten had kunnen opdringen. Geweld mag nooit de eerste oplossing zijn maar tirannie moet gestopt worden zeker op z’on grote schaal als dat het nu gebeurt. Kankergezwellen als Gates, Klaus Swab,Rockefellers,Soros etc. Mogen geen overhand krijgen want dan zijn wij allen verloren. Nogmaals ik roep niet op tot geweld maar er komt een tijd dat je zult moeten kiezen. Kijk hoe ze ouderen laten doodgaan aan dat vaccingif wat nog in de testfase zit! Realitycheck voor vaccinatie was alles wat doodging Corona, nu mensen sterven of autoimuunziektes ontwikkelen hebben ze zogenaamd onderliggende kwalen. Er is geen eerlijke open dicussie mogelijk op regulier media. Er worden geen kritische vragen gesteld en dat zou je toch wel mogen verwachten met alles wat op het spel staat. Plus kijk naar de incentives wie verdient hier aan? Iemand zei laatst ons kabinet bestaat uit acteurs die doen wat hun vanuit Brussel en WEF etc.. word opgedragen we zijn al niet meer autonoom.Ja kleine dingen mogen ze nog zelf beslissen b.v. hoe hard we rijden op de snelweg etc.. Hun krijgen maandelijks hun vet betaalde checks terwijl velen van ons het water aan de lippen staat.
Maar goed blijf jij maar licht uitstralen tot ook jouw lichtje gedoofd word.

Frank
Frank
Reactie op  Martin13
15 dagen geleden

Precies goed weergegeven wat ik ook denk. Ik ben het volledig met je eens Martin.
De Nederlandse mentaliteit is ook al lang niet meer die van lang geleden. Het is onderhand zo van ikke ikke en de rest kan stikke. Dat zie je al in het verkeer en is een mooie graadmeter. Inderdaad de meerderheid slaapt als schaapjes op hun sofa veilig in hun huis met hun natje en droogje. Helaas voor hen is de tijd voorbij om rustig te ontwaken. Zij zullen straks een hard verlammende ontwaking meemaken. Maar dan is het al te laat. Er is ook een agenda van decimate van de wereld populatie gaande. Nu begint het erop te lijken dat een natuurlijke selectie zich aan het voltrekken is. Diegene die ontwaakt zijn, en niet de Gen therapie prik nemen zullen ook blijven leven. De rest zou wel eens ten onder kunnen gaan aan orgaan verzaken door auto immuun ziekte….. afijn we zullen het zien van de zomer.

Madeliefje
Madeliefje
Reactie op  Martin13
15 dagen geleden

ik kan het boek aanraden van Christina van Dreien , alles komt goed . Er is veel om ons heen gaande , in de kosmos en in de mens . Aanrader. Laat je licht stralen en de angst niet je leven beheersen. Geniet van een prachtig zonnige weekend .

Martin13
Martin13
Reactie op  Madeliefje
15 dagen geleden

Ik denk dat jij beter bij de Libelle of Margriet kan gaan posten.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Martin13
12 dagen geleden

Wellicht was het niet gemeen bedoeld, maar je commentaar is wel een beetje kwetsend. Er zijn mensen die niet zo goed tegen stress en doem kunnen. Madeliefje hoort óók bij de 99%. En als we meer mensen op deze site willen, zullen we dus ook wat opener moeten gaan staan voor mensen die toevallig langskomen, dan is de kans dat ze terugkomen hoger.

Rob
Rob
Reactie op  lammert
15 dagen geleden

Dit soort gaaies is nergens vatbaar voor. Ze zijn de vernietiging, geen deel uitmakend van wat de schepping wordt genoemd. Als je energie gaat sturen naar dat soort types dan voedt je ze alleen maar want ze hebben geen eigen energie. Dit soort gedachten zijn nogal ‘zweverig’ terwijl je juist down to Earth moet zijn, je energie voor je eigen leven houden en zo hen niet meer voeden. Energie moet je nooit ergens naartoe sturen want dan stuur je jouw eigen energie van je eigen lichaam en leven weg. Energie sturen is daarbij ook een strijd, strijden tegen dat duister. Dan strijden ze terug. Als je kraan in de keuken niet goed dichtgedraaid is en langzaam water verspilt dan draai je de kraan dicht. Dat moet je in feite ook doen met je energie, dicht draaien naar anderen anders lekt het weg.

KaatjeV
KaatjeV
Reactie op  lammert
15 dagen geleden

Je hebt gelijk Lammert👍
Zie ook mijn reactie over jouw mail bij Martin13

Alleen Liefde en Licht uitsturen kan die “donkere vlek” wegpoetsen 😍

Johanna Beernink
Johanna Beernink
Reactie op  lammert
15 dagen geleden

Precies stuur hem violet licht en Gods liefde

Kees
Kees
16 dagen geleden

Nou Hugo! Verschrikkelijk vies walchelijk mannetje dat je er bent, ik heb zeker wel een keuze gemaakt, en die ga jij niet veranderen. Ik neem jouw gif, van mijn lang zal ik leven niet.

