CoronaBuitenland

Duitse wetenschappers treffen ‘vreemde giftige deeltjes’ aan in alle coronavaccins

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Een groep onafhankelijke Duitse wetenschappers heeft vreemde giftige deeltjes aangetroffen in de coronavaccins. In veel gevallen gaat het om metalen deeltjes. Ze bleken in alle onderzochte monsters te zitten.

De groep zegt dat sommige giftige deeltjes in de vaccins van AstraZeneca, Pfizer en Moderna niet op de ingrediëntenlijst staan. De wetenschappers troffen onder meer cesium, barium, aluminium, ijzer, chroom, cerium, gadolinium en titanium aan in de flesjes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat de vaccins niet vervuild zijn geraakt tijdens het productieproces. Ze borduren voort op het werk van andere onderzoekers, zoals dr. Nagase, dr. Flemming en dr. Noak.

Verontrustend

Het is verontrustend dat de toezichthouders die beweren dat deze vaccins ‘veilig’ zijn, nu in alle toonaarden zwijgen, zei toxicoloog Janci Lindsay, die niet bij het onderzoek betrokken is.

Helena Krenn, oprichter van de onderzoeksgroep, heeft de resultaten gedeeld met de Duitse autoriteiten. De groep bestaat uit 60 leden, waaronder artsen, natuurkundigen, scheikundigen en microbiologen, en wordt ondersteund door advocaten.

Anoniem

Ze hebben besloten zichzelf te beschermen door anoniem te blijven, aangezien mensen die mRNA-coronavaccins bekritiseren, zijn belasterd, buitengesloten en financieel zijn geruïneerd.

De Duitse onderzoekers werken samen met andere groepen in diverse landen, die de giftige deeltjes ook hebben aangetroffen in de vaccins. AstraZeneca, Moderna, Pfizer en Johnson & Johnson waren niet bereikbaar voor commentaar.

[The Epoch Times]

4.9 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
1 jaar geleden

God, jongens toch, wat hebben die smeerlappen ons aangedaan? En nu de definitieve doodsteek: creperen omdat we ons niet meer kunnen verwarmen en ons kunnen voeden. Ben ik alleen zo ontzettend boos???

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Nou , ik neem aan dat ze toch inmiddels wel weten wat er inzit maar bet is mogelijk dat het steeds veranderd. Ik dacht dat die ijzeren deeltjes die zgn scheermesjes waren die je aderen stuksnijden en de rest klinkt mij bekend bij de wat er in die chemtrails zit. Maakt ook niet, linksom of rechtsom proberen ze ons te vergiftigen en we moeten hoe dan ook DOOD.

Louis
Louis
1 jaar geleden

Daar gaan we weer!Ze willen anoniem blijven!Dit hebben we meer gehoord!Zo komt een massaal opstaan tegen deze terreur nooit van de grond!

Zonnebloem
Zonnebloem
1 jaar geleden

Daar gaan we weer
Nu is het Duitsland ..die wat ontdekt
De Nederlandse ontdekkers slapen zeker nog??
Dit werkt op je zenueen

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x