Just me
Just me
Reactie op  Kees
15 dagen geleden

Walcheren ligt in Zeeland.

Oudje
Oudje
16 dagen geleden

……….

Danny
Danny
16 dagen geleden

Je zou verwachten dat wel iemand gaat vragen WAAROM die cellen in vaccins zitten.

Matt
Matt
Reactie op  Danny
15 dagen geleden

Waarom word slangengif gebruikt als remedie tegen een giftige slangenbeet?

Oudje
Oudje
16 dagen geleden

Geen woorden meer voor dus

ProAsfalt
ProAsfalt
16 dagen geleden

Tja, in wat voor wereld leeft deze man?
Dat vaccineren wordt één grote ramp waarvan je hoopt dat deze niet uitkomt en het erge is: het vaccin beschermt ons niet tegen cojona, oké een bepaald specifiek cojona, maar ja, die komt al snel niet meer voor terwijl HCQ en ivermectine tegen alle cojona’s beschermen al is het niet 100% bij elk persoon, echter geen enkel medicijn is 100%.
https://www.youtube.com/watch?v=yTELWskRiT0 al is de leugen nog zo snel Pierre Capel 18 februari 2021

Robert
Robert
16 dagen geleden

Deze psychopaat moet zo snel mogelijk opgepakt worden,aangezien hij een gevaar is voor de samenleving. Rutte kunnen ze dan tegelijkertijd meenemen en beiden levenslang achter de tralies zetten.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Weet Hugo dat NIEMAND is gestorven aan Covid-19, dat de TESTEN en VACCINE al meer mensen gedood heeft dan Covid-19 ooit zal doen!! Deze man is KRANKZINNIG!!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

bedankt Joyce dat je ons dit wederom vertelt. wat zouden we zijn zonder jou.

Karel I
Karel I
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Klopt Joyce. In the UK 7 miljoen inentingen en 70000 bijwerkingen. Dat is een kans van 1:100. Terwijl de kans op schade door covid zelf 5:10000 (J. Ionnadis) is. De kans op bijwerkingen van het vaccin is nu al na korte periode al 20x zo hoog.

https://principia-scientific.com/uk-government-releases-shocking-report-on-covid-vaccine-side-effects/

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Hallo Joyce, ben het volledig met je reactie eens en zie net dat je op dit moment niet alleen plusjes, maar ook -22 duimpjes hebt gescoord. Schijnbaar raak je met je reactie een gevoelige snaar. De snaar der waarheid zou ik het willen noemen en deze waarheid stoot schijnbaar veel puriteinse covid gelovigen tegen de borst. Dergelijke covid gelovigen, en ik ken(de) ze persoonlijk, zijn zo boterzacht in het geloof en al zelfs zover angstig op de knieën gegaan, dat ze smeken om de eindspuit en deze werkelijk willen ontvangen alsof het een hemels kadootje en een goddelijk feest is om het te ontvangen.

En als ik hier mag melden wat ik van deze niet meer te redden zielen vind, dan zou ik graag zien dat ze erbarmelijk sterven aan de eindspuit en zo het bewijs vormen dat het middel geen ‘vaccin’, maar een gruwelijke misdaad tegen de menselijkheid is. Heb mij daarom ook voorgenomen dergelijke reeds verloren zielen niet langer af te houden van de eindspuit, maar adviseer en te stimuleer ze deze spuit vooral te nemen. Ze hebben het mede door hun goedgelovigheid, meer dan verdient!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Het leugentijdperk
15 dagen geleden

Die duimpjes naar beneden komen van kritisch denkende mensen die door hebben dat Joyce en andere hopium dealers Q-anon-trollen zijn.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Lange Fries
15 dagen geleden

Hallo Lang Fries, kun je iets duidelijker aangeven waar je op doelt, kan namelijk uit de reactie van Joyce niets halen wat duidt op trolgedrag. Zijn reacties van jou niet ongeveer van hetzelfde kaliber? Corrigeer mij als ik het fout zie.

Eus
Eus
Reactie op  Het leugentijdperk
15 dagen geleden

Ik denk dat er ergens overheidskantoortjes zijn met ingehuurde “klikkers”. Gaat vrijwel overal zo, Israel heeft er zo’n 1500 zitten om de mensen te beinvloeden, zal hier niet veel anders zijn, vergeet niet “ze zijn bang voor u”.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Het leugentijdperk
14 dagen geleden

Zo denk ik er ook over. Genoeg gewaarschuwd. Wie nu nog wil verdient de gevolgen gewoon. Ik denk dat mijn kringetje over een tijd flink is uitgedund…

KaatjeV
KaatjeV
Reactie op  Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Natuurlijk weten ze dat!
Het is dan ook hun PLAN om de mensheid minstens te halveren en wat overblijft als gewillige slaafjes onder controle te kunnen houden
Agenda 30 / Great Reset

😍

x

Check Also

corona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de ...

media

Chinese krant: ‘Westerse media moeten sterfgevallen door Pfizer-vaccin onderzoeken’

De Christian Daily berichtte vrijdag over de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

152
0
We lezen graag je reactie!x